Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Η Ricardo.gr στηρίζει τη Δημοπρασία Αγάπης 2009 του MAD

Η Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τη Δημοπρασία Αγάπης 2009 του MAD, MAD Wish. Η φετινή Δημοπρασία Αγάπης, στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου και πρόκειται να διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα.

Φέτος, το concept της Δημοπρασίας Αγάπης MAD Wish δίνει την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και να ζήσει μαζί του μια διαφορετική εμπειρία. Για να κερδίσουν οι ενδιαφερόμενοι αυτή τη μοναδική ευκαιρία μπορούν να εγγραφούν στο site www.ricardo.gr και να αγοράσουν την τυχερή τους συμμετοχή, που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 5€, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω καλλιτέχνες:

Goin’ Through, Onirama, Professional Sinnerz, Stavento, Δέσποινα Βανδή, Νίκο Βέρτη, Άννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Κόκκινα Χαλιά, Κώστα Μαρτάκη, Νίνο, Νίκο Οικονομόπουλο, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή, Τάμτα, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι τυχεροί που θα κερδίσουν μέσα από την κλήρωση θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη από κοντά και να πάνε μαζί σινεμά ή για ψώνια ή για φαγητό και ότι ακόμα φανταστούν! Σημειώνεται ότι όσες περισσότερες συμμετοχές αγοράσει κάποιος, τόσες περισσότερες φορές συμμετέχει στην κλήρωση που θα τον φέρει κοντά στον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Η υποστήριξη της Δημοπρασίας Αγάπης από τη Ricardo εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόθεσης της εταιρίας για ενεργή κοινωνική συνεισφορά και υλοποιείται αφιλοκερδώς. Φέτος το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Σωματείο «Make a Wish» (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος), ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους.

http://pcnea.blogspot.com