Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Παραιτήθηκε και όλη η οργάνωση Ανατ. Μάνης!

Παραιτήθηκαν ολόκληρη η οργάνωση του Γυθείου και της Ανατολικής Μάνης της ΔΗΜΑΡ! Δύο εβομάδες πριν τις εκλογές η ΔΗΜΑΡ αποσυντίθεται πολιτικά και βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με ετοιμότητα πολιτικής μάχης.
Η ανακοίνωση της οργάνωσης της Ανατολικής Μάνης έχει ως εξής:
Στο Γύθειο Σήμερα, 23 του μηνός Απριλίου του 2012, συνεδρίασε η Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Μάνης της ΔΗΜΑΡ και αποφάσισε τα παρακάτω:
Ομόφωνα οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν να αποχωρήσουμε από την ΔΗΜΑΡ, διότι δεν ετηρήθησαν οι Δημοκρατικές Διαδικασίες που αναφέρονται στο καταστατικό. Το Κόμμα αγνόησε την πρόταση της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Μάνης για υποψήφιους Βουλευτές και χωρίς απόφαση από τηνν ΚΠΕ ή της Ε.Ε, τοποθέτησε υποψηφίους της αρεσκείας ορισμένων.

Για όλα τα παραπάνω παραιτούμαστε και ζητάμε την διαγραφή μας.

Για την Γραμματεία της Οργάνωσης Αν. Μάνης

Ο Γραμματέας
Λουμάκος Παναγιώτης
 avantipopolo

Ραγκούσης: Πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Σαμαρας



Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση το Έθνος της Κυριακής:

Πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Σαμαρας, ο οποίος με την πολιτική του αλόγιστου ανοίγματος των συνόρων  έφερε τη χώρα μας από το ’91 και μετά, αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, με το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης.

Αντίθετα, ο νόμος που εγώ θέσπισα ως Υπουργός Εσωτερικών αφορά μόνο τους νόμιμους μετανάστες και τα παιδιά δεύτερης γενιάς, ενώ...

Παπανδρέου: Μεγάλη ελπίδα για αλλαγή

«Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αποτελούν μια μεγάλη ελπίδα για αλλαγή και στη Γαλλία και στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.

Παπανδρέου: Μεγάλη ελπίδα για αλλαγή
«Οι Γάλλοι πολίτες έδειξαν καθαρά τη βούληση τους για διαφορετικές απαντήσεις στα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Επιβράβευσαν μια προεκλογική εκστρατεία στην οποία επικράτησε πνεύμα συσπείρωσης, σοβαρότητας και ευθύνης όλων των δυνάμεων των σοσιαλιστών» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.
«Στον αντίποδα όλων εκείνων που προσδοκούν προοδευτικές πολιτικές και απορρίπτουν την προοπτική μιας κοινωνίας που στηρίζεται στη λογική του φόβου και της πόλωσης, χωρίς λύσεις που να εγγυώνται τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, παραμένει η ακροδεξιά, όπως έδειξε η άνοδος του Εθνικού Μετώπου.
Εύχομαι στον φίλο και σύντροφο Φρανσουά Ολάντ μια μεγάλη νίκη στο δεύτερο γύρο. Μια νίκη με ιδιαίτερη σημασία για όλη την προοδευτική οικογένεια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς» κατέληξε.
ethnos.gr

Γερουλάνος: Είστε έτοιμοι να δείτε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά;


Σήμερα, ο Παύλος Γερουλάνος κοινοποίησε στο Facebook ένα απόσπασμα μιας πρόσφατης συνέντευξης του το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο:

"Είσαστε έτοιμοι να δείτε μια εικόνα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής την ώρα που ορκιζόμαστε οι βουλευτές ή ορκίζονται όσοι κερδίσουν στις εκλογές αυτοί να υψώνουν το χέρι τους όπως έκαναν οι Γερμανοί στον Χίτλερ; Αυτού του είδους την εικόνα θέλουμε να δούμε;

Εμένα αυτή η εικόνα μιας Ελληνικής Βουλής μου προκαλεί ανατριχίλα και αν δεν...


...ξυπνήσουμε αρκετά γρήγορα και ειδικά σε αυτές τις εκλογές και πούμε ότι αυτές τις εικόνες δεν τις θέλουμε στην Ελληνική Βουλή θα κάνουμε πάρα πολύ μεγάλη ζημιά."

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι ζήτημα τιμής για τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και για την ίδια την αστική Δημοκρατία η μη είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Να μην πιάσουμε πάτο.
parapolitiki.com

Στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ δεν αρέσει η αποδόμηση του Γιώργου!


Στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ δεν αρέσει η αποδόμηση του Γιώργου! Στο Ηράκλειο, ο Βενιζέλος μίλησε σε μισοάδεια αίθουσα. Στη Β. Αθήνας, οι βουλευτές συναντούν έντονη απροθυμία του κόσμου και καταγράφουν πολύ μεγάλη γκρίνια. Ο λόγος είναι απλός. Ο σκληρός πυρήνας που ακόμα σκέπτεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ είναι στη μεγάλη μάζα του «παπανδρεϊκός».

Το αν είναι Ανδρεοπαπανδρεϊκός ή  Γιωργοπαπανδρεϊκός είναι αδιάφορο. Σημασία έχει ότι αυτοί οι ψηφοφόροι του σκληρού πυρήνα, οι περισσότεροι άνω των 60, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι όταν ακούν το νέο αρχηγό - που δεν είναι καν ένας Παπανδρέου - να αποδομεί την παπανδρεϊκή πρωθυπουργία.