Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Το γήπεδο που επιπλέει...

Στη Σιγκαπούρη, στην Marina Bay, έχουν φτιάξει ένα τεράστιο γήπεδο το οποίο επιπλέει. Ειναι η μεγαλύτερη τέτοια κατασκευή στον κόσμο. Εχει μήκος 120 μέτρα και πλάτος 83. Μπορεί να αντέξει το βάρος 9,000 περίπου ανθρώπων και για να το κατασκευάσουν χρειάστηκεν 13 μήνες.
troktiko

Champions League: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα (09/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Άρσεναλ με ένα και μόνο στόχο... Την πρόκριση στη φάση των "16" του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" σε μία βραδιά που θυμίζει σε πολλά εκείνη του 2007, όταν πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση εις βάρος της Βέρντερ Βρέμης, θέλουν όπως και τότε ένα μόλις βαθμό για να πανηγύρισουν λίγο μετά τις 23:30 την εξασφάλιση του "χρυσού εισιτηρίου" για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια. Όπως προαναφέρθηκε η ομάδα του Πειραιά θέλει μόλις ένα πόντο απέναντι σους "κανονιέρηδες" προκειμένου να μην έχει το μυαλό της στα όσα θα λαμβάνουν χώρα στο Βέλγιο την ίδια ώρα. Ωστόσο ακόμα και σε περίπτωση ήττας οι πιθανότητες για ενδεχόμενη πρόκριση είναι πάλι αρκετές. Μόνο που στην περίπτωση αυτή το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Σταντάρ Λιέγης και Άλκμααρ δεν θα πρέπει να είναι νικηφόρο για τους γηπεδούχους Βέλγους.
Κάν' το όπως με την Βέρντερ!

ΚΕΡΚΥΡΑ - Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων η Βάσω Αλεξανδρίδου στα Ιόνια νησιά

Γεννήθηκε στην Καρίτσα Λάρισας και είναι μητέρα δύο παιδιών. Μετά το τέλος των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα «Hotel Christina», ως ιδιοκτήτρια και διευθύντρια, στη Καρίτσα Λάρισας. Επαγγελματικά ανήκει στη δύναμη του ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Ελληνικό Επιμελητήριο) και του HATA. Καθηγήτρια Τουριστικών Επαγγελμάτων σε επιδοτούμενα σεμινάρια για ΤΕΙ και ΑΕΙ. Ασχολείται με θέματα Οικολογίας, Προστασίας περιβάλλοντος, Τέχνης και Ιστορίας, Ρατσισμού, Ξενοφοβίας, Παραδοσιακών χορών και Μουσικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά

Πολιτική Δραστηριότητα

Ø Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1976.

Ø Συντονιστική Γραμματεία στην Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Καρίτσας

Ø Σύνεδρος σε 4 συνέδρια του κινήματος

Ø Γραμματέας της Θεματικής Οργάνωσης Τουρισμού Ν.Ε. Λάρισας

Ø Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (7ο Συνέδριο)

Κοινωνικές δράσεις

Ø Μέλος του Δ.Σ. του υπερκομματικού Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας

Ø Πρόεδρος ξενοδόχων παραλιών Ν. Λάρισας (1990-93)

Ø Μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Λάρισας (2003-04)

Ø Μέλος Διοικητικού της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων)

Ø Συνέβαλε επίσης στην αλλαγή της νομοθεσίας ώστε οι μονογονεικές οικογένειες να έχουν την αντίστοιχή μοριοποίηση όπως και οι πολύτεκνες οικογένειες

Ø Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λάρισας

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Ευρυμενών και Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 μέχρι το 2006. Μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων – Κοινοτήτων Νομού Λάρισας ΤΕΔΚ

Εκπρόσωπος στην επιτροπή εφαρμογής του Δ΄ ΚΠΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκπρόσωπος στο ΚΕΚ και στην Αναπτυξιακή Εταιρία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης μέλος της επιτροπής Τουρισμού της ΤΕΔΚ, μέλος Δ.Σ. Παιδικών Σταθμών και Κατασκηνώσεων

Μέλος στο Δ.Σ. της Επιτροπής Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ

Μέλος τηε επιτροπής Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας

Συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού σε ΣΟΥηδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και στο σεμινάριο του ευρωκοινοβουλίου με θέμα «Οι Γυναίκες στην Ευρώπη»

ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

Οι δεκατρείς νέοι περιφερειάρχες της χώρας


Τους δεκατρείς νέους περιφερειάρχες της χώρας αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο. Πρόκειται για τους εξής:

-Θεοδώρα Κόκλα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
-Μαρία Λιονή στην Κεντρική Μακεδονία
-Γιώργος Κύρκος στην Δυτική Μακεδονία
-Δήμητρα Γεωργακοπούλου στην Ήπειρο
-Πόπη Γερακούδη στην Θεσσαλία
-Βάσω Αλεξανδρίδου στα Ιόνια νησιά
-Τάσος Αποστολόπουλος στην Δυτική Ελλάδα
-Κατερίνα Διαμαντοπούλου στην Στερεά Ελλάδα
-Ηλίας Λιακόπουλος στην Αττική
-Φώτης Χατζημιχάλης στην Πελοπόννησο
-Σοφία Θεολογήτου στο Βόρειο Αιγαίο
-Κώστας Μπρακούτσος στο Νότιο Αιγαίο
-Θανάσης Καρούτσος στην Κρήτη

ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ


Σκανδαλίδης: Γιατί όχι, όλο το νησί της Κέρκυρας, ένας δήμος;

alt

Πολιτικές «βόμβες» περιελάμβανε το «μενού» της ομιλίας Σκανδαλίδη χθες το βράδυ στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας με αντικείμενο τη διοικητική μεταρρύθμιση. Ο πρώην υπουργός μίλησε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ως επικεφαλής της επιτροπής του κόμματος για τη συγκρότηση πρότασης για τις αλλαγές που θα γίνουν στο διοικητικό χάρτη της χώρας, τον επονομαζόμενο και ως «Καποδίστριας ΙΙ».


Όχι σε 5 ή 6 δήμους στην Κέρκυρα
Ο Κώστας Σκανδαλίδης εμμέσως πλην σαφώς και, μάλιστα, πολλές φορές, τόσο στην ομιλία του όσο και στις απαντήσεις μετά το τέλος των τοποθετήσεων των συμμετεχόντων, κάνοντας λόγο για ένα δήμο ανά νησί, πρόκρινε την αυτοδιοικητική ενοποίηση όλου του νησιού σε ένα δήμο. Είπε ότι αν γίνουν 5 ή 6 δήμοι στην Κέρκυρα, τότε με την διοικητική μεταρρύθμιση «δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα» ενώ προανήγγειλε ότι ο δημόσιος διάλογος και η διαβούλευση με τους φορείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το αργότερο την Άνοιξη ώστε να γίνει νόμος το νέο σχέδιο των συνενώσεων και να εφαρμοστεί από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2010.

Δραματική μείωση των δήμων
Βασικό ζήτημα για τον κ. Σκανδαλίδη είναι η διάρθρωση των Δήμων, οι οποίοι θα πρέπει να αποτελούν όσο το δυνατό δυνατότερη και μεγαλύτερη διοικητική ενότητα ώστε να μπορούν να αναλάβουν επιτυχώς τις αρμοδιότητες της σημερινής αιρετής νομαρχίας. Μάλιστα, ειδικά για τα νησιά, οι περιφέρειες θα πρέπει να αποκτήσουν ως αρμοδιότητα την ανάπτυξη και, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι αρμοδιότητες των διαφόρων υπηρεσιών που αφορούν τον πολίτη να περάσουν στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης που θα ισχυροποιηθεί. Ο κ. Σκανδαλίδης «βλέπει» 350 περίπου δήμους σε όλη τη χώρα από τους σχεδόν 1100 που υπάρχουν σήμερα προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κονδύλια, να προγραμματίσουν σε ευρύτερες διοικητικές ενότητες ώστε να κάνουν εξοικονόμηση πόρων, δυναμικού και να μπορούν να «φτιάξουν» ισχυρές υπηρεσίες. Είναι μεγάλη πολυτέλεια για την Ελλάδα εν μέσω κρίσης, να επιχειρήσει να δημιουργήσει ολοκληρωμένους διοικητικούς μηχανισμούς σε κάθε δήμο αν δεν μειωθεί δραματικά ο αριθμός τους.

«Θα δούμε για το νομάρχη»
Όσον αφορά στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ο κ. Σκανδαλίδης επεσήμανε ότι στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι να μεταφέρει τις παραγωγικές και αναπτυξιακές υπηρεσίες του κράτους στο δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης. «Ο Περιφερειάρχης θα είναι αιρετός, τώρα στο αν στις κρατικές υπηρεσίες πάει εκπρόσωπος του κράτους για τις κρατικές υπηρεσίες». Ο Νομάρχης θα υπάρξει ως εκτελεστικό μονοπρόσωπο όργανο των υπηρεσιών της περιφέρειας στο νομό και το αν θα είναι άμεσα εκλεγόμενος ή έμμεσα από το περιφερειακό συμβούλιο, είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην πορεία.

Τρεις κατηγορίες περιφερειών
Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση θα χωριστεί σε τρεις κατηγορίες, στη μητροπολιτική περιφέρεια που θα δημιουργηθεί στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στις ηπειρωτικές περιφέρειες όπου οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν θα έχουν ως γνώμονα τη συνεργασία και συνέργεια με τις γειτονικές περιφέρειες και, τέλος, τις νησιωτικές όπου θα ασκηθούν ειδικές πολιτικές για την ανάπτυξη των νησιών ως κλειστές κοινωνίες λόγω της θάλασσας που τα περιβάλλει. Ο κ. Σκανδαλίδης δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα της διατήρησης ή μη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, λέγοντας απλά ότι μπορεί να υιοθετηθούν οι σημερινές περιφέρειες ως γεωγραφικές έννοιες ή και να αλλάξουν. Ως παράδειγμα χρησιμοποίησε την άλλη άκρη της Ελλάδας υποστηρίζοντας ότι το Αιγαίο θα μπορούσε να αποτελέσει μία αντί για δύο περιφέρειες που είναι σήμερα.

«Δεν θα κάνουμε ό,τι μας πουν οι ΤΕΔΚ»
Ας σημειωθεί ότι ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι δεν μπορούν οι απόψεις και οι θέσεις των ΤΕΔΚ να καθορίσουν το διοικητικό χάρτη της χώρας. Η γνώμη τους θα έχει βαρύνουσα σημασία αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με πολλά ακόμα κριτήρια και διαβούλευση για τις θέσεις σειράς άλλων φορέων και κοινωνικών παραγόντων.

http://www.corfupress.com

Μια Nύχτα στα Εξάρχεια ( Πρίγκιπες )

Αυξάνονται οι παρενέργειες από το εμβόλιο...


http://vavanta.blogspot.com/

Σύμβουλος του Φώλια στα ΕΛΠΕ‏...

Ο Τίμος Χριστοδούλου μπορεί να έδωσε τη θέση του προέδρου των ΕΛΠΕ στον Τάσο Γιαννίτση, αλλά στο δ.σ. ΕΛΠΕ ξεχάστηκε η "γαλάζια" Ελισάβετ Τυπάλδου-Λοβέρδου, πρώην ειδική σύμβουλος του Χρήστου Φώλια. Το ερώτημα της Πράσινης Γάτας είναι απλό: θα αντικατασταθεί η κ. Τυπάλδου-Λοβέρδου, ή θα παραμείνει στη θέση της, για να θυμίζει σε όσους θέλουν να ξεχάσουν το μεγαλείο της κυβέρνησης Καραμανλή;
http://prasinigata.blogspot.com/

Ευαγγελάτος - Τεν Κάτε πίσω από τις λέξεις...

Διήμερο με ηχηρές απομακρύσνεις.
Μία τηλεοπτική (Νίκου Ευαγγελάτου από τον ΑΝΤ1)
και μία ποδοσφαιρική (Χενκ Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό).
Οι ατάκες που έχουμε βάλει είναι αληθινές.
Τα μονταζάκια όμως είναι η ουσία.



http://panic-gr.blogspot.com

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη



Ένα πολύ μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε νεκρό, πιθανότατα στην Ταϋλάνδη. Κανείς δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο απ’οτι φαίνεται οι χωρικοί που το ανακάλυψαν προσπαθούν να το “ξορκίσουν”. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη

Πηγή
http://allday-news.blogspot.com/

Μιχάλη, ζούμε για να δούμε τους άνδρες σου να συλλαμβάνουν τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες.

Αγαπητέ Μιχάλη,
Οταν στη γειτονική Ιταλία κοτζάμ πρώην πρωθυπουργοί έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για σχέσεις με τη Μαφία και συμμετοχή σε διάφορα σκάνδαλα και υποθέσεις δωροδοκίας, δεν αξίζει στους Ελληνες πολίτες (αλλά και σε σένα τον ίδιο) να γελάνε σε βάρος μας μια χούφτα νταβατζήδες. Μιλώ για τους ίδιους νταβατζήδες, εγχώριους και εισαγόμενους, που παρακολουθούσαν ακόμη και το κινητό του πρώην πρωυθυπουργού και της συζύγου του. Κι αυτός αντί ν ακουμπήσει στη ψήφο των Ελλήνων πολιτών που τον τίμησαν, αντί να τους κλείσει στο Γεντί Κουλέ, (κάτι που και οι ίδιοι φοβόντουσαν και ετοίμαζαν αρχικά τα μπογαλάκια τους για να μετοικήσουν στο εξωτερικό), κιότεψε και υποτάχθηκε- παγώνι στο ελεός τους- με αποτέλεσμα η πατρίδα σου να κατρακυλήσει μερικλά σκαλοπάτια ακόμη στην Παγκόσμια λίστα της διαφθοράς.
Ελπίζω Μιχάλη, επειδή σε βλέπουν ζόρικο αγόρι, να έχεις πάρει τα μέτρα σου, τουλάχιστο οσο αφορά τον εαυτό σου. Εννοώ να διπλοτσεκάρεις, μήπως τα συγκεκριμένα καθάρματα που αρέσκονται στο να παρακολουθούν τις ζωές των άλλων, έχουν γίνει κανα φεγγάρι "βεντούζα" και στη δική σου ζωή-ακόμη και Αγιος να είσαι, όλο και κάτι θάχουν τσιμπήσει οι (ηλεκτρονικοί) σπιούνοι τους. Δεν σου λέω να μην συλλάβεις- και προληπτικά έστω- τα παιδιά που κάνουν τη μαλακία να αυτοδιαφημίζονται ως αναρχικοί στο διαδίκτυο-αυτοί του "Ρεσάλτο" έχουν και blog με την διεύθυνσή τους στο Κερατσίνι, οπότε δεν χρειάζεται τα λαγωνικά σου να είναι εφυείς σαν τον φίλο μου τον Πάνο Σόμπολο και τον Γεραφέντη, για να τους εντοπίσουν.
Εχω ξαναγράψει, οτι δεν είσαι αναρχικός επειδή γκρεμίζεις τις βιτρίνες των καταστημάτων και πετάς πέτρες σε νεαρούς αστυνομικούς που παράτησαν τις δύστυχες κατσίκες τους και ήρθαν με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα, για να προστατεύουν τους πισινάτους νταβατζήδες και τις παλλακίδες τους. Κι εσύ Μιχάλη μου, δεν είσαι Μαρκογιαννάκης, παίκης Γ Ερασιτεχνικής, για να κομπάζεις επειδή συνέλαβες 2000 κορόιδα που εν ετει 2009, χτυπάνε το σύστημα με πέτρες και καδρόνια (πρωτόγονες μεθόδους), αντί να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και να το ξεπατώσουν αποτελεσματικά. Απο σένα Μιχάλη, περιμένω να συλλάβεις τους σεσημασμένους νταβατζήδες της χώρας μου, αφου πρώτα ο Καστανίδης δώσει εντολή να περάσουν απο κόσκινο όλοι εκείνοι οι ανακριτές, οι εισαγγελείς και οι δικαστές που συγκάλυψαν προκλητικά τους νταβατζήδες που ενεπλάκησαν σε μεγάλα σκάνδαλα και την έβγαλαν καθαρή.
Δεν μπορώ να πιστέψω Μιχάλη μου, οτι τα παιδιά του Γρηγόρη Νιώτη, είναι πιο επικίνδυνα απο τα σεσημασμένα καθάρματα- συναδέλφους σου πολιτικούς- οι οποίοι παντελόνιασαν δισεκατομμύρια μίζες μέσα απο την ευχέρεια που τους έδωσε η υπουργική τους καρέκλα. Μιλώ για πράσινους και γαλάζιους πρώην υπουργούς, οι οποίοι θάχουν να ταίσουν και τα δισέγγονά τους- γαμώ τα οπλικά συστήματα, τις αναθέσεις και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Δεν σου αξίζει Μιχάλη μου, ούτε σε σένα, ούτε στον Παπανδρέου, ούτε στον Ραγκούση, να καμώνεστε οτι επειδή δεν έγιναν τα περυσινά επεισόδια κάτι τρέχει στα γύφτικα. Χρέος σας απέναντι στη πατρίδα, αλλά και στην προσωπική σας ιστορία, είναι να χώσετε φυλακή μια χούφτα μεγαλονταβατζήδες που λυμαίνονται τον τόπο. Τις παρανομίες, τα ποινικά κι οχι μόνο εγκλήματα των οποίων, όλοι γνωρίζουμε. Ολοι εκτός απο την τυφλή Δικαιοσύνη που προσποείται την αδιάφθορη, όπως η ξιπασμένη ξανθιά την ερωτοχτυπημένη με εκατομμυριούχο ραμολί. Φυσικά κι εδώ υπάρχουν έντιμοι δικαστές που πεθαίνουν στη ψάθα.
Γι αυτό σου λέω Μιχάλη, δεν χρειάζεται να πολυχαίρεστε επειδή μπουζουριάσατε τη μαρίδα. Ζούμε για τη στιγμή που θα στείλεις τους άνδρες σου -σε συνεργασία με τον άτεγκτο Καστανίδη-να συλλάβουν τα γνωστά μεγαλοκαθάρματα που μολύνουν τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Κάτι τύπους που φτιάχτηκαν απο το εμπόριο ναρκωτικών, απο το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απο τις προμήθειες, τις μίζες, την κατασκοπία, τις δολοφονίες-και τέτοιες είχαμε-και πάει λέγοντας. Οι περισσότεροι απο δαύτους είναι συνομιλητές πολλών υπουργών-τους συναντάνε συχνά στο lobby του "Χίλτον", στα σκάφη, στις βίλες τους. Ο Παπανδρέου μας υποσχέθηκε οτι θα εφαρμόσει τους νόμους. Εφαρμόστε τους επιτέλους και στείλτε στη φυλακή μια χούφτα σεσημασμένα καθάρματα οι οποίοι με μαθηματική ακρίβεια θα σας απαξιώσουν, εαν σας δουν μπόσικους, παχείς και αφημένους σαν τον πρώην πρωθυπουργό, τον νταβατζηδοπνίχτη του Μπαιρακτάρη, που κατέληξε να στέλνει στο περίφτερο τον Γιαννάκη τον Ανδριανό, για να του φέρει μαζί με τις σοκολάτες και κάρτες για τα καρτοκινητά που άλλαζε διαρκώς σαν φοβισμένη μαθητριούλα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω τον Χάρη Κ. (αστανίδη), τι έγινε μ αυτό το γαμημένο πρόστιμο της Vodafone. Το πλέρωσε η εταιρία η να τσοντάρουμε όλοι μας, να συμπληρωθεί το ποσό;
Επειδή Μιχάλη μου, τα τελευταία χρόνια οι νταβατζήδες σας έχουν πάρει την τιμή, και πλέον σας κουνάνε το λευκό σεντόνι με το σημάδι απο το αίμα της παρθενίας σας, σε παρακαλώ με τη μεθοδικότητα και το τσαγανό που σε διακρίνει και σε συνεργασία με τον Χάρη Κ. συνέλαβε αυτά τα μεγαλολαμόγια μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος. Στο κάτω κάτω η κυβέρνησή σου, έχει να διαλέξει εαν θα προστατέψει τα 10 εκατομμύρια των πολιτών η τα 5-6 καθάρματα που πληγώνουν τη χώρα και την οδηγούν σε διεθνή απαξίωση. Ζούμε για τη στιγμή που οι άνδρες σου θα οδηγήσουν στη φυλακή τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες και συ, το ίδιο βράδι, θα διηγείσαι στον Πρετεντέρη πως τα κατάφερες...
http://www.kourdistoportocali.com

"Κόπηκε" η Τασία Κανελλοπούλου...

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο τοποθέτησής τηςς ως Περιφερειάρχη


Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Υστερα από αλλεπάλληλες αναβολές, η κυβέρνηση λέει τώρα ότι θα ανακοινώσει επιτέλους αύριο τους νέους περιφερειάρχες - 13 στον αριθμό. Για ορισμένους πάντως το παρασκήνιο είναι έντονο. Για παράδειγμα, την κ. Τασία Κανελλοπούλου το όνομα της οποίας περιλαμβανόταν στον αρχικό κατάλογο για τη Δυτική Ελλάδα (ήταν περιφερειάρχης- Ιονίων Νήσων- και πριν το 2004). Εκδηλώθηκαν όμως έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η κ. Κανελλοπούλου -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- να "κοπεί". Ωστόσο ακόμη και την τελευταία στιγμή, κάποιοι επιχειρούν να την "επαναφέρουν" ενδεχομένως και για μια από τις άλλες Περιφέρειες.
http://press-gr.blogspot.com