Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ολα τα μέσα... χρησιμοποιεί ο Παναθηναικός


Αλλάζει λογότυπο η Google!


Καθε γκαλοπ και καημος............


ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ !...

Ο χρόνος για την κυβέρνηση έχει... εκπνεύσει και ο δρόμος προς την εκλογική ήττα είναι χωρίς επιστροφή!... Στρουθοκαμηλίζουν όσοι δεν βλέπουν ότι για την παράταξη υπάρχει και μικρότερο ποσοστό από το μικρότερο της ιστορία της που βγήκε στις τελευταίες Ευρωεκλογές!. Με θερμοκρασία στους 34 και καπουτσίνο γνωστός για τις σταράτες κουβέντες του πολιτικός και πρώην υπουργός του κυβερνώντος κόμματος τάλεγε σε δυό άλλους επίσης γνωστούς στα ΜΜΕ : αήμερα το πρωϊ στις 11:30 στο Da capo!...
Πέστο σε όλους μας τι το αφήνεις και σέρνεται : «είμαστε όλοι σε εκλογική ετοιμότητα». Η 9η Σεπτεμβρίου, πλησιάζει ενώ οι «δυσαρεστημένοι» αυξάνονται ! Και συνέχισε ο «Θησέας 2» και τα πολιτικά «πυροτεχνήματα» δεν περνούν! Αλλάξανε οι εποχές ! Κάτω από τις «συμπληγάδες» της Οικονομίας και των εσωκομματικών πιέσεων, τον αφήνουν να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες... λάθος λάθος !... Ενώ τράβουσε την τελευταία ρουφηξια του καπουτσίνο,.πρόσθεσε "... τώρα φεύγουν, αλλά όταν θα γυρίσουν ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ!...'. Δεν πρόλαβα να ακούσω άλλα! θα γινόμουν αντιληπτός....

Ο επτάχρονος φυγάς ! ! !

Ο πατέρας του τον μάλωσε γιατί δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία. Αυτός αντί να βάλει τα κλάματα - άντε να θυμώσει για λίγο και να κλειστεί στο δωμάτιο -, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έκατσε αναπαυτικά στη θέση του οδηγού - αλήθεια πως έφτασε τα πεντάλ; - και αποφάσισε να το σκάσει. Οι αστυνομικοί της Γιούτα, αφού καταδίωξαν το αυτοκίνητο και είδαν ότι το οδηγούσε ένας επτάχρονος αναρωτήθηκαν: «Μα καλά που έμαθε να οδηγεί;». «Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια», απάντησε ο άτακτος μπόμπιρας...

Στο σφυρί ο «M Jackson» του Warhol

Το πορτρέτο του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ζωγραφισμένο από τον Άντι Γουόρχολ, θα πωληθεί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη. Το έργο φτιάχτηκε το 1984, την εποχή που ο Μ. Τζάκσον κυριαρχούσε στα τσαρτς με τον δίσκο «Thriller». Πριν από την πώλησή του, θα εκτεθεί στο εσωτερικό της O2 Arena στο Λονδίνο, όπου ο τραγουδιστής επρόκειτο να πραγματοποιήσει φέτος σειρά συναυλιών. «Το πορτρέτο του Αντι Γουόρχολ φέρνει μαζί τον αδιαφιλονίκητο Βασιλιά της Ποπ Αρτ με τον αδιαφιλονίκητο Βασιλιά της Ποπ», δήλωσε η Τζάνετ Λέερ, εκπρόσωπος του κατόχου του πορτρέτου που το θέτει σε δημοπρασία. Το ρεκόρ τιμής για έργο του Γουόρχολ κατέχει η απεικόνιση ενός τρακαρίσματος, καθώς πωλήθηκε για 71,7 εκατ. δολάρια στη Νέα Υόρκη, ενώ το 2007 ένα πορτρέτο της ηθοποιού Λιζ Τέιλορ πωλήθηκε έναντι 23,7 εκατ. δολλαρίων.
http://www.tanea.gr

Νέο ρεκόρ από τον Michael Phelps

Ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ κατέρριψε ο Μάικλ Φελπς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που γίνεται στη Ρώμη, αυτή τη φορά στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα.Ο Αμερικανός, οκτώ φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, έναντι του Σέρβου Μίλοραντ Κάβιτς, σημειώνοντας και παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 49.82.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία...

Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας, στο επίπεδο των 36-38 βαθμών ως προς τις μέγιστες τιμές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το επόμενο διήμερο. Συγκεκριμένα, από σήμερα έως και την Τρίτη, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ στην περιοχή του Αιγαίου.

Στο 4,9% η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ

Διεύρυνση της διαφοράς υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις 4,9 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Τέσσερις στους 10 πολίτες τάσσονται υπέρ σαρωτικών αλλαγών στην κυβέρνηση και πρόωρων εκλογών. Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,2%, η ΝΔ 26,3%, το ΚΚΕ 7,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,1%, ο ΛΑΟΣ 5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,8%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «ψαλίδα» στη σειρά των μετρήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας από το Σεπτέμβριο του 2008.

Η1Ν1: ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, καθώς ακόμα το ενδεχόμενο να ανοίξουν ή όχι τα σχολεία βρίσκεται "στον αέρα". Επιθυμία του υπουργείου πάντως είναι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά με μαθητές και καθηγητές ενημερωμένους για τον ιό Η1Ν1, ενώ κρίσιμο θεωρείται το θέμα του εμβολιασμού. Υπενθυμίζεται ότι εγκρίθηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, το οποίο προβλέπει τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού της χώρας κατά της νέας γρίπης. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο, η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα λάβει τα εμβόλια, στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν όταν το σκεύασμα λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών και της ΕΕ. Οι δαπάνες θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το κράτος, ο δε αριθμός των δόσεων θα είναι περί τα 24 εκατομμύρια.