Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Tα ξύλινα κοντάρια του ΠΑΜΕ !!!

Τη φωτογραφία την ειδαμε στο Newsit.gr και είναι από τη σημερινή πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας:

Ένα τόσο μικρό σημαιάκι χρειάζεται ένα τόσο χοντρό ξύλινο κοντάρι; 

Πήγε γήπεδο …

να υποστηρίξει την ομάδα του !!!
Πάλι καλά που ο ΠΑΟ  έφαγε μόνο τρία στον αγώνα με τη  Σταντάρ 

Κόμμα Πανίκα...

Είπε στο Παπαδάκη το πρωί ότι σκέπτεται να ιδρύσει κόμμα, κι ο μόνος που ανησύχησε ήταν ο Αυτιάς. Άρχισε να τον ψάχνει με μανία στο τηλέφωνο, αφήνοντας μηνύματα "γιατί μου το έκανες αυτό". Τελικά ο Πανίκας μόλις σταμάτησε η ζωντανή σύνδεση με τον ΑΝΤ-1, βγήκε τηλεφωνικά στον Αυτιά, και επανέλαβε την δήλωσή του:
Έτσι όπως είναι η κατάσταση στα δυο κόμματα, σκέφτομαι να ιδρύσω κόμμα".
Παρά ταύτα ο "ιδρυτής" δηλώνει πως είναι Ν.Δ. και στο πλευρό του Σαμαρά.
Μεγάλη πλάκα...

nonews-news

Ο Σουμάχερ αγωνίζεται ξανά για τον τίτλο στη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Ξεκίνησε η καινούρια σεζόν

Τελείωσε και ο χρόνος της αναμονής! Η νέα σεζόν της αγωνιστικής περιόδου για τη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ξεκίνησε κι επίσημα, με την ελεύθερη ανοιχτή προπόνηση στο Bahrain. Ύστερα από τη μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του Σουμάχερ, ήρθε και η ώρα της αλήθειας. Όλα τα φώτα είναι τώρα στραμμένα πάνω του. Ακριβώς στις 10.00 η ώρα (τοπική ώρα) έβαλαν μπροστά στα μονοθέσιά τους όλοι οι υποψήφιοι πρωταθλητές και μπήκαν στην πίστα για προπόνηση. Η θερμοκρασία έφτανε τους 30 βαθμούς και ο ήλιος άστραφτε στον ουρανό, καθώς μπήκε στην πίστα των 6.299 μέτρων και ο πρώην πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής,  εκεί στην έρημο της περιοχής Σαχίρ. Ο Σουμάχερ μπήκε στην πίστα 20ος από τους 24 πιλότους που αγωνίζονται στη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1.
http://kapistri.blogspot.com

Europa League: ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΣΤ.ΛΙΕΓΗΣ 1-3

Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-3Δύο γρήγορα γκολ από τους Βίτσελ (8') και Γιοβάνοβιτς (16'), με τον Γκαλίνοβιτς να φέρει ευθύνη και τις δύο φορές, γκρέμισαν από νωρίς τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Οι Βέλγοι έφυγαν νικητές με 3-1 από το ΟΑΚΑ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League, κάνοντας το έργο των "πρασίνων" στη ρεβάνς εξαιρετικά δύσκολο. Ο Βύντρα μείωσε στο 48ο λεπτό, αλλά ο Ντε Καμάργκο έριξε τη χαριστική βολή στο 74' κι ενώ ο Παναθηναϊκός πίεζε για να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο των Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη, αλλά βρήκαν εξαιρετικά στημένη την άμυνα της Σταντάρ. Επιπλέον, τρία λεπτά μετά το γκολ του Ντε Καμάργκο, οι "πράσινοι" έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Δάρλας είχε τραυματιστεί και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα (ο Νιόπλιας είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του). Το τελευταίο σφύριγμα του Σκωτσέζου διαιτητή, Κρεγκ Τόμσον, βρήκε τον Παναθηναϊκό με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Σιμάο αποβλήθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Βέλγοι πήραν μια σπουδαία νίκη, την οποία πανηγύρισαν έξαλλα μπροστά στους 200 περίπου φίλους τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι στα προημιτελικά.
http://www.sport24.gr

Carpuccino! Το αυτοκίνητο που κινείται με καφέ

Το Volkswagen Scirocco του 1988 θα κάνει τη διαδρομή Manchester - Λονδίνο, έχοντας σαν καύσιμο καφέ! To όνομα του είναι Carpuccino! Η κατανάλωση του σε καφέ είναι αντίστοιχη 56 φλυντζανιών εσπρέσσο ανά μίλι! Για το ταξίδι θα χρησιμοποιηθούν 70 κιλά καφέ που στο σουπερμάρκετ κοστίζουν από 13 έως 26 £, ανάλογα με την τιμή και την ποιότητα του καφέ. Ο καφές θα είναι πικρός καθώς το συνολικό κόστος θα φθάσει τις £910 εως £1,820, δηλαδή 50 φορές περισσότερο από όσο κοστίζει αν το ταξίδι γίνει με βενζίνη.
Το project είναι του BBC1 και έχει σαν σκοπό να συμμετάσχει στην έκθεση Big Bang στο Manchester με σκοπό να αποδείξει πως μπορούν να κινηθούν τα οχήματα και με άλλου είδους καύσιμα εκτός από το πετρέλαιο και τη βενζίνη.