Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Αρμαγεδών..

ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΠΕΙΓΟΝ


ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Η ΜΑΡΙΑ (http://mariatweety.blogspot.com/) ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ♥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ!

ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Τώρα τι κάνω ;

Όταν τα φαινόμενα απατούν - Susan Boyle / Britains Got Talent 2009

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Ευάγγελος Κουλουμπής, επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός, καθώς και υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς. Ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καταξιωμένος επιστήμονας, ενεργός πολίτης με μεγάλη συνδικαλιστική δράση και προσφορά στην δημοκρατική παράταξη. Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου από το νεκροταφείο Καισαριανής.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-2

1 - 2

Απειλεί ότι θα σκοτώσει ο "Αληθινός IRA"

Η μεγαλύτερη αποσχισθείσα οργάνωση του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (IRA), η εκτός νόμου "Αληθινός ΙRA", απειλεί ότι θα πραγματοποιήσει ένοπλες επιθέσεις στη Βρετανία, στο πλαίσιο του αγώνα τηςγια μία ενωμένη Ιρλανδία, σύμφωνα με προειδοποίηση της οργάνωσης στον ιρλανδικό Τύπο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sunday Tribune εκπρόσωπος της οργάνωσης, ο Αληθινός IRA χαρακτηρίζει προδότη τον πολιτικό του Σιν Φέιν (πολιτική πτέρυγα του IRA) και πρώην διοικητή του IRA, Μάρτιν ΜακΓκίνες, και απειλεί να τον σκοτώσει. "Κανείς προδότης δεν θα γλιτώσει τη δικαιοσύνη", επισημαίνει. Παράλληλα, η οργάνωση απειλεί ότι θα επαναλάβει τις επιθέσεις της κατά του Λονδίνου. "Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τις βρετανικές δυνάμεις κατοχής όποτε και όπου αποφασίσουμε", τόνισε.

Βαλβέρδε: «Δεν υπάρχει συμφωνία»!

Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε ότι έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ανακοινωθεί σε ότι αφορά τη συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωκρτάτη Κόκκαλη, κι αν υπάρξει, θα ανακοινωθεί.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μπανγκόκ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την πρωτεύουσα Μπανγκόκ και τα περίχωρά της ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, με μήνυμα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Από την αρχή των διαδηλώσεων «η κυβέρνηση επιχείρησε να αποφύγει τη βία, αλλά το κίνημα διαμαρτυρίας αναπτύχθηκε και οι διαδηλωτές κατέφυγαν σε ενέργειες ασύμβατες με το Σύνταγμα», εξήγησε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αμπίσιτ Βετζατζίβα, και γι' αυτό «δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης».Λίγο μετά, και καθώς ομάδα δεκάδων αντικυβερνητικών διαδηλωτών εισέβαλαν στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας απ' όπου έγινε η ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός κατάφερε να διαφύγει με αυτοκίνητο, ενώ οι στρατιώτες που φρουρούσαν το υπουργείο έριχναν προειδοποιητικά πυρά στον αέρα.Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι 30.000 διαδηλωτές έχουν διασκορπιστεί στην πόλη, αρκετοί από τους οποίους έχουν καταλάβει λεωφορεία αλλά και οχήματα του στρατού κλείνοντας κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Εκτός κινδύνου ο 18χρονος σπουδαστής- θύμα της επίθεσης στη σχολή του ΟΑΕΔ.

Χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνέει ο 19χρονος μαθητής της σχολής του ΟΑΕΔ που τραυματίστηκε από τα πυρά του συμμαθητή του την Παρασκευή το πρωί, ωστόσο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο.