Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

4,7% υπέρ του ΠΑΣΟΚ δείχνει η Metron

Ο A.SHEARER ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ NEWCASTLE (THE GREAT RETURN)

Ο Άλαν Σίρερ θα αποτελεί τον άνθρωπο με τον οποίο θα πορευτεί η Νιούκαστλ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετοπίζει ο πρώην τεχνικός της ομάδας Τζο Κινίαρ δεν του επιτρέπει να κάθεται σε πάγκο, έτσι η αντικατάσταση του ήταν αναγκαία.Ο ήρωας για τις «καρακάξες» που αγωνίστηκε στην ομάδα κατά την περίοδο 1996-2006, σκόρπιζε πολλές χαρές στον κόσμο της Νιούκαστλ, με τα γκολ που πετύχαινε. Τώρα καλείται να βγάλει τον σύλλογο από τη δύσκολη θέση, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό. Ο Σίρερ θα πιάσει αμέσως δουλειά, με την αρχή να γίνεται στο ερχόμενο παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Κράτος ακούς; 50 μέρες κάνει απεργία πείνας!! Γιατί τέτοια αδιαφορία;;

Κάποτε στην Αρχαία Ελλάδα, στη Σπάρτη συγκεκριμένα, καταδίκασαν έναν βασιλέα σε θάνατο επειδή έκανε μια αδικία. Τον Παυσανία. Και η τιμωρία του ήταν να πεθάνει από ασιτία.
Σήμερα, 2.500 χρόνια μετά, καταδικάζετε όλοι εσείς οι πολιτικοί έναν άνθρωπο να πεθάνει κάνοντας απεργία πείνας. Ενώ ξέρετε ότι Θόδωρος Τενέζος έχει δίκιο. Τον αφήνετε να πεθάνει!! Ενώ ξέρετε ότι έχει δίκιο.
Γιατί το κάνετε αυτό; Ενώ ξέρετε ότι έχει δίκιο. Η Πανδώρα άφησε στο κουτί την ελπίδα. Για να ελπίζουμε όλοι εμείς. Γιατί του την στερείτε; Δώστε του την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει δίκιο!! Ούτε αυτό το δικαίωμα δεν έχουμε πλέον στην Ελλάδα;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Ώρα για βόλτα ...

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Προανακρική Επιτροπή για την υπόθεση Παυλίδη

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ Α.Π. : 1731/2-4-09
Προς την Βουλή των Ελλήνων
Πρόταση σύστασης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, τα άρθρα 153 επ. του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 5 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών»
------- . -------
Ο Ανακριτής του 20ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβίβασε στη Βουλή των Ελλήνων, με το 310/31-3-2009 έγγραφό του, στοιχεία εκκρεμούς σ’ αυτόν δικογραφίας κύριας ανάκρισης κατά του κατηγορούμενου Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ζαχαρία, για το κακούργημα της εκβίασης από δράστη που μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης επιχείρησης, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.Ο ως άνω Ανακριτής διαβίβασε τα στοιχεία αυτά ως «ικανά να στοιχειοθετήσουν, όσον αφορά τον τότε, ήδη δε πρώην, υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αριστοτέλη Παυλίδη του Αντωνίου, ενδεχόμενη σε βάρος του κατηγορία ηθικής αυτουργίας στην αποδιδόμενη στον ως άνω κατηγορούμενο πράξη εκβίασης, τελεσθείσα από δράστη, που μεταχειρίσθηκε απειλή βλάβης της επιχειρήσεως που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση (άρθρα 1, 13 περ. στ, 14, 16, 17, 18, 26 παρ. 1 εδ. α, 27 παρ. 1, 46 παρ. 1 εδ. α, 94 παρ. 1, 98 και 385 παρ. 1 περ. β του Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 1 παρ. 1 του «περί ποινικής ευθύνης των Υπουργών» Ν. 3126/2003) αξιόποινη πράξη, που ενδεχομένως φέρεται ότι τελέσθηκε απ’ αυτόν, ως μέλος της Κυβερνήσεως και συγκεκριμένα ως υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Αθήνα, στο χρονικό διάστημα από 3-11-2006 μέχρι 8-1-2007, σε βάρος της περιουσίας του πολιτικώς εναγόντως Φωτίου Μανούση του Ανδρέα, κατοίκου Νέας Κηφισιάς Αττικής».Περαιτέρω, στο ως άνω έγγραφό του ο κ. Ανακριτής αναφέρει ότι διαβιβάζει στη Βουλή τα στοιχεία της εκκρεμούς υπόθεσης ελλείψει δικαιοδοσίας «διερευνήσεως της εν λόγω φερομένης ενδεχομένως αξιοποίνου πράξεως κακουργήματος, για την οποία κρίνουμε ότι προέκυψαν στοιχεία, που σχετίζονται με την διάπραξή της εκ μέρους μέλους Κυβερνήσεως, κατά την άσκηση των καθηκόντων του».Στο ως άνω έγγραφο του κ. Ανακριτή, το οποίο επισυνάπτεται και ενσωματώνεται στην παρούσα πρότασή μας, εκτίθενται αναλυτικά τα πραγματικά περιστατικά, βάσει των οποίων απαιτείται διερεύνηση της τυχόν τέλεσης της ως άνω αξιόποινης πράξης από τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ήτοι γίνεται η, κατά το άρθρο 5 παρ. 1 του Ν. 3126/2003, συγκεκριμένη αναφορά σε στοιχεία αξιόποινης πράξης.Προσδιορίζονται κατά συνέπεια στην παρούσα πρότασή μας με σαφήνεια τα στοιχεία και οι πράξεις που είναι αξιόποινες και μνημονεύονται οι διατάξεις που παραβιάστηκαν, όπως προβλέπει η παρ. 3 του άρθρου 154 του Κανονισμού της Βουλής.Προκύπτει συνεπώς η ανάγκη να διερευνηθεί από την, κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή η ενδεχόμενη ευθύνη του πρώην υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Παυλίδη ως ηθικού αυτουργού του εγκλήματος της εκβίασης από δράστη που μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης επιχείρησης, κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, ήτοι από τον κατηγορούμενο Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ζαχαρία.
Για τους λόγους αυτούςΠροτείνουμε να συσταθεί Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 153 και επ. του Κανονισμού της Βουλής για την ενδεχόμενη τέλεση, από τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Παυλίδη, του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση τελεσθείσα από δράστη (κατηγορούμενος Παναγιώτης Ζαχαρίου του Ζαχαρία) που μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης της επιχείρησης από ασκεί ο εξαναγκαζόμενος (Φ. Μανούσης), κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, κατά παράβαση των άρθρων 1, 13 περ. στ, 14, 16, 17, 18, 26 παρ. 1 εδ. α, 27 παρ. 1, 46 παρ. 1 εδ. α, 94 παρ. 1, 98 και 385 παρ. 1 περ. β του Π.Κ.Επειδή η παρούσα Βουλή βρίσκεται ήδη στη δεύτερη τακτική σύνοδό της και είναι σφόδρα πιθανή η διάλυσή της, επείγει η κίνηση της κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος διαδικασίας, ώστε να μη λήξει η κατά χρόνο αρμοδιότητα της Βουλής και να μη διαφύγουν του δικαστικού ελέγχου πράξεις που τελέστηκαν κατά την προηγούμενη βουλευτική περίοδο.Επισυνάπτεται και ενσωματώνεται στην παρούσα πρόταση το με αρ. πρωτ. 310/31-3-2009 έγγραφο του Ανακριτή του 20ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών που απευθύνεται προς τον κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Αθήνα, 2 Απριλίου 2009

Άρον την πρωθυπουργία σου και περιπάτει!

ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ 1,1 ΤΡΙΣ.ΕΥΡΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η G20

Παρά τις αρχικές ανησυχίες, τελικά η σύνοδος των G20 κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή αποφασίζοντας την τόνωση της παγκόσμιας αγοράς με την παροχή του ποσού των 1,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα προώθησης χρημάτων στις αγορές στην ιστορία. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από αυτά τα χρήματα , θα διατεθούν 500 δισ. στα ταμεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, πολλαπλασιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα κεφάλαια που μπορούν να διατεθούν στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την παγκόσμια κρίση και τα θα οποία ανέρχονται πλέον στο ποσό των 750 δισ. δολάρια.Το υπόλοιπό ποσό (250 δισ. δολάρια) με απόφαση της G20 αποφασίστηκε πως θα δοθεί για την ενίσχυση του παγκόσμιου εμπορίου.Επίσης, πέρα από τη διάθεση των κονδυλίων αποφασίστηκε να υπάρξουν κυρώσεις κατά των λεγόμενων φορολογικών παραδείσων και μέτρα υπέρ της διαφάνειας με την επιβολή αυστηρότερων κανονισμών για τον παγκόσμιο δημοσιονομικό έλεγχο.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Άγριο περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα της Πέμπτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Κυψέλη. Δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς, ο ένας στο κεφάλι και ο άλλος στον αυχένα. Οι άτυχοι αστυνομικοί νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό», ο ένας εκ των δύο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να έχει διαφύγει του κινδύνου. Σημειώνεται, ότι και οι δύο φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά η σφαίρα βρήκε τον ένα αστυφύλακα στο κενό ανάμεσά τους. Αμέσως μετά το περιστατικό εξαπολύθηκε από την Αστυνομία άγριο ανθρωποκυνηγητό αλλά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Τέλος, η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη νέα δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

“ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2009”

Το “Πανηγύρι της Αγάπης” είναι η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας που διοργανώνεται σταθερά κάθε χρόνο από το 1996. Πρόκειται νια μια μεγάλη, πολύχρωμη, πολυσυμμετοχική ανοιξιάτικη γιορτή που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας, να αφανίσει συνειδήσεις και να εκμαιεύσει την αγάπη και τη συμμετοχή όλων φίλων μας.. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλει την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας και συγχρόνως να υπενθυμίσει ότι τα άτομα με νοητικά προβλήματα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη
Κυρίως όμως στόχο έχει να ενισχύσει το πρόγραμμα κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα εξασφαλίσει τη φροντίδα των νέων μας όταν θα έχουν, μοιραία στερηθεί τη φυσική παρουσία και το αγκάλιασμα των γονιών τους. Το Πανηγύρι της Αγάπης 2009 διοργανώνεται με την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, τη σημαντική στήριξη του Δήμου Αθηναίων και άλλων Δήμων της χώρας το Σάββατο, 4 Απριλίου στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Αυτή την ημέρα, από τις 10 το πρωί καί μέχρι τις 10 το βράδυ, το «Εργαστήρι» θα υποδέχεται τους πολυάριθμους επισκέπτες της εκδήλωσης. Είναι μια διαφορετική από τις άλλες μέρες, στολισμένη με όλα τα χρώματα της άνοιξης, γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό, με το άρωμα της ανθρωπιάς να κατακλύζει όλες τις γωνιές της.
Ειδικά διακοσμημένες κατασκευές έχουν καλύψει συμμετρικά το χώρο της εκδήλωσης για να φιλοξενήσουν τα ωραιότατα δώρα και τις νοστιμιές που έχουν προσφέρει στο «Εργαστήρι» πολλές ξένες πρεσβείες στην Αθήνα, πολυάριθμες μη κυβερνητικές οργανώσεις, εμπορικές εταιρίες και αντιπροσωπείες, καταστήματα, ιδιώτες κ.ά. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των αξιόλογων χειροτεχνημάτων που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι απασχολούμενοι νέοι μας στο «Εργαστήρι», και επίσης να κάνουν καλές και έξυπνες αγορές. Όλοι οι φίλοι μας μπορούν να συμμετάσχουν στην πλούσια λαχειοφόρο αγορά για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο (!), διαμονές σε εκλεκτά ξενοδοχεία, αεροπορικά ταξίδια και πολλά άλλα πολύτιμα και χρήσιμα δώρα!
Το Σάββατο αυτό θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο ! Κύρια, γιατί θα έχουμε γίνει κοινωνοί μιας μεγάλης και ευγενικής προσπάθειας, θα έχουμε νιώσει τη χαρά της συμμετοχής και της προσφοράς και θα έχουμε ζήσει μια διαφορετική μέρα, γεμάτη συγκίνηση και εκπλήξεις! Τα ΜΜΕ βρίσκονται πάντα κοντά μας και στηρίζουν το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, όπως και όλοι οι κοινωνικά ευαίσθητοι συμπολίτες μας από ολόκληρο το εύρος του πολιτικού, καλλιτεχνικού, πνευματικού και εμπορικού φάσματος της χώρας μας. Περιμένουμε όλους τους φίλους μας το Σάββατο, 4 Απριλίου, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ της πλατείας Συντάγματος
Θα είμαστε όλοι εκεί ...

EUROLEAGUE - Berlin: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ FINAL FOUR - ΠΑΟ-Montepaschi Siena (91 - 84)

91 - 84

Χρειάστηκε να περάσουν δεκατέσσερα χρόνια για να δούμε ελληνικό εμφύλιο σε Final-Four της Ευρωλίγκα, αλλά μετά τους χθεσινούς εκτός έδρας θριάμβους των «αιωνίων» απομένει λιγότερο από ένας μήνας για να τους δούμε αντιμέτωπους στον ημιτελικό. Οι «πράσινοι» νίκησαν 91-84 τη Σιένα και δεν χρειάστηκαν πέμπτο αγώνα για να τσεκάρουν τα εισιτήρια για το Βερολίνο.

(Euroleague - Berlin) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ FINAL FOUR - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ: 78 - 75

78 - 75

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την πρόκριση του στο Final 4 μετά από 10 χρόνια και αν η πορεία του προς το Βερολίνο μπορούσε να παρομοιαστεί με παραμύθι θα είχε και βασιλιά και πρίγκιπα. Ο βασιλιάς (Γιάννης Μπουρούσης) με τους 25 πόντους, τα 6 ριμπάουντ και τα 3 κοψίματα του έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να ρίξει στο καναβάτσο τη "βασίλισσα" Ρεάλ και ο πρίγκιπας (Ζόραν Ερτσεγκ) ήταν αυτός που με τρίποντο στα 36’’ για τη λήξη του αγώνα της έδωσε τη χαριστική βολή ξεκινώντας τους πανηγυρισμούς πριν από το τελικό 78-75.

Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΣΟΚ για αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου περί την ψήφο των ομογενών

Απορρίφθηκε, εν μέσω αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ένσταση που προέβαλε το ΠΑΣΟΚ για αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο "Άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές από τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό".Κατά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου, για το οποίο το Σύνταγμα προβλέπει τη συναίνεση των δύο τρίτων του σώματος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρ. Νιώτης υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο διευκολύνει τους αποδήμους να ψηφίζουν από τους τόπους και τις χώρες κατοικίας τους, αλλά τους αποστερεί, το δικαίωμα να εκλέγονται. Αντιθέτως, ο βουλευτής της ΝΔ Αν. Καραμάριος αναρωτήθηκε εάν το Σύνταγμα ομιλεί πουθενά περί άσκησης εκλογικού δικαιώματος από τους Έλληνες του εξωτερικού με διενέργεια, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ, περιφερειών.

G20 - ΛΟΝΔΙΝΟ

Με διμερείς συναντήσεις των ηγετών και ένα επίσημο δείπνο άρχισε χθες στο Λονδίνο η σύνοδος κορυφής των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, στην οποία θα γίνει προσπάθεια σήμερα να βρεθεί κοινή στάση για την αντιμετώπιση της κρίσης. Παρά τις σημαντικές διαφωνίες που έχουν εμφανισθεί, όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ όλοι οι ηγέτες παρακάθησαν σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των εργασιών, σήμερα το πρωί.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Νέα μέτρα λιτότητας για τους μισθούς και αυξήσεις φόρων μαγειρεύει η κυβέρνηση ετοιμάζοντας το σκηνικό των πρόσθετων επιβαρύνσεων που επιφυλάσσει μετά τις ευρωεκλογές για τους φορολογουμένους και τους εργαζομένους. Πρόκειται για μέτρα που έρχονται ακόμη πιο κοντά μετά και την νέα έκρηξη του ελλείμματος του προϋπολογισμού του 2008 στο 4,4% του ΑΕΠ από 3,7% που το εκτιμούσε η κυβέρνηση πριν από μόλις έναν μήνα με το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Και αυτό, καθώς η εξέλιξη αυτή αναμένεται να εντείνει τις ήδη ισχυρές πιέσεις που ασκούν οι Βρυξέλλες στην κυβέρνηση για τη λήψη των νέων μέτρων μέχρι τον Οκτώβριο.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ....

Σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες- που παραπέμπουν στο κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση- του πρώην υπουργού Αιγαίου προσέκρουσε ο ανακριτής Απόστολος Ζαβιτσάνος, ο οποίος διαβίβασε τη δικογραφία για τον «γαλάζιο εκβιασμό» στη Βουλή. Το «μελανότερο σημείο» που οδήγησε το δικαστικό λειτουργό στην απόφαση να στείλει τον φάκελο στο Κοινοβούλιο ήταν οι «γκρίζες ζώνες» σχετικά με τον τρόπο απόκτησης ενός οροφοδιαμερίσματος 133,5 τετραγωνικών