Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο Χ. Μαρκογιάννης και τα τρακτέρ-δολοφόνοι!


Ο Χούτος στον ΠΑΟΚ

Μέχρι και την τελευταία στιγμή που έληγε η προθεσμία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στα γραφεία της ΕΠΟ, άνθρωποι του «Δικεφάλου», του Πανιωνίου και ο ίδιος ο παίκτης διαπραγματεύονταν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη Νέα Σμύρνη στην Τούμπα. Η μεταγραφή φάνηκε να ναυαγεί σε κάποιο σημείο, όμως την τελευταία στιγμή ολοκληρώθηκε, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκτός από τα 150 χιλιάδες ευρώ που έδινε προς τον Χούτο (τα οποία πρόσφερε ο παίκτης στην παλιά του ομάδα προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του) έδωσε και στον Πανιώνιο το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «DOUBT» Ο PHILIP SEYMOUR HOFFMAN

Ο Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν έχει συμπληρώσει 17 χρόνια καριέρας στο σινεμά κι έχει κάνει 40 ταινίες. Ανάμεσα σε αυτές και η «Αμφιβολία» για την οποία είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από το ερώτημα της ενοχής του ιερέα και ο Χόφμαν του δίνει τον χαρακτήρα του μεταρρυθμιστή, ενός ανθρώπου που νοιάζεται για τη φιλοσοφική διάσταση της θρησκείας και κατά πόσον είναι ανεκτική.

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...




ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ-ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΨΕΚΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, ...ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ...

Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Τσουμελέκα

Θετικό στην ουσία ερυθροποιητίνη βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα της Αθανασίας Τσουμελέκα.
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΠΣ;;; BONG BONG BONG !!!

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με υπερπτήση αεροσκαφών πάνω από το Φαρμακονήσι.

ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ;;;

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ


Η μεγαλύτερη κακοκαιρία των τελευταίων 18 χρόνων πλήτει την Μ.Βρετανία, εκτιμούν οι ειδικοί. Στο Λονδίνο τα παντά έχουν νεκρώσει εδώ και ώρες. Λεωφορεία, Τρένα, Αεροπλάνα, ταξί και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έχουν σταματήσει, μιάς και ο χιονιάς δεν επιτρέπει καμία δραστηριότητα. Φανταστείτε τι γίνετε στην επαρχία...

Ο Keane ξαναγύρισε στην Tottenham

Σε γνώριμα για αυτόν εδάφη βρίσκετε πλέον ο Robbie Keane, αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα η επιστροφή του στην Τότεναμ μετά απο ένα εξάμηνο στην Λίβερπουλ. Όπως δήλωσε και ο ίδιος το μετάνιωσε που έφυγε και είναι χαρούμενος όπου κατάφερε να επιστρέψει.

Australian Open : Νικητής ο Rafael Nadal !!

Ο Nadal νίκησε σ'εναν φοβερό αγώνα στο Australian Open final, τον Roger Federer με 3-2 σέτ και εξασφάλησε τον τίτλο του Νο 1 αυτή την στιγμή στον κόσμο αφου προηγουμένως είχε βγάλει εκτός το Νο1 Ισπανό Fernando Verdasco.

Ο 22χρονος Ναδάλ, έγινε ο πρώτος Ισπανός που κατέκτησε το τουρνουά, ενώ με τη νίκη του, η οποία ήρθε μετά από 4 ώρες και 23 λεπτά, «αρνήθηκε» στον 27χρονο Ελβετό Φέντερερ (Νο2) να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 14 γκραντ σλαμ του Αμερικανού Πιτ Σάμπρας.

Κόντρες Βερέμη - Μπαμπινιώτη για το διάλογο στην παιδεία


Πριν καλά καλά αρχίσει ο διάλογος για την παιδεία, άρχισαν οι κόντρες.
Βερέμης: " Εγώ είμαι ο «πρωθυπουργός» στον χώρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Εγώ κάνω κουμάντο".
Μπαμπινιώτης:«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον κ.Βερέμη και εφόσον παραμείνει πρόεδρος του ΕΣΥΠ θα τον ενημερώνω επί των προτάσεων και των διαδικασιών του διαλόγου που θα κάνω εγώ».
http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Κρήτη μου όμορφο νησί!

Νίκος Ξυλούρης - Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...

''Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί

κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές

την πρώτη μέρα ...''

(αφιερωμένο στην κυβέρνηση από όλην την Κρήτη)

http://black-mail.blogspot.com

PHELPS JAMMIN'