Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5b_qI9CRjhI7Jir9XVL3mHssyxhUTY-xmucTO4wVbHTTy8FlfΑν διαβάσουμε τα παρακάτω άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος, θα διαπιστώσουμε ότι κάποιοι σε αυτοί την χώρα δεν έκαναν (και συνεχίζουν να μην κάνουν) σωστά την δουλειά που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός...  
Άρθρο 82

1. Η Κυβέρνηση καθορίζει και κατευθύνει τη γενική πολιτική της Χώρας, σύμφωνα με τους ορισμούς του Συντάγματος και των νόμων.
Άρθρο 1
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Δηλαδή:
Άρθρο 2
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. (Ποιος σεβασμός και ποια προστασία της αξίας του ανθρώπου, όταν καλούνται οι πολλοί να πληρώσουν για τους λίγους;)
Άρθρο 4
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. (οοου, ναι... Αφού να φανταστείτε, όλοι όσοι μας οδήγησαν στην καταστροφή, μπήκαν φυλακή(!))
5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. (και μόνο για αυτή την παράγραφο, κάποιοι θα πρεπε να κοκκινίζουν σήμερα και να έχουν παραιτηθεί εδώ και καιρό... αν όχι να κάνουν χαρακίρι.)

Άρθρο 85
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και οι Υφυπουργοί είναι συλλογικός υπεύθυνοι για τη γενική πολιτική της Κυβέρνησης και καθένας από αυτούς για τις πράξεις ή παραλείψεις της αρμοδιότητάς του, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την ευθύνη των Υπουργών. (Δεν χρειάζεται σχολιασμό...)

Θα θελα πάρα πολύ να βγει ο Γιώργος Παπανδρέου και να μας εξηγήσει το κατά πόσο είναι εντός του Ελληνικού Συντάγματος όλα όσα κάνει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο... για εμάς.
ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ "ΡΥΘΜΙΣΗ".
ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ).
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!