Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Αξίζει να το δεις...

http://trelokouneli.blogspot.com

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΠΟΜΠΟ...

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός περιμένει την ειδοποίηση του μάνατζέρ του Χουάν Φίχερ, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής με τη διοίκηση της Μπεσίκτας. Ο Φίχερ συναντήθηκε χθες με τους διοικούντες την τουρκική ομάδα και είχε ανοιχτή γραμμή με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο Μπομπό εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον μάνατζέρ του: «Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, όμως δεν εξαρτάται από μένα. Έχω συμβόλαιο στην Μπεσίκτας και θα πρέπει να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός με την ομάδα μου. Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται στην Τουρκία με στόχο να κλείσει το θέμα της μεταγραφής μου».

Στο 3,5% η «ψαλίδα» υπέρ του ΠΑΣΟΚ


Σημαντικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση που είδε απόψε το φως της δημοσιότητας. Η μέτρηση της εταιρείας Public Issue που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, προσδιορίζει τη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων στις 3,5 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, δίνει στο ΠΑΣΟΚ 32%, στην ΝΔ 28,5%, στο ΚΚΕ 7%, ισοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων με 6% και ποσοστό 5% στο ΛΑΟΣ.

Air France: Σε απόσταση 650 χλμ από τις βραζιλιάνικες ακτές βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους


Ένα κάθισμα αεροσκάφους, μεταλλικά αντικείμενα και σημάδια από καύσιμα εντόπισε η πολεμική αεροπορία της Βραζιλίας, σε απόσταση 640 χλμ βορειανατολικά των ακτών της Βραζιλίας. Ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από το αεροσκάφος Airbus της Air France που εξαφανίστηκε χθες μυστηριωδώς στη μέση του Ατλαντικού.

Άγνοια για τις δραστηριότητες του πατέρα της δηλώνει η κόρη του Καραβέλα

Χωριστούς λογαριασμούς με συνδικαιούχους τα παιδιά και τη σύζυγό του είχε αποφασίσει να ανοίξει ο φυγόδικος Xρ. Καραβέλας την περίοδο 2002-2003, επειδή θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση καρδιάς, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στον ανακριτή η 22χρονη κόρη του. Η ίδια αρνήθηκε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. Εν τω μεταξύ στην Ευελπίδων βρίσκονται η σύζυγος και άλλη μια κόρη του κατηγορουμένου, οι οποίες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από Ρόδο, ενώ η τρίτη κόρη αναμένεται εντός της ημέρας από το Παρίσι. Τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί σε βάρος των μελών της οικογένειας Καραβέλα αφορούν συνεργεία σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.