Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Να το πως θα βρούμε που πήγαν τα λεφτά!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi1S8XM1QRvazFmvQnHmMZHonnxPsPXQ0gY6NSCHJpzFcOWKs-HUtNzk1bqrvx2Qr7obFiQNDc1_kPRGio7AKG47SvKIw4lQCPyCN1f5fgF-LTTGYy7mWcRpDi8cPWfhscSHmfCIxpbkET/s400/%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A4%CE%91.jpgΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Διατάχθηκε διαχειριστικός έλεγχος σε ΕΡΤ, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ!

Τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για την τελευταία εξαετία στην ΕΡΤ Α.Ε., στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στις ΔΕΚΟ, στους ΟΤΑ, σε κρατικούς οργανισμούς κ.λπ., ζητεί με έγγραφό του προς τη Διεύθυνση Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομικών, ο Γενικός Επίτροπος Επικρατείας, Γιώργος Σχοινιωτάκης.

Στο έγγραφό του ο Γ. Σχοινιωτάκης αναφέρει ότι οι αποδοχές στην ΕΡΤ, ΝΠΔΔ, κ.λπ., σύμφωνα με τις συνταγματικές διατάξεις, δεν μπορεί να ξεπερνούν τις αποδοχές του προέδρου του Αρείου Πάγου που ανέρχονται στα 6.090 ευρώ (καθαρά).

Σε περίπτωση, που ορισμένοι έλαβαν αποδοχές πάνω από αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, πρέπει «σε βάρος των προσώπων αυτών να εκδοθούν καταλογιστικές πράξεις για το επιπλέον ποσό και να κηρυχθούν οι συμβάσεις του άκυρες».

Ακόμη, ο κ. Σχοινιωτάκης ζητεί να ελεγχθεί εάν υπάρχουν στην ΕΡΤ κ.λπ. πολυθεσίτες και αν υποβάλλεται η προβλεπόμενη δήλωση πολυθεσίας, αλλά και να αναζητηθεί, στις περιπτώσεις αυτές, αν οι αποδοχές τους υπερβαίνουν αυτές του προέδρου του ΑΠ, προκειμένου να επιστρέψουν τα επιπλέον ποσά.

Επίσης, ο Επίτροπος ζητεί να ελεγχθεί αν είναι νόμιμες όλες οι συμβάσεις στην ΕΡΤ (προέδρου, διευθυντών, παρουσιαστών, δημοσιογράφων, σκηνοθετών, ηθοποιών, παραγωγών) κ.λπ.. Με άλλα λόγια, να ελεγχθεί αν έχει διενεργηθεί σχετικός διαγωνισμός, ή πρόκειται για συμβάσεις απ’ ευθείας ανάθεσης», στην τελευταία περίπτωση- άκυρες ως παράνομες.

Τέλος, ο κ. Σχοινιωτάκης ζητεί να ελεγχθεί αν για τις συμβάσεις άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ υπήρξε «προσυμβατικός προληπτικός έλεγχος» από το Ελεγκτικό Συνέδριο όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει προληπτικός έλεγχος -κατά τον Επίτροπο- πρέπει τα ποσά των συμβάσεων να καταλογιστούν στα στελέχη της ΕΡΤ και σε όσους τα εισέπραξαν.
http://antikrogias.blogspot.com

Χάλια μαύρα ο Ολυμπιακός 2-2 με τον ΠΑΣ

Πασάς στο Καραϊσκάκη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που πήρε πολύτιμη ισοπαλλία 2-2 απέναντι σε ένα Ολυμπιακό χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι ερυθρόελυκοι έδειξαν ότι έχουν τεράστια προβλήματα και αυτό που χρειάζεται είναι να χτίσουν νέα ομάδα. Βέβαια ο Ολυπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ αλλά τα δύο ήταν αυτογκόλ και έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι θετικό. Φυσικά αποχαιρετά οριστικά το πρωτάθλημα αφού ... χάνει τις όποιες αμυδρέσ ελπίδες είχε να το διεκδικήσει.
Επίσης χαρακτηριστικές ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών και τα συνθήματα υπέρ επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε.
http://kosmosnews.blogspot.com

Oι "Γαμάτοι" και οι πολιτικές πόρνες...

Από το http://kourdistoportocali.com/
.Χιλιάδες φίλοι των Γαμάτων, απ όλη την Ελλάδα σχηματίζουν ένα οργισμένο ποτάμι ενάντια στη σύλληψη των διαχειριστών της αγαπημένης τους ιστοσελίδας, σε εποχές open gov. τελεία- τα πιάσαμε όλοι απο τον Χριστοφοράκο.
Την ώρα που η εξουσία συλλαμβάνει του Γαμάτους, ο Βαλυράκης απαγορεύει να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Εξεταστικής για τη Siemens μια και καθημερινά οι αποκαλύψεις σοκάρουν.
Γαλάζιες και πράσινες πολιτικές πόρνες, ήταν πεσμένες στα 4 δίπλα στο κρεβάτι του Χριστοφοράκου στο κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος.
Απ εδώ ο καρατέκα της μίζας, έξυνε τ' αχαμνά του καθώς έβλεπε τα πολιτικά γιουσουφάκια του-φυσικά υπάρχουν και...

οι εξαιρέσεις των εντίμων βουλευτών και πολιτικών-να τιτιβίζουν στη Βουλή καθώς οι καλογυαλισμένες λιμουζίνες τους με τα δερμάτινα καθίσματα έτοιμα να υποδεχθούν τους επιδέξιους κώλους, ησύχαζαν στο πάρκινγκ της Βουλής.
Αντί ο Πετσάλνικος να δώσει εντολή στο χαζοκάναλο της Βουλής που πληρώνουμε τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, να μεταδίδει ζωντανά τις εργασίες της Εξεταστικής, φτάνουν στο σημείο ακυρώνοντας τις -ολα στο φως-προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, ν απαγορεύουν στους Ελληνες πολίτες να μάθουν ποια λαμόγια τα έπαιρναν απο τον φυγάδα Μισέλ.
Οι διαδηλώσεις των φίλων των Γαμάτων έξω απο το Κοινοβούλιο, η οργή που ξεχειλίζει στο διαδίκτυο, αλλά και σ όλη την Ελλάδα αποδεικνύει την τεράστια δύναμη πυρός που διαθέτει πλέον το διαδίκτυο.
Μια δύναμη που μπροστά της σε λίγο καιρό οι ξιπασμένοι νταβατζήδες των ΜΜΕ και οι σεσημασμένοι μεγαλοδιαφημιστάδες που ζουν παρασιτικά απο τη κρατική διαφήμιση, θα είναι σκόνη στην στον άνεμο για να μη χρησομοποιήσω άλλη λέξη.
Φυσικά και ανάμεσα στους διαφημιστές υπάρχουν έντιμοι, ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι-κάτι που δεν συμβαίνει με τα βουβάλια των ΜΜΕ.
Η οργή για τους συλληφθέντες Γαμάτους, είναι το απόλυτο σημάδι που αποδεικνύει τον ξεπεσμό, τον επιθανάτιο ρόγχο των νταβατζήδων. Αυτοί οι ξιπασμένοι εκβιάζουν την κυβέρνηση για κρατική διαφήμιση: Zητάνε δηλαδή απο τον Παπανδρέου που τον απαξίωναν ζεστό χρήμα. Αν ο Παπανδρέου υποκύψει θα μας βρει απέναντί του.
Για τον Σαμαρά δεν συζητάμε. Το παληκάρι είναι ανύπαρκτος και παραδομένος στο έλεος μιας συμμορίας golden boys της διαφήμισης και της δεξιάς παπαρολογίας.
Το σέρνουν εδω κι εκεί, όπως ο Αρκουδιάρης το δύστυχο ζώο και ο Εβερτ τον Αζάνκα στις αυλές των ξοφλημένων εκδοτών, λες κι απ αυτούς σαν άλλος Ποπάυ θα πάρει κάψουλες- σπανάκι για να δυναμώσει πολιτικά.
Κόλαση τους περιμένει. Η κόλαση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλο ξιπασμό, άλλες αρπαχτές, άλλη υποκρισία.
Αν ο Λάμπρος Φούντας ένας νέος επιστήμονας, αποδειχθεί οτι είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, το μόνο συμπέρασμα που καλείται να βγάλει ο φίλος μου ο Μιχ. Χρυσοχοίδης, είναι οτι η οργή μας δεν γνωρίζει πλέον κοινωνικές ομάδες. Αν οι Ξηροί είναι παιδιά ενος παπά, οι αυριανοί τρομοκράτες θα μπορούσαν να είναι κάποιοι απο τους γόνους της παραδοσιακής κι οχι νεόπλουτης αστικής τάξης της χώρας μας.
Ολοι μας ακόμη και ο Χρυσοχοίδης, βλέπουμε αηδιασμένοι τις συναλλαγές της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας με τους εκπροσώπους της διαπλοκής, παλιούς και θρασείς νεόφερτους, που τους αξίζει ένα κέντημα απο κουμπότρυπες.
Δεν είναι ξεφτίλα να συλλαμβάνετε τους Γαμάτους και ν ανέχεστε τα πολιτικά και επιχειρηματικά καθάρματα να κυκλοφορούν ελεύθερα;
Ποια αξιοπρέπεια διδάσκετε στους πολίτες, απο τους οποίους απαιτείτε πρωτόγνορες θυσίες;
Για τα τόσα σκάνδαλα του παραδομένου στο έλεος της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργού και κάποιων λεκιασμένων υπουργών του, ποια λαμόγια θα πάνε φυλακή;
Οι Γαμάτοι; Δεν ντρέπεστε λίγο ρε;
Σπείρατε θύελλες. Ετοιμαστείτε να τις θερίσετε...
http://press-gr.blogspot.com

Γ. Παπανδρέου: «Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες μας»

Διαρκής αγώνας για τη χώρα


«Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε σε Σαββατιάτικη εφημερίδα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «θα δώσουμε όλοι μαζί έναν μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τη χώρα μας» .
Προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι η οικονομία της χώρας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ο οποίος τόνισε πως θα συγκρουστεί με όλους όσους οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη θέση.
«Πρώτο μας μέλημα είναι να σώσουμε την οικονομία μας. Είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα για να προχωρήσουμε στο μέλλον», τονίζει ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι δεν θα ανεχθεί «να βαφτίζονται δικαιοσύνη η σκανδαλώδης εύνοια, κεκτημένα τα προνόμια των λίγων και των συντεχνιών, δικαίωμα η περιφρόνηση του κοινωνικού συνόλου, πολιτισμός ο προκλητικός πλουτισμός, επιχειρηματικότητα το παρασιτικό κέρδος, μαγκιά η ασυλία και η φοροδιαφυγή» .
Ο πρωθυπουργός δεσμεύεται ότι «ο αγώνας μας για τη χώρα θα είναι διαρκής» και δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.
«Καταβάλλουμε ως λαός βαρύ τίμημα για τις εγκληματικές επιλογές των προηγούμενων ετών. Αναγκαστήκαμε να λάβουμε αποφάσεις επώδυνες, που αδικούν πολλούς συμπολίτες μας. Αλλά θα ήταν ακόμη πιο άδικο να αφήσουμε τη χώρα μας ανυπεράσπιστη στις ορέξεις των κερδοσκόπων, αδύναμη να καταβάλει μισθούς και συντάξεις και να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της», αναφέρει.
Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως η Ελλάδα γίνεται ξανά συνδιαμορφωτής των εξελίξεων που αφορούν την ίδια και την Ευρώπη και προσθέτει:
«Οι εταίροι μας αναγνωρίζουν τη βούλησή μας να διορθώσουμε τα του οίκου μας, αλλά αναγνωρίζουν επίσης πως η Ελλάδα δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί μόνη της στη μάχη κατά της διεθνούς κερδοσκοπίας» .
Ο κ. Παπανδρέου καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες προκειμένου να κερδηθεί αυτή η μεγάλη μάχη και τονίζει ότι «όσο δύσκολο και αν είναι, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε. Και θα τα καταφέρουμε» ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://kapistri.blogspot.com

Hoverwing: Το απόλυτο μέσο για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες


Πειραιας Κρητη 1 ώρα και 36 λεπτά.
Tαξίδια σε χαμηλό ύψος με ταχύτητα μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων την ώρα υπόσχεται το νέο μέσο που ίσως και να εμφανιστεί στις ελληνικές θάλασσες το 2011
Πειραιάς - Kρήτη σε μιάμιση ώρα!
H επανάσταση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λέγεται Ηoverwing.
Σε 1 ώρα και 36 λεπτά από τον Πειραιά στο Ηράκλειο; Και όμως! Τόσο θα διαρκούν στα τέλη του 2011 τα ταξίδια προς την Κρήτη με τα ιπτάμενα πλοία! Οι επιβάτες των σκαφών αυτών θα ταξιδεύουν με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα, «πετώντας» σε ύψος έως και 12 μέτρα πάνω από το κύμα!
Την επανάσταση στις θαλάσσιες μεταφορές, αλλά και τις αερομεταφορές προς τα ελληνικά νησιά, φιλοδοξούν να κάνουν....

Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μίσθωσης τουριστικών σκαφών, οι οποίοι σχεδιάζουν να φέρουν στη χώρα μας τα πρώτα... ιπτάμενα πλοία!

Πρόκειται για τα υπερσύγχρονης τεχνολογίας σκάφη, που είναι παγκοσμίως γνωστά ως «WIG», τα οποία προσφέρουν θαλάσσιες μεταφορές με την ποιότητα των αεροπορικών μεταφορών! Τα πλοία αυτά μοιάζουν μεν με αεροπλάνα, αλλά η λειτουργία τους βασίζεται στο διεθνώς αποκαλούμενο «φαινόμενο επίδρασης επιφάνειας» (wing in ground effect - WIG). Τρία από τα σκάφη αυτά, με την ονομασία «Hoverwing 80», θα ναυπηγηθούν στη Γερμανία και μέσα στα ερχόμενα χρόνια αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο του ανταγωνισμού στις ελληνικές θάλασσες.

Φθηνό εισιτήριο. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των σκαφών αυτών, που θα μεταφέρουν 80 επιβάτες το καθένα, περιλαμβάνονται η ταχύτητα, η άνεση, η ασφάλεια και η τήρηση με ακρίβεια λεπτού των χρόνων άφιξης και αναχώρησης. Όλα αυτά θα προσφέρονται στην τιμή του εισιτηρίου ενός πλοίου!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Flightboat Hellas (είναι αντιπρόσωπος των σκαφών αυτών στην Ελλάδα) κ. Παναγιώτη Ζάγκλη, τα πρώτα τρία σκάφη θα ναυπηγηθούν στο Αμβούργο από την εταιρεία Hoverwing GmbH. «Καταφέραμε να επιτύχουμε τη χρηματοδότηση των πρώτων τριών σκαφών Hoverwing 80 από γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία. Στη συνέχεια τα σκάφη θα ναυλωθούν σε ελληνική εταιρεία με επικεφαλής τον κ. Γκιόλμαν». Τα σκάφη Hoverwing 80 θα έχουν γερμανική σημαία και πληρώματα, ενώ το πρώτο αναμένεται στην Ελλάδα ίσως στο τέλος του 2011.

Στην Ελλάδα, την τεχνική υποστήριξη των σκαφών Hoverwing έχει αναλάβει η εταιρεία JOIN Ltd (με έδρα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα), ενώ συζητείται το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και δεύτερη γραμμή παραγωγής Hoverwing από την ίδια τη JOIN Ltd στη χώρα μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί η εμφάνιση και το σχήμα ενός Hoverwing να «μπερδεύουν» τον επιβάτη, όμως το σκάφος ανήκει στην κατηγορία των πλοίων και δεν πρόκειται για αεροπλάνο ή υδροπλάνο. ’λλωστε, από το 2002, τα σκάφη «φαινομένου επίδρασης επιφάνειας» ταξινομήθηκαν ως πλοία από τον Διεθνή Οργανισμό Ναυτιλίας (ΙΜΟ) και τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Κατασκευάζονται με ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες (έως 112 Κόμβους ή 207 χλμ. / ώρα), η ακτίνα δράσης τους φτάνει τα 800 χιλιόμετρα, ενώ δεν επηρεάζονται καθόλου από τον κυματισμό.
 news24gr
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ;;;

Ν.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ !

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Sport24.grO «Μουστάκιας» επιστρέφει. Ο Νίκος Αναστόπουλος μπαίνει απόψε στο... γήπεδό του και μέσω του Sport24.gr εξομολογείται: «Είναι σαν να μπαίνω στο σπίτι μου. Νοιώθω δικούς μου ανθρώπους τον κόσμο του Ολυμπιακού και ξέρω τι να περιμένω. Το είχα ζήσει άλλωστε με την Κέρκυρα, όταν είχα και πάλι βρεθεί ως αντίπαλος της ομάδας της καρδιάς μου» επισημαίνει ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα, που θα κοντράρει απόψε τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη για τη σωτηρία.
Ο «Μίστερ γκολ», που έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, δεν κρύβει τη συγκίνησή του, αλλά και την... ζήλεια του που δεν πρόλαβε να παίξει και στο σύγχρονο «Καραϊσκάκη»:  
«Τι να κάνω που η μάνα μου ήταν βιαστική. Αν με είχε γεννήσει αργότερα, θα είχα την τύχη να ζήσω αυτό το όνειρο. Διότι το να παίζεις σε τέτοια γήπεδα είναι πραγματικά όνειρο και εμείς είχαμε την ευκαιρία παλιά να βλέπουμε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους μόνο στο εξωτερικό», λέει ο βετεράνος κανονιέρης των «ερυθρολεύκων» που χάρη στην κλάση του είχε την τύχη να είναι από τους λίγους Ελληνες (προ Μπόσμαν εποχής) που αγωνίστηκε στο εξωτερικό, στην αγαπημένη του (ποδοσφαιρικά και προπονητικά) Ιταλία.  
«Σαφώς και ήταν μεγάλο κέρδος. Οι εποχές ήταν δύσκολες και άνοιγαν τότε οι ορίζοντές σου», επισημαίνει ο Νίκος Αναστόπουλος που χρειάστηκε λίγο χρόνο να συνέλθει από το γκολ του Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης. 
http://www.sport24.gr

Η μεγαλύτερη κατασκευή με τραπουλόχαρτα στον κόσμο.

Ένας Αμερικανός αρχιτέκτονας κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ (που κατείχε ο ίδιος), για την δημιουργία της μεγαλύτερης κατασκευής με τραπουλόχαρτα.
Ο Bryan Berg χρησιμοποίησε 218.792 τραπουλόχαρτα για να δημιουργήσει ένα αντίγραφο του Venetian Macau, το οποίο εκτίθεται στο ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο και καζίνο. Για την κατασκευή αυτή χρειάστηκε 44 ημέρες και 4.051 τράπουλες για να ολοκληρώσει το μοντέλο του, το οποίο ζυγίζει 272 κιλά και έχει διαστάσεις 10 μέτρα επί 3 μέτρα.
Κατά την διάρκεια της κατασκευής είχε αρκετά "ατυχήματα", αλλά παρόλα αυτά κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει το έργο του, στο οποίο δεν έχει φυσικά χρησιμοποιηθεί κανενός είδους κόλλα ή ταινία.
http://www.psaxtiria.com

Η διεθνής αναγνώριση της Τζούλιας!

Η διεθνής αναγνώριση της Τζούλιας!


Αυτά είναι μεγαλεία για τη Τζούλια! Μέχρι και το Spiegel ασχολήθηκε μαζί της και με το… «συγκλονιστικό» της δράμα με το καυτό dvd που… «εν αγνοία» της κάποιοι θρασύτατοι κρέμασαν στα περίπτερα.
Οι Γερμανοί φαίνεται ότι άφησαν στην άκρη τις περιπέτειες της ελληνικής οικονομίας και είπαν να ασχοληθούν με τις περιπέτειες της… Τζούλιας. Μάλιστα ο Γερμανός δημοσιογράφος, ερωτώμενος για το αντικείμενο του ρεπορτάζ του είπε ότι είναι το πορτρέτο της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Οϊμέ!!! Είναι η Τζούλια αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής κοινωνίας; Αν υποψιαστώ ότι οι Γερμανοί γράψουν πω εν μέσω κρίσης οι Έλληνες το έριξαν στα… ροζ dvd θα πεθάααανωωω!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Παρόλ’ αυτά, η Τζούλια βρήκε ευκαιρία να πει και πάλι τον πόνο της και αυτή τη φορά όχι στα μέσα της… «Ψωροκώσταινας», που το έχουν μάθει νεράκι άλλωστε το ποίημα, αλλά σε μέσα διεθνούς κύρους, όπως το Spiegel.
Και είπε πάλι για τον κακό άνδρα που την παραπλάνησε, που την έριξε στο κρεβάτι, την έπεισε να τραβήξουν με κάμερα τις ερωτικές τους στιγμές και μετά χωρίς να τη ρωτήσει πήγε και δημοσίευσε τις στιγμές αυτές σε όλο το πανελλήνιο!!!
Όταν ρωτήθηκε δε από το δημοσιογράφο ποια είναι η δουλειά της, ε τότε η Τζούλια και ο… «μανατζερ» Φουρθιώτης έδωσαν ρέστα. «Η απόλυτη ελληνίδα τραγουδίστρια», είπε ο… Μένιος. «Η ομορφότερη γυναίκα της χώρας», πρόσθεσε και άφησε το Γερμανό να χαζεύει τα κάλλη της Τζούλιας.
Άντε βρε και εις ανώτερα. Την επόμενη φορά στο… CNN!
Δείτε αν θέλετε την συνέντευξη πατώντας star.gr

Ζητούμενο το μίνιμουμ!

Αυτό που διαπιστώνουμε αυτή την περίοδο είναι ότι η χώρα διέρχεται την κρισιμότερη περίοδό της από τη Μεταπολίτευση. Επίσης οι πολλοί καταλαβαίνουμε πως ο Ελληνας Πρωθυπουργός- και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ας μην το ξεχνάμε- έχει αίσθηση της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής. Και προσωπική αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Παίζει καλά στη διεθνή σκακιέρα, γίνεται αποδεκτός από τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης και ξέρει να στέκεται απέναντί τους. Είναι πλέον η διαυγής ελληνική φωνή στο παγκόσμιο σύστημα ενημέρωσης. Αλλά δεν φτάνει αυτό για την δίσμοιρη τούτη χώρα και τους πολλούς σιωπηλούς πολίτες της! Δεν φτάνει αυτός να δίνει μάχες που μόνον αυτός θα μπορούσε να οργανώσει κατά τρόπο που να ανατρέπουν τα δυσμενή δεδομένα. Αλλά απαιτείται και το μίνιμουμ! Να φροντίσουν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας- και πολύ περισσότερο το κόμμα του και την κυβέρνησή του- να μείνει απερίσπαστος έως ότου ολοκληρώσει αυτόν τον δύσκολο κύκλο. 
Μπορούν?!
http://diaporon-bl.blogspot.com

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ !...

logoplokies

Ο αποτελεσματικός κ. Παπανδρέου!

http://www.sofiaecho.com/shimg/zx500y290_870737.jpgΘυμάμαι κάποτε, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, το να διαβάσω κάποιο νέο στις εφημερίδες ή να δω στις ειδήσεις ενός τηλεοπτικού σταθμού κάτι που αφορούσε την Ελλάδα, ήταν αδύνατο να συμβεί. Εκτός και αν αφορούσε την πτώση της χούντας ή κάποιο σεισμό. Τα χρόνια πέρασαν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ των ΗΠΑ, εξακολούθησε να στρέφεται στα σημαντικά, διεθνή γεγονότα της εποχής.
Το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, εστιαζόταν στην Ελλάδα, με παρόμοια συχνότητα και ειρωνικά σχόλια, μόνο κατά την περίοδο της προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Σήμερα, λόγω των ψευδών δημοσιονομικών στοιχείων, της διαφθοράς, της αλόγιστης σπατάλης του δημοσίου χρήματος και του τεράστιου ελλείμματος του ΑΕΠ, διόλου κολακευτικά, όλα τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με την Ελλάδα. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα, που για τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό, θα απαιτούσε μια δύσκολη και οδυνηρή διαδικασία αναστροφής του.
Όπως αποδείχτηκε όμως, για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, δεν υπήρξε αξεπέραστο. Κεφαλαιοποιώντας την διπλωματική του προίκα, τις άριστες διεθνείς σχέσεις και τη διευρυμένη, υψηλού επιπέδου, ατζέντα επαφών του, κατόρθωσε, με παραδειγματική, διπλωματικά και επικοινωνιακά, στρατηγική, να αναδείξει την Ελλάδα, από μαύρο πρόβατο στη διεθνή οικονομική σκηνή, σε αποφασιστικό, καταλυτικό παίκτη θεσμικών εξελίξεων, τόσο στην ΕΕ, όσο και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Με αποκορύφωμα το διπλωματικό θρίαμβο από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Ομπάμα: την άρση βίζας για τους Έλληνες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.
Αυτά είναι τα σημεία κλειδιά, που όχι μόνο αντέστρεψαν την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς, αλλά και κατέστησαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό, σαν τον πιο σύντομα παραγωγικό πολιτικό στην ιστορία της Ελλάδας. Ο αποτελεσματικός τρόπος που ενήργησε και η καλοσχεδιασμένη επικοινωνιακή στρατηγική που ακολούθησε, αναβάθμισαν τον ρόλο της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική σκηνή. Κάτι, το οποίο για να επιτευχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, απαιτεί προσόντα που διακρίνουν ηγέτες οι οποίοι διαθέτουν γνώση του προβλήματος, έχουν αντίληψη της ιστορικής συγκυρίας και ευθύνης, ψυχραιμία, υπομονή και ευελιξία.
Προσόντα, τα οποία αν αξιοποιήσει εξίσου σωστά και στο εσωτερικό, λειτουργώντας με προσανατολισμό το παρόν και το μέλλον της χώρας, θέτοντας τις προϋποθέσεις και τις αναγκαίες υποδομές ανάπτυξης της οικονομίας, με τρόπο “quick and clean”, τότε θα μείνει στην ιστορία, σαν ο νεότερος σε ηλικία και ικανότερος Πρωθυπουργός, που έθεσε τις βάσεις για τη μετατροπή της Ελλάδας, από χώρα κρατικοδίαιτη, χαώδη, αναξιοκρατική και αντιπαραγωγική, σε χώρα παραγωγική, ανταγωνιστική, κοινωνικά δίκαιη και βιώσιμη.
Συνοψίζοντας το αποτέλεσμα της περιοδείας του κ. Παπανδρέου, θα έλεγα, ότι το αντιστάθμισμα των ωφελημάτων που κέρδισε η χώρα μας, αλλά και εκείνος προσωπικά, δικαιώνει την «απόδοση» της επένδυσης του ολιγοήμερου ταξιδίου του. Αυτό που αποκαλούμε στο marketing, ROI (Return Of Investment). Αν δικαιώσει και την «επένδυση» στο πρόσωπο του, που έκαναν οι  Έλληνες πολίτες, τότε η «απόδοση» θα έχει μεγαλύτερη αξία, αφού θα «δικαιώνει» τον κόπο τους κατά το αγγλοσαξονικό “no pain no gain”.
Πάνος Τσαγκαράκης 
http://www.reporter.gr

Προβάδισμα 17 μονάδων του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου ! ! !


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 47,5% έναντι 30,5% της ΝΔ καταγράφει το Βαρόμετρο του Μαρτίου της Public Issue, για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%.
Καταλληλότερος Πρωθυπουργός
Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται, σύμφωνα με την έρευνα, ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 49% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 19%, ενώ το 22% απαντά «κανένας από τους δύο».
Δημοτικότητα κομμάτων
Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των κομμάτων, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 58% των θετικών εκτιμήσεων και το 40% των αρνητικών, ενώ δεύτερος είναι ο ΛΑΟΣ, ο οποίος συγκεντρώνει το 39% των θετικών εκτιμήσεων και το 57% των αρνητικών. Το ποσοστό θετικών εκτιμήσεων της ΝΔ ανέρχεται σε 34% και των αρνητικών σε 63%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι 30% και 66% και του ΚΚΕ 29% και 68%.
Δημοτικότητα πολιτικών αρχηγών
Σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών η δημοτικότητα έχει ως εξής: το 66% εκτιμά θετικά το Γιώργο Παπανδρέου και το 30% αρνητικά, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά του Αντώνη Σαμαρά είναι 55% και 37%. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συγκεντρώνει το 46% των θετικών εκτιμήσεων και το 48% των αρνητικών, ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει το 35% των θετικών εκτιμήσεων και το 59% των αρνητικών, ενώ το 30% κρίνει θετικά την Αλέκα Παπαρήγα και το 64% την κρίνει αρνητικά. 
naftemporiki.gr

Μαλώστε την Ελλάδα, αλλά σεβαστείτε την


Να καταλάβουν τις βαθύτερες αιτίες του ελληνικού προβλήματος και να επιδείξουν βαθιά αλληλεγγύη καλεί τους Ευρωπαίους ο γνωστός βρετανός ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ σε ένα συγκλονιστικό όσο και διδακτικό άρθρο του στους Financial Times.
Η συμπόνια για τους Έλληνες βρίσκεται σε ανεπάρκεια. Αλλά οι ευρωπαίοι εταίροι τους πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη ανταπόκριση κι αυτό απαιτεί να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες ρίζες της ελληνικής περιπλοκής. Δεν αναφέρομαι στον ευρύτερα διαδεδομένο ισχυρισμό ότι η Ελλάδα είναι κατά συρροήν ασυνεπής. Η δημοσίευση της έρευνας (του Κένεθ Ρογκόφ από το Χάρβαρντ) πάνω στην οποία βασίστηκε αυτή η ιδέα, υπαινίσσεται ότι το ποιόν της Ελλάδας τα τελευταία 100 χρόνια δεν είναι εντυπωσιακό. (Η μόνη περίπτωση που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον 20ο αιώνα ήταν το 1931-32, μια εποχή όπου δεν ήταν η μόνη που αντιμετώπισε δυσκολίες).
Η μόνη σταθερά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία είναι ο ακραίος βαθμός της ξένης επέμβασης στα εσωτερικά της. Ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας (ένα Βαυαρός) της είχε επιβληθεί, ενώ τα πρώτα της πολιτικά κόμματα πήραν το όνομα τους απλώς από τις τρεις δυνάμεις που είχαν αναμειχθεί περισσότερο στα θέματα της. Η αγριότητα της ναζιστικής κατοχής -με δεκάδες χιλιάδες να πεθαίνουν από λιμό σε ένα μόνο χειμώνα και εκατοντάδες χωριά καμμένα- ήταν η πιο ακραία του πολέμου.
Ακόμη πιο συνηθισμένη, αλλά λιγότερο γνωστή, είναι η έκταση στην οποία πρώτα οι Βρετανοί και μετά οι Αμερικάνοι προσπάθησαν να ελέγξουν τα ελληνικά υπουργεία, τις υπηρεσίες πληροφοριών, τον στρατό και τη βασιλική αυλή μέσω διπλωματών, αποστολών και συμβούλων. Το άγγιγμα αυτού που οι Έλληνες ονομάζουν "ξένος δάκτυλος" έγινε αισθητό μέχρι και τη δικτατορία του 1967. Ένας τρόπος για να κατανοήσουμε την εδραίωση της δημοκρατίας, όπως συνέβη μετά την κατάρρευση του καθεστώτος το 1974, είναι σαν να προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε την αυτονομία σε μια χώρα που την έχει γνωρίσει ελάχιστα.
Αυτή η διαδικασία απέδωσε καλύτερα απ' ότι θα μπορούσε κανείς να περιμένει. Για περισσότερα από 20 χρόνια, ένα είδος δικομματικού συστήματος είχε λειτουργήσει ομαλά και ο στρατός είχε περιθωριοποιηθεί ως πολιτικός παράγοντας: οι κινδυνολογίες των τελευταίων εβδομάδων για την επιστροφή των τανκς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα.
Η ειρωνεία ωστόσο είναι ότι η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ταυτόχρονα βοηθήσει και δημιουργήσει προβλήματα. Ανέβασε το βιοτικό επίπεδο και ομαλοποίησε την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Αλλά η εισροή κεφαλαίων επέτρεψε στους Έλληνες να αγνοήσουν δομικά οικονομικά προβλήματα. Η ξένη βοήθεια δεν ήταν από μόνη πρόβλημα: στα τέλη της δεκαετίας του '40 η Ελλάδα πήρε το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν μερίδιο από το Σχέδιο Μάρσαλ από κάθε άλλον στην Ευρώπη, η παραγωγικότητά της εκτοξεύθηκε, η παραγωγή επεκτάθηκε και η ανάπτυξη εκτινάχθηκε. Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του '80 το εργατικό κόστος και τα ξένα χρέη άρχισαν να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Μεταξύ 1979 και '85-το συνολικό χρέος ανέβηκε από 8 σε 42 τοις εκατό του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Το πραγματικό πρόβλημα του χρέους για την Ελλάδα είναι σχετικά πρόσφατο και συνδεδεμένο με την ενσωμάτωση της στην Ευρώπη.
Η εγκαθίδρυση της δημοκρατίας μετά το 1974 χρησίμευσε για να υπογραμμίσει την αχίλλειο πτέρνα του ελληνικού κράτους -τη χρόνια στενότητα του δημοσιονομικού δυναμικού της. Από τη μακρινή εποχή της ανεξαρτησίας του 1830, τα δημόσια οικονομικά έχουν βασιστεί στην υψηλή έμμεση φορολογία, σε ασύλληπτα αθέατα κέρδη και προσφυγή σε δανεισμό. Θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε τα βουνά γι' αυτό, ή την εμπειρία της οθωμανικής κυριαρχίας. Αλλά με λίγες αξιέπαινες εξαιρέσεις, οι πολιτικοί εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα σαν δανεικό δίχτυ ευημερίας και μέσο χειραγώγησης. Τα πλουσιοπάροχα ευρωπαϊκά κεφάλαια ενεργοποίησαν έναν διακεκομμένο κύκλο δανείων που έκανε τις ελληνικές κυβερνήσεις να τρέχουν ασθμαίνουσες στην Ευρώπη για έκτακτη βοήθεια, επιβάλλοντας δρακόντεια μέτρα σταθεροποίησης σε αντάλλαγμα και χαλαρώνοντας τα λουριά όταν αυξανόταν η πίεση της εκλογικής αναμέτρησης.
Αυτή τη φορά η κατάσταση γύρισε μπούμερανγκ. Αλλά η πολιτική αμφισβήτηση είναι τεράστια και όσοι διαμαρτύρονται στην Ελλάδα εναντίον των προγραμματισμένων περικοπών έχουν να επικαλεστούν από ιστορική άποψη μια μεγαλειώδη σειρά αναμνήσεων. Για να αναφερθούμε στην πιο λεπτή απ' αυτές, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος αναρωτήθηκε πώς οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν ηθικοπλαστικό κήρυγμα στους Έλληνες, ενώ αποφεύγουν την ιστορική ευθύνη να αποζημιώσουν τη χώρα για τις καταστροφές του πολέμου. (Θα μπορούσε εξίσου να αναφέρει ότι η περιορισμένη αποζημίωση που πληρώθηκε πριν 50 χρόνια, ήταν μέρος μιας συμφωνίας με τη Βόννη, μέσω της οποίας διέφυγαν της δικαιοσύνης ναζί εγκληματίες πολέμου που είχαν επικηρυχτεί στην Ελλάδα). Η πικρία είναι πραγματική, ακόμη κι αν το επιχείρημα και η επιλογή της χρονικής στιγμής δεν είναι πειστικά.
Αυτή η κρίση έχει πλήξει άσχημα την εικόνα της Ευρώπης σε αυτή τη χώρα που ήταν παραδοσιακά, ανέκαθεν ταγμένη υπέρ της Ευρώπης. Στην τρέχουσα οικονομική παραζάλη η Ευρώπη έφτασε να εξομοιώνεται όχι με την κοινωνική αγορά, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία ή την ειρήνη, αλλά με την προάσπιση του ενιαίου νομίσματος και το αυστηρό αποπληθωριστικό καθεστώς που το στηρίζει. Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι μπορεί να πρέπει να συνηθίσουν να πληρώνουν με περικοπές και να έχουν έναν μακρύτερο εργασιακό βίο. Αλλά η κυβέρνηση έχει περισσότερες πιθανότητες να τους κάνει να το δεχτούν, αν η Ευρώπη πάψει να φαίνεται σαν την τελευταία μεγάλη δύναμη που προσπαθεί να ελέγξει τη μοίρα της Ελλάδας. Στο παρελθόν η υπόσχεση της ένταξης στην Ε.Ε. βοήθησε τη δημοκρατία να εμπεδωθεί πρώτη ανάμεσα στο νότιο χείλος της Ευρώπης και μετά στην πρώην κομμουνιστική Ανατολή. Αλλά αν δεν θέλουμε να υποσκάψουμε την πολιτική αυτονομία σ' αυτές τις χώρες με τους πειθαρχικούς κανόνες του ευρώ, θα πρέπει να βρεθεί μια πιο αλληλέγγυα προσέγγιση για την υπεράσπιση της.
*Ο Μάρκ Μαζάουερ είναι βρετανός ιστορικός και δημοσιογράφος, ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα μας για την ενασχόληση του με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, αλλά και για τις φιλελληνικές διαθέσεις του. Διδάσκει στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και αρθρογραφεί στους Financial Times.
http://www.ethnos.gr

Δοκιμάστε τα νέα σας ρούχα online πριν αγοράσετε

Το fits.me σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα ρούχα σας online πριν τα αγοράσατε. Πως; Μα χρησιμοποιώντας ρομπότ φυσικά! – Ακούγεται παράξενο το ξέρω… αλλά σίγουρα είναι…”κούλ” και πολύ χρήσιμο. Τώρα μπορείτε να δείτε πως θα φαίνονται τα ρούχα που θέλετε να αγοράσετε πάνω σας εύκολα ~ χρησιμοποιώντας ειδικά ρομπότ τα οποία παίρνουν το σωματικό σας σχήμα.
Το πρόβλημα είναι απλό: Ο κόσμος δεν αγοράζει ρούχα online γιατί δε μπορεί να τα δοκιμάσει. Λύση; Ακόμη πιο απλή (περίπου): ρομποτικά σώματα τα οποία μιμούνται τις ...
διαστάσεις μας και μας δείχνουν πως θα είναι τα ρούχα που επιλέξαμε πάνω μας ακόμη και σε διαφορετικά μεγέθη. Εκτός από μεγάλη ευκολία για τους πελάτες αυτή η υπηρεσία βοηθάει πολύ και τις εταιρίες καθώς αρκετό είναι και το ποσοστό των επιστροφών από λάθος μεγέθη.  Αν και πρόκειται για μια νέα startup, τον τελευταίο καιρό κίνησε αρκετό ενδιαφέρον και τελικά κέρδισε και τον διαγωνισμό Plugg, στον οποίο πήρε μέρος.
Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου εδώ και θα πω πολύ απλά το εξής:
Είναι μια υπέροχη ιδέα αλλά αν σκεφτούμε ότι τα σχέδια των ρούχων υπάρχουν ήδη σε ηλεκτρονική μορφή μήπως ένα λογισμικό το οποίο θα δημιουργούσε ένα 3D μοντέλο και θα έδειχνε πως είναι τα ρούχα πάνω μας είναι μια καλύτερη επιλογή; Πόσα ρομπότ μπορεί να έχει μια εταιρία για κάτι τέτοιο; Ρομπότ τα οποία θέλουν χώρο αλλά και χρόνο. Πόσοι χρήστες  μπορούμε να έχουμε σε μια τέτοια online εφαρμογή; Σε έναν τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή; Εκατομμύρια.
Μπορείτε να δείτε τα σχετικά βίντεο από τον διαγωνισμό που νίκησε το fits.me εδώ.

Mπροστά στη Βουλή για το gamato

Στιο κλείσιμο του ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ πιθανότατα οδηγείται η εταιρεία. Τελική απάντηση την ερχόμενη εβδομάδα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhimy_AuKTdhj32r5p6-8HFr-5KkBOB2LvWCRUu8Bsr2_HQ2nKd_KCO-VrWZ8zKvHko3TYFJmpA8M6dUSOlFF5ErwCgbHCWTVe0fSok2aMhzubxYqiIm50eZ915LmPiAw7SWXED90QD2yH4/s320/062a236ba60c57b97c6a6fccc96849a9.jpgΣτο κλείσιμο του ξενοδοχείου ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ θα προχωρήσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία καθώς επίσης και την αδυναμία να πληρώσει τα δεδουλευμένα, δήλωσε αρχικά η εκπρόσωπος της εργοδοτικής πλευράς στη νέα συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ροβέρτο Σπυρόπουλο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ζήτησαν να λειτουργήσει το ξενοδοχείο με την υποστήριξη των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας. Την υποστήριξη του στην πρόταση δήλωσε και ο κύριος Σπυρόπουλος με ενίσχυση των προγραμμάτων αυτών . Η εργοδότρια πλευρά όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σοφία Λίβερη κρίνοντας τη στάση της εργοδότριας δεν δηλώνει αισιόδοξη.
http://tvradio.ert.gr


Ο Γιώργος Αλκαίος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι OPA

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Στην Ουγγαρία ο Γ. Παπανδρέου για να συζητήσει τη διαχείριση της κρίσης

http://farm1.static.flickr.com/118/306685256_20bf983286.jpg

Ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκε επίσημη πρόσκληση από τον ούγγρο ομόλογό του Γκόρντον Μπάιναϊ για να συναντηθούν στις 16 Μαρτίου και να συζητήσουν για "τη διαχείριση της κρίσης", δήλωσε ο ούγγρος κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντομόκος Ζόλαρ. Οι δύο πρωθυπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν βάσει των εμπειριών τους για τα μέσα αντιμετώπισης της δημοσιονομικής κρίσης, διευκρίνισε ο Ζόλαρ σε δηλώσεις που έκανε στο ουγγρικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Κύριε Παύλο Γερουλάνο, μ΄ακούς;

Μάλλον δεν ακούει ο κ. Γερουλάνος, τι γίνεται στην ΕΡΤ
Πέρασε τόσος καιρός, από τότε που γράφαμε για τις μεγάλες μάσες και χάψες στην κρατική τηλεόραση κι ελπίζαμε ότι ο κ. Υπουργός Πολιτισμού  θα είχε τα κότσια να τα βάλει με τα τρωκτικά και να τα παραμαζέψει στην άκρη. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, δεν τα έχει τα κότσια!
Μα είναι δυνατόν κ. Γερουλάνο να ανεχόμαστε ακόμα να παίρνουν από την τσέπη μας, κάποιοι δημοσιογράφοι εκεί στην ΕΡΤ, τόσα λεφτά; Είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος (κ. Χούχλη για παράδειγμα, κ. Παπαδόπουλος, κ. Παναγιωταρέα), να παίρνουν περισσότερα λεφτά από τον πρωθυπουργό της χώρας, που οργώνει ολόκληρο τον κόσμο, για να βρει χρήματα για την Ελλάδα;
Είναι δυνατόν, κ. Γερουλάνο, να κόβετε τα επιδόματα και τους μισθούς των ανθρώπων που τα βγάζουν με δυσκολία και να τα δίνει στην κάθε Χούχλη και στον κάθε Παπαδόπουλο; 
ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;
Είναι αντισυνταγματική ενέργεια;
Τότε το πετσοκόψιμο που έκανες στους μιρκόμισθους δημόσιους υπάλληλους είναι συνταγματικό;
Βρε, μπας και δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι;
Για τους χαμηλόμισθους της ΕΡΤ βρήκες τον τρόπο να κόψεις τα επιδόματα, τους μεγάλους δεν τους ακουμπάς ούτε ... σοσιαλιστικά;
ΓΙΑ ΚΑΝΕ , ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!
ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! 
kapistri