Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Νέα 48ωρη απεργία στο Λιμάνι

Νέα 48ωρη απεργία προκήρυξαν οι λιμενεργάτες, ενώ για αύριο Δευτέρα προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια Πειραιά, όπου και θα συζητηθεί η αγωγή που έχει καταθέσει στους απεργούς το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Για αντίστοιχη κίνηση έχουν προειδοποιήσει και άλλοι φορείς της αγοράς των οποίων τα συμφέροντα βλάπτονται από την απεργία των λιμενεργατών. Από την πλευρά τους οι λιμενεργάτες μέσω της απεργίας εκφράζουν την επιθυμία να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας των 700 εργαζομένων στο ΣΕΜΠΟ και πέραν των 6+2 μηνών που προβλέπει η σύμβαση και να μην επιβληθεί στο 1/3 μετάταξη ή εθελούσια έξοδος, για τις οποίες δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση. Οι εργαζόμενοι ζητούν διάλογο δύο μηνών υπό την προϋπόθεση να συνεχίσει ο ΟΛΠ να εκδίδει τα τιμολόγια των εργασιών στο λιμάνι, πρόταση που απορρίπτεται από την κυβέρνηση. Επί της ουσίας, διάλογος μπορεί να γίνει μόνο για τα εργασιακά θέματα, δεδομένης της άρνησης των Κινέζων της Cosco να συζητήσουν επί της σύμβασης που υπέγραψαν με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...


http://logoplokies.blogspot.com

ΑΟ Κέρκυρα: Νίκη ανόδου στη Ρόδο

Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο ΑΟ Κέρκυρα, αφού με ακόμα μια εντυπωσιακή ανατροπή τη φετινή σαιζόν, οι «Φαίακες» άλωσαν και τη Ρόδο, επικρατώντας με 2-1 του Διαγόρα.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, οι δύο χρυσές αλλαγές του Αθηναίου τεχνικού, Ρεπερνέ και Γιαννιτσανάκης, ενώ φύλακας άγγελος του ΑΟΚ αποδείχτηκε ο Λουκάς Αποστολίδης,ο οποίος δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε.
Με αυτή τη νίκη, η κερκυραϊκή ομάδα ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή συγκομιδή το εξαιρετικά δύσκολο πρώτο κομμάτι της περιόδου, αφού αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική ξεκινά ένα πολύ πιο βατό πρόγραμμα για τους «Φαίακες» έως και το τέλος του πρώτου γύρου.

Β΄ εθνική – 8η αγωνιστική

Ηλιούπολη – Εθνικός Αστέρας 0-2
Πιερικός – Αιγάλεω 4-1
Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας 1-1
Καλαμάτα – Ρόδος 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός 2-1
Διαγόρας – ΑΟ Κέρκυρα 1-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1
Ιωνικός – Θρασύβουλος 9/11

Βαθμολογία
1. ΑΟ Κέρκυρα 18
2. Εθνικός Αστέρας 17
3. Ολυμπιακός Βόλου16
4. Πανσερραϊκός 13
5. Εθνικός 12
6. Δόξα Δράμας 12
7. Διαγόρας 11
8. Ηλιούπολη 10
9. Ρόδος 10
10. Αναγέννηση Κ. 10
11. Αγροτικός Ασ. 10
12. ΟΦΗ 9
13. Πιερικός 9
14. Παναιτωλικός 9
15. Καλαμάτα 7
16. Θρασύβουλος 6
17. Αιγάλεω 3
18. Ιωνικός 3
http://www.corfupress.com

(ΠΑΣΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ)Πήγα σε καφετζού να μάθω ποιά θέση θα μου δώσουν...

Αγαπητή καφετζού έχω στείλει τα βιογραφικά μου και αναμένω...
Θα μου δώσει το κόμμα άραγε μία θέση στο Λιμάνι, έστω στο Νοσοκομείο ή κάπου κάτω στο γήπεδο ;;;
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ;;;


(Σκέψεις Πασοκικές...)

Vourlismenos

Οδηγώντας το μισό αυτοκίνητο...

Ο νεαρός του βίντεο που ακολουθεί οδηγεί ένα παλιό και κατεστραμμένο αυτοκίνητο που έχει μείνει μισό. Επικίνδυνη αποστολή, ευτυχώς όμως τα κατάφερε χωρίς να πάθει κάτι και όπως όλα δείχνουν χωρίς μεγάλη δυσκολία.

SUPERLEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: 1 - 1


Δεύτερη γκέλα για τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραισκάκης» με το 1-1 στο ματς με τον μαχητικό Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» και πάλι με πολλές απουσίες προηγήθηκαν με τον Μαρέσκα στο α' μέρος, αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον 17χρονο Βέλιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τους βαθμούς, όπως ακριβώς τους κέρδισαν στο ματς με τον Εργοτέλη. Οι πολλές απουσίες συνέπεια των τραυματισμών, αλλά και της πολύ άσχημης διαχείρησης της ομάδας από τη διοίκηση το καλοκαίρι, έχει αρχίσει και φαίνεται.