Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ! ! !


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί την Πέμπτη 9/7/2009 την Κέρκυρα !!!

Σήμερα η κηδεία του Michael Jackson

Σήμερα το πρωί (ώρα ΗΠΑ) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε χθές ο δήμος. Η κηδεία του "βασιλιά της ποπ" θα γίνει στις 8 το πρωί, τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας), δύο ώρες πριν από τη δημόσια τελετή στη μνήμη του. Η τελετή αυτή θα γίνει στην αίθουσα του Στέιπλς Σέντερ, στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε στο αμερικανικό κανάλι NBC4 ο Τζαν Πέρι, αναπληρωτής του δημάρχου Αντόνιο Βιγιαραϊγκόσα. Συνολικά, 8.750 τυχεροί κληρώθηκαν...για να παραστούν στην τελετή στο Στέιπλς Σέντερ, την οποία θα παρακολουθήσοθν 11.000 άτομα. Περισσότεροι από 1.600.000 ανθρώπους έκαναν τη σχετική αίτηση για την κλήρωση. Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών, ανέφεραν ότι στον ενταφιασμό του θα παραστούν μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι του. Αρχικά η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον μελετούσε το ενδεχόμενο να ταφεί ο "βασιλιάς" στη Νέβερλαντ, το ράντσο του στην Καλιφόρνια. Η κηδεία του Τζάκσον αναμένεται να είναι από τα γεγονότα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών. "Παρέλαση" αστέρων. Όσον αφορά τη δημόσια τελετή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο ανέφεραν ότι μπορεί να συμμετάσχουν η Αρίθα Φράνκλιν, ο Στίβι Γουόντερ, η Αλίσια Κις, η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Λάιονελ Ρίτσι και η Νταϊάνα Ρος.
http://pressonice.blogspot.com/

Carlos Santana LIVE in Athens

Δέκα Grammy Awards. Τρία Latin Grammy. Ενενήντα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και εκατό εκατομμύρια θεατές στις συναυλίες του. Ο άνθρωπος που στιγμάτισε τη ροκ δίνοντάς της λάτιν ρυθμό… Αυτή είναι μία λακωνική περιγραφή του φαινομένου Carlos Santana!Ο Carlos Santana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα με τη δεκαμελή All Star μπάντα του, στα πλαίσια της περιοδείας του η οποία φέρει τον τίτλο Supernatural Santana- A Trip Through The Hits! Πρόκειται για μία αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη, ο οποίος άλλαξε τον ήχο της ροκ και δημιούργησε μία ολόκληρη κιθαριστική παράδοση με τα περίφημα guitar solo του!
Στις 8 Ιουλίου 2009 στο ΟΑΚΑ, σε ένα μοναδικό live – διαδρομή ανάμεσα στα αμέτρητά του hits, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν από τους μεγαλύτερους ροκ μουσικούς, τον μαιτρ Carlos Santana!
Χορηγός επικοινωνίας ο 95.2 Athens DeeJay.
Κατηγορίες και τιμές εισιτηρίων:
Arena: 45 euro - Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια
Arena: 50 euro
Diamond Arena: 70 euro
Καθήμενοι: 60 euro
Premium: 120 euro
VIP: 200 euro

Armin Van Buuren @ Au Bar Corfu ΣΤΙΣ 18.07.2009

Ο θρύλος της progressive house σε ένα μοναδικό DJ Set στο "Au Bar" στην Κέρκυρα! O Νούμερο 1 στους 100 καλύτερους DJs του κόσμου, έρχεται live στις 18 Ιουλίου ! ! !


Armin Van Buuren @ Au Bar Corfu ΣΤΙΣ 18.07.2009

Ο MICHAEL BOLTON ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ 7/7/2009, 21.30.- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ 2009.

Ο ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
“ΔΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ”
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Στις 21.30


O ερμηνευτής των μεγαλύτερων ερωτικών επιτυχιών To Love Somebody, When A man Loves a Woman, How I am Supposed to Live without You?, All for Love, Only A Woman Like You, Said I loved you but I lied, αλλά και των πρόσφατων διασκευών που έκανε σε πασίγνωστα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Frank Sinatra (όπως το «Fly me to the moon», «I’ve Got You Under My Skin», «My Funny Valentine» κ.α.), στο άλμπουμ με τίτλο «Bolton Swings Sinatra», έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ...

Τον εμπαιγμό εις βάρος των εργαζομένων και των δομών Υγείας του νομού καταγγέλλει ο Νομάρχης Κέρκυρας...

Το μέλλον της δημοσιογραφίας‏...

Ο διασημότερος πολιτικός μπλόγκερ
Ο 38χρονος Μάρκος Μουλίτσας, με πατέρα από το Ρέθυμνο και μητέρα από το Ελ Σαλβαδόρ, είναι ο διασημότερος πολιτικός μπλόγκερ των ΗΠΑ, με εκατομμύρια κλικ το 24ωρο. Μοιάζω -λέει- του Κρητικού οξύθυμου πατέρα μου, που δυστυχώς δεν ζει, αλλά βάφτισα τον γιό μου Αριστοτέλη για να του θυμίζει την καταγωγή του...Αιρετικός, αιχμηρός, καυστικός, ανατρεπτικός, ο πρώην πεζοναύτης, που σπούδασε νομικά αλλά τα εγκατέλειψε, έχει αναστατώσει τον χώρο των μίντια και θεωρείται ως ο δυναμικότερος προοδευτικός πολιτικός σχολιαστής των ΗΠΑ. Στα τελευταία χρόνια είδε τον εαυτό του να συγκαταλέγεται παγκοσμίως στους πλέον ισχυρούς ανθρώπους του Διαδικτύου από το περιοδικό Forbes. Ο Μουλίτσας ανήκει πλέον στη νέα γενιά της προοδευτικής σκέψης στα μίντια και γράφει ιστορία.Το μέλλον της δημοσιογραφίας είναι τα μπλογκ, λέει, και το απέδειξε με το κερδοφόρο ιστολόγιό του.

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΛΒΑΝΙΑ: Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Μέτα για την έγκριση της πρότασης Μπερίσα

Συνέρχεται αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ολοκλήρωσης Αλβανίας με βασικό θέμα την έγκριση της πρότασης του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου πραγματοποιείται έπειτα από τη δήλωση του επικεφαλής του Κινήματος, Ιλίρ Μέτα, ότι αποδέχεται την πρόταση του κ. Μπερίσα για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.Ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου, ‘Εντμοντ Χακινάστο, επισήμανε - στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε - πως στη διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης θα καθορισθούν, επίσης, οι βασικές διαπραγματευτικές αρχές του Σοσιαλιστικού Κινήματος για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.
http://epirusgate.blogspot.com/

Φρουρός των Φυλακών Κέρκυρας συνελήθη για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός εξωτερικού φρουρού των Φυλακών Κέρκυρας τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών (περίπου 150 γραμμάρια ηρωίνης) προχώρησαν άνδρες του τμήματος δίωξης της Ασφάλειας.Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της Ασφάλειας Γιώργο Μπούσια ο συλληφθείς μαζί με άλλους δύο ντόπιους ήταν μέλος κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη Βόρεια Κέρκυρα. Ο ένας εξ’αυτών έχει ήδη συλληφθεί,ενώ η σύλληψη του άλλου είναι ζήτημα ωρών.Εκτός της ποσότητας των ναρκωτικών μετά απο έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντα και των άλλων δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μεγάλο χρηματικό ποσό που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπόριο ναρκωτικών και όργανα χρήσης.Οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Οπως ανέφερε ο κ. Μπούσιας, οι συνεργοί του φρουρού, ήταν και χρήστες.
http://kerkreports.blogspot.com/

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟ: 2 - 0

Την ήττα με 2-0 από τη Βασιλεία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό του επί ελβετικού εδάφους, το οποίο διεξήχθη στην πόηλ Γκρένχεν. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κώστα Κατσουράνη με την πράσινη φανέλα, καθώς ο διεθνής μέσος αγωνίστηκε στα τελευταία περίπου 20 λεπτά, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μάτος. Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε στον πάγκο και τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. Να αναφερθεί επίσης και η αποβολή του Γιώργου Καραγκούνη που του στερεί ίσως την συμμετοχή στο πρώτο προκριματικό ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακομη πανυγηριζουν στην κυβερνηση. Γιατι ομως;;;;


Fernando Belluschi: Ανακοινώθηκε απο Porto

Και με τη βούλα παίκτης της Πόρτο είναι πλέον ο Φερνάντο Μπελούτσι! Η πορτογαλική ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσερα χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέντε εκατομμύρια ευρώ από τη συμφωνία τους με τους «δράκους» και πλέον κινούνται με σαφώς μεγαλύτερη ευκολία για την επίτευξη των μεταγραφικών τους στόχων.

Ιάσων Αθανασιάδης: Ελεύθερος έπειτα από 2 εβδομάδες

Ελεύθερο άφησε χθες το ιρανικό καθεστώς τον Ιάσονα Αθανασιάδη, τον Ελληνοβρετανό δημοσιογράφο που είχε συλληφθεί στις 19 Ιουνίου ενώ κάλυπτε τις διαδηλώσεις στην Τεχεράνη. Ο Αθανασιάδης, ο μοναδικός μη Ιρανός δημοσιογράφος που συνελήφθη στο πλαίσιο της άγριας καταστολής των λαϊκών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, αναμενόταν να εγκαταλείψει το Ιράν χθες. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Ιάσονας Αθανασιάδης, ο οποίος εργαζόταν ως freelancer (συνεργάτης) της αμερικανικής εφημερίδας «Τhe Washington Τimes», είχε ταξιδέψει κατά το παρελθόν στο Ιράν χρησιμοποιώντας το βρετανικό του διαβατήριο και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για «παράβαση του νόμου». Όταν επέστρεψε με το ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο, ενεπλάκη κατά τη μετεκλογική αναταραχή σε «παράνομες δραστηριότητες» και συνελήφθη για «δραστηριότητες ενάντιες στο δημοσιογραφικό επάγγελμα».
http://www.tanea.gr

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Η δυνατότητα των δυο κυρίαρχων τάσεων του ΣΥΝ- του Αριστερού Ρεύματος και των Ανανεωτικών- να καταλήξουν σε κοινό κείμενο για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα κρίνει εν πολλοίς και την ενότητα του κόμματος, αλλά και τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ανανεωτικοί έχουν θέσει ως απαράβατο όρο τη μη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο πολιτικό και οργανωτικό σχήμα- και κυρίως να μην υπάρξουν κομματικές κάρτες. Η κατάσταση όμως είναι πιο περίπλοκη στην περίπτωση του Αριστερού Ρεύματος, τα στελέχη του οποίου φέρονται να έχουν διχαστεί. Ένα τμήμα τους- με επικεφαλής τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που παίζει και ρόλο άτυπου συντονιστή για τη σύνταξη του κειμένου- θεωρεί εύλογη την απαίτηση των Ανανεωτικών και ότι αυτό που προέχει είναι πράγματι ένα κείμενο με μεγάλη συναίνεση.

Η1Ν1: 156 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Τα 156 έχουν φτάσει τα κρούσματα της νέας γρίπης στη χώρα μας, μετά την απογευματινή ανακοίνωση ότι ανιχνεύθηκαν ακόμη 5 ασθενείς, εκ των οποίων 3 ανήλικα παιδιά. Από το σύνολο των ασθενών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, οι 70 έχουν ιαθεί πλήρως. Πρόκειται για ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 3 ετών Αμερικανικής καταγωγής που ήρθαν από τις Η.Π.Α., αγόρι, 3 ετών, Ελληνικής καταγωγής, που μένει μόνιμα στη Βρετανία, από όπου και ήρθε, έναν άνδρα, 56 ετών, Ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στον Καναδά και ήρθε από τον Καναδά και μία γυναίκα, 28 ετών Ελληνικής καταγωγής που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Costa Rica: Το πιο ευτυχισμένο κράτος στον κόσμο

Η Κόστα Ρίκα είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο, σύμφωνα με βρετανική έρευνα για τον «δείκτη του ευτυχισμένου πλανήτη».Το μυστικό της ευτυχίας πάντως, κρύβεται στη Λατινική Αμερική, αφού εννιά χώρες του Τοπ 10 βρίσκονται σε αυτή την ήπειρο.Η έρευνα μετρά το δείκτη ικανοποίησης των πολιτών, τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της κάθε χώρας και το προσδόκιμο ζωής. Οι πολίτες της Κόστα Ρίκα έχουν το μεγαλύτερο δείκτη ικανοποίησης από την ζωή τους καθώς και το δεύτερο μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, μετά τον Καναδά.Την Κόστα Ρίκα ακολουθούν η Δομινικανή Δημοκρατία, η Τζαμάικα, η Γουατεμάλα και το Βιετνάμ. Τα περισσότερα κράτη του ανεπτυγμένου κόσμου βρίσκονται προς τη μέση ή το τέλος της λίστας, η οποία περιλαμβάνει 143 κράτη. Η Βρετανία τερμάτισε στην 74η θέση και οι ΗΠΑ στην 114η. Η έρευνα γίνεται κάθε χρόνο από το 2006 και καλύπτει το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού.