Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ !...

΄Ολοι αυτοί που με έμμεσους, πλην σαφείς, τρόπους, διαμορφώνουν το κατάλληλο κλίμα και τις ευνοϊκές συνθήκες, για να δικαιολογούν και να τεκμηριώνουν οι λοβέρδοι τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα, που παίρνουν στα εργασιακά και τα ασφαλιστικά, θα πρέπει να καθίσουν στο …λαϊκό σκαμνί ! Δεν είναι δυνατόν, να μένουν, άλλο στο απυρόβλητο !...

Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω είδηση :

"Με την κατηγορία του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης τεσσάρων κοριτσιών συνελήφθη ένας 90χρονος Αυστραλός από τις αρχές της Ταϊλάνδης, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία.
Ο Αυστραλός, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου αστυνομικού διευθυντή, Πράουιτ Τσοοσρι, λέγεται Τζόζεφ Κράους Κάρλ, συνελήφθη την Τρίτη αλλά αρνείται τις κατηγορίες.


Οι γονείς των τεσσάρων κοριτσιών, τον κατηγορούν ότι τα κακοποίησε σεξουαλικά, πολλές φορές την περίοδο ανάμεσα στον Ιούλιο του 2008 και τον φετινό Ιούνιο.
Σύμφωνα, δε, με την αστυνομία, στο σπίτι του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου".

΄Οσοι διακινούν και αναπαραγάγουν τέτοιες ειδήσεις, οι οποίες διαβεβαιώνουν πως ακόμα και στα 90 του, ο άντρας, μπορεί να «κακοποιεί σεξουαλικά», ασταμάτητα, και να τη …βρίσκει με «φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου», τι άλλο κάνουν από το ν΄ ανοίγουν την όρεξη στο Λοβέρδο για ν΄ αυξάνει, ακόμα περισσότερο, τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση ; Τι άλλο από προβοκάτορες μπορεί να είναι ?...

Harry Lover and the order of IMF


ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΥΤΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ

Aξιοποιώντας το Διαδίκτυο


Σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπ.Εσωτερικών για το "Πρόγραμμα Διαύγεια" που σχετίζεται με την ανάρτηση νόμων και πράξεων στο Ιντερνετ:

Θα πρέπει ο πολίτης, θα πρέπει και οι bloggers, ναι, καλώ και τους bloggers, να βοηθήσουν και να συμβάλουν δημιουργικά, όπως βέβαια και τα συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης, να συμμετάσχουν ενεργά στην επισήμανση, στην ανάδειξη των αρνητικών, που θα αποκαλυφθούν και θα αποκαλύπτονται, αλλά και στη δημιουργία προτάσεων, που μπορεί να αποτελέσουν ακόμη και προτάσεις νόμου.

Κάποιοι μετέφρασαν τη συγκεκριμένη αποστροφή του πρωθυπουργού ως πρόταση στους bloggers να...παράγουν νόμους. Είναι προφανές ότι ο Παπανδρέου καλεί απλά τους πολίτες να συμμετάσχουν μέσω του Ιντερνετ στη λειτουργία των θεσμών (και) του πολιτεύματος. Μην ταυτίζουμε τη λέξη "blogger" με οργανωμένα ιστολόγια.

Mπορεί κάποιος να "bloggαρει" και μέσα από το προφίλ του στο Facebook...

Θα μπορούσε να λέει...


-Ώρα είναι ν' αρχίσουν να μας τραγουδάνε κι εκείνο το κλέφτικο
που είχε πει ο Άρης στον πατέρα μου:
«Εκεί που κάποτε οι καπεταναίοι κρεμούσαν
τα άρματα στη Ρηγίλλης,
 τώρα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια»
... και η Τζούλια το βρακί της...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

«Αναδιάρθρωση χρέους, η μόνη λύση για Ελλάδα!»



Η πιο γνωστή «Κασσάνδρα» των αγορών, ο νομπελίστας οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, «ξαναχτυπά». Και με άρθρο του στους Financial Times διατείνεται πως η μόνη ενδεδειγμένη λύση για την αντιμετώπιση του χρονίζοντος οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας είναι η «τακτική, ομαλή και πλήρως ελεγχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους της». Τονίζοντας πως μόνο έτσι θα αποφευχθεί «επισήμως» η πτώχευση της χώρας, καίτοι η ουσιαστική της χρεοκοπία έχει συντελεστεί εδώ και καιρό!

Ο κύριος Ρουμπινί εκτιμά πως ο μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την ΕΕ και το ΔΝΤ «απλώς καθυστερεί την αναπόφευκτη χρεοκοπία και δημιουργεί κινδύνους να μην είναι ελεγχόμενη όταν αυτή τελικά συμβεί», καταγγέλει δε τις πρακτικές που
ακολουθούν οι «ειδικοί» του ΔΝΤ και της Ένωσης με τον εξαναγκασμό της ελληνικής κυβέρνησης στη υιοθέτηση μέτρων ακραίας λιτότητας πως αντί να επιλύσουν το πρόβλημα παρατείνουν την ύφεση στην Ελλάδα και ουσιαστικά συσσωρεύουν και μεταθέτουν χρονικά τη «φούσκα» του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο άρθρο του στους FT η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναγνωρίσει πως «η Ελλάδα δεν υποφέρει μόνο από μία κρίση ρευστότητας, αλλά αντιμετωπίζει μία κρίση αδυναμίας εξόφλησης χρεών. Μια κρίση που επιτείνεται από την συνεχή υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας από τους οίκους αξιολόγησης και καθιστά ολοένα και δυσκολότερη την ομαλή αποπληρωμή των υποχρεώσεών της».

 Ο νομπελίστας οικονομολόγος τονίζει ότι οι διεθνείς οργανισμοί θα έπρεπε να είχαν παραδειγματιστεί από την αποτυχία της συγκεκριμένης «συνταγής» στην περίπτωση της Αργεντινής, κάτι όμως που δεν έγινε και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επανάληψη αυτής της «τραγωδίας» και στην περίπτωση της Ελλάδας .
protothema.gr