Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έπιασαν τον Επαναστατικό Αγώνα;

Εάν ισχύουν τα όσα διαρρέονται απο σοβαρούς κυβερνητικούς κύκλους τότε η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.
Επισήμως μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί 6 άτομα , πέντε άνδρες και μία γυναίκα , έχουν γίνει έρευνες σε τρία τουλάχιστον σπίτια σε Ν.Ιωνία σε Καλύβια και σε Εξάρχεια και έχουν βρεθεί ,κατά την αντιτρομοκρατική πάντα ,σημαντικά ευρήματα ,όπως προκηρύξεις της οργάνωσης και υλικά κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών.
Οι δύο τουλάχιστον από τους 5 πέντε προσαχθέντες είναι πασίγνωστοι στον χώρο των αντεξουσιαστών και έχουν απασχολήσει με την δράση τους στο παρελθόν κατ επανάληψη τις αρχές ενώ έχουν συλληφθεί αρκετές φορές και έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.
Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές και σε άλλα σπίτια καθώς εκτιμάται ότι τα στοιχεία που έχουν τους οδηγούν στην εξάρθρωση της βασικής οργάνωσης της νέας τρομοκρατίας της χώρας μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν ξημερώματα 10 Μαρτίου με την συμπλοκή στην Δάφνη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Λάμπρου Φούντα. Το ημερολόγιο του και τα στοιχεία που βρήκε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι του τους οδήγησε στις χθεσινές προσαγωγές.
Λέγεται ακόμη ότι ψάχνουν για ...
συγκεκριμένα άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου που έχουν στοιχεία εναντίον τους και είναι ζήτημα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους προσαγάγουν.
Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε πριν 3 ημέρες καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με αυτοκίνητα και μηχανάκια και για αυτό , ιδιαιτέρως την  Παρασκευή το βράδυ , η Αθήνα ήταν ζωσμένη σαν αστακός. Τελικά από ότι φαίνεται εντόπισαν –η μήπως παρακολουθούσαν ήδη- το σπίτι στην Ν.Ιωνία και η αντίστροφη μέτρηση για την επιχείρηση ξεκίνησε…
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εάν όντως η ΕΛΑΣ βρίσκεται πολύ κοντά στην  εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης για δεύτερη φορά ως υπουργός  και πάλι με ένα τυχαίο γεγονός –βόμβα Ξηρού τότε στην 17Ν , θάνατος Λ.Φούντα τώρα- θα έχει καταγράψει ακόμη μια πολύ μεγάλη προσωπική πολιτική επιτυχία και ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην τρομοκρατία.
ellispoint

Κουιζακι: Γιατι εχει τετοια μουτρα ο Καραμανλης;;;

1) Ακομη να χωνεψει τις πιτσες και τις μακαροναδες που περιδρομιασε στην Ιταλια!
2) Εμαθε πως την Κυριακη εχει συνεδριαση η Κ.Ε. της Νεας Δημοκρατιας και θα χασει το ματς.
3) Δεχθηκε προσκληση για κοντρα με τον Παπανδρεου στο κανοε καγιακ, αλλα μετα συνειδοτοποιησε πως θα ειναι πραγματικη και οχι στο Playstation!
4) Ειναι το φυσικο του!
asimonis

Έφτασε στην Ελλάδα Θανάσης Λερούνης

Έπειτα από επτά μήνες στα χέρια ένοπλων Ταλιμπαν στο Πακιστάν, ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» Θανάσης Λερούνης επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα. Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Λερούνης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην απελευθέρωσή του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πατάω ελληνικό έδαφος μετά από μήνες. Ένα μεγάλο συγγνώμη για την αναστάτωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους στο Πακιστάν, στην ελληνική κυβέρνηση και στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, που έδρασε ως άνθρωπος και όχι ως πολιτικός» δήλωσε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». 
Ο κ. Λερούνης ευχαρίστησε επίσης τον ειδικό απεσταλμένο του πρωθυπουργού, πρέσβη εκ προσωπικοτήτων, Δημήτρη Δόλλη, και τον Έλληνα πρεσβευτή στο .... Ισλαμαμπάντ Πέτρο Μαυροειδή, οι οποίοι τον συνόδευσαν με την πτήση 472 του Κατάρ. Ευχαρίστησε, ακόμη, τους Έλληνες πολίτες που του συμπαραστάθηκαν. 
Ο κ. Δόλης δήλωσε ότι «κανένα αντάλλαγμα δεν εδόθη στους Ταλιμπάν».
«Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, της ελληνικής διπλωματίας, του έθνους. Ο κ. Λερούνης είναι ένα παράδειγμα αντοχής, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που έζησε επτά μήνες σε δύσκολες συνθήκες ζωής» είπε.
Σε ερώτηση για το εάν θα επέστρεφε στη φυλή των Καλάς, ο κ. Λερούνης απάντησε ότι «με την υποστήριξη της ελληνικής και της πακιστανικής κυβέρνησης κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω το έργο».
Ο Θανάσης Λερούνης είναι πρόεδρος της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» και τα τελευταία 15 χρόνια ζούσε στην κοιλάδα Καλάς και ασχολείτο με πολιτιστικά θέματα και θέματα της κοινότητας.
Απήχθη στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από ένοπλους Ταλιμπάν που εισέβαλαν στο σπίτι του, αφού πρώτα δολοφόνησαν σκότωσαν έναν αστυνομικό φρουρό. Μαζί με τον Θ.Λερούνη απήχθη και ένας Πακιστανός βοηθός του, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 

Αρχηγός-Ηγέτης?


Ο κ. Παπανδρέου ώς γνωστόν εξελέγη όχι απλά πρωθυπουργός, αλλά πρωθυπουργός εν ώρα «πολέμου», όπου επίσης ως γνωστόν οι μικρές νίκες πρέπει να είναι περισσότερες από τις μικρές ήττες ώστε το τέλος ναναι νικηφόρο! Ένα από τα κρίσιμα σημεία σέναν πόλεμο είναι η διαχείρηση της αντοχής του συστήματος στις μικρές ήττες, αλλά και στις μικρές νίκες! Είναι σίγουρο στην Βαλκανική Ελλάδα πως πανηγυρίζουσες ομάδες θα υπάρχουν! Η μοίρα του αρχηγού είναι να ελέγχει και αυτές! Από το αν θα μπορέσει να συμπεριφερθεί σαν αρχηγός-ηγέτης σε καιρό «πολέμου» ο Γιώργος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και η τύχη του, και καλώς ή κακώς και η δικιά μας τύχη.Ευχή όλων των στα καλά τους ευρισκόμενων ιθαγενών είναι να ΠΕΤΥΧΕΙ! 

Πως θα κυβερνήσει ο "Καλλικράτης"

Νέο μοντέλο διοίκησης των δήμων και των αιρετών περιφερειών προβλέπει το νομοσχέδιο του «Καλλικράτη». Μεταξύ άλλων, πρώτη φορά ιδρύεται Εκτελεστική Επιτροπή που θα ασκεί τη διοίκηση. Ορίζονται επίσης αντιδήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες με τοπική αρμοδιότητα, θεμελιώνονται θεσμοί διαβούλευσης και διαμεσολάβησης των πολιτών και, τέλος, ανά δήμο συστήνονται συμβούλια ένταξης των μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες.

Οι βασικοί άξονες

Το σύστημα διακυβέρνησης της αυτοδιοίκησης που παρουσιάζει σήμερα η «Κ.Ε.» θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή από 1-1-2011 και στους βασικούς του άξονες περιλαμβάνει:

*Τη λειτουργία Εκτελεστικής Επιτροπής -εν είδει υπουργικού συμβουλίου- η οποία στους δήμους θα αποτελείται από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους και στην περιφέρεια από τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες. Στη σκέψη του υπουργείου Εσωτερικών Γ. Ραγκούση είναι το όργανο αυτό να αποτελεί «το βασικό συλλογικό όργανο άσκησης, συντονισμού και λογοδοσίας της εκτελεστικής λειτουργίας στην αυτοδιοίκηση, με σκοπό να περιοριστεί η συγκέντρωση εξουσίας στο δήμαρχο και στον περιφερειάρχη».

*Ορίζονται αντιδημάρχοι και εκλέγονται άμεσα αντιπεριφερειάρχες με τοπική αρμοδιότητα, ώστε να διασφαλιστεί η διεύθυνση των υπηρεσιών σε καταργούμενους δήμους και νομαρχίες, όπου υφίστανται σήμερα σημαντικές υπηρεσίες.

*Εκλέγεται διαπαραταξιακό προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου με εκπροσώπηση και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

*Ιδρύονται συμβούλια δημοτικών κοινοτήτων (σε δήμους άνω των 2.000 κατοίκων) για την ενίσχυση της δημοτικής αποκέντρωσης με την παροχή νέων αρμοδιοτήτων.

Οι κοινότητες

*Παραχωρούνται αρμοδιότητες στα συμβούλια τοπικών κοινοτήτων με ταυτόχρονη διασφάλιση των οικονομικών τους. Κατοχυρώνεται η συμμετοχή των προέδρων τους στα δημοτικά συμβούλια (με ψήφο όποτε αποφασίζεται ζήτημα που αφορά άμεσα την κοινότητά τους).

*Διασφαλίζεται η εκπροσώπηση όλων των συνενούμενων δήμων και κοινοτήτων, μέσω της καθιέρωσης εκλογικών περιφερειών που αντιστοιχούν σε αυτούς ακριβώς τους δήμους/κοινότητες και την επιτόπια εκλογή των δημοτικών συμβούλων. Το ίδιο ακριβώς θα ισχύει κατ' αντιστοιχία και στις περιφέρειες (τέως νομοί ή νομαρχίες ως εκλογικές περιφέρειες) με βασικό στόχο την καταπολέμηση της αποξένωσης μεταξύ τοπικών κοινωνιών και αιρετών.

*Στο σχεδιασμό προβλέπεται επίσης ότι η Δημαρχιακή Επιτροπή θα μετονομαστεί σε Οικονομική και αναβαθμίζεται ως προς τις λειτουργίες οικονομικού ελέγχου και τακτικής παρακολούθησης της υλοποίησης του προϋπολογισμού. Αντίστοιχη επιτροπή λειτουργεί και στις περιφέρειες.

*Συστήνεται επίσης στους δήμους η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με αρμοδιότητες για θέματα πολεοδομικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Εχει επίσης ευθύνη και για τις αδειοδοτήσεις καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Σημαντική παράμετρος του νέου συστήματος διακυβέρνησης αποτελεί η καθιέρωση δύο σημαντικών οργάνων διαβούλευσης και διαμεσολάβησης:

Αυτοέλεγχος

1 Καθιερώνεται η Επιτροπή Διαβούλευσης τόσο σε δήμους με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων όσο και στις περιφέρειες, με στόχο να συζητούνται θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Τα μέλη της επιτροπής προέρχονται από τους παραγωγικούς φορείς του δήμου ή της περιφέρειας (εκπρόσωποι εργαζομένων, επιχειρήσεων, επιστημονικοί σύλλογοι, αθλητικοί - πολιτιστικοί σύλλογοι). Οι ανωτέρω φορείς επιλέγονται από το Δημοτικό ή Περιφερειακό Συμβούλιο με την αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των μελών του. Σημαντική καινοτομία αποτελεί ότι το 1/3 των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης αποτελείται από πολίτες οι οποίοι κληρώνονται από το σύνολο των εγγεγραμμένων στους οικείους εκλογικούς καταλόγους.

2 Δημιουργείται επίσης στους δήμους και τις περιφέρειες ένα επιπλέον όργανο με τον τίτλο «Συμπαραστάτης». Αποτελεί θεσμό εσωτερικής καταπολέμησης της κακοδιοίκησης και διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και ΟΤΑ. Εχει ως αποστολή την έγκαιρη καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, τη διασφάλιση της αμεροληψίας των δημοτικών αρχών, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων, καθώς και την αποσυμφόρηση του δημάρχου και άλλων αιρετών οργάνων του δήμου από τη συσσώρευση αιτημάτων και παραπόνων των πολιτών. Φιλοδοξία είναι μέσω του «Συμπαραστάτη» πολλά προβλήματα κακοδιοίκησης να επιλύονται στο πλαίσιο του ίδιου του ΟΤΑ και να μη χρειάζεται να καταφεύγει ο πολίτης στα δικαστήρια.

* Καθιερώνονται επίσης νέοι θεσμοί συμμετοχής των πολιτών στη διοίκηση μονάδων παροχής υπηρεσιών (λ.χ. τους παιδικούς σταθμούς).

* Επιπλέον σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών. Είναι κυρίως ένα συμβουλευτικό, γνωμοδοτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία. Εργο αυτών των οργάνων είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του δήμου. 
http://www.enet.gr

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ; Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ !...

Το πατροπαράδοτο χαρακτηριστικό της Δεξιάς ήταν, πάντοτε, η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος. Το περιβόητο κράτος της Δεξιάς το οποίο εγκαθιδρύθηκε μετά τον Εμφύλιο, όπως διαμορφώθηκε κι όπως λειτούργησε.
Από το 1981 και μετά, πολλά συνέβησαν και πολλά άλλαξαν και στην κοινωνία και στο κράτος, ελέω Ανδρέα Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ. Η Δεξιά μπαινοβγαίνοντας στο …χρονοντούλαπο, είδε την αίγλη της, στο τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα, να περιορίζεται κατά πολύ και την σταθερότητά της να κλυδωνίζεται επανειλημμένα.
Τα αποσταθεροποιητικά φαινόμενα εντείνονται, κατά κανόνα, μετά από τη διαλειμματική άσκηση κυβερνητικής εξουσίας, όπως, καλή ώρα, τώρα.
Παρ΄ όλα, όμως, τα προβλήματα και παρ΄ όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει, η βασική νοοτροπία της εθνικόφρονος παράταξης, παραμένει αναλλοίωτη, καθοδηγούσα τις ιδέες, τις απόψεις, τις ενέργειες και τις επιλογές της εκάστοτε ηγεσίας της : η παράταξη πάνω απ΄ όλα !
Ο Α. Σαμαράς παιδί της πιο χαρακτηριστικής μήτρας της σκληρής Δεξιάς, της Αβερωφικής, δεν μπορούσε, φυσικά, ν΄ αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα. Διαχειριζόμενος την κρίση της παράταξης μετά από μια, ακόμα, κυβερνητική θητεία και μια νέα οδυνηρή εκλογική ήττα, προσπαθεί ν΄ αλλάξει το τρίχωμα του «λύκου» κάνοντας κάθαρση, δηλαδή, επιχειρεί να διώξει κάποια από τα στελέχη, τα οποία πρωταγωνίστησαν στη χειρότερη κυβερνητική περίοδο της νεότερης ιστορίας, αυτή της νεοδημοκρατίας του Καραμανλή του ανιψιού.
Με ποια επιχειρηματολογία στηρίζει την πολιτική του ; Γιατί, διατυμπανίζει, πως πρέπει να φύγουν κάποιοι από τη Ν.Δ. ; Όχι, βέβαια, γιατί με την πολιτική τους δράση και λειτουργία έκαναν ζημιά και προκάλεσαν κακό στη χώρα και το λαό της, αλλά, άκουσον – άκουσον, επειδή, λέει, «πλήγωσαν την παράταξη» !
Τα αποδιοπομπαία στελέχη δεν κατηγορούνται για τις εγκληματικές τους πολιτικές και πρακτικές σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, αλλά γιατί οδήγησαν τη Ν.Δ. στην ήττα και την …πλήγωσαν !
Ποια Ελλάδα, και ποιος λαός ; Η παράταξη, η, πάντα ίδια, Δεξιά, είναι το σημείο αναφοράς και το παραταξιακό συμφέρον είναι, πάντα (και τώρα), πάνω απ΄ όλα !
 

Ερρίφθη ο κύβος για τη διαγραφή της Ντόρας...

...αλλά και άλλων, πρώην υπουργών της ΝΔ!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οριστική είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει στη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο κύβος ερρίφθη.
Το μόνο που εκκρεμεί είναι το πότε -και με ποια αφορμή- θα προχωρήσει στην κίνηση αυτή. Και φαίνεται ότι περισσότερο μια κίνηση "εκφοβισμού" αυτό αποτελεί μια συνειδητή πολιτική επιλογή.
Μάλιστα οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο προβλέπει τη διαγραφή και πρώην υπουργών (οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι βουλευτές σήμερα) που θεωρείται ότι έβλαψαν τη ΝΔ. Ο Αντ. Σαμαράς έχει αποφασίσει να τους "καθαρίσει" όλους αυτούς. 

Το νέο πορνο video της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι εδώ ! ! !

Δείτε το νέο porno video της νέας μας πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου εδώ...

Δείτε και κατεβάστε το video εδώ.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Βουλιαγμένη!

Νέος θρίαμβος για το πόλο των γυναικών. Η Βουλιαγμένη, νίκησε 10-7 την Κίνεφ Κίρισι από τη Ρωσία και κατέκτησε για δεύτερο συνεχόμενη χρονιά τον ευρωπαικό τίτλο. Το κλειδί για την ελληνική ομάδα ήταν η εξαιρετική της άμυνα, η οποία περιόρισε τις επικίνδυνες πολίστριες της Κίνεφ Κίρισι.
«Είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Αποδείξαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο» είπε η αρχηγός της Βουλιαγμένης, Αντι Μελιδώνη.Τα γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσαν: Τσουκαλά 3, Μελιδώνη, Πέτρι από 2, Λαρά, Ρουμπέση, Λιόση.
http://totefteri.blogspot.com

Διαφορετικός

Εχουμε όλοι μας ευθύνη ότι ανεχθήκαμε, αν θέλετε, ένα σύστημα ρουσφετολογικό, πελατειακό, εύκολης σπατάλης στη λογική ότι το Δημόσιο μπορούμε να το αρμέγουμε και κάποιος άλλος να το πληρώνει. Για αυτές τις αντιλήψεις φταίμε όλοι μας, δεν θέλω να εξαιρέσω ούτε τον εαυτό μου. Αλλά αυτό είναι άλλο από τις ευθύνες που είχαν οι κυβερνήσεις, τις ευθύνες των πολιτικών που δεν αντιμετώπισαν αυτά τα φαινόμενα, που δεν πήραν αυτές τις αποφάσεις, τις θαρραλέες αποφάσεις για να λειτουργήσει σωστά το κράτος. Αυτά είναι που πληρώνει σήμερα ο δημόσιος υπάλληλος».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του πρωθυπουργού αποδεικνύει λίγο-πολύ αυτό που ήδη ξέραμε για τον Γιώργο Παπανδρέου. Πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, απαντά σε κάθε ερώτηση χωρίς δογματικές αντιλήψεις και επιχειρεί να μιλήσει απλά και κατανοητά στο μέσο πολίτη. Καλώς ή κακώς όμως, όλοι κρίνονται από το έργο τους κι όχι από τις προθέσεις τους...
Τα σημάδια είναι καλά. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα...

Πιθανές απολύσεις ατόμων με αναπηρία και στην Κέρκυρα;;; και αυτή τη φορά η κοινωνία, οι αναπηρικές οργανώσεις και οι οικογενειες τους θα αντισταθούν!!!


Για ακόμη μια φορά η πιο αδικημένη κοινωνική ομάδα της ελληνικής κοινωνίας, η οποία  πλήττεται με 80% ανεργία, απειλείται με απολύσεις.
Για ακόμη μια φορά γίνονται προσπάθειες να ΄΄πεταχθούν στο δρόμο΄΄ και στην αφάνεια άτομα με αναπηρία.
Όχι κύριοι, δεν θα το επιτρέψουμε!!!
Θα κατεβάσουμε τον κόσμο στους δρόμους, θα στείλουμε τους φίλους των ΑμεΑ και τις οικογένειές τους, έξω από στα σπίτια των ηθικών αυτουργών και των διοικητικών πιονιών τους και θα διαδηλώσουμε για το δικαίωμα των ΑμεΑ στη ζωή.
Θα εκπλαγείτε με τη δύναμη του αναπηρικού κινήματος της Κέρκυρας τις οργανώσεις τους και τους φίλους του!
Αν νομίζετε ότι θα επιτρέψουμε σε πολίτες ΑμεΑ να μετατραπούν σε ζητιάνους στις πλατείες είσαστε γελασμένοι.
Η απάντηση θα είναι δυνατή, μαζική και ανθρώπινη.

Ανδρέας Σκούπουρας
Πρόεδρος του ΔΣ.
Του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ
Κέρκυρας
http://kerkyraikialepou.blogspot.com