Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τα Κουφά Του Google Street View
















Το 2007 το Google ξεκίνησε να προσθέτει στην υπηρεσία Google Maps φωτογραφίες των δρόμων που αναζητούσε ο εκάστοτε χρήστης. Τα αυτοκίνητα του google με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ξεκίνησαν το ταξίδι τους απεικονίζοντας τους αστικούς και επαρχιακούς δρόμους της Αμερικής και συνέχισαν το ταξίδι τους τον υπόλοιπο κόσμο, ένα χρόνο μετά.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, οι χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, άρχισαν σταδιακά να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του Google Street View. Οι πανοραμικές εικόνες που καταγράφονται από τα αυτοκίνητα του google ανά τον κόσμο άρχισαν να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλοί βρήκαν τρόπους άθελά τους(;), στη θέα της φωτογραφικής μηχανής, να επιδείξουν τη βλακεία τους.

Μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν καταχωρηθεί στην συλλογή του Google Street View είναι σκανδαλιστικές, αστείες, πολλές φορές ακατάλληλες και προκαλούν έκπληξη. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, αυτό ακριβώς δεν είναι η ανθρώπινη φύση; Υπερβολικά πολλοί άνθρωποι που κάνουν υπερβολικά πολλά λάθη, τα οποία ενίοτε είναι και διασκεδαστικά ως θέαμα.

Δες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ, κι από σήμερα ρίξε μια δεύτερη ματιά κι εσύ τριγύρω, πριν την κάνεις την παλαβομάρα σου έξω στο δρόμο.

http://allday-news.blogspot.com

Έκαψε 52.000 €

Το ποσό των 574.500 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (51.900 €) έκαψε, ακολουθώντας τη συμβολή ενός δασκάλου του Φενγκ Σούι, ένας βουλευτής του Χονγκ Κονγκ, για να αποφύγει την καταδίκη του για υπόθεση νοθείας στις εκλογές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post, ο βουλευτής Τζίλμπερτ Λέουνγκ, είπε στο δικαστήριο ότι ο δάσκαλος του Φενγκ Σούι, Τόνι Τσαν, του είπε ότι εάν ήθελε να μην πάει στη φυλακή, έπρεπε να καίει κάθε βράδυ επί ένα χρόνο 15 χαρτονομίσματα 1.000 δολαρίων ,Χονγκ Κονγκ, το καθένα.
Συνολικά θα έπρεπε να κάψει 5.745 χιλιοδόλαρα Χονγκ Κονγκ, δήλαδή 5.745.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ.
΄Ομως, όπως παραδέχτηκε στο δικαστήριο για να γλιτώσει λεφτά, έκαιγε χαρτονομίσματα των 100 αντί των 1.000 δολαρίων, δηλαδή έκαψε συνολικά 574.500 δολάρια Χονγκ Κονγκ (51.900 ευρώ)
Όταν μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο ο Λέουνγκ απευθύνθηκε στον Τσαν για να διαμαρτυρηθεί για το αποτέλεσμα της δίκης, εκείνος απάντησε ότι η ευθύνη βάραινε αποκλειστικά τον ίδιο τον βουλευτή γιατί δεν ακολούθησε τη συμβολή του να καίει χαρτονομίσματα των 1.000 δολαρίων.
Απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου του δασκάλου για το κατά πόσο είχε μισό εκατομμύριο δολάρια Χονγκ Κονγκ να κάψει, ο Λέουνγκ είπε ότι είχε πολύ περισσότερα από αυτά.!
http://i-diadromi.blogspot.com

Γυναίκα 145 κιλών....



















Δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε !!!!
Η ψηλότερη και με τις καλύτερες αναλογίες στον κόσμο γυναίκα, ζει στην Ολλανδία.

Είναι 2,26
cm και ζυγίζει 145 κιλά
Τι ανακούφιση! Τώρα όλοι ξέρουμε ότι δεν είμαστε υπέρβαροι……..
Είμαστε πάρα πολύ κοντοί !!!!

IAAF: Κορυφαίοι της χρονιάς Bolt και Ρίτσαρντς

Usain Bolt of Jamaica displays his IAAF World Athlete of the Year trophy ahead of the annual global awards ceremony in Monaco November 23, 2008.[Xinhua/Reuters]

Οι Γιουσέιν Μπολτ και Σάνια Ρίτσαρντς αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι του στίβου για την φετινή χρονιά. Η εκδήλωση έγινε στο Μόντε Κάρλο όπου η IAAF, διοργάνωσε το ετήσιο Γκαλά της. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπόλτ που ήταν για δεύτερη χρονιά ο καλύτερος του στίβου, κατέκτησε φέτος τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου, στα 100μ, 200μ και 4Χ100μ, πετυχαίνοντας στα πρώτα δύο αγωνίσματα φανταστικά παγκόσμια ρεκόρ. Στις γυναίκες η Ρίτσαρντς ήταν κυρίαρχη στα 400μ.

Η1Ν1: Έκκληση των ειδικών για τους εμβολιασμούς

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί των ευπαθών ομάδων, στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας. Οι αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς κάνουν έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατόν, καθώς παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων. Είναι ενδεικτικό πως μέσα σε τρία 24ωρα τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους έπειτα από μόλυνση με τον νέο ιό Α (Η1Ν1), ενώ άλλοι 14 νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όλης της χώρα εξ’ αιτίας σοβαρών επιπλοκών. Όπως επισήμανε η υπουργος Υγείας κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έως σήμερα το μεσημέρι 6.500 πολίτες είχαν επισκεφτεί τα εμβολιαστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό κάνει τους ειδικούς να ελπίζουν πως μέρα με την ημέρα το μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού – ιδίως σε εκείνους που ανήκουν στις ιδιαίτερες κατηγορίες του πληθυσμού – γίνεται ολοένα και πιο αποδεκτό. Ειδικότερα, σύμφωνα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας αυτή την εβδομάδα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά και οι ενήλικες που πάσχουν από χρόνια προβλήματα υγείας, οι έγκυες γυναίκες που διανύουν το 2ο και 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, όσοι φροντίζουν μωρά κάτω των 6 μηνών αλλά και οι αιμοδότες.

΄Η ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΄Η ΧΑΝΟΝΤΑΙ !...

Logoplokies

Επιτέλους φέρτε ένα νομοσχέδιο στη βουλή!!!!!!!!!!!!!!!


...Αν αφήσεις το καράβι από την αρχή να παρεκκλίνει μια μοίρα... είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν φτάσεις στον προορισμό σου...


Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει με την απόλυτη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είτε την ψήφισαν είτε όχι. Η αγωνία είναι έκδηλη σε όλους αφού είναι γνωστά τα <κατορθώματα> της Δεξιάς. Όμως αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχουν καταλάβει το τι επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία και αν περιμένουν να το μάθουν από τα γκάλοπ είναι γελασμένοι και πετάνε τζάμπα λεφτά... γιατί εδώ δεν κρίνονται τα ποσοστά της κυβέρνησης (η οποία δεν κινδυνεύει από κανέναν) αλλά η κοινωνική συνοχή!!!. Δεν λέμε ότι μπορούν να λυθούν όλα σε 50 η 100 μέρες, αλλά είναι εξοργιστικό κοντά στους 2 μήνες να μην έχει ψηφιστεί ούτε ένα νομοσχέδιο από τα <έτοιμα> που έχει το ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος δείχνει υπομονή και ανοχή όταν βλέπει να γίνονται προσπάθειες. Όταν όμως βλέπει να μην προχωρά τίποτα εξοργίζεται... Και τώρα δεν υπάρχει διέξοδο πολιτικής εναλλαγής, που σημαίνει η οργή είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα μετατραπεί σε κοινωνική ανάφλεξη με απρόσμενα αποτελέσματα. Ποιος ο λόγος που δεν νομοθετεί η βουλή?... ας μας απαντήσει κάποιος.... και να διαψεύσει αυτό που ακούγετε στα πηγαδάκια της βουλής... <τώρα οι συνάδελφοι της Ν.Δ. λείπουν στις περιφέρειες τους.. έχουν εσωκομματικές εκλογές.. κλπ>. Αν είναι δυνατόν!!!! ποιος σας είπε ότι η βουλή λειτουργεί με βάση τις <κομματικές> προτεραιότητες όταν ο κόσμος είναι σε αδιέξοδα?

Έχετε πάρει νωπή και ισχυρή εντολή να ψηφίσετε τα 5 νομοσχέδια, γιατί δεν έχετε περάσει ούτε ένα? ...και περιμένουμε να περαστεί κατ αρχήν του επιδόματος αλληλεγγύης? 14 Ιανουαρίου θα έχουμε 100 περίπου μέρες, πόσα νομοσχέδια θα έχετε περάσει?... την ώρα που ο ΣΕΒ υιοθετεί τη φρασεολογία σας περί <έκτακτης ανάγκης> ενάντια στους εργαζόμενους?.... θα κλείσω με την παρότρυνση... επιτέλους νομοθετήστε..... και εύχομαι τον Ιανουάριο να μην μου δώσετε το δικαίωμα να γράψω... επιτέλους κυβερνήστε..

http://ppaspalas.blogspot.com/

"Μπορώ να ελπίζω;''...

Από τον Κ. ΛΟΥΣΙΟ
.
Εγγονός Πρωθυπουργου και γυιός Πρωθυπουργου ο Γιωργος,
Πρωθυπουργός κι ο ιδιος σήμερα...
Εγγονός Πρωθυπουργου - Δικτάτορα - εστω- ο Θόδωρος
Αντιπρόεδρος της Κυβερνησεως ο ιδιος σήμερα...
Κόρη πρωθυπουργου, η Ντόρα,
επιδοξη Αρχηγός της Ν.Δ και εν δυνάμει Πρωθυπουργός σήμερα...
Δισεγγονος της Πηνελόπης Δελτα, ο Αντωνης,
Επιδοξος κι αυτός Αρχηγός και εν δυνάμει Πρωθυπουργός, σήμερα...
Γιδοβοσκός στα Τζουμερκα, ο Παππους μου, Μητσο τον λέγανε,
Εργατης στα Λιπάσματα της Δραπετσωνας ο Πατερας μου.
Πριν πεθανει απο καρκινο του πνευμονα, προλαβε να με δει
πτυχιουχο της Νομικής...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ;;;