Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !


΄Εχοντας ζήσει ένα 48ωρο σκληρών διαπραγματεύσεων με τους ισχυρούς της Ε.Ε., κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε αντιμέτωπος με σωρεία πιέσεων, απαιτήσεων και εκβιασμών, ο Γ. Παπανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα, τρομερά φορτισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί και βιώνει η χώρα μας.
Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν αρκέστηκε μόνο να τονίσει – για μια ακόμα φορά – τις τραγικές συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής της νεοδημοκρατίας, στην τελευταία πενταετία, προχώρησε παραπέρα και επεσήμανε, με κατηγορηματικότητα, τα παιχνίδια που παίχθηκαν και παίζονται σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και τις ευθύνες των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και των θεσμικών οργάνων της ΄Ενωσης, για τα όσα συμβαίνουν και υφίσταται η χώρα μας.
Στο ανθρώπινο, αλλά πολιτικό ξέσπασμά του, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τους ευρωπαίους εταίρους για ασυνεννοησία, και έλλειψη πολιτικής απέναντι στην κρίση, για ολιγωρίες και αναποφασιστικότητα μπροστά στις επιθέσεις των κερδοσκόπων, για απαράδεκτη στάση και αντιμετώπιση της Ελλάδας, ως πειραματόζωο !

Είναι φανερό, πως ό, τι έγινε στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες, δεν ήταν το απολύτως θετικό, λόγω των χρόνιων επί μέρους συγκρούσεων, ανάμεσα στα ισχυρά κράτη – μέλη της Ε.Ε. Παρ΄ όλ΄ αυτά ο Γ. Παπανδρέου θεώρησε την εξέλιξη, που υπήρξε, όχι το τέλος, αλλά την αρχή της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την αλλαγή σελίδας, για το ξεπέρασμα των προβλημάτων και την επαναφορά της χώρας σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης.  

Δε φοβάμαι‏...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο
Είμαι Έλληνας και κατάγομαι από γενιές ηρώων. Θα δουλέψω και θα αγωνιστώ για να βγούμε από την εσωτερική μας κρίση. Η ακατάσχετη και εντελώς άσχετη φλυαρία των τηλεοπτικο-ερτζιανο-φυλλαδο-ιντερνετικών μέσων αποδεικνύει ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Δείχνει ότι δε θέλουν τίποτα να καταλάβουν. Γιατί ναι, θέλω να έρθουν να μας ελέγξουν έμπειροι ειδικοί έστω του εξωτερικού γιατί του εσωτερικού απέτυχαν παντελώς. Όλοι ανεξαιρέτως. Ναι, θέλω να έρθουν να βάλουν μια σειρά στα δημοσιονομικά μας γιατί αυτοί που εξέλεξα δεν ήταν ικανοί. Ναι, θέλω να επιστρέψουν πίσω στις υπηρεσίες τους όσοι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται σε πολιτικά και κομματικά γραφεία. Ναι, θέλω να επανακπαιδευθούν όσοι του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο. Ναι, θέλω οι υπόλοιποι που περισσεύουν να απολυθούν. Ναι, θέλω να καταργηθούν οι 15οι και 16οι μισθοί των υπαλλήλων της βουλής, να επιστρέψουν πίσω όσοι δεν πατάνε καν και να απολυθούν όσοι δε χρειάζονται για τη λειτουργία της. Ναι, θέλω να καταργηθούν όλα τα επιδόματα των ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων. Ναι, θέλω να καταργηθεί ο 14ος μισθός ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων. Όμως, παράλληλα, θέλω να αυξηθούν οι μισθοί και τα εισοδήματα όλων εκείνων όσοι παράγουν επειδή δικαιολογούν την εργασία τους με πραγματική παραγωγή. Με προϊόντα και υπηρεσίες που εξάγονται. Και δε φοβάμαι γιατί ξέρω ότι η Ελλάδα θα συρθεί από τα μαλλιά στη μεταμόρφωσή της. Θέλει δε θέλει. Θέλετε δε θέλετε. Θέλουμε δε θέλουμε. Μεταμόρφωση τώρα. 

H Τηλέπυλος οι Λαιστρυγόνες.! Και οι ΣΙΚΕΛΟΙ!!

Κατά τη γνώμη των μεταγενέστερων αρχαίων Ελλήνων (π.χ. Θουκυδίδης ) η Τηλέπυλος βρισκόταν στη Σικελία, ενώ οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι βρισκόταν στην σημερινή Mola di Gaeta.- Aν θέλετε την γνώμη μου οι δικοί μας έχουν δίκιο! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕΛΟΙ!!!- οι Λαιστρυγόνες είναι μυθικός λαός που η Ελληνική Μυθολογία τους περιγράφει ως ανθρωποφάγους και γίγαντες που, υπό τον βασιλέα τους Αντιφάτη , κατέστρεψαν με πέτρες όλα τα πλοία του στόλου του Οδυσσέα, εκτός από ένα (αυτό του ίδιου του Οδυσσέα), που προσορμίστηκαν στον λιμένα τους. Ομολογουμένως ήταν μια από τις σημαντικότερες μεταφορικές πολιτικές ρήσεις με ιστορικό δίδαγμα! «Σε αυτή την Οδύσσεια που περνά η χώρα μας είμαι σίγουρος, είναι στο χέρι μας, να φτάσουμε στην Ιθάκη. Και θα τα καταφέρουμε. Αυτό που δεν είναι στο χέρι μας είναι το τι θα συναντήσουμε στο δρόμο προς την Ιθάκη. Ποιους Κύκλωπες, Λαιστρυγόνες και άλλους» !! τόνισε ο Πρωθυπουργός ! Ο τζέντλεμαν Γιώργος μπορεί να μην ήθελε αυτήν τη στιγμή να τους κατονομάσει, τους ξέρει και γνωρίζει πως τους γνωρίζουμε , το επαναλαμβάνει με άλλα λόγια από τότε που ανέλαβε αρχηγός! Κάποια στιγμή όταν εκείνος το κρίνει θα τους ΔΩΣΕΙ! Τώρα προέχει η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ . ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Μου την δίνει...

που βλέπω bloggers δήθεν "πατριώτες" και δήθεν "αριστεριστές", που δήθεν "στήριζαν" ΠΑΣΟΚ, να έχουν μετατραπεί σε πρόστυχους δημαγωγούς και υβριστές ενός πρωθυπουργού (του μοναδικού) που δίνει καθημερινά μάχες με τα διεθνή και τα τοπικά λαμόγια!

Μου την δίνει που αυτοί οι συγκεκριμένοι bloggers (ευτυχώς είναι μόνο 2-3) είναι τόσο υποκριτές, που δεν τολμούν να πουν την αλήθεια ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Και ποια είναι η αλήθεια;
Το ότι, έπεσαν έξω τα σχέδιά τους.
2-3 μήνες περιφερόμενοι στο περιστύλιο και την καφετέρια της Βουλής, γλύφοντας -με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο- μέχρι και τον τελευταίο Βουλευτή, μπας και καταφέρουν να γίνουν αργόμισθοι Επιστημονικοί Συνεργάτες!
Και ξαφνικά, διαπίστωσαν πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι... λίγος. Και σε κάθε τους ανάρτηση προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί είναι οι γνήσιοι εκφραστές του Κινήματος, με τσιτάτα, ψευτοσοσιαλιστικές κορόνες και αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου... αγαπώντας απότομα και κάποιες "πρωτοβουλίες" άλλων αργόμισθων, που βλέπουν ότι η εποχή τους έχει ξεπεράσει.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

Αν συνεχίσετε έτσι, θα μιλήσω με ονόματα και στοιχεία. Και το ξέρετε ότι τα κατέχω.

Θα σας παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και δεν θα επιτρέψω περαιτέρω εκμετάλλευση του αήμνιστου Ανδρέα και της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ επειδή έπεσαν έξω τα προσωπικά σας σχέδια!

Άι σιχτίρ πια, λαμόγια! Δεν είστε η λύση του προβλήματος. Είστε το Πρόβλημα! 

Συνέλαβαν τον Σωκράτη Γκιόλια για αναρτήσεις του blog "troktiko"!

1725
αντιγράφουμε απο το zougla: Συνελήφθη στις 06:00 ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog «Τρωκτικό» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς...
Το «Τρωκτικό» είχε αναρτήσει την Παρασκευή είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» και της εφημερίδας το «VETO», ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας «SIEMENS». Ο Γεώργιος Ψαρράς δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας.

Τον Κώστα Τασούλα προτείνει ο Σαμαράς για γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Τον πρώην υφυπουργό Αμυνας και νυν τομεάρχη κ. Κώστα Τασούλα θα προτείνει για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς.
Η εκλογή θα γίνει την επόμενη Παρασκευή και ο κ. Τασούλας θα αντικαταστήσει τον κ. Γιάννη Τραγάκη.
Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα ως επικρατέστερος για τη θέση εφέρετο ο βουλευτής κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Ο κ. Τασούλας θεωρείται καλή επιλογή αφού έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας των συναδέλφων του. Σημειώνεται επίσης ότι ήταν από τους λίγους βουλευτές που είχαν ταχθεί δημόσια υπέρ του κ. Αντώνη Σαμαρά πριν την εκλογή.
Ο κ. Σαμαράς τον κάλεσε σήμερα στο γραφείο του και του ζήτησε να είναι υποψήφιος για τη θέση.
Ο κ. Τασούλας τον ευχαρίστησε και αποδέχτηκε.
http://gianniotis.blogspot.com

Ποιες αποδείξεις «περνάνε» και ποιες εξαιρούνται

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Οικονομικών έχει καταστήσει σαφές ότι δαπάνες τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (αυτοκινήτων, ακινήτων, σκαφών, αεροσκαφών κ.λπ.), λογαριασμοί που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση του νοικοκυριού και του πολίτη (δηλαδή ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτρισμός, τηλεπικοινωνίες σταθερά- κινητά) και αυτών που καταβάλλονται για εισιτήρια σε κάθε είδους μεταφορικό μέσο (λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα κ.λπ.) δεν μπορούν να συνυπολογίζονται ως αποδείξεις που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο. Μια άλλη κατηγορία δαπανών που εξαιρείται από το «καλάθι» των αποδείξεων αφορολογήτου είναι οι αποδείξεις για ιατρικά, φροντιστήρια, ασφάλιστρα, εισφορές, ενοίκια, τόκοι, αμοιβές δικηγόρων κ.λπ. που χρησιμοποιούνται όμως για έκπτωση από τον φόρο ή από το εισόδημα. Όλες οι υπόλοιπες αποδείξεις από σούπερ μάρκετ, μανάβικα, κρεοπωλεία, καταστήματα ένδυσης- υπόδησης, κομμωτήρια, επαγγελματίες επισκευής και συντήρησης κατοικιών κ.λπ. θα πρέπει να συλλέγονται ώστε να καταγράφονται είτε σε ηλεκτρονική φόρμα και να αποστέλλονται στην Εφορία είτε εναλλακτικά να αποστέλλονται με σφραγισμένο φάκελο.
tanea

Δεν απέκλεισε ο Χρ. Σαρλής υποψηφιότητα για την αιρετή Περιφέρεια


altΦουντώνουν οι φήμες και πληροφορίες που φέρουν τον πρώην δήμαρχο Κερκυραίων Χρύσανθο Σαρλή να συζητά το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Σαρλή να έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις και επαφές τόσο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα όσο και στην Αθήνα. Ας σημειωθεί ότι ο πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων διατηρεί άριστες σχέσεις και με τη βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου, ενώ η ένταση που επικρατούσε στις σχέσεις με το σημερινό δήμαρχο Σωτήρη Μικάλεφ και στελέχη του κόμματος που είχαν στηρίξει το σημερινό δήμαρχο στις προηγολυμενες εκλογές, έχει σαφώς αμβλυνθεί και αυτό φάνηκε και στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν απέκλεισε ο Σαρλής
Ο Χρύσανθος Σαρλής ερωτήθηκε σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ορκωμοσίας του συμβούλου κ. Βασιλάκη στη θέση του παραιτηθέντα Μ. Μπούκα σχετικά με τις φήμες που τον φέρουν να ετοιμάζεται να διεκδικήσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του αιρετού επικεφαλής της Περιφέρειας. Ο κ. Σαρλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, λέγοντας απλά ότι «δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία της διαβούλευσης».
http://www.corfupress.com

Σύσκεψη δημάρχων για προβλήματα οδικού δικτύου μέσης και Νότιας Κέρκυρας...

Τα προβλήματα που αφορούν το οδικό δίκτυο της μέσης και της νότιας Κέρκυρας και ειδικότερα το θέμα παράκαμψης από τα Τρία Γεφύρια μέχρι του Ποντή συζητήθηκαν χθες στη συνάντηση που είχαν οι δήμαρχοι Αχιλλείων, Μελιτειέων, Κορισίων και Λευκιμμαίων. Ο δήμαρχοι αποφάσισαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την επίλυση των προβλημάτων, ξεκινώντας με συναντήσεις με το Νομάρχη, τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τους βουλευτές του νομού, προκειμένου το έργο να εκτελεσθεί άμεσα με κάθε χρηματοδοτικό μέσο. Για το θέμα της παράκαμψης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Τετάρτη το πρωί στη Νομαρχία.
http://news.ert.gr

Νεκρός αθλητής στο Βανκούβερ!

Σοκ λίγες ώρες πριν από την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Βανκούβερ!Ο αθλητής του λουτζ Νοντάρ Κουμαριτασβίλι, πέθανε σε νοσοκομείο ύστερα από απίστευτο δυστύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησής του. Ο Γεωργιανός αθλητής έχασε τον έλεγχο στο έλκηθρό του και ενώ έτρεχε με ταχύτητα 144 χιλιομέτρων.Το σώμα του βγήκε από την πίστα και έπεσε σε κολόνα! Λίγο πριν από τη γραμμή του τερματισμού! Ο ηλικίας 21 ετών Κουμαριτασβίλι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά για να σωθεί...Λίγο μετά, πέθανε. Η πίστα αυτή θεωρείται πολύ επικίνδυνη και αρκετοί αθλητές έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την ασφάλειά της.Γίνεται αντιληπτό ότι λίγο πριν από την τελετή έναρξης, οι σημαίες στο Βανκούβερ θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ η αποστολή της Γεωργίας εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους αγώνες σε ένδειξη πένθους.
ta nea

Πέθανε τον ΕΜΠΟΡΑΚΟ τώρα είναι η σειρά ΤΟΥ «Μαυρογιαλούρου»!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxXVcyL_f5Jc6dgxTmgW1452Uk_Vvysjsbgxvauel4O0VAFVB3jZ6CxZKCnNhrwyUz6Aj4J7owloRkECBr967DckL2ZhINRH1hM5nR_HwQwL4QUFl78AGCrCPL49PVaxb6m3mUKpAxl3kH/s400/mavrogialouros.jpgΕνώ είμαστε και στο και πέντε της στιγμής που πρέπει να συμπεριφερθούμε ψύχραιμα ώστε να αντιπετωπίσουμε την επερχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας, αρκετοί από τους ταγούς της εξακολουθούν να παίζουν τον ρόλο του «Μαυρογιαλούρου . Η ευθύνη αυτήν την στιγμή ανήκει στους πολιτικούς με την κύρια βέβαια να ανήκει στην Κυβέρνηση. Οι αντιπολιτευόμενοι ΜΜΕ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ την ίδια στιγμή θα πρέπει ή να βοηθήσουν ή να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!! Καθότι μπορεί να φταίνε οι προ 6ετίας συνάδελφοι τους αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ οι προ 4 μηνών ευρισκόμενοι στην εξουσία και οι ΦΥΛΛΑΔΕΣ τους που έδωσαν το τελικό ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ χτύπημα στην χώρα ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ!! Ναι ρε κύριοι π.χ 5 χρόνια αυτό το ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ?? Αυτό που στοιχίζει σήμερα στην χώρα έσοδα εκατομμυρίων?? Εσείς που τελευταίοι πριν 4 μήνες μετά συσσωρευμένα ρουσφέτια, τους διορισμούς στέητζερς, την δημιουργία δημόσιων υπηρεσιών τύπου αγροφυλακής, τα επιδόματα και τις αλόγιστες αυξήσεις αποτελειώσατε τη χώρα .Τώρα κύριοι ΣΗΜΕΡΑ χρειάζεται ένας νέος τύπος πολιτικού που θα λαμβάνει δυσάρεστες αποφάσεις και δεν θα μπορεί να λειτουργεί ως «Μαυρογιαλούρος» περασμένων εποχών. Θα έχει ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την Ελλάδα να δούμε πόσοι από τους υπάρχοντες πολιτικούς μας θα αντέξουν στις νέες αυστηρές... προδιαγραφές. Οι έκτακτες περιστάσεις επιβάλουν και ένα εντελώς διαφορετικό ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ πολιτικό προσωπικό! ΜΠΟΡΕΙΤΕ? Αν ΟΧΙ εκεί θα μείνεις ΑΝΤΩΝΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Βα ΕΘΝΙΚΗ!!
http://diaporon-bl.blogspot.com

Οι Ελληνες αγνοούν τον πανευρωπαϊκό αριθμό κλήσης για έκτακτες ανάγκες

http://www.sos112.si/eng/images/112logo.pngΤο 112 μπορεί κανείς να καλέσει από κάθε είδους τηλεφωνική συσκευή, σταθερή ή κινητή, χωρίς χρέωση
Ο πανευρωπαϊκός αριθμός 112 για επείγουσες ανάγκες λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1991, ωστόσο στην πλειονότητά τους οι Ελληνες -και όχι μόνο- εξακολουθούν να αγνοούν την ύπαρξη του 112.
Η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων πολιτών επικροτεί την λειτουργία ενός τέτοιου τηλεφωνικού αριθμού. Ωστόσο, 3 στους 4 Ευρωπαίους εξακολουθούν να αγνοούν το 112 και να μην το χρησιμοποιούν. Πλήρη άγνοια για την ύπαρξη και λητουργία του αριθμού δηλώνουν στο Ευρωβαρόμετρο το 94% των Ελλήνων.
Τα παραπάνω στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα του....
112, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα του κοινού αριθμού έκτακτης ανάγκης.
Ο κοινός αριθμός κλήσης για έκτακτες ανάγκες λειτουργεί σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στην Κροατία, τα νησιά Φαρόε, τη Σερβία, την Ελβετία, την Τουρκία, τη Ρωσία και το Ισραήλ.
Το 112 μπορεί κανείς να καλέσει από κάθε είδους τηλεφωνική συσκευή, σταθερή ή κινητή, χωρίς χρέωση. Με την κλήση στο 112 ειδοποιούνται ταυτόχρονα οι υπηρεσίες Αστυνομίας, Πυρόσβεσης και Ασθενοφόρων στην εκάστοτε χώρα, και κινητοποιούνται ανάλογα με την ανάγκη που έχει προκύψει.
«Το 112 είναι το βασικό στοιχείο στην ασφάλεια των πολιτών: ο κάθε Ευρωπαίος πρέπει να ξέρει αυτόν τον αριθμό και πώς να τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», δήλωσε την Πέμπτη ο Μάικ Αμαρόζα, πρόεδρος του Ιδρύματος για το 112 που έχει έδρα τις Βρυξέλλες.

Αφαιρέθηκε κομμάτι της Εθνικής μας κυριαρχίας. Θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα από τους κλέφτες;

Παράπονο δεν πρέπει να έχουμε από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μπορεί να έπεσε (;) έξω στις προεκλογικές του εκτιμήσεις για την κατάσταση της χώρας, της οποίας την διακυβέρνηση ανέλαβε, με το ανέκδοτο πλέον "λεφτά υπάρχουν".

Αλλά έγκαιρα μας προειδοποίησε ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία. Και χθες το επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο: «Όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά, μας αφαιρέθηκε και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας» και μέμφθηκε την διαχείρηση από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Και όχι μόνο αυτές του Καραμανλή αλλά και των προηγούμενων.

Και η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε χθες σε τριμερή ξένη επιτροπεία, ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ. Τα τρία κακά της μοίρας μας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ (The Temper Trap - Sweet Disposition)


Όπισθεν στην Αττική Οδό (;)

Το παρακάτω βίντεo μπορεί σε μερικούς να φανεί πολύ διασκεδαστικό, γιατί ο ταμίας στα διόδια έμεινε άναυδος, ωστόσο δεν παύει η συγκεκριμένη ενέργεια να αποτελεί μεγάλη ανοησία και να συνιστά εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του βίντεο έχουν το θράσος και ισχυρίζονται ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, σε ώρα μη αιχμής και είσοδο με περιορισμένη κίνηση. Τις ελεγχόμενες συνθήκες μόνο οι αρμόδιοι μπορούν να τις καθορίσουν (τροχαία κτλ). Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είναι μαγκιά με κανενός είδους όχημα να παίζουν με τις ζωές τους και κυρίως με τις ζωές των άλλων. Αναρωτιόμαστε αν οι πρωταγωνιστές συνελλήφθησαν και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη...

Ιταλός γερουσιαστής εμπλέκει τη Μαφία σε σικέ ματς...


O γερουσιαστής και πρόεδρος του συλλόγου φίλων της Νάπολι στην Ιταλική Βουλή Αντόνιο Τζεντίλε αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα tuttonapoli.net ότι "το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής Ουντινέζε-Νάπολι(3-1) ήταν στημένο, καθώς η Μαφία δεν θέλει η Νάπολι να κατακτήσει την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προτιμά τη Γιουβέντους"! Μάλιστα καλεί τον πρόεδρο της ομάδας να δώσει εντολή να αποχωρήσει η Νάπολι από το πρωτάθλημα...
http://dikisports.blogspot.com/