Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Αποσύρεται σταδιακά ο ισραηλινός στρατός από τη Λωρίδα της Γάζας μετά την ανακήρυξη μονομερούς εκεχειρίας και την παύση του πυρός από τη Χαμάς για διάστημα μίας εβδομάδας.

ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

«Φρένο» στα όνειρα του Παναθηναϊκού για την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό βάζει και επίσημα μέχρι τις 6 Μαρτίου το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση Επιτροπής Πολιτών για αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων των συναρμοδίων υπουργείων για την έκδοση οικοδομικής αδείας και την έγκριση της ανέγερσης του νέου εμπορικού κέντρου Mall. Άρα παγώνει αυτόματα και η κατασκευή γηπέδου του ΠΑΟ στην περιοχή.

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ - No Pants 2k9 (Improv Everywhere)

1,200 άτομα χρησιμοποίησαν το ΜΕΤΡΟ της Ν.Υόρκης στις 10/1/2009, φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους. Και σκεφτείτε ότι έξω χιόνιζε...
Πρόκειτε για μία εκδήλωση η οποία διοργανώνετε τα τελευταία 8 χρόνια από μία ομάδα ατόμων γνωστή ώς "Improv Everywhere". Μία ομάδα η οποία οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις σε κοινόχρηστους χώρους ανα τον κοσμό με σκοπό την πλάκα. Σκαρφίζονται διάφορες ενέργειες η οποίες θα προκαλέσουν έκπληξη, μα συνάμα και γέλιο στους ανυποψίαστους πολίτες.

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Βγήκε σήμερα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν, ο αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης. Ο αστυνομικός θα παραμείνει για λίγο καιρό σε θάλαμο νοσηλείας και ακολούθως αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Η Ν.Δ - «Το δις εξαμαρτείν... ουκ ανδρός σοφού»

Η Νέα Δημοκρατία απουσίασε για δεύτερη φορά στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής.
Εκλογές Εδώ και Τώρα!!
«Το δις εξαμαρτείν... ουκ ανδρός σοφού»!!!

Κλήρωση των «16» της Ευρωλίγκα

Στον 5ο όμιλο της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα «έπεσε» ο Ολυμπιακός, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στη Βαρκελώνη, ενώ ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον 7ο όμιλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τις Ταού (Ισπανία, επικεφαλής ομίλου), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και Προκόμ Τρεφλ (Πολωνία).
Τις Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία, επικεφαλής ομίλου), Ρόμα (Ιταλία) και Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία) θα βρει ο Παναθηναϊκός στον έβδομο όμιλο.
Οι ελληνικές ομάδες από τις 28 Ιανουαρίου έως και τις 12 Μαρτίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η φάση των «16», θα προσπαθήσουν να καταλάβουν μια από τις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στα προημιτελικά

"ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ"


ΔΕΣΑΝΕ ΤΟ 13άχρονο ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
ΝΤΡΟΠΗ ! ! !

Παναγιώτης Ψωμιάδης: "Δεν έχω λόγω να μετακινηθώ"

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες τοπικές εκλογές, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Αυτή τη στιγμή δεν συζητώ τέτοιο θέμα. Η πολιτική κατάσταση είναι ρευστή, η κοινωνία και η νεολαία μας βρίσκονται σε αναταραχή. Είναι ώρα να αφήσουμε το εγώ και να δούμε το εμείς.
Εξάλλου έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν αλλάζω τίποτε απ’ όσα είπα μέχρι σήμερα.Εάν ενισχυθεί η Νομαρχία, έστω με τη μορφή που έχει σήμερα, με κονδύλια, προσωπικό και αρμοδιότητες δεν έχω λόγω να μετακινηθώ, αλλιώς δεν έχω λόγο ύπαρξης, παρά τη μεγάλη στήριξη που προσέφερε η κυβέρνηση Καραμανλή στον θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο παρέλαβε απαξιωμένο».
ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΒΑΛΑ 0-0



Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο σημερινός αγώνας του Α.Ο.Κέρκυρα με την ομάδα της Καβάλας. Κρίμα γιατί με νίκη ανεβαίναμε πολύ ψηλά στην βαθμολογία.

SONG FOR GAZA - ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ


SONG FOR GAZA
"We will not go down"by Michael Heart

http://www.michaelheart.com/Song_for_Gaza.html