Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μαρίνα Παππά: Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]

Μαρίνα Παππά: Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]«Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος. Πιο σημαντική είναι η χημεία με τον άλλο. Μου έχει τύχει να κάνω χάλια σεξ με έναν κούκλο, ενώ με έναν άλλο που τον έφτυνα το σεξ ήταν τέλειο». Τα λόγια αυτά ανήκουν στο σημερινό… κακό κορίτσι, σε μία προσπάθεια να καταρρίψει(;) τον μύθο για το μέγεθος του ανδρικού μορίου.
Ο λόγος για την σούπερ σέξι Μαρίνα Παππά, η οποία ωστόσο δηλώνει φόρα παρτίδα ότι δεν θα έκανε με τίποτα… παρτούζα. Οσο για τον άνδρα με τον οποίον θα ήθελε να κάνει σεξ; «Ο Σάκης Ρουβάς. Εχω πολύ μεγάλο κόλλημα από μικρή. Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν με χαλάει…», ήταν τα λόγια της στο περιοδικό Maxim.

Αναπτυχθείτε ρε, τι σας ζητάμε;

http://sdappe-kimis.pblogs.gr/files/f/276859-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%20%CE%B3%CE%B7_edited.jpgΚάθε φορά που ακούω έναν πολιτικό να ξεστομίζει τη λέξη «ανάπτυξη», μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό το προεκλογικό «λεφτά υπάρχουν» του Γ.Α.Π. Και, μάλιστα, έχω κανονική παραίσθηση που δημιουργεί ένα βουητό στ’ αυτιά μου με τη φωνή του Γιώργου να επαναλαμβάνει την καταραμένη φράση, τόσο ισοδύναμα έχω τη λέξη «ανάπτυξη» με τη φράση που χάιδεψε τα αυτιά εκατομμυρίων ψηφοφόρων το 2009. Οι πολιτικοί δεν πρέπει να ξαναβάλουν στο στόμα τους αυτή τη λέξη, εκτός αν έχουν να παρουσιάσουν ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να έχουμε ανάπτυξη. Και όταν λέω πολύ συγκεκριμένο, εννοώ ένα πάρα πάρα πάρα πολύ συγκεκριμένο και πρακτικό σχέδιο για να συμβεί το θαύμα, γιατί περί θαύματος πρόκειται.

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ !...


Ο κολαούζος του Σαμαρά, ο ανεκδιήγητος Μιχελάκης, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠαΣοΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους».

Ο «κακοποιός» της ενημέρωσης κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. «Σε αντίθετη περίπτωση», ανέφερε ο Μιχελάκης, «ως κυβέρνηση, η ΝΔ, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».

Στην περισπούδαστη καταγγελία της ΝΔ αναφέρεται ότι στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠαΣοΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις.

Ο νέος φασισμός είναι εδώ!

Ρένα Παυλάκη - Διακίδη
Υποθέτω ότι όλοι αυτοί που δύο χρόνια τώρα ένιωθαν ντροπή για τις εικόνες των επεισοδίων από την Ελλάδα που έκαναν το γύρο του κόσμου, “δυσφημίζοντας” και “διασύροντας” τη χώρα, εδώ και δύο μέρες θα εμφορούνται από συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας για την εξαγωγή άλλων εικόνων. Αυτών του έρημου από κόσμο, αστυνομοκρατούμενου Συντάγματος, στην πιο φοβική παρέλαση που έγινε στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αν και πολύ αμφιβάλλω, αν και επί χούντας των συνταγματαρχών είχαν ληφθεί ποτέ τέτοια μέτρα για να κρατήσουν τον κόσμο μακρυά από τους πολιτικούς.  Εδώ και δύο μέρες, αντί να εξάγουμε την εικόνα μιας χώρας που παλεύει για τη ζωή της και τα δικαιώματά της, εξάγουμε με ...υπερηφάνεια την εικόνα μιας χώρα φοβικής, αστυνομοκρατούμενης, σιδηρόφρακτης... Εύγε! Τα καταφέρατε! Τώρα μπορεί και να έλθουν οι Γερμανοί τουρίστες. Το είπε άλλωστε κι ο Ράιχενμπαχ!