Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή"

5,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

Δημοσκόπηση της «VPRC» για την «Ελευθεροτυπία»

4,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

JOHN DIGWEED@12.06.2009 - AU BAR/CORFU


Τα Events του νησιού αρχίζουν με τον JOHN DIGWEED, ο οποίος θα βρεθεί στο Au Bar την Παρασκευή 12 Ιουνίου για ένα live progressive dj set και live performing! ! !

Scorpions Festival 2009 - ATHENS

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 - Στάδιο Καραϊσκάκη
2ο SCORPIONS FESTIVALSCORPIONS - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Guest Stars: Uli Jon Roth, Michael Schenker, Herman Rarebell

Για μια ακόμη χρονιά οι Scorpions ψηφίστηκαν ως το πιο αγαπητό συγκρότημα στο ελληνικό κοινό. Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 150.000! Από την άλλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο μεγαλύτερος Έλληνας ρόκερ γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια στην δισκογραφία. Και οι διάσημοι σκορπιοί, θέλοντας να ανταποδώσουν την τεράστια αγάπη που τους δείχνει το ελληνικό κοινό, προσκαλούν έναν αγαπημένο Έλληνα - τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - για να τον τιμήσουν στα πλαίσια του φεστιβάλ τους.

Παραιτήθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος...

Ενώ αύριο το πρωί παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με την Μαριέττα Γιαννάκου επικεφαλής, o εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, υπέβαλε χθες και την παραίτησή του γιατί δεν του δίνουν εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο!!!!

Τσίμας ή Θεοδωράκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ...

Ένας εκ των δύο δημοσιογράφων του Mega και των "Νέων" Παύλου Τσίμα και Σταύρου Θεοδωράκη συζητούνται για να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, σε εκλόγιμη θέση. Επικρατέστερος είναι ο πρώτος.
http://www.press-gr.blogspot.com/

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις...

Αυξήθηκε, πάλι, η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι!

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις την Κυριακή θα αυξήσουν την διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και θα φέρουν μεγαλύτερη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία. Και οι τρεις θα φέρνουν τη διαφορά πάνω από 4 μονάδες, ενώ η μία της Καθημερινής θα φτάνει στις 5,5 μονάδες.
Θα δημοσιευτούν στην Ελευθεροτυπία, την Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα.
(Στην Καθημερινή μάλιστα θα φέρνει τρίτο κόμμα τους …Οικολόγους με 6,5% (ΚΚΕ 6% και ΣΥΡΡΙΖΑ 5%).
http://press-gr.blogspot.com/

Μην ξεχάσεις να του ευχηθείς στον τελικό...

http://trelokouneli.blogspot.com/

3 εκατ. για Μπομπό

Tα ρέστα τους δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη μεταγραφή του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας Μπομπό. Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει πείσει τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη ότι οι Βραζιλιάνοι Ντιόγκο - Μπομπό θα συνθέσουν ιδανικό επιθετικό δίδυμο. Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» έχει αδυναμία στον Νταρμπισάιρ και στην περίπτωση που αποκτηθεί με μεταγραφή ο Άγγλος φορ από την Μπλάκμπερν θα υπάρχει τριπλέτα- φωτιά στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την προσφορά στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας και οι Τούρκοι από τα 5 εκατ. ευρώ έχουν πέσει στα 4 εκατ. ευρώ. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του ατζέντη του Μπομπό με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Νέφος από... κοκαΐνη στην Ισπανία!!!

Η φήμη της Ισπανίας ως της χώρας με τη μεγαλύτερη κατανάλωση ναρκωτικών στην Ευρώπη φαίνεται να επιβεβαιώνεται από επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με την οποία στην ατμόσφαιρα της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης εντοπίστηκαν τουλάχιστον πέντε είδη ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κοκαΐνης. Όπως ανακοίνωσε το ισπανικό Ανώτερο Συμβούλιο Επιστημονικών Ερευνών, δεν είναι μόνο το νέφος καυσαερίων που ρυπαίνει τον αέρα των δύο ισπανικών πόλεων. Εκτός από κοκαΐνη, εντοπίστηκαν ίχνη αμφεταμίνης, οπιούχων, κάνναβης και λυσεργικού οξέος - ναρκωτικό που μοιάζει με το LSD.

Ο OBAMA ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΟΥ GUANTANAMO

Εντολή να ξαναρχίσουν τα στρατοδικεία για ορισμένους από τους κρατούμενους των φυλακών στο Γκουαντάναμο έδωσε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Τα στρατοδικεία, που ξεκίνησαν επί Τζορτζ Μπους, είχαν «παγώσει» από τη στιγμή που ο Ομπάμα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου τον περασμένο Ιανουάριο. Με την απόφαση του αμερικανού προέδρου αναβιώνει ένα έντονα αμφιλεγόμενο δικαστικό σύστημα, το οποίο ο ίδιος ο Ομπάμα είχε αποδοκιμάσει, αν και υπόσχεται πως θα υπάρξει ευνοϊκότερο νομικό καθεστώς. Τα στρατοδικεία θα παραμείνουν «παγωμένα» για άλλους τέσσερις μήνες. Στο διάστημα αυτό η αμερικανική κυβέρνηση θα προσαρμόσει το νομικό σύστημα, με το οποίο θα δικαστούν λιγότεροι από 20 από τους συνολικά 241 κρατούμενους του Γκουαντάναμο. Οι αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Facebook...H@ck3d!!!

Επίθεση χάκερ δέχθηκε το Facebook. Οι άγνωστοι επιχείρησαν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των περίπου 200 εκατομμυρίων χρηστών και κατάφεραν να αποσπάσουν τους κωδικούς αρκετών εξ αυτών. Ο εκπρόσωπος του Facebook, Barry Schnitt δήλωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη το δίκτυο από την επίθεση των χάκερ και πως έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί των χρηστών από τους οποίους υπέκλεψαν στοιχεία. Ωστόσο απέφυγε να πει πόσοι ακριβώς ήταν οι λογαριασμοί αυτοί. Οι χάκερ απέσπασαν προσωπικά δεδομένα και κωδικούς πρόσβασης μέσω μιας τεχνικής που ονομάζεται «phishing»: αρχικά κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ορισμένους λογαριασμός μελών του Facebook και στη συνέχεια έστειλαν μηνύματα στους φίλους τους, προκαλώντας να ανοίξουν links που οδηγούσαν σε ψεύτικες ιστοσελίδες.

Γκαλέτι... Στον δρόμο που χάραξε ο Ντουντού


Τον δρόμο που χάραξε ο Ντουντού Σεαρένσε, επεκτείνοντας την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Aργεντινός μέσος, με συνέντευξή του στην «Diario Equipo», υποστήριξε ότι «έγινα αρχηγός και θέλω να συνεχίσω στον ρόλο αυτό. Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό».

TONIGHT IS OUR NIGHT!!!