Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! ! !

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ! ! !



ΔΕΙΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!


(Φωτογραφίες από: http://ne.pasok.gr/kerkyra/)
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! !

ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ! ! !
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ...

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλεπούς - Καναλίων του Δήμου Κερκυραίων. Πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλεπούς - Καναλίων του Δήμου Κερκυραίων σας καλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΠΑΣΟΚ σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη και ώρα 20.00 στο κέντρο της Αλεπούς.
Χτίζουμε μια ανθρώπινη κοινωνία!

Επέζησε ρουφώντας υγρασία από τα μαλλιά της

Το τελευταίο πράγμα που είδε η Σίντι Χούβερ προτού το αυτοκίνητό της πέσει στον γκρεμό ήταν ένα κοπάδι από ελάφια. Η 52χρονη γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της στα Βραχώδη Όρη. Τη διαδρομή την έκανε συχνά και γι΄ αυτό δεν το θεώρησε σημαντικό να ενημερώσει κάποιον πού πήγαινε. Τότε πετάχτηκαν μπροστά της τα ελάφια. Έστριψε απότομα το τιμόνι, το αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο, έπεσε στον γκρεμό και προσγειώθηκε ανάποδα μέσα στα βράχια. Έχασε τις αισθήσεις της αλλά ο πόνος τη συνέφερε. Όταν άνοιξε τα μάτια της είχε 12 πλευρά σπασμένα και τη μέση της χτυπημένη άσχημα. Στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε νερό ή τροφή κι εκείνη δεν μπορούσε να κουνηθεί. Φοβόταν ότι οι αρκούδες και τα κογιότ θα την ανακάλυπταν προτού έρθει κάποιος να τη σώσει. Τη νύχτα η θερμοκρασία έπεσε στους 7 βαθμούς Κελσίου. Ύστερα άρχισε η βροχή. Στη συνέχεια το χιονόνερο. Έπειτα η ομίχλη. Περίμενε, αλλά η βοήθεια δεν ερχόταν. Πεινασμένη και διψασμένη, η Χούβερ κατάφερε να μείνει ζωντανή ρουφώντας υγρασία από τα βρεγμένα της μαλλιά. Πέντε μέρες έμεινε κρεμασμένη ανάποδα μέσα στο στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο. Είχε καταφέρει να βγάλει από το πίσω κάθισμα ένα μπαστούνι του γκολφ. Αν ερχόταν κάποιο άγριο ζώο, ήλπιζε ότι θα μπορούσε να το χτυπήσει με αυτό. Ευτυχώς για εκείνη, δεν ήλθε. Όταν ο πόνος έγινε πια ανυπόφορος, εγκατέλειψε κάθε ελπίδα ότι θα την έβρισκαν. Με δυσκολία κατάφερε να βγει έξω από το αυτοκίνητο και να αρχίσει να σέρνεται προς την κορυφή του βουνού. Σώθηκε όταν άκουσε φωνές. Ήταν μια ομάδα τουριστών που έκανε πεζοπορία προς ένα παλιό χρυσωρυχείο. Χρησιμοποίησε όση δύναμη είχε για να φωνάξει βοήθεια. «Ακούσαμε ξεψυχισμένες κραυγές από το βουνό», είπε ο Τζον Νόρθερν, οδηγός της ομάδας, που συμπτωματικά είναι και επαγγελματίας διασώστης. «Κατάλαβα ότι η φωνή ήταν ανθρώπινη. Έτρεξα και τη βρήκα. Μου ζήτησε αμέσως νερό. Της έδωσα το μπουκάλι μου και αφού το ήπιε λαίμαργα μου ζήτησε συγγνώμη για τους κακούς τρόπους της!». Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο οι γιατροί είπαν πως επιβίωσε επειδή έδειξε τρομερή θέληση για ζωή. Ήταν βέβαια και πολύ τυχερή.
http://www.tanea.gr/

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1 - 2

Βλέποντας ένα γκολ όπως το δεύτερο του Τοροσίδη στο ΟΑΚΑ, συνειδητοποιείς ότι ξαφνικά η ελληνική γλώσσα μοιάζει φτωχή για να εκφράσεις όσα νιώθεις! Στόματα ανοιχτά, εκφράσεις προσώπων τα οποία πρόδιδαν έκσταση και ηδονή για όσα έβλεπαν. Ανεξαρτήτως ομάδας, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής παιδείας και ικανότητας να διακρίνεις το υπέροχο, το μοναδικό, το ονειρεμένο…Ο Βασίλης Τοροσίδης νίκησε σχεδόν μόνος του την ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σημείωσε δύο γκολ το ένα μάλιστα είναι για βραβείο έμπνευσης και εκτέλεσης. Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από το ΟΑΚΑ. Το τελικό 2-1 αδικεί μεν την απόδοση της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος, επιβραβεύει δε την άριστη άμυνα του Ολυμπιακού και την αξιόλογη προσπάθεια που έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο Ολυμπιακός πλέον ξαναδείχνει τα δόντια του. Έχει βγάλει Τούμπα, Λάρισα, Ολυμπιακό Στάδιο και ΑΕΚ με τρίποντα και έδειξε ότι είναι ομάδα από σκληρό μέταλλο.

http://www.sport24.gr

ΠΑΣΟΚ: «Πέντε ψέματα από τον κ. Καραμανλή»

Γενική ευφορία προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στο ντιμπέιτ με τον Κώστα Καραμανλή. Η Ιπποκράτους θεωρεί πως ο κ. Παπανδρέου πέτυχε καθαρή νίκη στο τετ α τετ με τον κ. Καραμανλή διατηρώντας έτσι ανοιχτή την ψαλίδα ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. Παράλληλα κατηγορεί τον κ. Καραμανλή για πέντε ψευδείς ισχυρισμούς που επιστράτευσε κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ για να κερδίσει εντυπώσεις. Πάντως, από τα ηγετικά κλιμάκια δόθηκε εντολή και πάλι στα στελέχη να κρατούν χαμηλούς τόνους για να αποφευχθούν φαινόμενα αλαζονείας στο κρίσιμο τελευταίο δεκαήμερο πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, φαινόμενα που θα μπορούσαν- όπως λέει η Ιπποκράτους- να ανακόψουν την αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ.
Τα πέντε ψέματα του Καραμανλή για τα οποία, όπως είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου, «περιμένουμε επανόρθωση» είναι τα εξής:
1.Η υπόθεση της Ανθούσας. Ο κ. Καραμανλής ισχυρίσθηκε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνηγόρησε στον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης, ενώ η περίφημη έκταση που αποχαρακτηρίστηκε είναι η Κοινότητα της Ανθούσας.
2.Το δημόσιο χρέος. Υποστήριξε ο Πρωθυπουργός: «Το δημόσιο χρέος το πήρε το ΠΑΣΟΚ στο 30% του ΑΕΠ και το πήγε στο 100%». Η αλήθεια είναι ότι την τριετία Μητσοτάκη το δημόσιο χρέος αυξήθηκε 50 δισ. ευρώ και 40 μονάδες του ΑΕΠ. Από τα περίπου 260 δισ. δημόσιο χρέος σήμερα στη χώρα μας, τα 150 δισ. αφορούν περιόδους της Ν.Δ., τη σημερινή με τα 100 δισ. και την τριετία Μητσοτάκη.
3.Η ανεργία. Ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι «η ανεργία μειώθηκε από το 11,5% πήγε στο 7% και τώρα αυξήθηκε λίγο παραπάνω». Η αλήθεια είναι ότι το 2004 μαζί με το έγκλημα της απογραφής υπήρξε και μια αντίστοιχη παραποίηση των στοιχείων για την ανεργία. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, η πραγματική ανεργία είναι στο 15%.
4.Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Κατά τον Πρωθυπουργό κοστίζει πάνω από 10 δισ. ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα, τον πρώτο χρόνο, κοστίζει 2,5 με 3 δισ. ευρώ.
5.Οι φόροι. Ο κ. Καραμανλής υποστήριξε ότι «η μέση οικογένεια σήμερα πληρώνει 50% λιγότερο φόρο απ΄ ό,τι πλήρωνε». Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ: «Από το 2004 μέχρι σήμερα, για έναν χαμηλόμισθο, η φορολογική επιβάρυνση έχει τετραπλασιαστεί. Για έναν άγαμο με μέσο μισθό έχει αυξηθεί κατά 45% και για μία οικογένεια με μέσο μισθό και δύο παιδιά έχει αυξηθεί κατά 42%».

Αερομαχίες διαδοχής στη Ν.Δ.

«Αερομαχίες» διαδοχής πάνω από τη Ρηγίλλης φέρνει εν όψει της επόμενης μέρας των εκλογών, η σκληρή κόντρα που μαίνεται ανάμεσα στη ΜΙG και την Αegean Αirlines, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται και η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη. O πρόεδρος της ΜΙG και ιδιοκτήτης της Οlympic Αir κ. Ανδρέας Βγενόπουλος με «σύμμαχο» το υπουργείο Μεταφορών, επιτέθηκε προχθές για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Βασιλάκη της Αegean. Με αφορμή την επέκταση των δρομολογίων της ιδιωτικής εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη, έκανε λόγο για «ενδεχόμενη εμπλοκή» της υπουργού σε διοικητικές πράξεις που ενίσχυσαν «υπογείως» την Αegean Αirlines. Μάλιστα χθες, η ΜΙG ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη (σήμερα επρόκειτο να κατατεθεί σχετική αγωγή) κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, «απαντώντας» έτσι στην υπουργό Εξωτερικών που πρώτη δήλωσε ότι καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατευτεί «από τη λάσπη» που δέχεται από τον κ. Βγενόπουλο. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Κωστή Χατζηδάκη ήταν πάντα άριστες. Με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη όμως ήταν τυπικές. Ο πρώτος είναι δικό της παιδί και πολιτικό δημιούργημά της από τη δεκαετία του ΄80. Ο δεύτερος είναι παιδί του σκληρού καραμανλικού πυρήνα και μέχρι πρότινος- τουλάχιστονφιλοδοξούσε να τον διαδεχθεί στην ηγεσία. Ο Πρωθυπουργός πάντως έδωσε και στους δύο σαραντάρηδες πολιτικούς μεγάλες ευκαιρίες. Οι σχέσεις των δύο σαραντάρηδων υπουργών είναι από ανταγωνιστικές μέχρι αδιάφορες. Δεν συναντήθηκαν ποτέ και δεν θα συναντηθούν ούτε την επομένη της ήττας. Εάν ανοίξει η διαδικασία διαδοχής ο Κωστής Χατζηδάκης θα είναι από τα κεντρικά στελέχη της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπως όλοι πιστεύουν στη Ρηγίλλης, θα βρεθεί απέναντι στην υπουργό Εξωτερικών. Θα είναι από εκείνους που θα ζητήσουν από την πρώτη στιγμή να παραμείνει στην ηγεσία ο Κ. Καραμανλής, όποιο και αν είναι το μέγεθος της ήττας, και εάν αυτό δεν συμβεί το πιθανότερο είναι να στηρίξει είτε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είτε τον Αντώνη Σαμαρά εφόσον θέσουν υποψηφιότητα.
http://www.tanea.gr