Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Έκπτωτος περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ !

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζεται σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Νομικοί κύκλοι, εξηγώντας τις συνέιες αυτής της απόφασης, σημειώνουν ότι ο περιφερειάρχης θα τεθεί σε αργία και θα χάσει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε δημόσια θέση, ακόμα και σε περίπτωση που προσφύγει στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της απόφασης.
Η πλευρά Ψωμιάδη, πάντως, υποστηρίζει ότι πρέπει να διατηρήσει το αξίωμά του, διότι τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όταν ήταν νομάρχης. «Έδρασα καθ’ όλα νόμιμα» υποστήριξε ο κ.Ψωμιάδης στην απολογία του, αρνούμενος τις κατηγορίες.
Ο κ. Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή τριών χρόνων, έπειτα από καταγγελίες υψηλόβαθμου στελέχους της νομαρχίας για παράνομη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο που νόθευε καύσιμα.
Ως νομάρχης, τότε, ο κ. Ψωμιάδης είχε μειώσει τα πρόστιμα από τις 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου νόθευε τα καύσιμα κατ' εξακολούθηση και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης.
protothema.gr

Κέρκυρα-Λονδίνο συνδέει η Ryanair από Ιούνιο!!! KATΙ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSH4BoJe2bXUJMe-VG_LnZQ0iNlPplG0_UXVXNEszYBUAjdybO7DQΗ Ryanair, την Πέμπτη 7 Απριλίου ανήγγειλε τα πρώτα της δρομολόγια από το Ελληνικό νησί της Κέρκυρας προς το...
Λονδίνο (Stansted) από τον Ιούνιο του 2011, µε τα οποία θα διακινηθούν 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσουν στην Κέρκυρα έως 30 θέσεις εργασίας.
Η Ryanair γιόρτασε το πρώτο της δρομολόγιο προς Κέρκυρα λανσάροντας την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 Ευρώ για πτήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση από απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Απριλίου). Τα δρομολόγια θα αναρτηθούν προς πώληση αύριο στην ιστοσελίδα www.ryanair.com.
Η υπεύθυνη της εταιρείας Ryanair κ. Ida Buonanno δήλωσε: «Η Ryanair προωθεί µε ιδιαίτερη χαρά τον Ελληνικό τουρισμό ξεκινώντας τα πρώτα της
δρομολόγια από το Ελληνικό νησί της Κέρκυρας προς το Λονδίνο (Stansted) που θα προσφέρουν στους Βρετανούς και Έλληνες καταναλωτές / επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους σ ‘αυτόν τον συναρπαστικό προορισµό αυτό το καλοκαίρι, διακινώντας 30.000 επιβάτες ετησίως και δημιουργώντας έως 30 θέσεις εργασίας στην Κέρκυρα.
«Για να γιορτάσει αυτό το νέο δρομολόγιο, η Ryanair λανσάρει την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 προς όλη την Ευρώπη τον Μάιο, οι οποίες θα είναι διαθέσιµες προς πώληση έως τα µεσάνυχτα της Πέµπτης. Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω της πολύ χαμηλής τους τιμής, προτρέπουµε τους επιβάτες να τις κλείσουν αµέσως µέσω της ιστοσελίδας www.Ryαnαίr. com»
H απόφαση της Ryanair να συμπεριληφθεί η Κέρκυρα φέτος στο πρόγραμμα δρομολογίων της, πραγματοποιήθηκε μετά από τη συντονισμένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με τους τουριστικούς φορείς του νησιού μας, αλλά και την αμέριστη αρωγή του Δήμου Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου Κερκύρας. 

http://news.travelling.gr