Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Κέρκυρα-Λονδίνο συνδέει η Ryanair από Ιούνιο!!! KATΙ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSH4BoJe2bXUJMe-VG_LnZQ0iNlPplG0_UXVXNEszYBUAjdybO7DQΗ Ryanair, την Πέμπτη 7 Απριλίου ανήγγειλε τα πρώτα της δρομολόγια από το Ελληνικό νησί της Κέρκυρας προς το...
Λονδίνο (Stansted) από τον Ιούνιο του 2011, µε τα οποία θα διακινηθούν 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσουν στην Κέρκυρα έως 30 θέσεις εργασίας.
Η Ryanair γιόρτασε το πρώτο της δρομολόγιο προς Κέρκυρα λανσάροντας την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 Ευρώ για πτήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση από απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Απριλίου). Τα δρομολόγια θα αναρτηθούν προς πώληση αύριο στην ιστοσελίδα www.ryanair.com.
Η υπεύθυνη της εταιρείας Ryanair κ. Ida Buonanno δήλωσε: «Η Ryanair προωθεί µε ιδιαίτερη χαρά τον Ελληνικό τουρισμό ξεκινώντας τα πρώτα της
δρομολόγια από το Ελληνικό νησί της Κέρκυρας προς το Λονδίνο (Stansted) που θα προσφέρουν στους Βρετανούς και Έλληνες καταναλωτές / επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους σ ‘αυτόν τον συναρπαστικό προορισµό αυτό το καλοκαίρι, διακινώντας 30.000 επιβάτες ετησίως και δημιουργώντας έως 30 θέσεις εργασίας στην Κέρκυρα.
«Για να γιορτάσει αυτό το νέο δρομολόγιο, η Ryanair λανσάρει την πώληση 1 εκατ. θέσεων των €7 προς όλη την Ευρώπη τον Μάιο, οι οποίες θα είναι διαθέσιµες προς πώληση έως τα µεσάνυχτα της Πέµπτης. Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω της πολύ χαμηλής τους τιμής, προτρέπουµε τους επιβάτες να τις κλείσουν αµέσως µέσω της ιστοσελίδας www.Ryαnαίr. com»
H απόφαση της Ryanair να συμπεριληφθεί η Κέρκυρα φέτος στο πρόγραμμα δρομολογίων της, πραγματοποιήθηκε μετά από τη συντονισμένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με τους τουριστικούς φορείς του νησιού μας, αλλά και την αμέριστη αρωγή του Δήμου Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου Κερκύρας. 

http://news.travelling.gr