Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Ποιός θα σωθεί?

http://1.bp.blogspot.com/-kWXXiyFBt_Y/TkDmBrPr4sI/AAAAAAAAB4k/9_z6KpR40Ts/s1600/assets_LARGE_t_420_53707635_type12169.jpg

Η ΚΩΛΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ...

http://2.bp.blogspot.com/-HG9nINL7HzU/TjmGvLgbjZI/AAAAAAAAEso/iVb0UnxuEFo/s640/ANKYR731.jpg

Αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου η UEFA

Στην απόφαση να προχωρήσει στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League κατέληξε η UEFA, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του… Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί πως τα στοιχεία βάσει των οποίων έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως σε υποβιβασμό η ομάδα της Μαγνησίας είναι επαρκή για να αποφασίσει την αποβολή της από τις διοργανώσεις της και δεν θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο. Μάλιστα η απόφαση της UEFA δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.
Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου λέγεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θα βρεθεί στη Νιόν για να απολογηθεί στον αρμόδιο της UEFA. Για το λόγο αυτό απορούν πώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παίρνει μία τέτοια απόφαση προτού ακούσει την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου.
sport-fm.g

Αύξηση των εξαγωγών κατά 35,8% τον Ιούνιο

Στο ποσό των 1.938,1 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών κατά τον μήνα Ιούνιο 2011, έναντι 1.427,0 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2010, παρουσιάζοντας αύξηση 35,8%, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων μειώθηκε στο ποσό των 3.343,0 εκατ. ευρώ έναντι 4.405,0 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2010.

Η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε στο ποσό των 1.343,6 εκατ. ευρώ, έναντι 1.286,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2010, παρουσιάζοντας αύξηση 4,5%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Ιούνιο 2011 διαμορφώθηκε στο ποσό των 3.007,8 εκατ. ευρώ, έναντι 3.368,6 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2010, παρουσιάζοντας μείωση 10,7%. 
naftemporiki.gr

«Σαμαράς και Μιχελάκης ιεραπόστολοι της εθνικής μιζέριας»

http://3.bp.blogspot.com/_Fr4HobkfKTg/ST1CZiblG3I/AAAAAAAAAZA/09kIR57F0LY/s320/%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82.jpgΈνα ακόμα επεισόδιο στην αντιπαράθεση του Θ.Πάγκαλου με τον Γ.Μιχελάκη βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τον απολογισμό δράσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για το Κέντρο της Αθήνας.
Ξεκινώντας τον απολογισμό για το Κέντρο της Αθήνας, κ. Πάγκαλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μεταξύ των 'επτά νάνων' της ηγεσίας της ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του 'αιώνιου γκρινιάρη. Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι 'ιεραπόστολοι' της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
Αφού κάνει λόγο για «λόγια», «πομφόλυγες» και «ψεύδη» εκ μέρους της ΝΔ, ο Θ. Πάγκαλος σημειώνει πως ο πρώτος απολογισμός από την εφαρμογή των μέτρων για την Αθήνα έγινε στις 20 Ιουνίου και έκτοτε -προσθέτει- πραγματοποίησε στο γραφείο του σειρά συνεργασιών και συσκέψεων με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, για το κέντρο της Αθήνας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα.
Στη συνέχεια παραθέτει τον απολογισμό των δράσεων σχετικά με την ασφάλεια στην Αθήνα, τα προγράμματα επιστροφής μεταναστών στις χώρες τους, την προστασία της δημόσιας υγείας, το θέμα του ΟΚΑΝΑ, τις αναπλάσεις και τον πολιτισμό και την καταπολέμηση της «μαύρης» εργασίας.
tanea.gr