Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

«Σαμαράς και Μιχελάκης ιεραπόστολοι της εθνικής μιζέριας»

http://3.bp.blogspot.com/_Fr4HobkfKTg/ST1CZiblG3I/AAAAAAAAAZA/09kIR57F0LY/s320/%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82.jpgΈνα ακόμα επεισόδιο στην αντιπαράθεση του Θ.Πάγκαλου με τον Γ.Μιχελάκη βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τον απολογισμό δράσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για το Κέντρο της Αθήνας.
Ξεκινώντας τον απολογισμό για το Κέντρο της Αθήνας, κ. Πάγκαλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μεταξύ των 'επτά νάνων' της ηγεσίας της ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του 'αιώνιου γκρινιάρη. Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι 'ιεραπόστολοι' της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
Αφού κάνει λόγο για «λόγια», «πομφόλυγες» και «ψεύδη» εκ μέρους της ΝΔ, ο Θ. Πάγκαλος σημειώνει πως ο πρώτος απολογισμός από την εφαρμογή των μέτρων για την Αθήνα έγινε στις 20 Ιουνίου και έκτοτε -προσθέτει- πραγματοποίησε στο γραφείο του σειρά συνεργασιών και συσκέψεων με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, για το κέντρο της Αθήνας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα.
Στη συνέχεια παραθέτει τον απολογισμό των δράσεων σχετικά με την ασφάλεια στην Αθήνα, τα προγράμματα επιστροφής μεταναστών στις χώρες τους, την προστασία της δημόσιας υγείας, το θέμα του ΟΚΑΝΑ, τις αναπλάσεις και τον πολιτισμό και την καταπολέμηση της «μαύρης» εργασίας.
tanea.gr