Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Στηρίξτε τον blogger από την Παλαιστίνη



O Sameh A. Habeeb είναι ένας 23χρονος Παλαιστίνιος μπλογκερ στη λωρίδα της Γάζας, που εδώ και δεκατρείς μέρες συνεχίζει να γράφει στο gazatoday.blogspot.com για τα γεγονότα και τις σφαγές στην πατρίδα του. Το http://gazatoday.blogspot.com/ είναι το προσωπικό του ημερολόγιο (στα αγγλικά) από την καθημερινότητα της Γάζας.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ

ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΑΣΤΑΚΟΥ ;;;

Τελικά θα μας πεί κάποιος αν ισχύει η είδηση για εφοδιασμού του Ισραήλ με αμερικανικά πυρομαχικά μέσω Ελλάδας;;;

Διότι αν χρησιμοποιείται ο Αστακός για μεταφορά πυρομαχικών, με τα οποία συντελείτε η σφαγή των αμάχων στη Γάζα τότε μιλάμε για ΚΤΗΝΩΔΙΑ.


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...Κύριοι του Υπ.Εξωτερικού.

Ελληνικό κραχ βλέπουν οι Βρυξέλλες

Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο ύπαρξης μισού εκατομμυρίου ανέργων-στο πιο αισιόδοξο σενάριο-θα βρεθεί εντός του 2009 η κυβέρνηση, καθώς οι πρώτες πληροφορίες που φθάνουν από τις Βρυξέλλες σχετικά με τις προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας, η ανακοίνωση των οποίων αναμένεται τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, είναι εξαιρετικά δυσοίωνες. Σ΄αυτό το μισό εκατομμύριο των ανέργων που προβλέπει το αισιόδοξο σενάριο, δεν συνυπολογίζονται όσοι θα βρίσκονται σε διαδικασία κατάρτισης, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, αλλά και οι αυτοαπασχολούμενοι-οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που θα δουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν.

Και μολονότι η Κομισιόν αποφεύγει πολιτικές εκτιμήσεις, τα στελέχη της μιλούν ανοιχτά για τον κίνδυνο κοινωνικών συγκρούσεων λόγω της κατάστασης στην αγορά εργασίας, αλλά και των επιπτώσεων που θα έχει η ανεργία ειδικά στους νέους και τους μετανάστες.


ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

Με δεκάδες προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια - ανάμεσά τους και ομάδα δώδεκα δικηγόρων- ξύλο και τραυματισμούς προκειμένου να μην καταγραφούν οι επιχειρήσεις συλλήψεων, εφαρμόσθηκε στην πράξη χθες το απόγευμα το «νέο δόγμα» της έως πριν από λίγες μέρες «αμυνόμενης» ΕΛ.ΑΣ.
Τη στροφή της αστυνομίας σε επιθετικότερη τακτική επιβεβαίωσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός για τη Δημόσια Τάξη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά από τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό.
Εξερχόμενος του Μαξίμου, ο κ. Μαρκογιαννάκης δικαιολόγησε τις ενέργειες των αστυνομικών κατά τα χθεσινά επεισόδια, λέγοντας ότι η Αστυνομία «λειτούργησε στο πλαίσιο της νομιμότητας».
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ! ! !

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΑΡΑΞΙΩΝ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

http://www.tvxs.gr