Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Απεβίωσε ο Μιχ. Παπαγιαννάκης...

Απεβίωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Παπαγιαννάκης μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης γεννήθηκε στην Καλαμάτα, στις 19 Αυγούστου 1941.Σπούδασε Νομικά, Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες σε Αθήνα, Μονπελιέ και Παρίσι. Εργάστηκε ως καθηγητής και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού 2, στο Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ορσαί και στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο του Μονπελλιέ.Έκανε έρευνες και μελέτες πάνω στη μεσογειακή οικονομία, την ΕΟΚ την Κινεζική αγροβιομηχανία, την αλιεία στην Ελλάδα και άλλες, για...λογαριασμό της ΕΟΚ, της ΓΚΑΤΤ και του ΟΗΕ, από το 1967 ως το 1987. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Πάντειο και έχει συνεργαστεί και αρθρογραφήσει στο Βήμα, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το Αντί, την Αυγή και τον Πολίτη. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.Ως το 1963 ήταν μέλος της ΕΔΑ. Κατά τη στρατιωτική χούντα (1967-1973) εντάχτηκε στη Δημοκρατική ‘Aμυνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ καθώς επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Εθνικής Γραμματείας της. Εντάχθηκε στον Συνασπισμό έγινε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του καθώς και της Πολιτικής Γραμματείας του, υπεύθυνος του Τμήματος Οικολογία και Ποιότητα της Ζωής. Μαζί με διάφορα άλλα στελέχη του κόμματος ανηκε στην Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝΕξελέγη ευρωβουλευτής του ΣΥΝ στις ευρωεκλογές του 1989, του 1994 και του 1999. Στις εκλογές 2007 εξελέγη βουλευτής στη Β’ Αθηνών, τρίτος σε σταυρούς στο κόμμα του.

Εξολοθρευτής παπαγάλων...

Μάπα το καρπούζι πατριώτηηηηη...

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο DRSEENG ;;;


"ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο DRSEENG".

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ SIBILLA.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ.....

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Να πάτε αλλού!!!

http://trelokouneli.blogspot.com/

Αποκλεισμός από το Euro 2009 για την Εθνική Νέων

Έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2009 η εθνική μας ομάδα των Νέων, καθώς στο δεύτερο ματς του 3ου ομίλου της ενδιάμεσης φάσης, ηττήθηκε από την «οικοδέσποινα» Πορτογαλία με 1-0.

Καραμανλή; Παπαγαλάκια;

http://krogias.blogspot.com/

3,8% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ METRON ANALYSIS

Σταθερό προβάδισμα πάνω από το 3% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ σε δύο νέες μετρήσεις. Η μέτρηση της εταιρείας Metron Analysis που παρουσιάστηκε από τον Antenna δίνει προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ 3,8 μονάδες όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, ενώ στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα ψηφοδέλτια η απόσταση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μεγαλώνει στις 4,8 μονάδες. Από τη μέτρηση φαίνεται επίσης ότι οι πολίτες δεν έχουν πεισθεί από την προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ., που χρησιμοποιεί τα «πράσινα παπαγαλάκια» για να περιγράψει την κατάσταση της χώρας.

A1: ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-64

Ο Παναθηναϊκός ήταν απίστευτος! Νίκησε 91-64 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στν δεύτερο τελικό, έκανε το 2-0 και είναι ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του «τρεμπλ», που θα είναι το δεύτερο στην ιστορία του!