Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αχάριστος λαός...

Ο Παπανδρέου δείχνει την έξοδο στους… ταλαντευόμενους Υπουργούς!

Όσοι είδαν τον Γιώργο Παπανδρέου από κοντά ή συνομίλησαν μαζί του τα τελευταία εικοσιτετράωρο, μιλούν για ένα πολιτικό ηγέτη αποφασισμένος για ρήξεις ως το τέλος
Η επιστροφή του Πρωθυπουργού από την ευρωπαϊκή περιοδεία του σε Βερολίνο και Ελσίνκι, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για εσωτερικές εξελίξεις.  
Και ο Γιώργος Παπανδρέου στρέφει εξαρχής το ενδιαφέρον του στο ΠΑΣΟΚ, ή μάλλον στην Κυβέρνησή του.
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση του οποίου ο Πρωθυπουργός θα επιλέξει να τραβήξει από το μανίκι τους «ταλαντευόμενους» Υπουργούς, και να ...
τους φέρει προ των ευθυνών τους.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία όσων συνήθισαν τους προηγούμενους μήνες να ακροβατούν σε δυο βάρκες, να συνταχθούν πλήρως με την πολιτική του Πρωθυπουργού στον τομέα της οικονομίας, διαφορετικά… δεν θα περιλαμβάνονται στο σχήμα μάχης που θα προκύψει τις επόμενες εβδομάδες, οπότε και ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να προχωρήσει σε ευρύ και δομικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του.
Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν έχουν πλέον αμφιβολία, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι η συνοχή της Κυβέρνησης και η πολιτική αυταπάρνηση των μελών της, είναι απαραίτητη, προκειμένου να έχει ο Γιώργος Παπανδρέου λυμένα τα χέρια του, για τις επόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του. 
Δηλαδή, να μπορεί, ανά πάσα στιγμή που θα κρίνει εκείνος ότι οι συνθήκες τον ευνοούν, να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, έχοντας σοβαρές πιθανότητες και να είναι και πάλι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα.
Γι’ αυτό και ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης μάλλον δεν αποκλείει τις πρόωρες εκλογές, αλλά τουναντίον τις επισπεύδει. 
Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να παραδίδει τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών σε εξωκοινοβουλευτικό τεχνοκράτη, να ανακατεύει την τράπουλα, και να αξιοποιεί σε καίρια πόστα στελέχη του «όλου ΠΑΣΟΚ». 
Και, κυρίως, του λεγόμενου «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ», που εκτιμά ότι στην παρούσα συγκυρία θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν την πολιτική ισορροπία ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την εκλογική της βάση.

Πυρετος διαβουλευσεων για προωρες εκλογες!!!

Η ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ !...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixZM_FOA9mJqmbx2lhQW4HRUfkfWxZcYa3Oj7OlL-AhtUTzpEhXPO1UkQsVMJDsEuIRFLGykXobqwF8bMSie7hbQ6ThMBYeD6-x4vXtaWXh7end-MTutMygWiqQuzX8maAHPn8lDKLg6M/s1600/foto-Model+nd.jpg

Παπούτσια από τον τόπο σου !