Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Πόλεμος κατά της κυνηγετικής οικογένειας‏...

Προς τους αξιότιμους:
-Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,κ. Κάρολο Παπούλια
-Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου
-Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
-Βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Κοινοποίηση: - Μέσα μαζικής ενημέρωσης
- Κυνηγετικές οργανώσεις
- Μέλη και φίλοι του Ωρίωνα
Αξιότιμοι κύριοι/ες,
Σήμερα, το ελεύθερο και παραδοσιακό κυνήγι βρίσκεται υπό διωγμό. Ένας "οικολογικός" σύλλογος φαίνεται να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να παιχτούν περίεργα παιχνίδια στις πλάτες 230.000 Ελλήνων κυνηγών. Εμείς οι Έλληνες κυνηγοί, δεν είμαστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιηθούμε ως πρόβατα επί σφαγή σε ...

επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπώσεων.
Διακόσιες τριάντα χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες ζουν σήμερα με ένα τρόπο ζωής άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και το κυνήγι. Διακόσιες τριάντα χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μία γροθιά και ενωμένοι να διεκδικήσουμε τα δίκια μας.
Αξιώνουμε από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κυνηγετική δραστηριότητα η οποία αποδεδειγμένα δεν βλάπτει, αντίθετα ωφελεί ποικιλοτρόπως το φυσικό περιβάλλον.
Στις κρίσιμες αυτές ώρες, όλοι εσείς καλείστε να αποφασίσετε εάν θα σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι κομματικές συμπάθειες, ωχριούν μπροστά στην αγάπη και το πάθος μας για το κυνήγι. Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν, να πάρετε θέση άμεσα, γνωρίζοντας πως τώρα πια η ουδετερότητα δεν είναι τίποτε άλλο από αρνητική θέση.
Για τον Ωρίωνα
Με σεβασμό
O Πρόεδρος: Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Ο Γ.Γραμματέας: Νίκος Παπαϊωάννου
http://www.orion.net.gr

Κοπεγχάγη: 100 χιλιάδες στην πορεία για το κλίμα...

...και σχεδόν χίλιες συλλήψεις!

Δεκάδες χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στην πορεία στην Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της «Ημέρας Δράσης» για το κλίμα, ωστόσο η αστυνομία προχώρησε σε 968 συλλήψεις καθώς από τις διαδηλώσεις δεν έλειψαν τα βίαια επεισόδια. Η αστυνομία κάνει λόγο για πυρπολισμό αυτοκινήτων και σπάσιμο βιτρίνων. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από ρίψη πέτρας και ένας άλλος από φωτοβολίδα. «Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί κανείς τέτοιου είδους βία για να ακουστεί», δήλωσε η Κόνι Χέγκεγκαρντ, η Δανή υπουργός που εκπροσωπεί τη χώρα της στη διάσκεψη για το κλίμα, καταδικάζοντας αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια. Μία ομάδα ακτιβιστών κατηγόρησε την αστυνομία για κακομεταχείρηση, αφού συνέλαβε περίπου 400 διαδηλωτές, αναγκάζοντάς τους να μείνουν για ώρες στην παγωνιά, καθιστοί σε δρόμο και με τα χέρια δεμένα στην πλάτη. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για 100.000 συμμετέχοντες. Η πορεία των διαδηλωτών έφτασε μέχρι το συνεδριακό κέντρο, όπου διαπραγματευτές από 192 χώρες επιχειρούν να καταλήξουν σε μία συμφωνία που θα αντικαταστήσει το Πρωτόκολλο του Κιότο. Η διάσκεψη θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή με τη συμμετοχή 110 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.
http://press-gr.blogspot.com

Με στόφα και αύρα πρωταθλητή ο ΑΟ Κέρκυρα, 3-1 τον Εθνικό!

Eνα ακόμη ντέρμπι ο ΑΟ Κέρκυρα το μετέτρεψε σε... περίπατο! Παίζοντας με τον αέρα και την ψυχή πρωταθλητή, ο ΑΟΚ φιλοδώρησε με τριάρα τους Πειραιώτες και ξέφυγε με πέντε βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

Βρέθηκε ένας πρωθυπουργός κι είπε την αλήθεια : το ετήσιο δημόσιο έλλειμμα, που μετατρέπεται, σωρευτικά, σε δημόσιο χρέος, δεν οφείλεται στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, αλλά στους απατεώνες, που κατακλέβουν το κράτος και απομυζούν, τον ιδρώτα και τη φορολογική συνεισφορά, των μισθωτών και ταυτόχρονα φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν.
Η αναφορά του Γ. Παπανδρέου στη διαφθορά, υπήρξε ξεκάθαρη, τόσο ιδεολογικά, όσο και πολιτικά : την χαρακτήρισε συστημική, (σύμφυτη του πολιτικοοικονομικού συστήματος) και την απέδωσε στη λειτουργία του συμπλέγματος πολιτικής (πελατειακές σχέσεις κάθε είδους και μορφής) και οικονομικής εξουσίας.

Το παράδειγμα, που παρουσιάστηκε, τις προάλλες, στο ζήτημα του Ασφαλιστικού κι αποτύπωνε την πραγματικότητα, είναι χαρακτηριστικό και αφοπλιστικό κι αφορά το Ταμείο με τα μεγαλύτερα προβλήματα, αυτό των εμπόρων. Είναι χρεοκοπημένο !
Κι όμως, οι ασφαλισμένοι του έχουν τα μεγαλύτερα όρια ηλικίας, τις μεγαλύτερες εισφορές, (θεωρητικά), και τις μικρότερες συντάξεις – παροχές.
Τι νόημα, έχουν, λοιπόν εδώ, οι κλασικές συνταγές του τύπου αυξήστε κι άλλο όρια και εισφορές και μειώστε περισσότερο τις συντάξεις ; Αφού η αιτία βρίσκεται αλλού : στην αποφυγή της ασφάλισης και στη μη πληρωμή των εισφορών ! ΄Αρα προς τα εκεί πρέπει να παρθούν μέτρα…
΄Ετσι και στο γενικότερο επίπεδο, τι νόημα έχουν οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, (για την εξοικονόμηση μερικών εκατομμυρίων €), όταν λείπουν δισεκατομμύρια, τα οποία αποδεδειγμένα δεν τα καρπώνονται οι εργαζόμενοι, αλλά οι συστημικοί απατεώνες ;
Ποιοι είναι αυτοί οι απατεώνες του συστήματος ; ΄Ολοι αυτοί, που διαχρονικά πίνουν με το …μπουρί, (Τράγκας), το αίμα του λαού και της χώρας. Οι οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες, που είτε παίρνουν δουλειές από το κράτος, είτε τσεπώνουν επιδοτήσεις ή φοροαπαλλαγές. Οι μηχανισμοί τους, που απλώνονται από το γραφείο τους και πάνε στις υπηρεσίες, τη βουλή, τα υπουργεία, τα ΜΜΕ, παντού !
Τους συμμέτοχους στα κυκλώματα και τρόφιμους της διαφθοράς, είναι εύκολο να τους επισημάνεις, είτε διαβάζοντας τις λίστες με τα επιχειρηματικά κέρδη, είτε μελετώντας προγράμματα και ακούγοντας πολιτικές θέσεις, είτε διαβάζοντας, βλέποντας και ακούγοντας τα ΜΜΕ.
΄Ολοι τους έχουν φρίξει, τελευταία και σκίζουν τα ιμάτιά τους, για την πολιτική Παπανδρέου : αργεί, δεν παίρνει μέτρα (κατά του λαού εννοείται…), ονειροβατεί, θεωρητικολογεί… Το παίζουν άνετοι, αλλά η «καρδούλα τους το ξέρει», πως ο κίνδυνος, (γι αυτούς) είναι προ των πυλών, όσο ποτέ άλλοτε !
Όλα τα «μέτρα» του ΠΑΣΟΚ, το έλλειμμα και το χρέος κτυπούν : και η προστασία των μικρομεσαίων εισοδημάτων, και η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και η σύλληψη της φοροαποφυγής, και η πάταξη της φοροδιαφυγής, και οι αλλαγές στις διαδικασίες των δημόσιων έργων, και το άνοιγμα των θέσεων των γραμματέων στα υπουργεία, και η ενίσχυση του ΑΣΕΠ, (περιορισμός των ρουσφετιών, που φορτώνουν το δημόσιο) και η αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την διαφθορά των πολιτικών και ο νέος εκλογικός νόμος, και ο νέος Καποδίστριας, και η στροφή προς ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης…
Ο εχθρός είναι δυνατός, πολυσύνθετος και πολυπλόκαμος ; Σαφώς και ναι, γι αυτό η σύγκρουση προμηνύεται σκληρή και αδυσώπητη…
Σε τι ποντάρει ο Γ. Παπανδρέου ; Που αλλού, στο κριτήριο, τη δύναμη και την στήριξη του ελληνικού λαού !...
http://logoplokies.blogspot.com

Nobel Ζαμανφού!!!


http://greki-gr.blogspot.com/

Κατακτητές της Κοπεγχάγης - 1 MINUTE TO SAVE THE WORLD - WORLD WAR III


Αεροδρόμιο Μακεδονία, έτος 2035. Το ιδιωτικό αεροσκάφος μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη νερό. Είναι το πολυτιμότερο αγαθό της εποχής, αλλά μέχρι να φθάσει στο κέντρο της πόλης άνθρωποι πεθαίνουν. Το φιλμάκι καταλήγει με το μήνυμα: «Μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εξοικονομήστε νερό».
«Μέσα σε ένα λεπτό και τρία δευτερόλεπτα θελήσαμε να αποτυπώσουμε στην εικόνα μια μικρογραφία των εθνοτήτων, όπου άνθρωποι σκοτώνονται για ένα μπουκάλι νερό». Μαζί με τον συμφοιτητή του Μενέλαο Παμπουκίδη πήραν μέρος σε πανευρωπαϊκό φεστιβάλ για το περιβάλλον και κέρδισαν το πρώτο βραβείο. Με το ίδιο φιλμάκι τους, το World War ΙΙΙ διαγωνίσθηκαν στη συνέχεια σε διεθνή διαγωνισμό που έγινε τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο. Η ταινία τους, μαζί με άλλες εννέα, θα προβληθεί στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή.
«Η σκέψη ήρθε πριν απο 7 μήνες, όταν αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε αρχικά σε ένα Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ ενός λεπτού με τίτλο “Τhink. Αct. Change.” (Σκέψου. Δράσε. Άλλαξε.) για το περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν διαβάσαμε ότι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να γίνει για το νερό, αφού τα αποθέματα του γλυκού νερού είναι λιγότερα από αυτά του πετρελαίου κάνοντας την ανθρώπινη ζωή μηδαμινή. Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιήσαμε εικόνες σκληρές. Σκοπός μας ήταν να ταρακουνήσουμε την επιτροπή και γιατί όχι και τους ανθρώπους που αποφασίζουν για τις τύχες μας. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του Φεστιβάλ, αφού πήραμε την πρώτη θέση, φαίνεται ότι πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Τώρα ευελπιστούμε μετά τη συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό με τίτλο “Ένα λεπτό για να σώσεις τον κόσμο!”, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου και όπου η ταινία μας World War ΙΙΙ επιλέχτηκε να προβληθεί μαζί με άλλες εννιά στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που πραγματοποιείται στην Κοπεγχάγη, να ευαισθητοποιήσουμε και τους ηγέτες. Μπορεί εμείς να μην έχουμε κληθεί, αλλά έχουμε στείλει το μήνυμά μας», επισημαίνει. Ήδη έχουμε αρχίσει να ζούμε και να βιώνουμε την έλλειψη του νερού, λέει ο 21χρονος φοιτητής. «Στην Κρήτη, απ΄ όπου κατάγομαι, σε πολλές περιοχές το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα με το νερό και κυρίως στα χωριά τα οποία δεν είναι κοντά σε φράγματα. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά η ταινία απευθύνεται στους νέους ανθρώπους, στη νέα γενιά, αφού οι μεγαλύτεροι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν», λέει χαμογελώντας. «Βλέπω ανθρώπους να καταβρέχουν τον δρόμο, να πλένουν την άσφαλτο, να την ποτίζουν και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τους ρωτήσω γιατί το κάνουν, αλλά θεωρώ ότι η ταινία δεν μπορεί να τους αγγίξει», καταλήγει με νόημα.
ta nea

ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...


http://logoplokies.blogspot.com/

Γ.Παπανδρέου: Ανοίγει αύριο τα χαρτιά του για φόρους - διαφθορά

Πακέτο αλλαγών στο φορολογικό σύστημα και μέτρων για την πάταξη της διαφθοράς βάζει ο πρωθυπουργός στο τραπέζι του διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να θέσει στόχους σταδιακής δημοσιονομικής προσαρμογής μέσω της αντιμετώπισης των δομικών προβλημάτων της οικονομίας και όχι μέσω περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. Στη γραμμή αυτή -που απορρίπτει τα μέτρα «ιρλανδικού τύπου» και περιέγραψε και ο ίδιος την Παρασκευή στις Βρυξέλλες- o πρωθυπουργός θα αναζητήσει τη συναίνεση των κοινωνικών εταίρων και της αντιπολίτευσης, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, στην οποία η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος της εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών. Αύριο, με την ομιλία του στο Ζάππειο, ο κ. Παπανδρέου θα περιγράψει τους άξονες της φορολογικής μεταρρύθμισης και την Τρίτη θα παρουσιάσει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών τις προτάσεις του για την πάταξη της διαφθοράς. Όσον αφορά στο φορολογικό, η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε θέσπιση ενιαίας φορολογικής κλίμακας, κατάργηση φοροαπαλλαγών και αυτοτελούς φορολόγησης, κλιμακωτή φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και καθιέρωση νέου τύπου δηλώσεων και ελέγχου εισοδήματος, με γενικευμένη εφαρμογή του «πόθεν έσχες». Ο πρωθυπουργός έχει ήδη θέσει τον στόχο για μείωση του ελλείμματος κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες στο τέλος του 2010 και αναμένεται να δεσμευθεί για περιστολή του στο 3% σε ορίζοντα τετραετίας, διαβεβαιώνοντας ότι η δημοσιονομική προσαρμογή δεν θα γίνει εις βάρος των χαμηλών εισοδημάτων.
ΤΑ ΝΕΑ

ΑΕΚ: Απέσυρε το ενδιαφέρον ο Κοζώνης

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης απέσυρε το ενδιαφέρον του για για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ! Με ανακοίνωση του, τονίζει πως «η υπομονή έχει τα όρια της». Παράλληλα, η ΑΕΚ με ανακοίνωση της τονίζει πως τη Δευτέρα αρχίζει ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, καλεί τον κ Κοζώνη να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας αν όλα είναι εντάξει αλλά παράλληλα αφήνει υπόνοιες πως οι μέτοχοι έχουν επιφυλάξεις σχετικά με την οικονομική δυνατότητα του κ Κοζώνη.

Ολυμπιακός - Πανθρακικός (13/12, 16:45GR)

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους "16" του Champions League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής υποδέχεται την Κυριακή (13/12 16:45GR) στο Καραϊσκάκη τον ουραγό Πανθρακικό. Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί και για ακόμα ένα παιχνίδι θα παίξει για ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, τη νίκη. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο και για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο στο ενεργητικό του. Μετά τις πρώτες 13 στροφές του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα. Το οξύμωρο είναι πως από τις τρεις ισοπαλίες που έχει μέχρι τώρα, οι δύο είναι στο Καραϊσκάκη (με Καβάλα και Ηρακλή). Από εκεί και πέρα έχει τέσσερις νίκες (με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό). Η επιθετική του λειτουργία στο φαληρικό στάδιο είναι χειρότερη από αυτή που παρουσιάζει μακριά από αυτό. Με 9 τέρματα, έναντι 13 εκτός έδρας, διαθέτει την έκτη καλύτερη επίθεση, ενώ αντίθετα, τα δύο που έχει δεχτεί είναι η καλύτερη επίδοση. Εκτός των τελευταίων διαδοχικών επιτυχιών, ο Ζίκο έχει έναν επιπλέον λόγο να χαμογελάει, αφού θα έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεσή του, συγκριτικά με αυτές που έχει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης και Ζαϊρί έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι στην διακριτική ευχέρεια του βραζιλιάνου τεχνικού αν θα τους επιλέξει για το αρχικό σχήμα. Εκτός αρχικής 11άδας πάντως, αναμένεται να βρεθούν κάποιοι από τους καταπονημένους από τα διαδοχικά παιχνίδια, όπως ο Ντουντού, ο Μαρέσκα και ο Ραούλ Μπράβο, ενώ αντίθετα ο Ζαϊρί... χτυπάει την πόρτα της.
http://www.sport.gr

ΑΧ ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΟΥ (video)


http://freskoprama.blogspot.com

Γιώργο, θ αφήσεις τα σκουπίδια να σε απαξιώσουν;

-Γιώργο, θ αφήσεις τα σκουπίδια να σε απαξιώσουν, σαν τον Καραμανλή, τον ραφηνάτο; Αυτό είναι το υπαρξιακό ερώτημα στο οποίο καλείσαι ν απαντήσεις.

Αντιλαμβάνομαι οτι αυτή τη στιγμή είσαι ο στόχος μια "τεχνητής κρίσης" που στήνουν μεθοδικά συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας της παγκόσμιας πολιτικής σκακιέρας. Επιχειρούν να σε πλήξουν προσωπικά και ψυχολογικά με πολιορκητικό κριό τα αδηφάγα ΜΜΕ.
Εχουν τους λόγους τους. Προφανώς εσυ κάτι παραπάνω γνωρίζεις. Μπορεί και να τους ενόχλησε το γεγονός οτι τους σνόμπαρες το καλοκαίρι που σε κάλεσαν στη Σύνοδο της Λέσχης (των γεροβιτσιόζων) Μπίλντερμπεργκ στον "Αστέρα", αλλά εσυ προτίμησες το διπλανό "ΝOBU". Aυτό δεν σημαίνει οτι η οικονομία μας, δεν είναι μπουρδέλο. Η οτι απο την εποχή του Σημίτη, δεν παριστάναμε τους Αλχημιστές. Μόνο που η οργανωμένη και συστηματική πίεση που σου ασκείται υποκρύπτει πιο σκοτεινά συμφέρονται και επιδιώξεις. Σωστά αρνείσαι να φορτώσεις στους αδύναμους την καταιγίδα φόρων. Σωστά μιλάς για επενδύσεις που θέλουν βέβαια το χρόνο τους. Ωσπου να σου αποδώσουν αυτά οφείλεις να δώσεις το στίγμα σου με τρόπο Παπανδρεικό: Εννοώ οτι αφού αναρωτηθείς πόσα δις ευρώ πήγαν στις τσέπες των νταβατζήδων στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, να τους οδηγήσεις στη κρεμάλα-ενα προς ενα.
Το δεύτερο που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεφορτωθείς τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους, και να ξετινάξεις Εφορίες, Πολεοδομίες, Δασαρχεία, Τελωνεία και διάφορες υπηρεσίες που είναι άνδρα διαφθοράς. Διώξε τώρα ολους τους άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους. Το τρίτο που πρέπει να κάνεις, είναι να κλείσεις η να ξεφορτωθείς τα κρατικά μπουζουκοκάναλα που πληρώνουμε, ολοι εμείς τα κορόιδα. Κλείσε την ΕΤ3 και το Κανάλι της Βουλής. Κάνε αποκλειστικά ειδησεογραφική τη ΝΕΤ και Κανάλι της Οικολογίας κλπ, την ΕΤ1. Επίσης διώξε ολους τους αργόμισθους. Το τέταρτο που πρέπει να κάνεις, είναι να κόψεις την κρατική ρεκλάμα απο τους νταβατζήδες που σε απαξίωναν και συνεχίζουν να το κάνουν.
http://kourdistoportocali.com

Έβγαλε κέρατα...κυριολεκτικά όμως

Ολα συνεβησαν πριν 25 χρονια, ο Saleh σε ηλικια 77 ετων τοτε, (102 τωρα) ενιωθε ενα μικρο πονο που μετατραπηκε σε εξωγκομα στην αριστερη πλευρα του κεφαλιου του.Δεν εδωσε και πολυ σημασια αλα ουτε πηγε σε γιατρο αφου ζουσε σε ενα μικρο απομονωμενο χωριο χωρις πολλες ευκολιες.Τελικα, αγνοησε αυτο το συμβαν, ομως το κερατο σιγα σιγα αρχισε να κανει την εμφανιση του και να μεγαλωνει σταδιακα φτανοντας μεχρι 15 ποντους(!) αφηνοντας εμβροντητους τους συγχωριανους του... Στην πορεια αρχισαν να προκυπτουν προβληματα, ιδιαιτερα στον υπνο αφου ηταν δυσκολο να χωρεσει στο μαξιλαρι κανοντας ολο το βραδυ μετακομισεις...Ενα πρωι εκπληκτος διαπιστωσε οτι το κερατο ειχε "πεσει" τελικα και ευχαριστησε τον Αλλαχ που τον απαλαξε απο αυτο το προβλημα.Ως εκ θαύματος, λίγες μέρες μετά που έχασε το πρώτο κέρατο, ενα δευτερο άρχισε να φυτρωνει στη θέση του πρωτου.Υστερα απο αυτο ο Saleh ειπε οτι τελικα ειναι θελημα Αλλαχ και το κερατο του ειναι θαυματουργό!
http://my-greek.blogspot.com

Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε Video


http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

Είμαστε πρωταθλητές στο sex!

Οι Έλληνες κάνουν έρωτα πιο συχνά απ' όλους τους άλλους λαούς, όπως προκύπτει από έρευνα. Οι Έλληνες κάνουν σεξ 138 φορές το χρόνο, καταρρίπτοντας με διαφορά τον παγκόσμιο μέσο όρο, που δεν ξεπερνά ένα πενιχρό 103. Η Κροατία με 134 φορές και η Σερβία-Μαυροβούνιο με 128 ακολουθούν δεύτερη και τρίτη. Οι Ασιάτες έχουν να επιδείξουν τις χειρότερες επιδόσεις: ενδεικτικά, οι -χειρότεροι- Γιαπωνέζοι συνευρίσκονται 45 φορές το χρόνο. Επίσης, ο ηλικιακός μέσος όρος για την πρώτη σεξουαλική επαφή βρίσκεται στα 16,3 χρόνια. Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο τολμηροί όσον αφορά τις σεξουαλικές τους συνήθειες. Το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα εκτός της κρεβατοκάμαρας είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονέων (36%) και το πάρκο (31%). Όσον αφορά το θέμα της συζυγικής πίστης, η έρευνα δείχνει ­ότι 44% των ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο είχε κάποια ερωτική εμπειρία που διήρκεσε μόνον μία νύχτα, ενώ το 22% παραδέχθηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Οι Τούρκοι είναι οι πιο άπιστοι, καθώς το 58% δηλώνει ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι Νορβηγοί (70%) κατέχουν τα πρωτεία στις εφήμερες σεξουαλικές επαφές.
http://tv-greek-sansimera.blogspot.com

Μπαράζ υπουργικών επισκέψεων στην Κέρκυρα... του χρόνου!

alt

Υπουργικές επισκέψεις, πέντε μέσα σε τρεις μήνες, προγραμματίζει στην Κέρκυρα από τον Ιανουάριο η Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, στην τελευταία επίσκεψη το τέλος Μαρτίου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης με θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση. Αντίστοιχες επισκέψεις θα γίνουν σε όλους τους νομούς των Ιονίων. Στην Κέρκυρα, θα έρθουν τον Ιανουάριο ο Α. Λοβέρδος και η Α. Διαμαντοπούλου, το Φεβρουάριο η Λ. Κατσέλη και το Μάρτιο οι Κ. Μπατζελή και Γ. Ραγκούσης. Οι ακριβείς ημερομηνίες, πάντως, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.


Το πρόγραμμα σε όλα τα Επτάνησα

ΓΕΝΑΡΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ Ασφαλιστικό-Απασχόληση, Ομιλητής ο Υπουργός
Α. Λοβέρδος
ΓΕΝΑΡΗΣ : ΛΕΥΚΑΔΑ, Αγροτική οικονομία, Ομιλητής η Υπουργός Κ. Μπατζελή
ΓΕΝΑΡΗΣ : ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, Παιδεία, ομιλητής η Υπουργός Α. Διαμαντοπούλου
ΓΕΝΑΡΗΣ : ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Τουριστική ανάπτυξη ,Ομιλητής η Υφυπουργός Α. Γκερέκου
ΓΕΝΑΡΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ, Παιδεία, ομιλητής η Υπουργός Α. Διαμαντοπούλου

ΦΛΕΒΑΡΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ, Οικονομία, ομιλητής η Υπουργός Λ. Κατσέλη
ΦΛΕΒΑΡΗΣ: ΛΕΥΚΑΔΑ, Πράσινη Ανάπτυξη, Ομιλητής η Υπουργός Τ. Μπιρμπίλη
ΦΛΕΒΑΡΗΣ: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, Αγροτική Οικονομία, ομιλητής η Υπουργός Κ. Μπατζελή
ΦΛΕΒΑΡΗΣ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Πράσινη Ανάπτυξη , ομιλητής η Υπουργός Τ. Μπιρμπίλη
ΦΛΕΒΑΡΗΣ: ΛΕΥΚΑΔΑ, Διοικητική Μεταρρύθμιση, ομιλητής ο Υπουργός Γ. Ραγκούσης

ΜΑΡΤΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ, Αγροτική οικονομία, ομιλητής η Υπουργός Κ. Μπατζελή
ΜΑΡΤΗΣ: ΛΕΥΚΑΔΑ, Παιδεία, ομιλητής η Υπουργός Α. Διαμαντοπούλου
ΜΑΡΤΗΣ: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, Διοικητική Μεταρρύθμιση, ομιλητής ο Υπουργός Γ. Ραγκούσης
ΜΑΡΤΗΣ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Αγροτική Οικονομία, ομιλητής η Υπουργός Κ. Μπατζελή
ΜΑΡΤΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ, Διοικητική Μεταρρύθμιση, ομιλητής ο Υπουργός Γ. Ραγκούσης
http://www.corfupress.com

Λαός και (δίχως) Κολωνάκι !!!



Mafia Wars!!!

[obama-facebook+(3).jpg]
http://thenewsbus.blogspot.com/

2020-I'M SORRY CAMPAIGN


Αφίσες σαν αυτή υποδέχονται στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης τους πολιτικούς, αρχηγούς κρατών και δημοσιογράφους, κατά την άφιξή τους...
http://dimolog.blogspot.com

Οι 15 πιο σοφές ατάκες του Αρκά...

1. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕN ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ AΝΑΠΑΥΣΗΣ.
3. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!
4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
6. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ.
7. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
8. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: EΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.
9. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
10. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.
11. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
12. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
13. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
14. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
15. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ !!!
Πηγή: ClopYPastE.gr