Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει για πάντα!



Όποιος αμφιβάλει για τον τίτλο του άρθρου δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στην δημοσκόπηση της εταιρίας Rass, που δημοσίευσε η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Αυτή η δημοσκόπηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί πραγματοποιήθηκε από 27 Ιουνίου μέχρι και 1η Ιουλίου. Δηλαδή πάνω ακριβώς στην ψήφιση του καταστροφικού Μεσοπρόθεσμου και εν μέσω των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος και της επίθεσης του σοσιαλιστικού καθεστώτος ΠΑΣΟΚ με τα ΜΑΤ εναντίον των αγανακτισμένων πολιτών.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, το ΠΑΣΟΚ να έχει καταρρεύσει πλήρως στην ελληνική Κοινή Γνώμη. Αντί όμως γι’ αυτό βλέπουμε…. το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει, στη χειρότερη φάση της μέχρι τώρα ιστορίας του, ποσοστό σε πρόθεση ψήφου 23,1 % και μόλις 1,4% κάτω από την προηγούμενη μέτρηση που ήταν 24,5%. Όπως αντιλαμβάνεστε το ποσοστό αυτό, σε μια πραγματική εκλογική μάχη και κάτω από τα διλήμματα και τους εκβιασμούς που θα τεθούν, εύκολα θα ξεπεράσει το 35% και βλέπουμε.

Πως λοιπόν είναι δυνατόν να διατηρείται το ΠΑΣΟΚ τόσο ψηλά, έπειτα από την προεκλογική εξαπάτηση του λαού και έπειτα από όλα όσα έχει κάνει τους τελευταίους 20 μήνες; Μάλιστα, αν λίγο ισιώσουν αργότερα τα πράγματα και αν φανεί και ένα μικρό φως στην άκρη του τούνελ, εύκολα θα εξακοντιστεί πάλι σε ποσοστά αυτοδυναμίας.

Το μυστικό έγκειται στην προσπάθεια που καταβάλει με κάθε μέσο, για να διατηρήσει το κρατικοδίαιτο καθεστώς του, το οποίο αποτελεί την ισχυρά συσπειρωμένη και πάγια δύναμή του, που του επιτρέπει εύκολα να εξακοντίζεται όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Αυτή λοιπόν την κρατικοδίαιτη σοσιαλιστική νομενκλατούρα του, που του δίνει αυτά τα ποσοστά, προσπαθεί να διασώσει, επιτιθέμενο με λύσσα τόσο στην ιδιωτική οικονομία, όσο και στα εισοδήματα και στις περιουσίες των πολιτών, αλλά και στους ίδιους τους πολίτες που διαμαρτύρονται.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι, ενώ πασχίζει να διατηρήσει την σοσιαλιστική νομενκλατούρα του, θυσιάζοντας πλήρως τον ιδιωτικό τομέα, ταυτόχρονα προσποιείται ότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερη πολιτική, αφήνοντας στο απυρόβλητο την σοσιαλιστική του βαρβαρότητα.

Όσο λοιπόν καταφέρνει και λαμβάνει συνεχώς νέα δάνεια, ώστε να εξοφλεί τους τοκογλύφους για να το αφήνουν ήσυχο και όσο μπορεί ακόμα να επιβάλλεται στους Έλληνες και να τους παίρνει τις περιουσίες τους μέσω των φόρων για να επιβιώνει και να καλοπερνά, αυτό το καθεστώς θα συνεχίσει να κυβερνά ανενόχλητο.


Εφαρμογή...?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPIesdSYOhfVyt_6pyY7_-6rRSRT3RO_Hg4EHXvoNkggPRkgjVWgJf6oIWYDxRL09i-MhfGxgCOkZPNV-4fz6jqFqddSMpp3uGWOZCTnON6agJbRUZephyk-c9gd1SxksytPNne4doNnY/s1600/24ski-thumb-large.jpg

ΕΔΩ...ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110628/engine/assets_LARGE_t_420_53609750_type12169.jpg
ethnos.gr