Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOG...

Το BLOG ΜΑΣ δηλώνει αλληλεγγύη στο troktiko.

Οι κύριοι της ΝΔ μέσα στην θολούρα τους απο τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, των διαδοχικών αρνητικών για αυτούς δημοσκοπήσεων και τα συνεχόμενα σκάνδαλα τα οποία καθημερινά αποκαλύπτονται σκέφτηκαν να προβούν σε μια φοβερή κίνηση - την φίμωση των Blogs. Και έτσι ξεκίνησαν μια δικαστική διαμάχη για τους γνωστούς λόγους με το troktiko. Πίστεψαν ότι επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να ελέγξουν και τα blogs...Ρε κούνια που σας κούναγε.

Ένα θα κλείνει δέκα θα ανοίγουν κύριοι της ΝΔ!!!

Την ελευθεριά του λόγου και άποψης την απέκτησε ο Έλληνας, μετά από αμέτρητους αγώνες βαμμένους με αίμα. Αν νομίζετε εσείς ότι με το «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» θα μας την ξαναστερήσετε είσαστε πολύ γελασμένοι!!!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ…
Όταν ανέλαβε ο Ανδρεουλάκος ( ποιος; ) Υφυπουργός Εσωτερικών, το πρώτο πράγμα που εξήγγειλε ήταν η κατάργηση των ΚΕΠ.Μετά τα πρώτα ξεφωνητά «τα πήρε πίσω», αλλά η ιδέα της κατάργησης τους δεν εγκαταλείφθει από την συνεπή δεξιά. Έτσι κατέστρωσε νέο σχέδιο που προέβλεπε την απαξίωση των ΚΕΠ.Τώρα βρισκόμαστε σ’ αυτή την προσπάθεια, σ’ αυτόν τον καλόν αγώνα.Όταν ανέλαβε η Ν.Δ. το ΕΣΥ, εξήγγειλε ότι θα καταργήσει την «λίστα φαρμάκων» και θα περιορίσει τις σπατάλες στην υγεία.Ο Αβραμόπουλος τίναξε το χρέος των νοσοκομείων στο τέλος του 2008 στα 5,226 δις € με ετήσια αύξηση 45%.Η καθημερινή χρέωση του Ελληνικού Λαού από το ΕΣΥ είναι 5 εκατομμύρια ενώ η καθημερινή χρέωση της «Ολυμπιακής» μόνο 1 εκατομμύριο.Μεγάλη ευκαιρία να πουλήσουμε και το ΕΣΥ στον Βγενόπουλο για να το σώσει και κάνει πολλά «ΥΓΕΙΑ» «ΛΗΤΩ» «ΜΗΤΕΡΑ» …Όταν ανέλαβε η Ν.Δ. τον ΟΤΕ ο οργανισμός είχε τόσα κέρδη που μπορούσε να δανείζει χρήματα στο κράτος. Μέσα σε λίγους μήνες και ενώ άρχισε να έχει χασούρα, ξεκίνησε να αγοράζει την «cosmote», τον «ΓΕΡΜΑΝΟ», και τα άλλα παιδιά για να πουληθεί στο τέλος καθ’ ολοκληρία στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.Όταν ανέλαβε την ΔΕΗ η Ν.Δ. η επιχείρηση είχε κέρδη και ανάπτυξη, τώρα έχει χρέη και πάει για πούλημα.Όταν ανέλαβε την Κυβέρνηση η Ν.Δ υπήρχε κράτος. Τώρα υπάρχει παρακράτος, υπόκοσμος, και επανίδρυση.

Η μεγάλη έξοδος...


Πόση ελευθερία σας βολεύει?!

"Ο κόσμος που διαβάζει τα Blogs .... είναι τα Blogs!"Ατομικά δικαιώματα 'λίγο' ή 'πολύ' δεν γίνεται να έχουμε..ή υπάρχει ελευθερία και δημοκρατία στην ενημέρωση και το διαδίκτυο ή δεν υπάρχει. Ποιός μπορεί να εμπιστευτεί αυτή την κυβέρνηση, όταν προσπαθεί να βάλει το δικό της μέτρο στην ελευθερία, στην πληροφορία, στην ασφάλεια, στο διαδίκτυο; Ποιός τους επιτρέπει να υποθηκεύουν το μέλλον μας με την πολιτική αλλά και οικονομική χρεωκοπία τους τελικά; Ποιός ορίζει την έννοια της ανεξαρτησίας όπως την ορίζει η κυβέρνηση; Ποιός νέος άνθρωπος μπορεί να έχει τέτοιες νοοτροπίες; Όσοι σκεφτόμαστε διαφορετικά πρέπει να αλλάξουμε τους κανόνες, γιατί το παιχνίδι είναι στημένο στα μέτρα τους τελικά..

Big Brother is watching you..!


Τα ...στρίβουν τώρα για τη νέα γρίπη!

Κατάλαβαν ότι με την υπερβολή κινδυνεύει το "μεγάλο κόλπο" με τα εμβόλια και εμφανίζονται τώρα καθησυχαστικοί.Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μίζες και "λαδώματα"!

Αφού πρώτα έσπειραν τον πανικό για την εξάπλωση της νέας γρίπης, τώρα καταλαβαίνουν ότι το "κόλπο" κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Και κάνοντας στροφή, λένε ότι δεν δικαιολογείται ανησυχία και ότι οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί.
Είναι οι ίδιοι που άρχισαν το εμπόριο της ανησυχίας και της υστερίας για να ευνοήσουν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, διεθνώς και στην Ελλάδα, που θέλουν να "σπρώξουν" στην αγορά τα νέα εμβόλια. Δισεκατομμύρια ευρώ οι τζίροι, εκατοντάδες εκατομμύρια οι μίζες και τα "λαδώματα" σε πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης ακόμη και -δυστυχώς- σε επιστήμονες.Αναγκάζονται τώρα να τα "μαζέψουν" κάπως γιατί κατάλαβαν ότι...με την υπερβολή ο κόσμος θα σταματούσε να τους πιστεύει. Και δεν θα ετοιμαζόταν να κάνει ...ουρές για να προμηθυτεί τα νέα εμβόλια.
Μέχρι κι ο Αβραμόπουλος, πρωτομάστορας σε αυτά τα παιχνίδια, αλλάζει τώρα τακτική και το παίζει καθησυχαστικός...
Όμως, αν νομίζουν ότι δεν θα μπουν στο μικροσκόπιο όλες οι κινήσεις τους, για το μεγάλο κόλπο με τα εμβόλια (που δεν ξεχνάμε ότι έχει τις ευλογίες του ΠΟΥ) είναι γελασμένοι...
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ Η ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ...

Φαίνεται οι βρυκόλακες της δημοσιογραφίας κατάλαβαν ότι χάνουν το παιχνίδι της ενημέρωσης και φυσικά ο πρώτος στόχος θα ήταν το Troktiko ώστε να κόψουν την φορά και στα πιό μικρά μπλογκ.Και αθτό επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν με τίποτα να έχουν στις ειδήσεις τους την αμεσότητα ενός μπλογκκαι ιδίως του ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ,(δείτε την περίπτωση του θανάτου του Jackson πότε το ανάρτησαν τα μπλογκ και πότε τα γνωστά portal,τουλάχιστον 8 ώρες μετά) και φυσικά όχι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν μιά βάρδια το βράδυ αλλά γιατί πρέπει να φιλτράρουν όλες τις ειδήσεις μην τυχόν κατηγορήσουν κανένα και είναι δικός τους,και ας ανήκει και σε άλλο πολιτικό στρατόπεδο.Πάντως και να κερδίσουν μιά μάχη τώρα τον πόλεμο τον έχουν χαμένο γιατί υπάρχουν και άλοι τρόποι να κάνουμε αναρτήσεις και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ γιατί τότε δεν θα μπορεί κανένας να ασκήσει καμιά δίωξη αφού δεν θα υπάρχει καμιά συγκεκριμένη IP όπως τώρα αφού οι πιο πολλοί από εμας κάνουμε αναρτήσεις από συγκεκριμένους χώρους.Φυσικά από την GOOGLE και δεν μπορούν και δεν ξέρουν να δώσουν τίποτα στοιχεία όπως επώνυμα αφού δεν τα ξέρει αλλά από τους internet provider μπορούν να μας βρουν όλους ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ(EΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΗΔΗ)ΑΠΟ WIFI SPOTS,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΘΗΣΕΙΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ WIFI,KAI ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ(LINYX) Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ WINDOWS ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ.

Άμεση πάταξη της Δημοκρατίας!

Αγαπητέ κ.Δένδια την ελευθεριά του λόγου, την ελευθερία της άποψης, την ελευθερία της κριτικής, την ελευθερία που προσφέρει η Δημοκρατία, που αγωνίστηκε να αποκτήσει ο Έλληνας πολίτης, και την οποία του την είχατε στερήσει εσείς και η παράταξη σας, δεν μπορείτε με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να την ξαναστερήσετε. Το καταλαβαίνουμε πως μπορείτε να ελέγξετε τα ΜΜΕ γιατί εκεί παίζονται συμφέροντα, όμως δεν μπορείτε να επιλέξετε τον απλό λαό και αυτό σας πειράζει όσο τίποτα άλλο. Η άνοδος των blogs που συνδέεται άμεσα με την ρεαλιστική αλήθεια, έτσι βλέπετε πως μέρα με την μέρα προσφέρουν όλα αυτά που κρύβονται από εσάς μέσω των ΜΜΕ. Ο μονόδρομος λοιπόν για εσάς είναι η φίμωση, και αυτήν την ξεκινάτε με το troktiko και την άρση του απορρήτου. Οι υπόνομοι όμως που το ψάχνεται να είστε σίγουροι πως μόνο άτομα που έχετε πάρε-δώσε εσείς θα βρείτε και τίποτε άλλο. Όποιος ανακατεύεται με τα σκατά λένε, στο τέλος τα λούζεται. Η Δημοκρατία είναι δικαίωμα όλων. Αλλιώς κύριοι στην Ουγκάντα.

Ενήμερος ο Δένδιας και ο Παυλόπουλος για την μήνυση στο troktiko

Όλοι ξέρουν. Και ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Νίκος Δένδιας για την μήνυση που κατατέθηκε κατά του troktikou με δόλιο σκοπό. Όχι για δυσφήμηση(επειδή ήταν αλήθεια όσα γράψαμε)αλλά για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ με την δικαιολογία ότι γράψαμε πως 3 σύζυγοι δημοσιογράφων είναι υπάλληλοι στην ΕΥΠ. Τέτοια φίμωση για αληθινό γεγονός δεν έχει ξαναγίνει!Και εδώ μια ολόκληρη κυβέρνηση ακολουθεί κατά πόδας τον Κοτρώτσο και τον Παπαδρόσο. Έναν άνθρωπο που επαγγελματικά απαξιώθηκε με το κλείσιμο του "Ε.Τ"(ήταν δ/ντης) και έναν δ/ντη που μας έμαθε να μαγειρεύουμε.Προχώρα κ.Παυλόπουλε και κ.Δένδια. Το έργο σας θα γράψει ιστορία. Υπέρ της φίμωσης. Δεν θα κρυφτούμε ακόμα και σε λαγούμια να μας χώσετε. Το πιο εύκολο είναι να μιλήσουμε για οργανωμένο σχέδιο. Αλλά δεν είναι παρά ένα ανοργάνωτο σχέδιο να χτυπήσουν το πρώτο blog και μετά να έρθει εύκολα η σειρά των άλλων. Όμως φυλάμε ...θερμοπύλες. Για να κλείσετε τα άλλα πρέπει πρώτα να κλείσετε εμάς.
http://troktiko.blogspot.com

VfL Bochum - Ολυμπιακός 3-3

Ουσιαστικός και με κατά διαστήματα καλή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-1 της Μπόχουμ, στο φιλικό που διεξήχθη στο "Rewirpower", χάρις στο χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σέστακ. Προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι και οι Γερμανοί πήραν την ισοπαλία χάρις στο δεύτερο τέρμα του Σέστακ και ένα αυτογκόλ του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Την ευκαιρία να δοκιμάσει τα σχέδιά του επί χόρτου είχε το Σάββατο ο Τιμούρ Κετσπάγια, κόντρα στην Μπόχουμ. Σε ένα δυνατό φιλικό τεστ στην έδρα του γερμανικού συλλόγου, ο Γεωργιανός δεν μπορούσε να υπολογίζει για ακόμα μία φορά τον τραυματία Λουτσιάνο Γκαλέτι που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον πρόσθιο κνημιαίο. Σε αντίθεση με τον Αργεντινό, οι Ντάρμπισιρ και Μαρέσκα βρέθηκαν κανονικά στην "ερυθρόλευκη" αποστολή, παρόλο που δεν ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα.

Πλωτό αεροδρόμιο στον Τάμεση (Thames)

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον το φαντάστηκε αλλιώς- ο ήχος από τα εκατοντάδες σκάφη στο δέλτα του Τάμεση να συνοδεύεται από τον θόρυβο των αεροπλάνων που θα προσγειώνονται στο πλωτό αεροδρόμιο- όχι άμεσα, πάντως σύντομα. Το αεροδρόμιο, το οποίο εκτιμάται ότι θα κοστίσει 46 δισ. ευρώ, θα διαθέτει τέσσερις διαδρόμους για τα αεροσκάφη σε δύο τεχνητά νησιά και θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Θα συνδέεται με την ενδοχώρα με γέφυρες ή τούνελ και θα τροφοδοτείται με ενέργεια από γιγάντιες τουρμπίνες νερού. «Όταν αυτή η εφημερίδα κατέθεσε την πρόταση για την κατασκευή αεροδρομίου στον Τάμεση πριν από 18 μήνες, ως εναλλακτική λύση στην προτεινόμενη κατασκευή τρίτου διαδρόμου στο Χίθροου, απορρίφθηκε από πολλούς. Ο Τζόνσον όμως την πήρε σοβαρά και τον Ιανουάριο ζήτησε από τον Ντάγκλας Οάκερβι, τον μηχανικό που δημιούργησε το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κατά τη δεκαετία του 1990, να πραγματοποιήσει αναπτυξιακή μελέτη» γράφουν στους «Sunday Τimes» οι Στίβεν Σουίνφορντ και Κρις Γκούρλεϊ. Η μελέτη. Καθώς φαίνεται, η μελέτη αυτή υλοποιήθηκε και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να κατατεθεί στον Τζόνσον. Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της σχετικής έκθεσης, ο μηχανικός θεωρεί ότι το αεροδρόμιο μπορεί να κατασκευαστεί και να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

NASA: «Σβήσαμε τις ταινίες της προσελήνωσης»

Στις 20 Ιουλίου 1969, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ είχε στείλει τους πρώτους ανθρώπους στο φεγγάρι. Δεν είχε όμως την προνοητικότητα να κρατήσει τις πρωτότυπες βιντεοταινίες από τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της πρώτης προσελήνωσης. Ευτυχώς βρέθηκαν αντίγραφα, τα οποία παρουσιάζονται τώρα βελτιωμένα, έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία στο Χόλιγουντ, με αφορμή την 40ή επέτειο από το πρώτο ανθρώπινο βήμα στη Σελήνη.Η NASA ανακοίνωσε το 2006 ότι δεν μπορούσε να βρει τις πρωτότυπες βιντεοταινίες από την ιστορική αποστολή του Apollo 11. Έκτοτε προσπαθούσε να τις εντοπίσει και τελικά βρήκε πού κατέληξαν οι 45 μπομπίνες: Σβήστηκαν προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν, μαζί με 220.000 ακόμα μπομπίνες. Η υπηρεσία κατάφερε να βρει βιντεοσκοπημένη τη ζωντανή μετάδοση στα αρχεία του δικτύου CBS και του Διαστημικού Κέντρου Τζόνσον.Την ψηφιακή επεξεργασία και αποκατάσταση του υλικού ανέλαβε η καλιφορνέζικη εταιρεία Lowry Digital, η οποία ειδικεύεται στην αποκατάσταση παλιών ταινιών του Χόλιγουντ όπως το διάσημο Καζαμπλάνκα. Το ψηφιοποιημένο πλέον βίντεο έχει καλύτερη ποιότητα από το πρωτότυπο, διαβεβαιώνει τώρα η NASA, αν και οι ιστορικοί του διαστημικού προγράμματος θα θεωρούσαν ανεκτίμητα τα πρωτότυπα ντοκουμέντα.Η ανάμιξη του Χόλιγουντ στην επεξεργασία του υλικού είναι πιθανό να αναζωπυρώσει τις θεωρίες συνομωσίες που θέλουν τις αποστολές Apollo να ήταν στημένες. Μέχρι στιγμής έχει ψηφιοποιηθεί το 40% του υλικού, ενώ το υπόλοιπο θα δοθεί στη δημοσιότητα το Σεπτέμβριο.
http://www.tanea.gr

Τσίπρας: «Η Δημοκρατία αίρει τα αδιέξοδα»

«Δεν πρόκειται να συμβάλω στην κλιμάκωση μιας ανούσιας και απολίτικης αντιπαράθεσης» δήλωσε ο κ. Τσίπρας κατά την πρώτη ημέρα της σύσκεψης του πανελλαδικού σώματος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έδειξε αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τον τρόπο λήψης αποφάσεων στον ΣΥΝ. Ο Αλέξης Τσίπρας τάχθηκε υπέρ της άποψης, ότι, όταν σε ένα σχήμα ισότιμης συνεργασίας δεν προκύπτουν οι συναινέσεις που χρειάζονται για να προχωράς, «ή παίρνεις επώδυνες αποφάσεις σε ένα τραπέζι κεκλεισμένων των θυρών ή ακολουθείς το δόγμα ότι η δημοκρατία αίρει τα αδιέξοδα. Εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης εκδοχής», δήλωσε. Όπως τόνισε «η δημοκρατία δεν είναι α λα καρτ. Αριστερά σημαίνει συλλογική ηγεσία και λογοδοσία στη βάση και όχι αδιαμεσολάβητη επαφή των ηγετών με την κοινωνία». Αναφερθείς στη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα γεγονότα του Δεκέμβρη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, αλλά να μην τρομάξουμε κιόλας και τα πάρουμε όλα πίσω» και κατέληξε: «Αν η Αριστερά είναι άξια και ικανή να κερδίσει την εμπιστοσύνη των νέων ανθρώπων, δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ADEBAYOR Η MANCHESTER CITY

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ της Άρσεναλ. Ο 25χρονος διεθνής με το Τόνγκο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων με την ομάδα του Μάντσεστερ, που έχει επίσης αποκτήσει τους Κάρλος Τέβεζ, Ρόκε Σάντα Κρουζ.

Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο

Στα ύψη θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος σήμερα Κυριακή, καθώς το μελτέμι υποχωρεί και η θερμοκρασία παρουσιάζει αισθητή άνοδο σε όλη τη χώρα και κυρίως στο Ιόνιο, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Σήμερα προβλέπονται θερμοκρασίες 40 βαθμών κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στη Θεσσαλία. Οι επιστήμονες αποδίδουν την αύξηση της θερμοκρασίας τόσο στην εξασθένιση των ανέμων στο Αιγαίο όσο και στις θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής που θα κινηθούν προς την περιοχή μας. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει προοδευτική πτώση τη Δευτέρα και την Τρίτη, για να σημειώσει νέα μικρή άνοδο από την Τετάρτη.