Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ.ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟ

Ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινή εκδήλωση – συζήτηση, που έγινε στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα ‘‘Ευρωπαϊκή Ένωση: Κρίση – Προκλήσεις & Προοπτικές’’, με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή τού ΠΑΣΟΚ Κώστα Μποτόπουλο.

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα: Επεισόδια και Ξύλο...

Θλιβερά επεισόδια ακολούθησαν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα άρχισαν στο...έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ντάσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με το ανύπαρκτο πέναλντι και κάπου εκεί άρχισαν όλα...
Οπαδοί του ΠΑΣ εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και έρχονται στα χέρια με παίκτες του ΑΟ Κέρκυρα. Αυτομάτως εισέρχονται και οπαδοί των γηπεδούχων και όλα θύμισαν πολεμικό τοπίο. Μέγα λάθος η τοποθέτηση οπαδών και των 2 ομάδων στην ίδια κερκίδα.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΝΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Superleague Β' Γύρος - 25η αγωνιστική

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Πανσερραϊκός-Α.Ε.Κ. 1-5
Ο.Φ.Η.-Λεβαδειακός 0-2
Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0
Αστ.Τρίπολης-Άρης 4-0
Ηρακλής-Πανιώνιος 2-1
Θρασύβουλος-Εργοτέλης 1-3
Παναθηναϊκός-Λάρισα 3-0

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 0

0 - 0

Με βάση τις συνθέσεις των δύο ομάδων θα περίμενε κανείς την απόλυτη υπεροχή του ΠΑΟΚ κόντρα στην-αγωνιζόμενη για πρώτη φορά μαζί-ενδεκάδα των Πειραιωτών, κάτι όμως που δεν είδαμε ποτέ στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μπήκαν μουδιασμένα και ολίγον κουρασμένα. Όχι πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ούτε είχε τη μεγάλη φάση. Ωστόσο, ήταν καλύτερα στημένος και πιο ορεξάτος.