Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η Υφυπουργός κ.Τzάκρη υποδέχεται τους νεοδιόριστους στο υπουργείο


ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !...

Την ίδια ώρα που σε επίπεδο Συνασπισμού, γίνεται της μουρλής, με τη διάσπαση προ των πυλών, καθώς η αντιπαράθεση με την ανανεωτική πτέρυγα έχει περάσει σε μεθοδεύσεις αποκλεισμών, (ο Κου-βέλης έξω από το Συνέδριο…), ενώ σε επίπεδο ΣΥΡΙΖΑ η διαμάχη με τους Fans του Αλαβάνου, οξύνεται, μέρα με τη μέρα, ο διακοσμητικός Πρόεδρος, ο Αλέξης, επιχειρεί να θολώσει τα νερά, καταφεύγοντας στη γνωστή συνταγή της σου-πιάς : «δεν θ΄ αντέξει η κυβέρνη-ση !...».
Μιλάει, δηλαδή, αυτός, που θ΄ αντέξει, ο …ακλόνητος !...
Τα τσιτάτα, ήταν ανέκαθεν μια προσφιλής μέθοδος, που χρησιμοποιούσαν οι αγκιτάτορες της παραδοσιακής και περιθω-ριοποιημένης Αριστεράς, για να κάνουν θόρυβο γύρω τους, ακριβώς λόγω της αδυναμίας να παρουσιάσουν έργο ή ωφέλιμες προτάσεις. Ο «χορός» καλά κρατεί και σήμερα κι ο Αλέξης μας αποτελεί καραμπινάτο δείγμα συνεχιστή, μιας αδιέξοδης και χρεοκοπημένης, παράδοσης : την ώρα που ο ίδιος κλυδωνίζεται άγρια κι είναι έτοιμος να σωριαστεί, φωνάζει «πέφτετε !...».

Στον δρόμο του Γιώργου! Σχέδιο - σοκ στη Βρετανία για μείωση των δαπανών από τους ομοϊδεάτες του κ. Σαμαρά!!

Αύριο Δευτέρα η κυβέρνηση συνεργασίας των Συντηρητικών/Φιλελευθέρων Δημοκρατών - αδελφά κόμματα του κ. Σαμαρά! και ΟΧΙ του ΚΚΕ!-πρόκειται να παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του σχεδίου των περικοπών 6 δισ. λιρών στον δημόσιο τομέα!, μία κίνηση που αποσκοπεί να καθησυχάσει τις αγορές για διασφάλιση των μελλοντικών δανεισμών του κράτους. Την ίδια ώρα, ο ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουΐς Ροδρίγεθ Θαπατέρο τόνισε πως η κυβέρνησή του παραμένει αμετακίνητη ως προς την υλοποίηση του πακέτου μειώσεων κατά 15 δισ. ευρώ των δημοσίων δαπανών, παρά την πίεση των εργατικών ενώσεων, οι οποίες διαμηνύουν πως θα κηρύξουν γενική απεργία εάν δεν αποσυρθεί το σχέδιο.
diaporon-bl 

Στο στόχατρο των αρχινονών της διαπλοκής Μπόμπολα-Ψυχάρη ο Γιώργος Παπανδρέου!!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας “ΑΞΙΑ”, οι ισχυροί “δημοκρατικοί” εκδότες έχουν ενοχληθεί με τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου, όχι μόνο επειδή τους αντιμετωπίζει ως απλούς επιχειρηματίες και δε συνομιλεί μαζί τους, αλλά και διότι αποφάσισε, χωρίς καμία διαβούλευση, να επιβάλει φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων.Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες του Πήγασου και του ΔΟΛ, Γιώργος Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης, στην πρόσφατη συνάντησή τους, συζήτησαν εκτενώς το θέμα και αποφάσισαν να αντιδράσουν με τρόπο κοινό και συντεταγμένο.Δεν είναι τυχαίο ότι το "Έθνος" και τα "Νέα" επικρίνουν πια ανοιχτά λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης, ενώ έχουν πάψει να λειτουργούν ως “κυματοθραύστες” των σκληρών μέτρων προς την κοινή γνώμη. Ενδεικτικό είναι ότι το κύριο ρεπορτάζ των "Νέων" έλεγε ότι ΔΝΤ και Κομισιόν θα επιβάλουν νέα μέτρα στην Ελλάδα τον Ιούλιο, αναφερόμενο και στις “τραγικές καθυστερήσεις” ορισμένων από τις πιο βασικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης έναντι των εταίρων μας.Την ίδια στιγμή, καθαρά απέναντι στην κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει περάσει και η "Ελευθεροτυπία", αφού εδώ και δύο μήνες βγαίνει στην κυβέρνηση αρκετά επιθετικά, και ασκεί συστηματική αντιπολίτευση.Άλλωστε, ήταν η Ελευθεροτυπία, που φιλοξένησε το ρεπορτάζ που στάθηκε η αφορμή για την παραίτηση της Άντζελας Γκερέκου. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δε θα κάνει προς το παρόν πίσω όσον αφορά στην τηλεοπτική διαφήμιση.

Το επίμαχο άρθρο
Το άρθρο 5 Σημείο 12 του νομοσχεδίου για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ, που προβλέπει το φόρο 20%:«Επιβάλλεται ειδικός φόρος στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση. Ο συντελεστής του φόρου ορίζεται σε ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) επί της αξίας της διαφήμισης που υπολογίζουν τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις .Ο φόρος βαρύνει άμεσα τη διαφημιζόμενη επιχείρηση ή το διαφημιστή που μεσολαβεί και το τιμολόγιο εκδίδεται στο όνομά του… Τον ειδικό φόρο εισπράττουν τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και αποδίδουν στο Δημόσιο με μηνιαίες δηλώσεις που υποβάλλουν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος αυτών, μέχρι την εικοστή (20η) ημέρα κάθε μήνα, για τα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του προηγούμενου μήνα.»Βέβαια, η πληρωμή του φόρου στο δημόσιο, εμποδίζει τις διαφημίσεις με πίστωση, αφού θα καταβάλλονται τον επόμενο μήνα, δεδομένου ότι είναι συνήθης πρακτική από τις διαφημιστικές εταιρείες η εξόφληση στα μέσα μέχρι και έξι μήνες, όταν όμως πληρώνονται άμεσα, τα τηλεοπτικά κανάλια θα έχουν ρευστό στα ταμεία τους για τουλάχιστον είκοσι ημέρες μέχρι να το καταβάλουν στο δημόσιο.

Ηρθε η "ώρα του Καραμανλή" ;;

tvorini-gr

41 εκατ. ευρώ το χρέος του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας!

alt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο ‘’κόκκινο’’ οι οφειλές του ΓΝΚ καθώς σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό που παρουσίασε σήμερα ο διοικητής  Κ. Γρηγορόπουλος οι οφειλές προς τρίτους ξεπερνούν τα 41 εκατ. ευρώ!
Ο κ. Γρηγορόπουλος επέρριψε ευθύνες μεταξύ άλλων και στην προηγούμενη διοίκηση για τη σημερινή δυσχερή οικονομική θέση που έχει  περιέλθει το ίδρυμα.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 14 εκατομμύρια  εκ του χρέους προκύπτουν από οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων, ενώ ποσό 18 εκατ. δεν έχει ακόμα βεβαιωθεί, βάσει των νοσηλείων...

Ορίστηκε το νέο Δ.Σ.

Ανακοινώθηκε σήμερα  η σύνθεση του νέου  Δ.Σ.  στο ΓΝΚ.
Εκτός του Θρ. Γερογιάννη (αντιπρόεδρος), συμμετέχουν οι κ.κ. Παγκράτης, Πέτσιου, Κατσαρός και Μηλιώτη.
Ο διοικητής του ΓΝΚ εκτίμησε τέλος πως η δοκιμαστική λειτουργία του νέου Νοσοκομείου ξεκινά στα τέλη του επόμενου μήνα, ενώ σε πλήρη λειτουργία θα τεθεί το φθινόπωρο.

Με τη λογική ΠΑΜΕ ανυπάκουα, δεν πάμε πουθενά !

http://koukou.files.wordpress.com/2009/02/kkakk.jpgΠΑΜΕ ανυπάκουα και όποιον πάρει ο χάρος. Το νέο τύπου αντάρτικο που υιοθέτησε και εφαρμόζει η ηγεσία του ΠΑΜΕ, αλήθεια ποιον στοχεύει και ποιον προστατεύει; Ποιον πλήττει και ποιον ευνοεί;
Μήπως το μονοπωλιακό ή το παρασιτικό κεφάλαιο; Τους εργοδότες ή μήπως τους μικρούς και μεσαίους εμπόρους, εργαζόμενους σε αυτούς και τις τοπικές κοινωνίες που ζουν από τον τουρισμό, που περιμένουν το κρουαζερόπλοιο για να κάνουν σεφτέ στο μαγαζί τους;
Αυτός ο όψιμος ακτιβισμός όχι μόνο δεν προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως διατείνεται η ηγεσία του ΠΑΜΕ, όχι μόνο δεν ενισχύει την πολιτική επιρροή του ΚΚΕ, αλλά αντιθέτως κόβει τις γέφυρες με τμήματα της κοινωνίας, τμήματα που δεν είναι πλούσια, ούτε προνομιούχα, αλλά στο κυνήγι της καθημερινής είσπραξης, που αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και προπαντός των παιδιών τους, αλλά προοπτική και φως δεν βλέπουν.
Από την άλλη αποκαλύπτει και μία διαφορετική αντίληψη για τη δημοκρατία από εκείνη που είχε το ΚΚΕ μετά το 1974 και γνωρίζουν καλά όσοι πέρασαν από τις γραμμές του.
Η υπευθυνότητα και η ταξική πάλη με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών αντικαταστάθηκε από την ανυπακοή και τα τυφλά? ρεσάλτα σε λιμάνια, ξενοδοχεία και γραφεία.
Αν νομίζουν ότι έτσι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και της χώρας. Αν πιστεύουν ότι το αντάρτικο ή ο κλεφτοπόλεμος που προκαλεί ζημιές σε εμπόρους μικρούς και μεγάλους, σε εργαζόμενους είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να προωθήσουν αλλαγές στην κοινωνία ας συνεχίσουν και να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Γιατί όπως έχει διδάξει η ιστορία σε δύσκολους καιρούς αβεβαιότητας και ανασφάλειας η κοινωνία αποζητά στιβαρές ηγεσίες που προσφέρουν ασφάλεια, πράγμα που δεν κάνει το ΠΑΜΕ σήμερα.
imerisia
ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΩΡΑΙΤΙΚΩΝ-Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ. 
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΚΤΗ ΜΕΣΣΟΓΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΩ ΑΚΤΗ ΜΕΣΣΟΓΓΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ 200 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ !

Αεροπορικά εισιτήρια από Ιταλία για Ρόδο 7 ( επτά ) Ευρώ για τον Ιούνιο!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΝΗΣΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ;;;


Ξεκινούν από σήμερα  νέες πτήσεις  της Αεροπορικής Εταιρείας Ryanair από την Πίζα της Ιταλίας προς τη Ρόδο και ακολουθεί στις 27 Μαίου, η σύνδεση της Ρόδου με το Μιλάνο σε εφαρμογή της τριετούς συμφωνίας που έχει συναφθεί με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Την έναρξη των πτήσεων για τη Ρόδο ανακοίνωσαν η κ Melisa Corigan διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας και η Giulia Gambacciani, Sales & Marketing Executive της Ryanair σε συνέντευξη τύπου .
Ενόψει της έναρξης των πτήσεων η εταιρεία, θα διαθέτει τα εισιτήρια προς Πίζα και Μιλάνο στην τιμή των επτά ευρώ το άτομο για τα ταξίδια που θα γίνουν τον Ιούνιο.
Οι κρατήσεις όμως πρέπει να γίνουν, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Μαίου.
Για τα υπόλοιπα εισιτήρια το μέσο κόστος θα είναι περίπου 30 ευρώ !!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εταιρεία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Πίζα προς τη Ρόδο .
Ισάριθμα θα είναι και τα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μιλάνο για τη Ρόδο. Ήδη έχουν κλείσει 169 θέσεις από Πίζα για Ρόδο και 170 για το δρομολόγιο από το Μιλάνο. Υπάρχουν όπως τονίστηκε σκέψεις για προσθήκη και άλλων πτήσεων.
Η Ryanair διαθέτει στόλο 240 σύγχρονων αεροσκαφών Βοινγκ 737 -800s. Σε αυτό το στόλο τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν 48 ακόμη σύγχρονα αεροπλάνα.
Ειδικά για τη Ρόδο στόχος είναι να διακινηθούν 65.0000 επιβάτες με τα δύο δρομολόγια την εβδομάδα από και προς Πίζα και Μιλάνο που είναι και οι μεγαλύτερες βάσεις από αυτές που διαθέτει η εταιρεία.
rodosblog-xrisostomos 

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΝΗΣΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ;;;
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ !! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ (Easyjet & Ryanair) ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ Η' ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ LANDING FEES ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. 
ΡΟΔΟ,ΚΩ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Ryanair ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ Easyjet!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ !

Γ.Παπανδρέου: Καθυστέρησε η Ευρώπη

Για ολιγωρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχτηκε η χώρα μας και το ευρώ, μίλησε ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι αποφασισμένος για την πιστή εφαρμογή των μέτρων που έλαβε η Ελλάδα.
Την ίδια ώρα, με τη δήλωση ότι το ευρώ δεν κινδυνεύει απάντησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ στις συνεχείς επιθέσεις των κερδοσκόπων, που δημιουργούν αναταράξεις στις οικονομίες των χωρών της ΕΕ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βραβευμένος με Νομπέλ Οικονομίας, Γιόζεφ Στίγκλιτς. Περισσότερο συγκρατημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, ο οποίος εμμένει στις επιπτώσεις της κρίσης στην ανάπτυξη.
i-reportergr

Θα μπορούσε να λέει...



-Πρόεδρε, νομίζω πως άδικα μας κατηγορούν. Εμείς δεν φταίμε. Το ΠΑΣΟΚ φταίει.
 
Δια την αντιγραφήν
Αγγελος Παπαδομιχελάκης