Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΑ ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ - ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ

Συνελήφθει σήμερα 26χρονος για απόπειρα διάρρηξης παγκαριού, του ιερού ναού κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα Μωραίτικα - Δήμου Μελιτειέων. Κατά τις 13.00 το μεσημέρι επίτροπος της εκκλησίας μαζί με κάτοικο του χωριού, εισήλθαν στον ναό και είδαν άγνωστο άτομο να έχει παραβιάσει το παγκάρι. Με θάρρος λιονταριού ο Ν.Κ κατάφερε να ακινητοποιήση τον δράστη και να αποτρέψει την ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί τελετή προς τιμήν του θαρραλέου συμπολίτη μας για την πράξη αυτή σύντομα, του οποίου θα απονεμηθούν τιμές αρχηγού κράτους.

Ο ΓΑΛΛΟΣ SPIDERMAN ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ HONG-KONG

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε το Σάββατο στη Ρόδο, ο συγγραφέας Νίκος Κάσδαγλης. Γεννημένος στην Κω, εκτός από συγγραφικό έργο, ανέπτυξε αντιστασιακή δράση στη διάρκεια της δικτατορίας.

ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ;;;

Αλλαγές στη διάρκεια των αναβολών στράτευσης για σπουδές, με κόψιμο της αναβολής για μεταπτυχιακά, σταδιακή κατάργηση από το 2010 της κατάταξης των νέων στην Αεροπορία και στο Ναυτικό και στράτευση όλων πλέον στον Στρατό Ξηράς- όπου θα υπηρετούν οι πάντες στην περιφέρεια- προβλέπει το σχέδιο που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Άμυνας για τη στρατιωτική θητεία.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!

Παραιτείται ο Walter Veltroni ύστερα από την ήττα στη Sardinia

Ο Βάλτερ Βελτρόνι παραιτήθηκε από την ηγεσία της ιταλικής κεντροαριστεράς, ύστερα από τη μεγάλη ήττα που υπέστη στις περιφερειακές εκλογές στη Σαρδηνία για την προεδρία του νησιού, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Ο 53χρονος Βελτρόνι είχε χάσει από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι στην Ιταλία.

Ντοπέ ο Χοσέ Ρόκα με Budesonide!!!

Τελειώνει όπως όλα δείχνουν η καριέρα του Ισπανού τερματοφύλακα, Χοσέ Ρόκα, στον Πανθρακικό αφού ο 33χρονος βρέθηκε θετικός σε χρήση αναβολικών ουσιών! Τον είχαν υποβάλει σε έλεγχο τον Ιανουάριο μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή και βρέθηκε θετικός σε χρήση στεροειδούς φαρμάκου και συγκεκριμένα στην ουσία Budesonide.

Αγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter!!!

Επίθεση με πυροβολισμούς έξω από τις εγκαταστάσεις του Alter εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τέσσερις άγνωστοι, ο οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά το τηλεοπτικό κανάλι, από τα πυρά των δραστών που επέβαιναν σε μηχανές προκλήθηκαν μόνο ζημιές σε οχήματα του σταθμού, ενώ πριν τραπούν σε φυγή εκτόξευσαν και εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος δεν εξερράγη.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (G7 - ROME)

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Σοΐτσι Νακαγκάουα, ο οποίος εμφανίστηκε μεθυσμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της G-7 στη Ρώμη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Την άμεση απομάκρυνση του ζητούσε και η αντιπολίτευση. Ο 55χρονος Σοΐτσι Νακαγκάουα είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού της χώρας Τάρο Ασο και η παραίτησή του δημιουργεί έντονους κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και ενώ η οικονομία έχει «βυθιστεί» στη χειρότερη ύφεση από το 1974.

ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

Μια πλακέτα αφιερωμένη στη μνήμη του 15χρονου Αλεξη Γρηγορόπουλου ανάρτησε την Τρίτη η μητέρα του άτυχου μαθητή, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, στα Εξάρχεια.

«Εδώ, στις 6 Δεκεμβρίου 2008, εντελώς αναίτια, έσβησε το παιδικό χαμόγελο του αθώου δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τις σφαίρες αμετανόητων δολοφόνων» αναγράφεται στην πλακέτα δίπλα από τη φωτογραφία του άτυχου μαθητή.

Απεβίωσε o Γ. Παπαδημητρίου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ.Παπαδημητρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1944 και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία. Στην πλούσια επιστημονική του δραστηριότητα περιλαμβάνονται συνεργασίες με το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ, τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε μέλος του Ιδρύματος Τρίτση, νομικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών. Την περίοδο 2000-2004, διατέλεσε επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση του Κυπριακού. Το 2003, τιμήθηκε με το παράσημο «Ανώτερος Ταξιάρχης», του Τάγματος Μακαρίου Γ’ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αποσύρεται το βιολογικό βρεφικό γάλα Banbynat (Vitagermine)!!!

Όχι μόνο το βρεφικό γάλα σε σκόνη Βabynat, σε παρτίδα του οποίου βρέθηκε εντεροβακτηρίο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βιολογικά βρεφικά προϊόντα της εταιρείας «Vitagermine» αποσύρονται από την ελληνική αγορά, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΦ «δεν έχουν ελεγχθεί πριν κυκλοφορήσουν».

Παπανδρέου προς Παπούλια:«Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης»

Στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ. «Η χώρα έχει άμεση ανάγκη αλλαγής πορείας με μια νέα κυβέρνηση που θα προκύψει με απόφαση του ελληνικού λαού», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, αναλύοντας την πρότασή του για εκλογές.

(Ν.Δ) - Νέο δυναμωτικό χάπι !!!


Ανακουφίζει από τις παρενέργειες που προκαλούν οι δημοσκοπήσεις !!!

Δικάζονται στη Σουηδία οι ιδρυτές του Pirate Bay

Ξεκινά σήμερα στη Σουηδία η δίκη των ιδρυτών του δημοφιλούς site Pirate Bay, που προσφέρει πρόσβαση σε πειρατικά αντίγραφα ταινιών, μουσικής και άλλου υλικού. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι δικάζονται για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, έπειτα από προσφυγή της διεθνούς δισκογραφικής βιομηχανίας.

Η λύση στο οικονομικό πρόβλημα!!!

Μείναμε κόκα-λο...

Η ελίτ της ελληνικής showbiz δηλώνει σοκαρισμένη από τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου. Είναι να μη σοκαριστεί; Πως θα τη βγάλει τώρα χωρίς κόκα;
ΥΓ. Απορώ τι είναι χειρότερο... Η κόκα ή οι μπόμπες που σερβίρουν έξω...; Το κεφάλι μουυυυυυυυυυυ....!!!!
http://drseeng.blogspot.com

NBA All-Star 2009: Nate Robinson Sprite Slam Dunk Contest FINAL ROUND

ΣΒΕΛΤΑ!!!

Αισιόδοξος ο Υπουργός οικονομίας για την κρίση

Παπανδρέου: «Έχουμε ένα από τα πιο συγκεντρωτικά κράτη της υφηλίου»

Η αποκέντρωση αποτελεί θεμελιακή αρχή στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντησή του με την ΕΝΑΕ, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα είναι από τα πιο συγκεντρωτικά κράτη, γεγονός που επιβαρύνει ιδιαίτερα και το έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «έχουμε ένα από τα πιο συγκεντρωτικά κράτη της υφηλίου».
Πρόσθεσε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που αντιμετωπίζει έτσι κι αλλιώς πολλά προβλήματα, επιβαρύνεται ιδιαίτερα από αυτόν τον συγκεντρωτισμό, ο οποίος μετατρέπει το νομάρχη σε «πελάτη» του κράτους, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο έργο.
Το αποτέλεσμα είναι και όσα έργα γίνονται να είναι αποσπασματικά, αλλά και οι νομάρχες να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο, τόνισε ο κ.Παπανδρέου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ η αποκέντρωση αποτελεί θεμελιακή θέση, μαζί με την εκχώρηση των απαραίτητων πόρων, προκειμένου να στηριχτεί.
Ο κ. Παπανδρέου είπε επίσης ότι στο πρόγραμμα του κινήματος, το επιτελικό κράτος που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί τα μεγάλα έργα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πρότασης για την αποκέντρωση και την αλλαγή της διοικητικής δομής της χώρας.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ L.A.Galaxy Ο David Beckham

Σύμφωνα με το "SkySport24", οι δικηγόροι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και των Λος Άντζελες Γκάλαξι κατέληξαν σε συμφωνία αναφορικά με τη λήξη της συνεργασίας του Άγγλου άσου με την ομάδα του MLS, κάτι που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την παραμονή του στο "Σαν Σίρο", με την προϋπόθεση να τα βρει μαζί του και η διοίκηση της Μίλαν.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2008 Ο KAKA ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ SAMBAFOOT.COM

Άλλη μία τιμητική διάκριση στην καριέρα του δέχτηκε ο Κακά, καθώς αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος παίκτης που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τη χρονιά που πέρασε, μετά από ψηφοφορία της ιστοσελίδας Sambafoot.com. Στην ψηφοφορία που έγινε πήραν μέρος -εκτός από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας- γνωστοί Βραζιλιάνοι παίκτες και προπονητές, με τον σούπερ σταρ της Μίλαν και της "σελεσάο" να συγκεντρώνει το 25% των προτιμήσεων, αφήνοντας 2ο τον Ρομπίνιο της Μάντσεστερ Σίτι και 3ο τον Λουίς Φαμπιάνο της Σεβίλλης.

Κομισιόν: Αυξήστε φόρους, περικόψτε μισθούς

Περικοπές μισθών και καταναλωτικών δαπανών του Δημοσίου και αυξήσεις φόρων, συνολικού ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ, αναμένεται να ζητήσει από την κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διετία 2009-2010, ώστε να ρίξει το έλλειμμα του προϋπολογισμού κάτω από το 3% του ΑΕΠ στο τέλος του 2010. Τότε θα ληφθεί η απόφαση για υπαγωγή της Ελλάδας και πάλι στο καθεστώς υπερβολικού ελλείμματος και επιτήρησης και θα διατυπωθούν οι επίμαχες συστάσεις προς την κυβέρνηση για τα μέτρα που πρέπει να πάρει.

ΠΑΣΟΚ: Η Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαιώνει την αποτυχία και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης

Ως άλλη μία επιβεβαίωση της αδυναμίας της κυβέρνησης να αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και απόδειξη της ανυπαρξίας αξιόπιστου σχεδίου για έξοδο από την κρίση, αλλά και της αποτυχίας της μέχρι τώρα εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής, βλέπει η Αντιπολίτευση την έκθεση της ΤτΕ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1

1-1