Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Θα αντικατασταθεί ο Σάκης Ρουβάς στη Eurovision...

O «ΚαραμαΣάκης» θα μας εκπροσωπήσει σήμερα το βράδυ στη Eurovision σε αντικατάσταση του Σάκη Ρουβά. Η απόφαση πάρθηκε εκτάκτως σήμαρα σε υψηλό Κυβερνητικό επίπεδο.Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες αλλαγές στο χορευτικό καθώς και στο τραγούδι «This is our night» το οποίο θα γίνει «This is our Right».Ήδη ο ΚαραμαΣάκης αν και κουρασμένος άρχισε πρόβες στη Μόσχα.Εξουθενωμένος δήλωσε «ευτυχώς που δεν μπορούν να με ψηφίζουν οι Έλληνες» !!!Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία πρόβα του «ΚαραμαΣάκη».



Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση



O πραγματικός λόγος που έκλεισε η Βουλή

Ατιμούτσικα...

Εμπρηστικές επιθέσεις σε κτίρια της ΔΕΗ

Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τη νύχτα σε δύο κτίρια της ΔΕΗ, στον Άγιο Δημήτριο και τη Νέα Ιωνία. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν τη μια, σχεδόν ταυτόχρονα. Η πρώτη εκδηλώθηκε στο κτίριο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην πλατεία Αλέκου Παναγούλη στο Μπραχάμι. Η δεύτερη είχε ως στόχο το κτίριο της ΔΕΗ, στη συμβολή των οδών Ρούμελης και Καποδιστρίου, στην Αλσούπολη. Οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ, από τις οποίες ξέσπασαν πυρκαγιές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Απολύσεις ετοιμάζει η Οpel

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας προειδοποίησε ότι το Βερολίνο μπορεί να μην καταφέρει να σώσει όλες τις θέσεις εργασίας στην Όπελ, την οποία ενδιαφέρεται να αγοράσει η Φίατ και άλλες εταιρείες, αναφέρει το ΒΒC. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τη γερμανική κυβέρνηση όσο και την Τζένεραλ Μότορς, στην οποία ανήκει σήμερα η Όπελ, και έχει ήδη προειδοποιήσει ότι εάν αποκτήσει την Όπελ τότε πιθανότατα ένα εργοστάσιό της στη Γερμανία θα κλείσει. Η Φίατ ζητά εγγυήσεις από τη Γερμανία για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία.

Εμπλέκουν Αλογοσκούφη στην υπόθεση «Γερμανός»

Ενήμερος για τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία για την εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote ήταν ο τότε υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, όπως υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης. Ο κ. Μανώλης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης είχε πει ότι ο κ. Αλογοσκούφης ήταν ενήμερος για τη συμφωνία. Ο κ. Μανώλης κατέθεσε στον 2ο τακτικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της εξαγοράς της αλυσίδας καταστημάτων «Γερμανός» από την θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ, την Cosmote και επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να χαρακτήρισε ιδιαίτερα υψηλό το τίμημα της εξαγοράς και υποστήριξε ότι η μετοχή της «Γερμανός» ανέβηκε μετά τη συνάντηση που είχαν τον Σεπτέμβριο του 2005 οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ, της Cosmote και της «Γερμανός».
http://www.tanea.gr

ΠΑΤΩΣΑΜΕ!!!

Σε συνεχή καθοδική πορεία βρίσκεται η ελληνική οικονομία όπως πιστοποιούν και τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Στην οικοδομική δραστηριότητα, στις εμπορευματικές συναλλαγές και στη βιομηχανική παραγωγή τα στοιχεία είναι απογοητευτικά, «ανοίγοντας το δρόμο για την ύφεση. Αναλυτικότερα, ως προς την οικοδομική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας η συνολική οικοδομική δραστηριότητα, δημόσια και ιδιωτική, το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, σημείωσε βουτιά κατά 29,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, όσον αφορά τον όγκο των νέων κτισμάτων. Σε όλη τη χώρα εκδόθηκαν οικοδομικές άδειες για 7,57 εκατ κυβικά νέα κτίσματα, ενώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο είχαν εκδοθεί οικοδομικές άδειες για 10,7 εκατ. κυβικά. Ακόμα πιο «μαύρη» είναι η εικόνα από την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου εκδόθηκαν οικοδομικές άδειες για νέα κτίσματα συνολικού όγκου 7,2 εκατ, κυβικών έναντι αδειών για 10,5 εκατ. κυβικών νέων κτισμάτων το πρώτο δίμηνο του 2008 ( πτώση 31,1%). Τη μεγαλύτερη κάμψη στην ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα, όσον αφορά στον όγκο, παρουσίασε το πρώτο δίμηνο το Βόρειο Αιγαίο (μείωση 58,2%) και η Δυτική Μακεδονία (μείωση 56%) ενώ στην Αττική σημειώθηκε πτώση 27,5%.