Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

MIG - ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Υπογράφονται σήμερα το απόγευμα στο Ζάππειο Μέγαρο οι συμβάσεις εξαγοράς του ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Marfin Investement Group (MIG).

Φόρεσε πλερέζες η Ντόρα.

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Σχολιάζοντας το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ εκφράζει την βαθειά δυσαρέσκεια της προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, διότι παρακολουθούμε τις συνεχείς αναφορές, σχεδιασμούς και ανακοινώσεις έργων μόνον για τα νησιά του Αιγαίου, λες και τα μικρά νησιά του Ιονίου (Ιθάκη, Κάλαμος, Μαθράκι κτλ.) δεν είναι Ελλάδα.Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ουδόλως ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα μας.Όλοι δήθεν ανακοινώνουν μεγάλα έργα που ουδέποτε υλοποιούνται.Όλοι τους ενδιαφέρονται για πολυπληθείς περιοχές όπου αναμένουν πολλούς ψήφους στις εκάστοτε εκλογές, τα μικρά νησιά βλέπετε έχουν μικρό και αμελητέο πληθυσμό τον οποίο και δεν υπολογίζουν.Μας έχουν υποσχεθεί εγγράφως από το 2007 ότι μέσω της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στο μικρό νησί μας θα εγκαταστήσουν μονάδα αφαλάτωσης, ότι θα μας κατασκευάσουν τον κεντρικό παραλιακό δρόμο που συνδέει το κεντρικό λιμάνι του νησιού περιφερειακά και που αυτή την στιγμή είναι χωματόδρομος αδιάβατος από τις κατακρημνίσεις.Όλοι τους μας «δουλεύουν» κατά τα κοινώς λεγόμενα, καμία υπηρεσία δεν γνωρίζει πότε θα εκτελεστούν τα έργα αυτά, μας παραπέμπουν από τον “Άννα στον Καϊάφα”.Βέβαια για όλη αυτήν την κατάσταση μεγάλη ευθύνη έχουν και όλα τα ΜΜΕ του Νομού μας. Λίγοι είναι αυτοί που προβάλουν τα θέματα αυτά και όσοι τα αναφέρουν στα μέσα τους τα προβάλουν επιδερμικά και όχι με την ίδια επιμονή και σκληρότητα όπως κάνουν και για την παραμικρή λακκούβα στην πόλης της Κέρκυρας. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταλάβουν ότι στον νομό μας υπάρχουν και οι κάτοικοι των μικρών Κοινοτήτων, οι οποίοι καθημερινά ενισχύουν την οικονομική ζωή της Πόλης της Κέρκυρας.Αυτά τα λίγα προς το παρών και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο εγγύς μέλλον.

Η σιωπή που...ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο,άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης όμως.Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ συνεχίζει για 37 μέρα σήμερα την απεργία πείνας κατά των καρτέλ,ο αγώνας που δίνει είναι άνισος.Όλα τα ΜΜΕ σιωπούν,οι κοινωνικοί φορείς μαζί τους και αυτοί,όμως τα BLOG και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ το φωνάζει!Όσο μπορούμε Θόδωρε,όπως λες και εσύ σε δίνουμε δύναμη,μακάρι να μπορούσαμε να σου δώσουμε και σωματική δύναμη,αλλά έχεις αποδείξει πως δεν τη χρειάζεσαι γιατί είσαι ψυχάρα!Μας έχεις πραγματικά συγκινήσει όλους,όλο το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.Η κατάσταση της υγεία του είναι κρίσιμη,και μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή.Στο πρόσωπο του βλέπουμε τον πατέρα μας,τον θείο μας τον αδερφό μας,αν κάναμε το ίδιο όλοι θα καταλαβαίναμε πως το δράμα αυτού του ανθρώπου δεν είναι προσωπικό αλλά κοινωνικό,και δικό μας.Όποιος μπορεί να κάνει κάποια ενέργεια για βοηθήσει αυτόν τον αγωνιστή,μπορεί να γίνει και καλύτερος άνθρωπος,κάτι που είναι και ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή.
Σκεφτείτε το...

Sweet dreams...

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΝΑΓΕΝ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1 - 0

1 - 0
Mε σκορ 1-0 νίκησε σήμερα ο Α.Ο.Κέρκυρατην ομάδα της Αν.Καρδίτσας στα πλαίσια της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π Β΄Εθνικής Κατηγορίας.Το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε στο 67΄ο Γιαννιτσανάκης με κεφαλιά.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
2 - 3
Πρωταθλητής και μαθηματικά αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής, καθώς επιβλήθηκε με 3-2 του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έχει 65 βαθμούς και ακολουθούν, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ από 54. Η ΑΕΚ, νίκησε 3-1 τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Θρασύβουλο. Στα άλλα ματς: ΟΦΗ-Πανθρακικός 4-3, Ηρακλής-Λάρισα 0-2, Πανσερραϊκός-Αρης 1-2, Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1.

CEV Cup: ΠΑΟ - Lokomotiv Belgorod: 1 - 3

1 -3
Αναβολή στο όνειρο της κατάκτησης ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Αλέκου Λεώνη, προσπάθησαν, πάλεψαν τα έδωσαν όλα μπροστά σε περισσότερους από 15.000 φιλάθλους τους, αλλά απέναντί τους είχαν τους καλύτερους Ρώσους της Μπελγκοροντ με συνέπεια να γνωρίσουν την ήττα με 3-1.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σταθερό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται κατά 4,5 μονάδες. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ κατά 4,5%. Στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,1%, το ΠΑΣΟΚ 32,6%. Σε άλλη δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ κατά 3,3%, συγκεντρώνοντας στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου ποσοστό 34,2% έναντι 30,9%. Στην παράσταση νίκης, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 56,7% έναντι 35,7%.

Έκτακτα μέτρα για την 25η Μαρτίου

Έκτακτα μέτρα εν' όψει της εξόδου των εκδρομέων για την 25η Μαρτίου έλαβε η Τροχαία. Θα ισχύσει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

S.O.S. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης, αλλά και της έξαρσης της εγκληματικότητας βρίσκεται η κυβέρνηση, καθώς αδυνατεί να αντιμετωπίζει τα δύο μείζονα θέματα της επικαιρότητας. Η «απολογία» Καραμανλή την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες για τη «φορο-επιδρομή» με τη μορφή του κεφαλικού φόρου και το πάγωμα μισθών των δημοσίων υπαλλήλων αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο» και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της δημοσιονομικής κατάρρευσης. Παράλληλα, ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο επιβολής νέων, ακόμα σκληρότερων μέτρων μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς τα δημοσιονομικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξα.