Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΑΠΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ! ! !


ΜΠΛΟΦΑ ΑΛΑΜΑΝΟΥ...

Πήγε στην Κουμουνδούρου «διαρρέοντας» ότι σκόπευε να τα βροντήξει και να φύγει, αλλά παραμένει- υπό προϋποθέσεις- πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον ώς τη Δευτέρα, οπότε και θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις. O Αλέκος Αλαβάνος σε μία αιφνιδιαστική του κίνηση ανακοίνωσε χθες το απόγευμα στη γραμματεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής και εκ των πραγμάτων από την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δηλώνοντας απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα του και το εκλογικό αποτέλεσμα. Η παραίτησή του όμως δεν έγινε δεκτή και ομόφωνα η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ- από την οποία σημειωτέον απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του Συνασπισμού- του ζήτησε να παραμείνει στα καθήκοντά του και να μην καταλήξει σε κάποια οριστική απόφαση πριν από τη Δευτέρα, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου το ίδιο όργανο. Η ενέργεια του κ. Αλαβάνου ερμηνεύτηκε από ορισμένους ως κίνηση-ματ, διότι ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να παραιτηθεί πήρε ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυροποίησε τον ρόλο του εντός της συμμαχίας.

ΕΛ.ΑΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

Επιτείνει την εικόνα διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ. η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση με τη δολοφονία του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Σάββα Νεκταρίου. Σοβαρότατες ευθύνες στην κυβέρνηση για «το άνοιγμα ενός νέου κύκλου αίματος και την ένταση της ανασφάλειας των πολιτών» επέρριψε στην κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη Βουλή. Μάλιστα, κατήγγελε την προώθηση της αναξιοκρατίας που δεσπόζει στα Σώματα Ασφαλείας. Κυβερνητικές πηγές, ωστόσο, επέμεναν και χθες ότι ο Κώστας Καραμανλής «δεν πρόκειται να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του ή να λειτουργήσει υπό πίεση». Προσέθεταν, ότι ακόμη και αν υπάρξουν στο προσεχές διάστημα αλλαγές που σχετίζονται με τη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. σε υπηρεσιακό ή σε επίπεδο πολιτική ηγεσίας, δεν θα συνδέονται με το δολοφονικό χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών, αλλά θα εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο λειτουργίας της κυβέρνησης.
ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ.

Get Wet: 1ο Τουρνουά 5×5, Beach Soccer League στον Δήμο Μελιτειέων - Κέρκυρας


Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΣΟΥ !!! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BEACH HANDBALL ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER LEAGUE 5x5.

Να καούν τα καμμένα!


Δήμος Μελιτειέων: Έληξε το 10o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach handball

Έληξε το 10Ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach handball που διεξήχθη στον Ισσο Χλομού Δημου Μελιτειέων 13-14 Ιούνη. Κατά γενική ομολογία παραγόντων, θεατών και αθλητών, οι διοργανώσεις «meliticup” είναι μακράν οι καλύτερες και οι πλέον οργανωμένες διοργανώσεις! Όλες οι ομάδες, οι παράγοντες των αγώνων (κριτές- διαιτητές – παρατηρητές) συνεχάρησαν τον Δήμο Μελιτειέων και έδωσαν εκ νέου ραντεβού για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Από την μεριά του ο Δήμαρχος Μελιτειέων κ. Λειβαδιώτης ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα στην όμορφη και φιλόξενη παραλία του Ισσου Χλομού, ευχαρίστησε τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες του Δήμου, τους εργαζόμενους στον Δήμο που υπερέβαλλαν εαυτόν έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απατήσεις των διοργανώσεων και τέλος όλους τους επισκέπτες στην παραλία για την προτίμηση τους, υποσχόμενος ότι οι προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών θα έχουν συνέχεια!
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής για την στήριξη τους και στο Πανευρωπαϊκό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και στον κο Ρίζο Γεώργιο, χορηγό του τουρνουά «meliticup 09» Τους απονεμήθηκε δε αναμνηστικό- συλλεκτικό μετάλλιο. Αναμνηστικό μετάλλιο απενεμήθη επίσης στους κους Παληκυρα Σπύρο και Πέρρο Νίκο- καθηγητές Φυσικής Αγωγής- για την όλη τους συνεισφορά στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων στον Ισσο, που περιπιπτόντως να αναφέρουμε οτι στις 26,27 και 28 Ιουνίου διεξάγεται το Πανελλήνιο τουρνουά «adidas beach Soccer League».
Επίσης ευχαρίστησε την σχολή χορού «Χοροκίνηση» της κας Οικονόμου Χριστίνας, αφού επί τρία συνεχόμενα χρόνια καλύπτει το καλλιτεχνικό μέρος των διοργανώσεων με τα όμορφα χορευτικά σχήματα! Τον κο Μιχαλά Όθωνα, με του οποίου την συνεισφορά - μέσω του διαδικτύου- στο αθλητικό γεγονός έχουν πρόσβαση εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος από όλον τον κόσμο (live Streaming), καθώς και τον κο Ρίγγα Σπύρο για την ηλεκτρονική του υποστήριξη.
Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα:Καλύτεροι τερματοφύλακες ανεδείχθησαν οι Γαϊτάνου Κατερίνα (Νέμεσις) και Γουργούμης Κώστας (Café café Summer 04). MVP των αγώνων οι Πετρίδης (Café café Summer 04) και Συζίνου Ιωάννα (Ν. Ιωνία)
Η τελική κατάταξη
ΑΝΔΡΩΝ
1. CTS ATHENS POLITEIA
2. Café café SUMMER 04
3. ACROPOLIS BHB TEAM
4. GINIS ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
5. VAMOS 2005
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BAR BELVEDERE
7 IONIKOS BOJO CLUB
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
2 ΝΕΜΕΣΙΣ

Παρεξήγηση....

Για διακοπές φέυγει ρε παιδιά όχι για πάντα... Τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο!!! Σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρέψει...
http://trelokouneli.blogspot.com

ΟΙΚΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινωθεί το επιδοτούμενο κοινοτικό πρόγραμμα για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων με στόχο τη μείωση της ενεργειακής σπατάλης, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε πρώτη φάση πέντε βασικές εργασίες: τη βαφή εξωτερικών χώρων με ψυχρά χρώματα, την αντικατάσταση των κουφωμάτων με διπλά τζάμια, τη θερμομόνωση της εξωτερικής τοιχοποιίας και της ταράτσας, την αντικατάσταση παλαιού ρυπογόνου καυστήρα με νέας τεχνολογίας και την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

H Κoenigsegg εξαγoράζει την Saab ! ! !

Προκαταρκτική συμφωνία για την εξαγορά της σουηδικής Saab από την επίσης σουηδική Κoenigsegg υπέγραψε η General Μotors, όπως ανακοίνωσε χθες επίσημα η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Κoenigsegg είναι κατασκευάστρια αυτοκινήτων πολυτελείας, ιδρύθηκε το 1994 και απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζομένους!!! Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η General Μotors και ο όμιλος Κoenigsegg επιβεβαίωσαν τις λεπτομέρειες μιας προκαταρκτικής συμφωνίας για την εξαγορά της Saab με στόχο να διασφαλιστεί το μέλλον της τελευταίας που μέχρι πρόσφατα ανήκε στην General Μotors.

Υπό παραίτηση ο Αλέκος Αλαβάνος

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από το βουλευτικό αξίωμα, ανακοίνωσε ο Αλέκος Αλαβάνος. Η κίνησή του αιφνιδίασε τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου, που προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Τις προθέσεις του δεν γνώριζε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, οι σχέσεις του οποίου με τον κ. Αλαβάνο είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, ιδίως μετά την κριτική που άσκησε ο τελευταίος στον πρόεδρο του ΣΥΝ για τη χαμηλή εκλογική επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στα στελέχη του ΣΥΝ, που πάντως απέφυγαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ οι δύο άνδρες αντάλλαξαν τυπική χειραψία, χθες το απόγευμα, σε εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή.