Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πώς να πείσετε τον εγκέφαλό σας πώς έχετε ένα τρίτο χέρι!

Παρά τις εξελίξεις στην ιατρική, η αλήθεια είναι πως οι επιστήμονες
δεν έχουν καταλάβει ακόμα εξ' ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο... λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. ό,τι φαίνεται, όμως, είναι σχετικά εύκολο να τον μπερδέψεις όσον αφορά στη θεώρηση του εαυτού - και, συγκεκριμένα, να πειστεί πως διαθέτετε ένα τρίτο χέρι...


Να τονίσουμε πως εδώ δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό τρικ, αλλά σε μια κανονική επιστημονική μελέτη στο Karolinska Institutet Medical University της Στοκχόλμης.

ο Μιχαλάκης πήγε ''αδιάβαστος''

mixalis_mnimonio
epikairo.gr

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ !...


Το κύριο «κατόρθωμα» όσων κυβέρνησαν τη χώρα μέχρι το 2009 ήταν η δημιουργία μιας οικονομίας στρεβλής, που δεν στηρίζονταν σε υγιείς βάσεις και αυτοδύναμη παραγωγή, ενός διεφθαρμένου πελατειακού κράτους, στην υπηρεσία, πρώτα των ολιγαρχών και κατά δεύτερον των λακέδων τους πολιτικών και τρίτον το μπούκωμα του κάτω μέρους του …χαλιού, με όλα τα μεγάλα προβλήματα.

Αυτά, τάφησαν «παρακαταθήκη» για τις επόμενες γενιές και για τον ξεχωριστό πολιτικό, που δεν θα είχε την ίδια νοοτροπία μ΄ αυτούς, δεν θα κυριαρχούνταν από τον αμοραλισμό και δεν θα προσποιούνταν τον πατριώτη, αλλά θα ήταν ! Γι αυτόν που δεν θάβλεπε την πρωθυπουργία ως αυτοσκοπό, αλλά ως μέσον εξυπηρέτησης των συμφερόντων της Ελλάδας και αντιμετώπισης των διαχρονικών και θανατηφόρων προβλημάτων της.

Αυτοί που παρέδωσαν στο Γ. Παπανδρέου την Ελλάδα «φουσκωμένη» και χρεοκοπημένη, δεν δικαιούνται για να ομιλούν σήμερα και να κάνουν, μάλιστα και κριτική. ΄Ενας απ΄ αυτούς είναι κι ο Κ. Σημίτης, ο άριστος «λογιστής», που δεν είδε, όμως, τους πειραγμένους λογαριασμούς κι ο "υπεύθυνος" πολιτικός, που δεν ασχολήθηκε, όμως, με την ουσία των προβλημάτων της χώρας.

Μάλλον δεν ευκαίρησε ο άνθρωπος, τότε, και τώρα που ευκαιρεί, βρίσκει μόνο καλά λόγια και επαίνους για την πολιτεία του και μόνο κατηγορίες και κριτική για την πολιτική του Γ. Παπανδρέου.

Ένας ακόμα επιστάτης του στάβλου του Αυγεία, από τους βασικούς στοκαδόρους του κόπρου, έρχεται και ζητάει τα ρέστα απ΄ αυτόν που ανέλαβε το καθάρισμά του !

Κι όλα τα καλοθρεμμένα από την εποχή του, τσιράκια, δημοσιογραφικά, οικονομικά και πολιτικά, βρίσκουν την ευκαιρία να του δείξουν για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη τους, για όλα όσα έκανε γι΄ αυτούς και δεν έκανε για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας !...

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (video) !!!

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!