Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Δεν του σηκώνεται με τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ ......ο χαρταετός

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Α.Γκερέκου - D.Huebner

Συνάντηση με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Danuta Hübner, είχε η Βουλευτής Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ κ. Άντζελα Γκερέκου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της κ. Hübner στην Κέρκυρα.

Η D.Huebner συναντήθηκε με τους κατοίκους της Λευκίμμης

Πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση της κ. Χούμπνερ με αντιπροσωπεία των κατοίκων της Λευκίμμης οι οποίοι την περίμεναν κατά την έξοδο της από το λιμάνι. Οι κάτοικοι της μετέφεραν τις απόψεις τους για το ΧΥΤΑ Νότου καθώς και για την αντιμετώπιση τους από τις Ελληνικές αρχές, την ενημέρωσαν για τις αντιδράσεις τους για τα επεισόδια του τελευταίου οχταμήνου και το θάνατο της Μαρίας Κουλούρη. Η κυρία Χούμπνερ τους άκουσε και υποσχέθηκε ότι θα ελέγξει την υπόθεση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

0 - 0

Πρωτοβουλία ενάντια στην παιδική κακοποίηση

http://hamomilaki.blogspot.com/

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροπλάνο που επέβαινε η Angela Merkel

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος που μετέφερε τη Γερμανίδα Άγκελα Μέρκελ στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στο αεροδρόμιο του Ανόβερου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλήρωμα ανέφερε πρόβλημα στον κινητήρα και ζητήθηκε η προσγείωσή του στο κοντινότερο αεροδρόμιο. Η προσγείωση πραγματοποιήθηκε ομαλά, χωρίς άλλες “εκπλήξεις”. Αποτέλεσμα αυτής της “περιπέτειας” ήταν να καθυστερήσει και η άφιξη της Γερμανίδας Καγκελλαρίου στη Σύνοδο Κορυφής.

Σοκ στη Βραζιλία, 9χρονη είναι έγκυος με δίδυμα

ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ
Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στο Sao Paulo η είδηση αυτή. Ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από φρικτούς πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί μόλις την εξέτασαν δεν πίστευαν αυτό που είδαν, το κοριτσάκι ήταν έγκυος και μάλιστα με δίδυμα. Όπως αποκαλύφθηκε το κοριτσάκι το βίαζε επανειλημμένως ο 23χρονος πατριός της ενώ της έδινε ξυλο 40 λεπτά περίπου κάθε φορά! Το τέρας αυτό βίαζε και την πνευματικά καθυστερημένη 14χρονη αδερφή του κοριτσιού και μόλις κατάλαβε ότι η αστυνομία είναι στα ίχνη του προσπάθησε να διαφύγει με το αεροπλάνο αλλά ευτυχώς τον έπιασαν. Η τύχη του κοριτσιού και τι ακριβώς θα γίνει με την εγκυμοσύνη δεν έχει αποφασιστεί ακόμα γιατί σε τόσο μικρή ηλικία είναι όλα επικίνδυνα.
http://xenixtis.blogspot.com

Best card trick in the world - Φοβερό Τρικ

Phil Spark-Έκανε το σπίτι του Wembley για να απολάυσει τον τελικό του Carling Cup, Manchester United-Tottenham

Τι μπορεί να κάνει ένας οπαδός της Manchester United που δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια για να παρακολουθήσει τον τελικό του Carling Cup μεταξύ της ομάδας του και της Tottenham; Είναι απλό, να φέρει το ματς στο σπίτι του!Αυτό αποφάσισε να κάνει ο Phil Spark αφού δεν μπορούσε να πάει αυτός στο γήπεδο. Έτσι, την Κυριακή το σπίτι του Spark στο Didsbury έχει περιστροφική πόρτα σαν αυτή που έχει το γήπεδο, μία μεγάλη οθόνη στο δωμάτιο του, το οποίο είναι στρωμένο με γρασίδι και καθίσματα όπως αυτά του γηπέδου. Οι τοίχοι δε είναι ντυμένοι με φωτογραφίες φιλάθλων που παρακολουθούν τον αγώνα, ώστε η προσομοίωση να είναι σχεδόν τέλεια.

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 77-75

Για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1999, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κόψει το νήμα της κανονικής περιόδου στην Α-1 του μπάσκετ και να πάρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα «play offs». Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, μία εβδομάδα μετά την απώλεια του κυπέλλου στο Ελληνικό, κατάφερε να νικήσει με σκορ 77-75 τον Παναθηναϊκό και να ξεφύγει δύο βαθμούς στη βαθμολογία. Το ματς στο ΣΕΦ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και ο κόσμος στις εξέδρες (περίπου 11.000) δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Χωρίς τον τραυματία Πρίντεζη, οι γηπεδούχοι θέλησαν να παίξουν καλή και δυνατή άμυνα και κατάφεραν να σταματήσουν τον αξεπέραστο Διαμαντίδη του τελικού. Το «χρυσό» καλάθι που κατά τα φαινόμενα «κλειδώνει» την πρωτιά, πέτυχε ο ...υπαρχηγός του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με ωραίο λέι -απ , ακριβώς τρία δεύτερα πριν από το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0

0 - 0