Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Δέιτε την φωτιά κατά την άφιξη των πολιτικών!!!


Κάτi θέλει να τους πει η φωτιά και το δάσος που καίγoνται αλλά δεν έχει μιλιά...

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Αττική από το απόγευμα του Σαββάτου είναι η αιτία που δεν θα διεξαχθεί τελικά το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Επίσης η Superleague αποφάσισε να αναβληθεί και το έτερο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...


Θέλημα Θεού...


Η αγορά περιμένει την απόσυρση αυτοκίνητων

Στάση αναμονής τηρούν πλέον εισαγωγείς, έμποροι και καταναλωτές εν όψει των τελικών αποφάσεων επαναφοράς του μέτρου της απόσυρσης. Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε το προσωρινό μέτρο της -κατά 50%- μείωσης του Τέλους Ταξινόμησης, κατάφερε να τονώσει τις πολύ χαμηλές πωλήσεις νέων Ι.Χ.. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία», στην απόσυρση θα συμμετέχουν και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εγχώρια ή εισαγωγής, που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro-4 και Euro-5, δίνοντας έτσι μία επιπλέον επιλογή στους ιδιώτες καταναλωτές που επιθυμούν να αντικαταστήσουν το παλιό τους Ι.Χ., με ένα νεότερο με πολύ λιγότερα χρήματα, ενώ παράλληλα, θα βελτιώσουν και το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία», η διαδικασία της απόσυρσης θα πραγματοποιείται με πέντε απλές κινήσεις. Αρχικώς, ο ιδιοκτήτης του παλαιού Ι.Χ. θα το μεταφέρει σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης ή στον ΟΔΔΥ. Εν συνεχεία, θα παραλαμβάνει ένα πιστοποιητικό παράδοσης, κι ένα πιστοποιητικό καταστροφής, μαζί με την άδεια κυκλοφορίας του παλιού Ι.Χ. και τις πινακίδες του αποσυρθέντος οχήματος. Κατόπιν, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος θα επισκέπτεται την αρμόδια Δ.Ο.Υ. όπου ανήκει και θα καταθέτει όλα τα παραπάνω και θα εισπράττει το αναλογούν -στο αυτοκίνητο που έχει αποσύρει- ποσό και το οποίο θα κυμαίνεται από 500 έως 2.200 €. Μετά, μαζί με τα χρήματα της απόσυρσης ο κάτοχος του παλαιού Ι.Χ., θα παραλαμβάνει από την Δ.Ο.Υ. κι ένα πιστοποιητικό απόσυρσης, το οποίο θα έχει ισχύ ως τον Οκτώβριο του 2012. Αν κάποιος καταναλωτής έχει ήδη επιλέξει το νέο του αυτοκίνητο, τότε πολύ απλώς θα πρέπει να προσκομίσει το πιστοποιητικό βεβαίωσης της απόσυρσης που είχε παραλάβει από την Δ.Ο.Υ. μαζί με την άδεια κυκλοφορίας του νέου του Ι.Χ. και το τιμολόγιο αγοράς του, ώστε έτσι, να λάβει τα επιπλέον 1.000 € που δικαιούται από την αντικατάσταση του παλιού του Ι.Χ.. Ωστόσο, αν δεν έχει επιλέξει ένα νέο αυτοκίνητο, τότε έχει περιθώριο να κάνει χρήση του δικαιώματός του, το αργότερο ως τον Οκτώβριο του 2012.NΓενικώς, οι καταναλωτές που θα συμμετέχουν στο μέτρο της απόσυρσης θα μπορούν να το αντικαταστήσουν το παλαιό τους Ι.Χ. με κάποιο καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Η επιλογή κάποιου μοντέλου από δεύτερο χέρι θα βελτιώσει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων και οι καταναλωτές θα δαπανήσουν πολύ λιγότερα χρήματα για να το αποκτήσουν. Η ένταξη των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο μέτρο της απόσυρσης βρίσκει σύμφωνους τους εισαγωγείς και τους εμπόρους αυτοκινήτων, οι οποίοι έχουν χιλιάδες μεταχειρισμένα οχήματα που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro-4 και Euro-5 αδιάθετα στις εγκαταστάσεις τους. Άλλωστε, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή στην αγορά του αυτοκινήτου εντοπίζεται στην αγορά του μεταχειρισμένου όπου οι πωλήσεις είναι ελάχιστες.
http://www.madata.gr/

The Man Who Sold the World - Nirvana

Ποιά εικόνα πονάει περισσότερο;


http://www.280676.com

"Αρχίζει το ματς!"

http://redduckling.blogspot.com/

Michael Jackson: Αναβάλλεται η κηδεία του

Αναβάλλεται η κηδεία του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον που πέθανε ξαφνικά στις 25 Ιουνίου από καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της οικογένειάς του, η κηδεία του σταρ της ποπ θα γίνει στο Λος Άντζελες στις 3 Σεπτεμβρίου και όχι στις 29 Αυγούστου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί προκειμένου να συμπέσει με τα 51α γενέθλιά του. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον δεν ανέφερε τους λόγους της αναβολής. Πάντως, ο τόπος της κηδείας παραμένει ο ίδιος: Το μεγάλο μαυσωλείο του κοιμητηρίου του Φόρεστ Λόουν Μεμόριαλ Παρκ λίγο έξω από το Λος Άντζελες. Στην τελετή θα παραστούν τα μέλη της οικογένειάς του και πολύ λίγοι στενοί φίλοι. Στο μεταξύ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για την αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή. Βασικός ύποπτος παραμένει ο γιατρός του που λέγεται ότι του χορήγησε απαγορευμένο, για χρήση εκτός νοσοκομείων, ηρεμιστικό προκειμένου να καταπολεμήσει το χρόνιο πρόβλημά του της αϋπνίας.

Α.Κωνσταντόπουλος: «Να εμβολιαστούν πρώτα τα παιδιά»

Ζήτημα εμβολιασμού των παιδιών και των εφήβων κόντρα στις αποφάσεις της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης έθεσε ο καθηγητής Παιδιατρικής και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά δήλωσε, «τα παιδιά είναι τα πρώτα που θα πρέπει να εμβολιασθούν». Μεθαύριο, Δευτέρα, πάντως αναμένεται η συνάντηση των αρμοδίων στα υπουργεία Υγείας και Παιδείας, προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση για το εάν θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, όπως έχει εισηγηθεί η Εθνική Επιτροπή Πανδημίας. Ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε κάνει γραπτή εισήγηση στην Ολομέλεια της Επιτροπής για την Πανδημία της Γρίπης και η θέση του ήταν ξεκάθαρη: «Θα πρέπει να εμβολιαστεί πρώτα ο περίγυρος των παιδιών που είναι έως 6 μηνών, ακολούθως όλα τα παιδιά από 6 μηνών έως 18 ετών που είναι υψηλού κινδύνου και μετά όλα τα υγιή παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας». Από τον ίδιο, σε συνεργασία με ακόμη δύο συναδέλφους του, είχε ζητηθεί και η εισήγηση για το άνοιγμα των σχολείων. Η εισήγηση που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες ήταν πως «κρίνεται σκόπιμο να λειτουργήσουν κανονικά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά προτείνεται κάθε δύο εβδομάδες να γίνεται μια επανεκτίμηση του θέματος σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων σε κάθε σταθμό, νηπιαγωγείο ή σχολείο και αν κριθεί σκόπιμο, τότε οι Υγειονομικές Αρχές να προβούν σε κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων».

NBA: ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΠΕΣ...

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟ: 0 - 3

Με σκόρερ τους Σισέ και Λέτο ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη (3-0) και έδειξε πως έχει τα όπλα που του έλειπαν για να "καθαρίζει" τις έδρες παγίδες. Πρώτο γκολ για τον Γάλλο επιθετικό που ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, έχοντας δίπλα του τον ετνυπωσιακό αλλά και ουσιαστικό Σεμπάστιαν Λέτο.