Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ


Ninja Bear!

"Η πραγματική "συν-ΕΝΕΣΗ""

"Ο κ.Καραμανλής σήμερα είδε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της βουλής,μετά από πρόταση για διάλογο και "συναίνεση" που έγινε από τον ίδιο πριν λίγες μέρες,και φυσικά και δέχτηκαν.Η κυβέρνηση και οι επικοινωνιολόγοι της μετά από μια σειρά ερευνών πάνω στις δημοσκοπήσεις,έβγαλαν πόρισμα πως πρέπει...να κάνει αυτή τη κίνηση ο Πρωθυπουργός μήπως και επιφέρει θετικά αποτελέσματα,στις μετέπειτα δημοσκοπήσεις,για τη κυβέρνηση.Είναι δεδομένο πως κανένα κόμμα,εκτός του ΛΑ.Ο.Σ, δεν θα συναινέσει-συμμετάσχει,σε αυτή τη συγκάλυψη όλων των σκανδάλων και τραγικών,για την Ελλάδα και τη κοινωνία,κατορθωμάτων της Νέα Δημοκρατίας αυτά τα 5 χρόνια.Δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος πολίτης,που είχε κάποτε πιστέψει σε αυτή τη κυβέρνηση,ή και εξακολουθεί να τη στηρίζει,πως έχει κάποιο σχέδιο,κάποια ένδειξη,κάτι,οτιδήποτε για να δημιουργήσει προϋποθέσεις καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες.Κρίμα κ.Καραμανλή να βλέπει ολόκληρη χώρα τον Πρωθυπουργό της να μην μπορεί να αντιδράσει και να πάρει πρωτοβουλίες,και ακόμη περισσότερο να κρύβεται 5 ολόκληρα χρόνια και την κατάλληλη στιγμή(με βάση τους επικοινωνιολόγους)να βγαίνει και να λέει 5-6 ρητορικές ατάκες κάθε φορά κουνώντας τα χέρια,οι οποίες έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο.Οι πολίτες έχουν απογοητευτεί από τη πολιτική,και ιδικά οι νέοι.Το να βλέπεις καθημερινά ένα στημένο πολιτικό επικοινωνιακό σήριαλ,το οποίο και ξέρεις το τέλος,να διαδραματίζεται στα κανάλια χωρίς αντίλογο,πλέον,από τη μεριά των πολιτικών οι οποίοι δεν έχουν κάτι να πουν στο λαό,αυτό δείχνει την πραγματική "συν-ΕΝΕΣΗ",που ποτέ πια δεν πρόκειται να την υποστούμε.Την έχουμε πάρει πρέφα κύριοι που κυβερνάτε!

GAZA: CLOSED ZONE - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

"Η συνταγή της … κρίσης!!!"

Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παλαιολόγος

ENAΣ από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής παραστατικής ζωγραφικής, ο ζωγράφος Γιάννης Παλαιολόγος, έφυγε πρόωρα την Τρίτη από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο σε ηλικία 52 ετών. Μαθητής του Γιάννη Τσαρούχη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη διακόσμηση του κινηματοθεάτρου «Ρεξ», ο Γ. Παλαιολόγος ακολούθησε τις νεοπαραστατικές τάσεις. Γεννήθηκε το 1957 στο Ηράκλειο Κρήτης και παρακολούθησε ελεύθερα μαθήματα ζωγραφικής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 μ.μ. από το νεκροταφείο Κορωπίου.

Paul-Louis Mariasusay: Πατέρας στα 75 του!!!

Ένας συνταξιούχος, από την Μεγάλη Βρετανία, έγινε ο γηραιότερος πατέρας στο κόσμο αφού απέκτησε παιδί στην ηλικία των 75 ετών! Ο βετεράνος πατέρας έχει ήδη δυο κόρες με την πρώτη του σύζυγο εκ των οποίων η μια είναι μεγαλύτερη της 38-χρονης γυναίκας του ενώ έχει και πέντε εγγόνια!

Gunter Ferhoigen: «Στήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας χωρίς προστατευτισμό

Σύνοδο για συντονισμό της δράσης των χωρών που φιλοξενούν εργοστασιακές μονάδες της δοκιμαζόμενης αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας General Motors - μητρικής της γερμανικής Opel που επιζητά κυβερνητική αρωγή για να επιβιώσει - πρότεινε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας Γκίντερ Φερχόιγκεν.
Ζητούμενο είναι η διάσωση εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας...

Κυριακή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Δωρεάν οι μετακινήσεις

Δωρεάν θα μετακινούνται με τα μαζικά μέσα μεταφοράς οι γυναίκες, την Κυριακή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Την απόφαση πήρε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος τόνισε ότι τη μέρα αυτή όλες οι γυναίκες θα έχουν δωρεάν μετακινήσεις, τόσο με τα μέσα μεταφοράς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όσο και με τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα.

WWF: The Earth Hour - «Ώρα της Γης»

Tι κοινό μπορεί να έχουν το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, η Ακρόπολη και ο λόφος του Λυκαβηττού στην Αθήνα, η γέφυρα που ενώνει το Ρίο με το Αντίρριο, ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων Καβάλας και το ακριτικό Σουφλί; Όλα αυτά τα μνημεία αλλά και οι ακριτικές περιοχές και τα νησιά συμμετέχουν στην «Ώρα της Γης» το παγκόσμιο «ραντεβού» που διοργανώνει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF με μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Συνολικά 107 δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν δεχτεί να συμμετάσχουν στην πρόσφατη πρωτοβουλία του WWF κατά της κλιματικής αλλαγής. Η Ακρόπολη, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου και δεκάδες άλλα μνημεία θα πάψουν να φωτίζονται για μία ώρα, για την «Ώρα της Γης» που είναι στις 8:30 της 28ης Μαρτίου. Τα φώτα των σπιτιών τους αναμένεται να σβήσουν περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1.000 πόλεις, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, το Μπουένος Αϊρες, η Κωνσταντινούπολη, η Μόσχα και το Παρίσι.

Νεκρός αστυνομικός στη Νίκαια

Θανάσιμα τραυματίστηκε άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. στην Νίκαια, όταν ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να καταδιώξει ληστές τράπεζας, οι οποίοι και τον πυροβόλησαν. Συγκεκριμένα, νεαρός αστυφύλακας βρισκόταν μέσα ή κοντά στην Τράπεζα Κύπρου, στην οδό Σολωμού στη Νίκαια, πλησίον της πλατείας Δαβάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δένδιας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απόδραση»

Την πολιτική ευθύνη για την απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριτζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού ανέλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, ωστόσο πρόσθεσε πως έκρινε ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί.
ΑΡΓΗΣΕΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ κ.ΔΕΝΔΙΑ...

ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ή ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;;

Άκαρπες απέβησαν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή με τους πολιτικούς αρχηγούς. Οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης -με την εξαίρεση του κ. Γ. Καρατζαφέρη- είπαν «όχι» στο πρόγραμμα συναίνεσης έξι σημείων που τους παρουσίασε ο κ. Καραμανλής. Με αίτημα για εθνικές εκλογές το αργότερο έως την 7η Ιουνίου, μαζί με τις ευρωεκλογές, απαντά ο Γ. Παπανδρέου στην έκκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση.