Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ">Το καλύτερο σποτ που είδαμε ως τώρα με την υπογραφή του Παύλου Γερουλάνου

Φυσικά και δεν σεβάστηκαν τίποτα.Προφασίζονται το στοίχημα της Οικονομίας, ενω το πρόβλημα της χώρας είναι η Διαφθορά που την κατατρώγει σαν σαράκι. Είναι οι γελοίοι νταβατζήδες που έχουν μετατρέψει τον Χρυσόγελο σε Αλίκη Βουγιουκλάκη, για να πριονίσουν την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.Δεν θα τους αφήσουμε.Ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει απέναντί του την Ιστορία. Μ αυτή θα αναμετρηθεί, οχι με τους λιπόψυχους νταβατζήδες, για τους οποίους αρκεί ενας έντιμος ΣΔΟΕ, να τους κλείσει στη ψειρού!

http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Στον αέρα...

http://greki-gr.blogspot.com/

Η ...λαοθάλασσα Καραμανλή στην Πάτρα!

Από τον X. Λιακόπουλο

Όπως βλέπετε και από τη συνημμένη φωτογραφία (από τον καλό πατρινό σύντροφο, Ντίνο Αθανασίου), η εικόνα της συγκέντρωσης της ΝΔ την ώρα που μιλάει ο κος Καραμανλής στην Πάτρα είναι για... κλάμματα! Ούτε 3.000 Νεοδημοκράτες για να υποδεχτούν τον..."υπεύθυνο", κουρασμένο και πρώην καταλληλότερο μέλλοντα πρώην πρωθυπουργό!Πού είδαν αλήθεια την ανατροπή που μας λένε ότι...ξεκίνησε από την Αχαϊκή πρωτεύουσα οι κύριοι της ΝΔ;;Ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά τους. Είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός καταρρέοντος συστήματος.Το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου έρχονται σε λίγες μέρες μεΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΔΑ - ΝΙΚΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΚαλό μας αγώνα...

Πανικός στην ΝΔ...φέρνουν εσπευσμένα τον Καραμανλή στην Κέρκυρα

Χαμός στο όμορφο νησί των Φαιάκων .Απο την την ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών και καθώς περνούσαν οι μέρες, η φήμη ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ κοντά να πάρει και δεύτερη έδρα στο Νομό γίνονταν όλο και περισσότερο βεβαιότηταΗ κατάσταση στην Κέρκυρα είναι δραματική.Εχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργείας στην Ελλαδα.Οι ακάλυπτες επιταγές έχουν φθάσει σε ποσό ρεκόρ. Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο.Τα ξενοδοχεία έχουν γεμίσει "μαθητές' τουριστικών σχολών με αποτέλεσμα να έχουν μείνει εκατοντάδες ξενοδοχουπάλληλοι χωρίς δουλεία. Εχουν καταντήσει την Κέρκυρα τον τουριστικό ΄σκουπιδότοπο' της Ευρώπης.Ξεπούλησαν το ΚΑΖΙΝΟ χωρίς να ενδιαφερθούν γιά τις 45 οικογένειες των συμβασιούχων.Η αδιαφόρια τους γιά τους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια ήταν μνημειώδης. Έφθασαν σε σημείο να ¨έγκαινιασουν" ένα νοσοκομείο πού δεν έχει τελειώσει με σκοπό να συσπειρώσουν τούς ψηφοφόρους τους.Η κατρακύλα των ποσοστών της ΝΔ δεν σταμάταγε και μπροστά στο γεγονός να πάρει να πάρει το ΠΑΣΟΚ δεύτερη έδρα επιστρατεύουν τον κ. Καραμανλή (αλλάζοντας ολο το προγραμμά του) να έρθει να μιλήσει στην Κέρκυρα.Οχι γιά να κερδίσουν αυτοί δεύτερη έδρα αλλά γιά να μήν την χάσει το ΚΚΕ.ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ.........listonplace Χαμός στο όμορφο νησί των Φαιάκων . Απο την την ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών και καθώς περνούσαν οι μέρες, η φήμη ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ κοντά να πάρει και δεύτερη έδρα στο Νομό γίνονταν όλο και περισσότερο βεβαιότηταΗ κατάσταση στην Κέρκυρα είναι δραματική.Εχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργείας στην Ελλαδα.Οι ακάλυπτες επιταγές έχουν φθάσει σε ποσό ρεκόρ. Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο.Τα ξενοδοχεία έχουν γεμίσει "μαθητές' τουριστικών σχολών με αποτέλεσμα να έχουν μείνει εκατοντάδες ξενοδοχουπάλληλοι χωρίς δουλεία. Εχουν καταντήσει την Κέρκυρα τον τουριστικό ΄σκουπιδότοπο' της Ευρώπης. Ξεπούλησαν το ΚΑΖΙΝΟ χωρίς να ενδιαφερθούν γιά τις 45 οικογένειες των συμβασιούχων.Η αδιαφόρια τους γιά τους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια ήταν μνημειώδης. Έφθασαν σε σημείο να ¨έγκαινιασουν" ένα νοσοκομείο πού δεν έχει τελειώσει με σκοπό να συσπειρώσουν τούς ψηφοφόρους τους.Η κατρακύλα των ποσοστών της ΝΔ δεν σταμάταγε και μπροστά στο γεγονός να πάρει να πάρει το ΠΑΣΟΚ δεύτερη έδρα επιστρατεύουν τον κ. Καραμανλή (αλλάζοντας ολο το προγραμμά του) να έρθει να μιλήσει στην Κέρκυρα. όχι γιά να κερδίσουν αυτοί δεύτερη έδρα αλλά γιά να μήν την χάσει το ΚΚΕ.ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ.........

Πιο μαυρος κι απ΄την νυχτα!


ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ...

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μετά απο 6 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ έχουμε τώρα την ευκαιρία να πούμε: Ως εδώ ! ! !
Μας δίνεται η δυνατότητα στις 4 του Οκτώβρη να αλλάξουμε σελίδα και να χαράξουμε νέα πορεία για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. Μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα με όραμα και σχέδιο για τον τόπο.
Ήρθε η ώρα να Ξεσηκωθούμε !
Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε !
Για μια νέα πορείαΓια ένα καλύτερο αύριο !
Η πορεία δεν θα είναι εύκολη και ο δρόμος θα είναι σίγουρα δύσβατος. Για το λόγο αυτο ας σηκώσουμε εμείς οι νέοι πρώτοι τα μανίκια και να είστε σίγουροι οτι θα ακολουθήσουν και άλλοι. Η νέα γενιά τα τελευταία χρόνια πλήτεται όσο κανένας άλλος, απο την ανεργία, την έλλειψη προοπτικής, τους μισθούς πείνας και ένα μέλλον αβέβαιο. Δεν σκύβουμε όμως το κεφάλι – Δεν πουλάμε την τιμή μας και την αξιοπρέπεια μας. Αξίζουμε πολλά περισσότερα και ήρθε η ώρα να τα διεκδικήσουμε. Το Πασοκ και ο Γ.Παπανδρέου έχουν σχέδιο για το μέλλον και όραμα για την νέα γενιά.
Την Νέα Γενιά των ανασφάλιστων Την Νέα Γενιά των 400 Ευρώ !
Το Πασοκ έχει αλλάξει και μετά από πάρα πολύ καιρό άρχισε να σφύζει και πάλι από ζωή, απο την παρουσία νέων ανθρώπων με διάθεση για δουλειά. Το Πασοκ μετά απο πάρα πολύ καιρό έχει ξανά απήχηση στους νέους η οποία διαφαίνεται με την συμμετοχή τους στα όργανα και τα ψηφοδέλτια του κινήματος. Ο Γ.Παπανδρέου υποσχέθηκε ανανέωση και την έκανε, τώρα χρειάζεται την βοήθειά μας.
Ας ξεσηκωθούμε και ας αγωνιστούμε οπως παλιότερα για την αλλαγή πορείας της χώρας μας. Διότι αλλαγή για τους νέους σήμερα σημαίνει και επιβίωση ! Τώρα είναι η ώρα. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων και της αλλαγής. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε μπροστά την Έλλαδα της Δημιουργίας, της Ανάπτυξης και της Ελπίδας.
Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε αυτή την μεγάλη Εθνική προσπάθεια.
Δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει άλλο !
Δεν μπορεί η Κέρκυρα να περιμένει άλλο !
Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Αλεξάκης Αλέξανδρος
ΜΕΛΟΣ Ν/Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Alexakis_Alexandros@yahoo.com

Πάμε!

http://krogias.blogspot.com

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Κάθε ψήφος μετράει την Κυριακή»

Με τη φράση «πάμε μαζί», ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε χθες τους Έλληνες να του δώσουν την Κυριακή τη «δύναμη» για μια κυβέρνηση αυτοδύναμη και ισχυρή, και υποσχέθηκε να μπει μπροστάρης στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας. Μιλώντας σε μια θεαματική συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΣΟΚ που θύμισε παλιές εποχές, στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης με τον αέρα του σίγουρου νικητή έκανε λόγο για το «ζωτικό» δίλημμα των εκλογών της Κυριακής που, όπως είπε, οι Έλληνες θα κληθούν να επιλέξουν «μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Μεταξύ του φόβου και της ελπίδας. Μεταξύ της Ελλάδας που βολεύει τους λίγους και της Ελλάδας που δουλεύει για όλους τους Έλληνες. Μπαίνω στην πρώτη γραμμή. Για την Ελλάδα όλων των Ελλήνων». Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι στις 4 Οκτωβρίου: «Ψηφίζουμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ψηφίζουμε ενάντια στο τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα εδώ και χρόνια. Ψηφίζουμε ενάντια στο πελατειακό κράτος που καταπνίγει κάθε πρωτοβουλία και σπαταλά το χρήμα του ελληνικού λαού. Ψηφίζουμε ενάντια στη γραφειοκρατία και τον συγκεντρωτισμό που έπνιξε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Ψηφίζουμε ενάντια στην αδιαφάνεια και την ανομία που άφησε το κράτος ανεξέλεγκτο και το παρέδωσε στη διαφθορά. Ψηφίζουμε ενάντια σ΄ έναν τρόπο διακυβέρνησης που επέλεξε η Ν.Δ.».

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ !...


Νά τα πάλι τα παπαγαλάκια!!!!

Αυτή τη φορά με το κανονικό τους χρώμα...

http://krogias.blogspot.com/

Χ.ΜΠΟΥΚΑΣ: Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ...

Το ΠΑΣΟΚ κλείνει σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο, λέγοντας αλήθειες. Η Οργάνωσή του έχτισε μέρα με την ημέρα, αμοιβαία εμπιστοσύνη με την απόλυτη και μοναδική εξουσία, το Λαό και αυτή δεν είναι διατεθειμένη να την ξεπουλήσει ή να την προδώσει.
Το Νοσοκομείο είναι μία μεγάλη, αλλά αυτονόητη κατάκτηση του Κερκυραϊκού Λαού. Προ πολλού έπρεπε να λειτουργεί άρτια και από πολλά χρόνια τώρα να αναπτύσσεται με καινούργια Τμήματα και Μονάδες για να αντιμετωπίζονται περιστατικά και ασθενείς, ώστε οι πολίτες και επισκέπτες του τόπου μας να εξυπηρετούνται στην δύσκολη φάση της ασθένειάς τους εδώ, στην Κέρκυρα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν έχει ευθύνη. Δίκαια ο Κερκυραϊκός Λαός την απέδωσε. Η Ν.Δ. ”εγκαινιάζει” ένα Νοσοκομείο που δεν είναι ακόμα έτοιμο για χρήση, με το βλέμμα στραμμένο στην υφαρπαγή της ψήφου.
Διοργανώνει “αποστειρωμένη περιήγηση” του κόσμου που αγωνιά και προσμένει την χρήση του.
Θα μπορούσαμε να θέσουμε πολλά ερωτήματα για την αρτιότητα του κτιρίου και τις δοκιμαστικές λειτουργίες του μηχανολογικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του κτιριακού συγκροτήματος. Γιατί, θα ήταν αποτρόπαιο να “ζήσει” κάθε χρήστης εκπλήξεις όταν κάνει χρήση εγκαταστάσεων που δεν έχουν δοκιμαστεί. Δεν θα το κάνουμε όμως γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Μπορεί ο περιπατητής Λαός να αντιληφθεί ή να ελέγξει ελλείψεις και πιθανές παραλήψεις ή τον οδηγούν στην ”έκθεση επίπλων” με προσδοκία την υφαρπαγή της ψήφου στις ερχόμενες εκλογές;
“Αντικατέστησαν” το χρήστη του Νοσοκομείου με περιπατητή!
Νέα ιδιότητα παγκόσμιας εφεύρεσης!
Ας αναρωτηθεί λοιπόν ο Κερκυραίος πολίτης που περιηγείται το Νοσοκομείο αν αυτά που βλέπει είναι ικανά και αναγκαία για την απόλυτη ασφάλεια όταν και αν χρειαστεί τις υπηρεσίες του. Και αν του υπόσχονται ότι έτσι είναι, τότε ας αναλογιστεί απλά ο καθένας γιατί το Νοσοκομείο δεν παραδίδεται στη χρήση; Τι περιμένουν; Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Το Νοσοκομείο για να είναι έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες υγείας χρειάζεται κατασκευές, λειτουργικές δοκιμασίες κάποιων ακόμα μηνών και προσωπικό.
Είναι σε θέση ο “περιπατητής Λαός” να αντιληφθεί τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτές οι ουσιώδεις ελλείψεις ή τον παραπλανούν συνειδητά και σκόπιμα; Αναγκάζονται να παραλάβουν το κτίριο ως έχει γιατί εξέπνευσε και η τελευταία προθεσμία της χρηματοδότησής του από την Ε.Ε. Για να μην βρεθεί δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο στην πιθανή εμπλοκή επιστροφής των χρηματοδοτήσεων. Η παραπάνω λογική θα μπορούσε να είναι μια απλή διοικητική πράξη για να καλυφθεί και η ανικανότητά τους να ολοκληρώσουν το έργο.
Από τον λόγο αυτό, μέχρι το παιχνίδι που παίζεται τις τελευταίες ημέρες από την Ν.Δ. εμπαίζοντας την αγωνία, την αξιοπρέπεια και την επιθυμία του Κερκυραϊκού Λαού, είναι πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτη για τους συμπολίτες μας.
Συνειδητά λοιπόν χλευάζουν την ανάγκη και την αξιοπρέπειά του Κερκυραϊκού Λαού.
Αυτό είναι το μεγάλο ηθικό και πολιτικό θέμα που τίθεται.

Αυτος το βιολι του…..


Ο Κ. Καραμανλής στην Κέρκυρα. ''Γούρια'' στη ΝΔ μετά τα ''γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια''

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ελεύθερη πτώση, και το λαό να της γυρίζει την πλάτη, η ΝΔ θυμήθηκε τα ''γούρια'' .Άρον άρον επισκέπτεται το νησί των Φαιάκων ο αρχηγός της μπας και αλλάξει κάτι.Παρασκευή 5 Μαρτίου 2004 ο Κ. Καραμανλής κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία έξω από τη Νομαρχία της Κέρκυρας. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι.Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 από το ίδιο μέρος ο Κ. Καραμανλής αποχαιρετά την πρωθυπουργία και την πολιτική.Δεν φταίνε όμως και αποκλειστικά κάποιοι στη ΝΔ.Θυμάστε το σύνθημα που τους φώναζε ο κόσμος τότε.... ''πάρτυ πάρτυ στις 7 του Μάρτη''.Πάρτυ έκαναν .... στις πλάτες του λαού...Μόνο που τα φώτα έσβησαν, ο κόσμος έφυγε, το πάρτυ τέλειωσε.

Δεύτερη ευκαιρία για τη σχολή των ονείρων σας

Από 1–15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τις Κατατακτήριες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους όρους, τον τρόπο εισαγωγής και τα δικαιολογητικά. Κάθε χρόνο δεκάδες πτυχιούχοι λαμβάνουν μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις που διεξάγουν τα Πανεπιστημιακά Τμήματα προκειμένου να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο. Oι λόγοι για τους οποίους οι πτυχιούχοι προτιμούν, αντί να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, να αποκτήσουν ένα δεύτερο βασικό πτυχίο είναι λίγο έως πολύ γνωστοί σε όλους. Η ελπίδα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι ίσως ο βασικότερος λόγος ενώ η αγάπη και η κλίση του υποψηφίου σε έναν συγκεκριμένο επιστημονικό κλάδο είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι φοιτητές που κάθε χρόνο αδυνατούν να εισαχθούν στο Τμήμα πρώτης επιλογής και η οικονομική τους κατάσταση (ή άλλοι παράγοντες) δεν τους επιτρέπουν να δώσουν εκ νέου εξετάσεις. Σε ένα μεγάλο ποσοστό, τα παιδιά αυτά μετά την αποφοίτησή τους δίνουν κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα πρώτης τους επιλογής προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
http://www.tanea.gr

Καταδίκη της Τουρκίας για τις περιουσίες των Ελλήνων

Μείζονος σημασίας απόφαση η οποία ανοίγει τον δρόμο σε χιλιάδες Έλληνες να διεκδικήσουν ακίνητες περιουσίες στην Κωνσταντινούπολη. Η ετυμηγορία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την υπόθεση των αδελφών Φωκά, η οποία καταδίκασε ομόφωνα την Τουρκία, κατοχυρώνει το κληρονομικό τους δικαίωμα. Με τη χθεσινή ομόφωνη απόφασή του, το ΕΔΑΔ όχι μόνο καταδίκασε την Τουρκία για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην υπόθεση των αδελφών Φωκά, αλλά και περιόρισε την Τουρκία στο δικαίωμα έφεσης, αφού ακόμη και η Τουρκάλα δικαστής που συμμετείχε στη σύνθεση του δικαστηρίου ψήφισε υπέρ της καταδίκης της Άγκυρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άντεξε 78 λεπτά...

Δώδεκα λεπτά έμεναν για να σημάνει το Μπιγκ Μπεν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας ματς. Ο Αντώνης κρατούσε γερά, αλλά στο 78΄ νικήθηκε από την «πολυεθνική» Άρσεναλ. Και έτσι, για μία ακόμη φορά σε ταξίδι του στην Αγγλία ο Ολυμπιακός γύρισε με άδεια χέρια, καθώς πάντα δέχεται γκολ ενώ δεν βάζει ποτέ. Ή για την ακρίβεια, έχει σκοράρει μόνο μία φορά με τον Ριβάλντο προ τετραετίας. Η ομάδα του Ζίκο πάλεψε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, όμως λύγισε στα τελευταία λεπτά αφού είχαν «σκάσει» οι αμυντικοί. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Ολυμπιακού έστησε την ομάδα του με ιδανικό τρόπο, όμως η Άρσεναλ ήταν ομάδα υψηλού επιπέδου και δίκαια πήρε το τρίποντο.

Η Ν.Δ. μαύρισε τον γραμματέα της

Παραζάλη προκαλούν στη Ν.Δ. οι προτροπές του γραμματέα του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτη για «μαύρισμα» των γαλάζιων υποψηφίων που «πλήγωσαν» την παράταξη, ενώ οι επιτελείς σε Μαξίμου και Ρηγίλλης βρίσκονται στο επίκεντρο σκληρής εσωκομματικής κριτικής για αλλεπάλληλες γκάφες στο παρά πέντε των εκλογών. Μέσα σε κατάσταση σύγχυσης, το Μαξίμου άλλαζε χθες συνεχώς γραμμή για την παρέμβαση του γραμματέα, τον οποίο κάλυπτε το πρωί και άδειαζε το μεσημέρι. Την ίδια στιγμή, σε δεινή θέση βρισκόταν η Ρηγίλλης και με αφορμή την ανοίκεια επίθεση που γινόταν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου μέσα από επίσημο έντυπο του κόμματος, το οποίο και τελικώς αποσύρθηκε υπό τον φόβο ότι ο βρώμικος πόλεμος θα μπορούσε να μετατραπεί σε μπούμερανγκ για τη Ν.Δ. Το κυβερνών κόμμα, εξάλλου, βρέθηκε χθες εκτεθειμένο και για επίθεση που είχε εξαπολύσει εις βάρος της κ. Λούκας Κατσέλη, καθώς αποδείχθηκε ότι στην προσωπική ιστοσελίδα είχαν εισβάλει χάκερ και ουδέποτε η ίδια είχε στηρίξει τους συλληφθέντες για τρομοκρατική δράση.