Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

CHAMPIONS LEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


ATTACK NOW ! ! !

ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ !...


Νοσοκομείο Κέρκυρας...."Ανορθόγραφα εγκαίνια"

ΑΔΕΞΙΟΙ...ΔΕΞΙΟΙ. Στην βιάσυνη τους να κάνουν τα εγκαίνια του νεου Νοσοκομείου Κερκύρας μια εβδομάδα πρίν τις εκλογές, κοιτάχτε την ορθογραφία στην μαρμάρινη πλάκα εγκαινίων που τοποθέτησαν.Οι σύχρονοι Μαυρογιαλούροι (Δένδιας-Αβραμόπουλος) εγκαινίασαν ένα Νοσοκομείο που θα μπορεί να λειτουργήσει "σύμφωνα με τις δηλώσεις τους" μετά από τουλάχιστον 3 μήνες(κάντε κλίκ στην εικόνα να μεγαλώσει)...

Τελος!


Μαυρίστε μας... λέει ο γραμματέας της Ν.Δ.

Κατάσταση διάλυσης και «μαχαιρώματα» κορυφής καταγράφονται στη Ν.Δ. πέντε 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Με μια πρωτοφανή παρέμβαση, ο γραμματέας του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτης κάλεσε ανοιχτά τους γαλάζιους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» όσα στελέχη «πλήγωσαν την παράταξη» και παραμένουν στα ψηφοδέλτια, ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλος προεξοφλεί την ήττα της Ν.Δ. Η τορπίλη Ζαγορίτη έκανε άνω- κάτω τη Ν.Δ. και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις γαλάζιων στελεχών, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, καθώς οι περισσότεροι την αντιμετώπισαν και ως κίνηση που «υπονομεύει τις επιλογές του ίδιου του Πρωθυπουργού».

Διπλωματικό επεισόδιο για τη σύλληψη Roman Polanski !

Καθώς ο Ρομάν Πολάνσκι (Roman Polanski) εξακολουθεί να κρατείται για τέταρτη μέρα στις ελβετικές φυλακές, για την υπόθεση παιδεραστίας που είχε διαπράξει το 1977, οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στην Γαλλία και την Πολωνία με την Ελβετία και τις ΗΠΑ βρίσκονται σε πολύ λεπτή φάση. Παράλληλα, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε ότι οι ενέργειες για τη σύλληψη του σκηνοθέτη είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Στο παρελθόν είχαν γίνει άλλες δύο απόπειρες για τη σύλληψη του Πολάνκσι όταν σκόπευε να επισκεφτεί άλλες χώρες οι οποίες έχουν συνεργασία στην έκδοση υποδίκων με τις ΗΠΑ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις εκείνος είχε πληροφορηθεί εγκαίρως για τις προθέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης και είχε αναβάλει τα ταξίδια του, συνέχισε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

«Έφυγε» η Σπεράντζα Βρανά

Πέθανε σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Σπεράντζα Βρανά σε ηλικία 77 ετών. Πρωταγωνίστησε σε πλήθος ταινιών, ενώ έγραψε και αρκετά βιβλία, με σπουδαιότερο το αυτοβιογραφικό «Τολμώ». Το πραγματικό της όνομα ήταν Ελπίδα Χωματιανού και γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1932. Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Κατέκτησε τις καρδιές του κοινού με τους ρόλους της σε πολλές θεατρικές επιθεωρήσεις αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

H1N1: Δύο ακόμη κρούσματα σε σχολεία

Δύο ακόμη μαθητές της Α’ Λυκείου μολύνθηκαν από τον νέο ιό «Α» σε σχολείο στη Πυλαία, Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, πανικός επικρατεί στους γονείς και στους μαθητές, καθώς φουντώνουν οι φοβίες πως η νέα γρίπη θα προσβάλλει μεγάλο τμήμα του μαθητικού πληθυσμού, δεδομένου πως μας χωρίζουν περίπου τρεις εβδομάδες από την ημέρα που οι ειδικοί εκτιμούν πως θα αρχίσει ουσιαστικά η περίοδος έξαρσης της πανδημίας. Είναι ενδεικτικό πως τα επιδημιολογικά μοντέλα, βάσει των οποίων οι επιδημιολόγοι κάνουν προβλέψεις, καταλήγουν πως είναι πιθανόν να νοσήσει από την νέα γρίπη Α (Η1Ν1) ακόμη και το 40% των παιδιών. Και όπως έχει επισημανθεί από τους λοιμωξιωλόγους, οι σχολικές αίθουσες αποτελούν «δεξαμενή» και σημείο διασποράς του ιού. Στο μεταξύ, έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει και τα αυξημένα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε δύο Λύκεια της Αθήνας, με αποτέλεσμα να μπει προσωρινό λουκέτο στα Β’ και Γ’ τμήματα του Λυκείου Μελισσίων και στο Α3 Τμήμα του 4ο Λυκείου Χαϊδαρίου. Είναι ενδεικτικό πως χθες, το 30% των μαθητών έμειναν σπίτι για προληπτικούς λόγους. Για δύο από τους 22 μαθητές που εμφάνισαν συμπτώματα γρίπης, κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστούν στο νοσοκομείο, καθώς ο ένας παρουσίασε επιπλοκή (ήπια πνευμονία), ενώ για τον δεύτερο μαθητή οι ειδικοί υπογραμμίζουν πως η νοσηλεία του αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους καθώς διεγνώσθη με χαμηλά επίπεδα λευκών αιμοσφαιρίων. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί υπογραμμίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους μαθητές του έχει συστηθεί κατ’ οίκον νοσηλεία έως ότου να υποχωρήσουν τα συμπτώματα τους και να αναρρώσουν πλήρως.