Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Της προβοκάτσιας ..ήλιε νοητέ!

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω τους Ταλιμπάν της πολιτικής .
Τα τελευταία γεγονότα και συμβάντα στο υπό κατάρρευση οικοδόμημα του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι , που προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους δεν δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσο.
Μα θα μου πείτε ήταν ποτέ καθαρή η πολιτική; Μπορεί και όχι. Απλά όταν η αντιπαράθεση φθάνει σε αυτό το επίπεδο παύουμε να μιλάμε για πολιτική. Μιλάμε για μάχες υπόγειων διαδρομών και μετατροπή όσων συμμετέχουν σε αυτές από πολιτικά όντα σε πολιτικά σκουλήκια!
Με αφορμή το περίφημο e-mail στα μέλη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προκάλεσε και προβληματισμό και αγανάκτηση για τη χοντροκομμένη προβοκάτσια που επιχείρησαν κάποιοι να στήσουν.

Ξεκίνησε η διαβούλευση στο proxorame.gr !

 

Όπως σας είχαμε γράψει ο Γιάννης Ραγκούσης πήρε την πρωτοβουλία δημιουργίας ρεύματος στο ΠΑΣΟΚ με τίτλο  : «Προχωράμε». Αυτή η πρωτοβουλία σήμερα εγκαινίασε και τον διαδικτυακό της χώρο διαβούλευσης και συνδιαμόρφωσης προτάσεων. Το  proxorame.gr/new είναι ένα site συζήτησης και διαλόγου ανοικτό σε διαφωνούντες και συμφωνούντες ή εναλλακτικούς.
Εμείς θα μεταφέρουμε τακτικά τα αποτελέσματα αυτού του διαλόγου και θα τον παρακολουθούμε από κοντά. Τουλάχιστον την εποχή που η κρατούσα πλευρά του ΠΑΣΟΚ κάνει μόνο ανακοινώσεις περί μνημονίου είναι μια καλή ευκαιρία να μετρηθούν οι πολιτικές απόψεις εκεί για αυτό και ευχόμαστε επιτυχία στο εγχείρημα. Το θεωρούμε αναγκαίο!
smartpost.gr