Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Satoshi Tomiie - Live @AU BAR, CORFU, GREECE - 14.08.2009.

Ο Satoshi Tomiie, ο πιο επιτυχημένος Διεθνής House DJ και παραγωγός της Ιαπωνίας σήμερα LIVE στο AU BAR στην Κέρκυρα ! ! !
Ώρα έναρξης 24.00.

Πρωτόγνωρο γεγονός εξελίχθηκε χθες βράδυ στα Τρίκαλα με φίδι τεραστίων διαστάσεων

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, εντόπισε έξω από το σπίτι του, σε πάροδο της οδού Καρδίτσης, πλησίον των γηπέδων 5Χ5, ένα φίδι τεραστίων διαστάσεων και πανικόβλητος ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Αμέσως έσπευσε όχημα της Π.Υ. Τρικάλων στο σημείο, με στόχο να περισυλλέξει το φίδι.Ύστερα από 20λεπτη προσπάθεια των ανδρών, κατάφεραν να περισυλλέξουν το φίδι ζωντανό.Ο Διοικητής της Π.Υ. Τρικάλων Αντιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το trikalanews.gr δήλωσε για το περιστατικό: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων κλήθηκε χθες βράδυ να επέμβη ώστε να απομακρύνει ένα φίδι διαστάσεων περί τα 3,5 μέτρα, από μία πάροδο της οδού Καρδίτσης, πλησίον των γηπέδων 5Χ5.Το φίδι, έχει χρώμα πουά και είναι βάρους 60 κιλών περίπου. Καταφέραμε να το περισυλλέξουμε ζωντανό, με ένα «αρπάγιο» και να το τοποθετήσουμε σε πάνινο σάκο και εν συνεχεία το μεταφέραμε με ασφάλεια στην Υπηρεσία μας.Εκεί, ήρθε και το παρέλαβε κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντινομάρχη Τρικκαίων κ. Πολυμερόπουλο.Πριν λίγη ώρα πληροφορήθηκα, ότι βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του φιδιού, ο οποίος την προσεχή ώρα θα παραλάβει το φίδι από το ειδικό κλουβί στο οποίο φυλάσσεται ».Πραγματικά είναι ένα σπάνιο περιστατικό για την πόλη των Τρικάλων, και το trikalanews.gr συγχαίρει την Π.Υ. Τρικάλων για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση.

Suman Khatun: Η 5χρονη απο την Ινδία με βάρος 75 κιλών ! ! !

Η 5άχρονη Suman Khatun υποφέρει από σοβαρό ορμονικό πρόβλημα και τρώει υπερβολικά, μη μπορώντας να ελέγξει την πείνα της. Η τρομερές ποσότητες φαγητού για την ηλικία της, θα την οδηγήσουν σε σίγουρο θάνατο εκτιμούν οι γιατροί.
http://www.telegraph.co.uk

Διακοπές σε... παγοσουίτα για όσους ζεσταίνονται!

Σας ενοχλεί η ζέστη και θέλετε να πάτε διακοπές κάπου πιο δροσερά έως... παγωμένα; Υπάρχει λύση, λέγεται "Ice Hotel" και βρίσκεται στην Ιαπωνία. Είναι ένα ξενοδοχείο από... πάγο και η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε (;),μπρρρρ, μια περιποίηση στο... παγοspa, το ποτό σας σε ποτήρια από πάγο, το φαγητό σας ντυμένοι σαν... πολικές αρκούδες και τον ύπνο σας σε sleeping bag στην παγοσουίτα σας. Η τιμή είναι γύρω στα 500 ευρώ η διανυκτέρευση.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ

«Εφιάλτης» με εισιτήριο διαρκείας… «Εφιάλτης» δίχως τέλος… «Εφιάλτης» με ανύπαρκτη διαφυγή… Δυστυχώς, αποτελεί καθημερινό συστατικό στοιχείο του άγχους του Έλληνα πολίτη… Φυσικά αναφέρομαι στην ευτυχία που νομίζουμε ότι εισπράττουμε μονομιάς αλλά αποδεικνύεται ότι θα εισπράξουμε ,εν τέλει, αναδρομικά μέσω των πασίγνωστων και πολυδιαφημισμένων πιστωτικών καρτών και δανείων.Έχει καταστεί σαφές ότι η ρευστότητα αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός… ή σωστότερα πραγματικότητα θερινών ημερών με προβλεπόμενα άσχημες συνέπειες μετά και το πέρας του καλοκαιριού, όπως σχολιάζουν Έλληνες οικονομολόγοι.Ο ανωτέρω «εφιάλτης» τρομοκρατεί μηνιαίως 1,2 εκατ. νοικοκυριά, με απλά λόγια περισσότερα από το 50% των νοικοκυριών που έχουν δάνεια αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην έγκαιρη πληρωμή των δόσεων (το 1,2 εκ. σε σύνολο δανεισμένων νοικοκυριών 2,15 εκ.).Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους οι τράπεζες κίνησαν διαδικασίες κατάσχεσης εις βάρος 22.000 δανειοληπτών, για οφειλές σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, από 8.500 ανάλογες αιτήσεις που είχαν κατατεθεί το αντίστοιχο διάστημα του 2008.Από τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε αρνητικό «ζενίθ», τα 500.000 πληρώνουν με καθυστέρηση 30 ή 60 ημερών τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες, ενώ άλλες 700.000 νοικοκυριά δαπανούν κάθε μήνα το 50% και πλέον των εσόδων τους για να πληρώσουν τις οφειλές τους στις τράπεζες.Που βρίσκεται η παρέμβαση του κράτους…; Πως θα προστατευτεί ο Έλληνας πολίτης…; Ποιες οι ασφαλιστικές δικλείδες αποπληρωμών των τραπεζικών δανείων…; Επιτέλους, πότε θα «σκοντάψουν» τα επιτόκια των ελληνικών τραπεζών… τα οποία θυμίζουν να ακολουθούν την ανοδική πορεία της τιμής της αμόλυβδης, μιας και το έφερε η κουβέντα…; Μήπως, τα όσα αναφέρθησαν αποτελούν μεταρρυθμίσεις που απορρέουν από τις ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές…; Μήπως στοιχειοθετούν το περιεχόμενο της πασίγνωστης επανίδρυσης του κράτους που προεκλογικά διακήρυττε, ο νυν - κι όχι για πολύ ακόμα – πρωθυπουργός κ. Καραμανλής…;Παράλληλα, αδυνατώ να καταλάβω την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η κυβέρνηση σχετικά με το δημόσιο έλλειμμα της χώρας μας. Παρά το ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δώσει νέα διορία, μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου του 2010, για ελληνικό δημόσιο έλλειμμα που να μην ξεπερνά το 5% οι κ.κ. της κυβέρνησης θεώρησαν σωστό να «προσφέρουν», μέσω προκηρύξεων, περίπου 60.000 νέες θέσεις εργασίας μέσω Δ. Ε. Κ. Ο. γεγονός το οποίο θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το δημόσιο έλλειμμα και γενικότερα τον επερχόμενο ελληνικό προϋπολογισμό.Φθάνει πια…Επιζητούμε αξιοπρέπεια…Ζωή με ευτυχία διαρκείας κι όχι αναδρομής…
ΚΟΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ Τ.Α.Β. Ι.Π.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Μπράβο σας ! ! !

http://satira-epikerotitas.blogspot.com/

Καλό Δεκαπενταύγουστο...


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ! ! !

Φαίνεται ότι οι δικηγόροι Χριστοφοράκου άρχισαν τις "γαργάρες" και ψάχνουν δικαιολογίες.Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τα στοιχεία που υποτίθεται αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και βάσει των οποίων έχει ήδη καταδικαστεί στη Γερμανία ο Χριστοφοράκος. Άρα το πράγμα δικαστικά έχει τελειώσει και δεν υπάρχει λόγος να μην τα δώσουν. Θα τα δώσουν;Γιατί αν δεν τα δώσουν ή παίζουν παιχνιδάκια της ΝΔ και θα τους φάει το μαύρο φίδι η δεν έχουν τίποτα, απλά συκοφαντούν, και πάλι είναι τελειωμένοι. Και αυτοί και ο πελάτης τους. Και τα κυβερνητικά "συνεταιράκια" τους. Που κατάφεραν νομικά να περιορίσουν την έκδοση του Χριστοφάκου μόνο για 3 εμβάσματα που έγιναν στα μέσα του 2003! Άκουσον-άκουσον! Μόνο για λίγους μήνες του 2003!!!Για όλα τα άλλα, πριν και μετά δεν θα ανοίξει ρουθούνι στην Ελλάδα. Η δε ελληνική δικαιοσύνη ούτε έχει ασχοληθεί με το 2004-2007. Τίποτα! Ούτε φάκελο! Τα λέει όλα η Ελευθεροτυπία σήμερα:"οι μαύρες τρύπες της ανάκρισης που σε συνδυασμό με τους άστοχους χειρισμούς των δικαστικών αρχών, που οδήγησαν στην απόδραση των Μ. Χριστοφοράκου και Χρ. Καραβέλα, εμπόδισαν να εμπλουτιστεί το κατηγορητήριο και να επεκταθεί και πέραν του 2003 και επέτρεψαν στον πρώην ισχυρό άνδρα του γερμανικού κολοσσού να εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο για τη βασική κατηγορία της δωροδοκίας τη γαλάζια περίοδο".Ο,τι και να κάνετε δεν θα γλυτώσετε. Θα μαθευτούν τα ονόματα και θα σας γεμίσουμε πίσσα και πούπουλα, αφού ο "τελειωμένος της Ραφήνας" φρόντισε να παραγραφούν όλα. Και το χειρότερο είναι ότι, ο κουρασμένος ξέρει ότι ο λαός γνωρίζει καλά την αλήθεια. Και για αυτό προσπαθεί με την πλήρη και ισοπεδωτική συγκάλυψη να τους πάρει μαζί του όλους. Και τους αθώους και τους τίμιους. Όσοι ξέρουν λίγο παραπάνω τον Γιώργο, όσοι έχουν παρακολουθήσει την πολιτική του πορεία εδώ και πολλά χρόνια, βλέπουν ότι το μάτι του πλέον ΓΥΑΛΙΖΕΙ. Δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Και Η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη που θα μας ξεσηκώσει όλους!Σε κάθε περίπτωση, τους ξεμπρόστιασε για τα καλά η χθεσινή κίνηση. Μεγάλο πράγμα να μη φοβάσαι τίποτα. Οι πραγματικά αγνοί άνθρωποι ξέρουν τι εννοώ. Το έχουν νοιώσει και αυτοί... Μεγάλη νίκη.
http://krogias.blogspot.com/

AUFINTERZEN !...

Ηλεκτρονικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις & ασφαλισμένους

Τον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα τις εταιρείες λογισμικού βάζει τώρα η κυβέρνηση στην υπηρεσία του κράτους, με σκοπό να εφαρμόσουν συστήματα που θα αυξήσουν τα έσοδα και θα περιορίσουν τις δαπάνες του Δημοσίου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μειωθεί κατά το δυνατόν η ανεξέλεγκτη πλέον μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού. Το ηλεκτρονικό σαφάρι με τους ιδιώτες-κυνηγούς θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες, με τη φιλοδοξία να κάνει το Δημόσιο πλουσιότερο κατά 5 δισ. ευρώ. Οι στόχοι του υπουργείου Οικονομικών είναι, σε αυτή τη φάση, οι εξής τρεις: οι επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν, η σπατάλη στη συνταγογράφηση φαρμάκων και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων. Παράλληλα πάντως, και επειδή τα σχέδια αυτά είναι φιλόδοξα και εντελώς αβέβαια, ενώ η απειλή του εκρηκτικού ελλείμματος και χρέους και της αντίδρασης των Βρυξελλών βέβαιη και επικίνδυνη, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο και πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ώστε να είναι σίγουρη για ένα ορατό, άμεσο αποτέλεσμα.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ !

Πριν από πέντε χρόνια, η πετυχημένη πτήση ενός μικρού περίεργου αεροσκάφους, του SpaceShipΟne, άνοιξε νέους ορίζοντες στα διαστημικά ταξίδια. Ήταν η προσπάθεια του Ρίτσαρντ Μπράνσον και του σχεδιαστή του Μπερτ Ρούταν να κατασκευάσουν ένα υπερ-υπερηχητικό αεροσκάφος που μπορεί να περάσει τα όρια τα οποία χωρίζουν την ατμόσφαιρα της Γης από το Διάστημα. Το αεροσκάφος τους έφτασε στα 111 χιλιόμετρα από τη Γη σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πετύχει το αεριωθούμενο της ΝΑSΑ Χ-15 πριν από 40 χρόνια. Με προϋπολογισμό 25 εκατ. δολάρια, ήταν πολύ φθηνότερο από το διαστημικό λεωφορείο των Αμερικανών, ενώ το μεγάλο του πλεονέκτημα ήταν η ικανότητα να επαναχρησιμοποιηθεί πλήρως, κάτι που θεωρείται απαραίτητο αν θέλουμε να γίνουν ρουτίνα οι πτήσεις στο Διάστημα. Η συνέχεια όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των δημιουργών του. Το αεροσκάφος δεν ξαναπέταξε. Πέντε χρόνια αργότερα, το SpaceShipΟne κρέμεται από την οροφή του Μουσείου Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον. «Το SpaceShipΟne ανέπτυξε ταχύτητα 3 Μαχ (1 Μαχ είναι 1.124 χιλιόμετρα την ώρα) ή τρεις φορές την ταχύτητα του ήχου, ενώ χρειάζεται τουλάχιστον 25 Μαχ για να μπει σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη», λέει στο περιοδικό «Νew Scientist» ο Ίλον Μασκ, διευθυντής και σχεδιαστής στη SpaceΧ, εταιρεία που ετοιμάζει άλλο διαστημικό αεροσκάφος. Παρ΄ όλα αυτά, ο Μπράνσον έχει ήδη αποκαλύψει τα σχέδια για τη δημιουργία του SpaceShipΤwo, του βελτιωμένου μοντέλου, ενώ το αεροσκάφος που θα το μεταφέρει στον ουρανό κάνει ήδη δοκιμαστικές πτήσεις.

Στο Κισινάου θα καταλύσει ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα του ταξιδιού στην Μολδαβία για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με την Σερίφ. Αξιο αναφοράς πως η αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν θα καταλύσει στο Τίρασπολ αλλά στο Κισινάου, ενώ οι παίκτες δεν θα προπονηθούν καθόλου στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας αλλά στο «Ζίμπρου», όπου είχε αγωνιστεί και η Εθνική μας κόντρα στους μολδαβούς. Οι ιδιάζουσες συνθήκες που επικρατούν στην πόλη οδήγησαν στην λύση αυτή. Η περιοχή γύρω από το Τίρασπολ προσπαθεί να κόψει τους δεσμούς με την Μολδαβία και μάλιστα έχει αυτοανακηρυχθεί ανεξάρτητη, κάτι όμως που δεν έχει αποδεχτεί η κυβέρνηση της χώρας. Οπως γίνεται κατανοητό, οι συνθήκες στο Τίρασπολ είναι «περίεργες» και προτιμήθηκε να μην παραμείνει η ομάδα εκεί.Το Κισιναόυ βρίσκεται 87 χιλιόμετρα μακριά αλλά χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να καλυφθεί η απόσταση. Για το λόγο αυτό, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει αρκετές ώρες νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα. Ακόμα κι η συνέντευξη Τύπου του Κετσπάγια θα γίνει σε ξενοδοχείο του Κισινάου και όχι στο «Σέριφ Στάντιουμ».

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ως το 2012 ο Φερνάντο Σάντος

Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια κατέληξε την Παρασκευή με τους διοικούντες την ΠΑΕ ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και συμφώνησε μαζί τους στην επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα ως το 2012.

Νέα απεργία εξήγγειλε η ΠΝΟ για τον Αύγουστο

«Δεμένα» στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν εντός του Αυγούστου όλα τα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία -ΠΝΟ - εξήγγειλε απεργιακή κινητοποίηση.Οι ακριβείς ημερομηνίες θα προσδιοριστούν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία κατέληξε στην απεργιακή κινητοποίηση, μετά την διαπίστωση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΝΟ, ότι η «Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας -ΕΕΑ- καταστρατηγεί συστηματικά και προκλητικά την υποχρέωσή της για υπογραφή του ολοκληρωμένου κειμένου της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2009».

Σε... ξέρα σταμάτησε το τουρκικό «κρυφτούλι»

Στον ύφαλο Κουτσόμπα, που βρίσκεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, κοντά στο Καστελόριζο, χτύπησε χθες η τουρκική κορβέτα Μπουντρούμ F– 501, με αποτέλεσμα από το χτύπημα στα βράχια να κοπεί από την καρίνα η συσκευή ανθυποβρυχιακού πολέμου (Sonar). Πιθανόν δε να χτύπησε στα βράχια και η προπέλα του σκάφους. Όλη τη νύχτα χθες, σύμφωνα με τοπικές πηγές, βατραχάνθρωποι του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έκαναν καταδύσεις στο σημείο και εντόπισαν την συσκευή την οποία και θα ανασύρουν τις επόμενες ώρες με ειδική επιχείρηση. Οι άνδρες των ΟΥΚ έκαναν δεκάδες καταδύσεις προκειμένου να χαρτογραφήσουν με ακρίβεια το στίγμα και την ιδιομορφία της ξέρας, έτσι ώστε να σχεδιασθεί με ακρίβεια η επιχείρηση ανάσυρσης της συσκευής. Οι βατραχάνθρωποι διαπίστωσαν και ίχνη από άλλη πρόσκρουση, η οποία πιθανόν να προέρχεται από την προπέλα του τουρκικού σκάφους.
http://www.tanea.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Υπογράφει ο Linas Kleiza, έρχεται ο Von Wafer

Ο Λίνας Κλέιζα έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όχι και το συμβόλαιό του, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή. Ο Βον Ουέιφερ πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, ενώ ο Τόμας Κελάτι ειδοποιήθηκε ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών λόγω του ιατρικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Στην περίπτωση του Λιθουανού διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον ίδιο κια τον εκπρόσωπο του, Ράντε Φιλίποβιτς. Η ανακοίνωση δεν προβλέπεται να καθυστερήσει ιδιαίτερα και την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί και επίσημα. Αναφορικά με τον Ουέιφερ αυτό το οποίο απομένει προκειμένου να επικυρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τη Δευτέρα, ημέρα της άφιξης του. Τέλος, ο Τόμας Κελάτι αναζητεί και τυπικά νέα επαγγελματική στέγη, καθώς του έγινε γνωστό πως δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του. Ο Αμερικανός γκαρντ οδεύει όπως όλα δείχνουν προς Πολωνία και την Πρόκομ Τρεφλ, αλλά εξετάζει ορισμένες προτάσεις και από την Ισπανία. Αλλωστε το επιτυχές σε γενικές γραμμές πέρασμα του από την Μάλαγα δεν έχει λησμονηθεί.

MotoGP: Αρχίζει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο (14-16/8)

Η σύντομη καλοκαιρινή διακοπή των τριών εβδομάδων φτάνει στο τέλος της για τους αναβάτες των MotoGP, οι οποίοι ρίχνονται ξανά στην μάχη αυτό το Σαββατοκύριακο (14-16/8) για τον 11ο αγώνα της σεζόν που θα γίνει στο Μπρνο της Τσεχίας. Η μεγάλη είδηση στο διάστημα που μεσολάβησε μετά το Ντόνινγκτον Παρκ είναι η απουσία του Κέισι Στόνερ από το συγκεκριμένο GP, όπως και από τα δύο που ακολουθούν.Ο Αυστραλός αναβάτης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση ώστε να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του δημιουργούσε έντονη κόπωση στους τελευταίους αγώνες.Αντικαταστάτης του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, στο πλευρό του Νίκι Χέιντεν, θα είναι ο Μίκα Κάλιο της δορυφορικής Pramac.Με τον Στόνερ να τίθεται ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ο Χόρχε Λορένθο μένει ως ο μοναδικός αντίπαλος του Βαλεντίνο Ρόσι στη μάχη του πρωταθλήματος.Ο Doctor διατηρεί ένα προβάδισμα 25 βαθμών έναντι του ισπανού team mate του στην Yamaha, ο οποίος έχασε κι άλλο έδαφος ύστερα από την εγκατάλειψή του στο GP Μ. Βρετανίας.

Στην Εντατική ναύτης που πάσχει απο νέα γρίπη

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται 28χρονος που πάσχει από νέα γρίπη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την απομόνωση όπου βρισκόταν, στην Εντατική Μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όταν παρουσίασε έντονη δύσπνοια. Εν τω μεταξύ, οκτώ περιστατικά εμπυρέτου ιώσεως διαπιστώθηκαν σε μέλη του πληρώματος της φρεγάτας«Ναυαρίνον» που συμμετέχει σε νατοϊκή δύναμη και επιχειρεί κατά των πειρατών στον κόλπο του Άντεν. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ για προληπτικούς λόγους το πλοίο διατάχθηκε να πλεύσει προς το πλησιέστερο λιμάνι - Τσιμπουτί- για περεταίρω εξετάσεις των ασθενών. Το ΓΕΝ αναφέρει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης του υπολοίπου πληρώματος, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο 28χρονος προσήλθε στο ναυτικό νοσοκομείο την Κυριακή με έντονα συμπτώματα γρίπης (υψηλό πυρετό, έντονο βήχα), λάμβανε αντιιικά και αντιβίωση. Χθες, παρουσίασε δύσπνοια και σήμερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Οι γιατροί των διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στην εντατική. Ο 28χρονος δεν βρισκόταν στη μονάδα όπου υπηρετεί, αλλά σε διακοπές σε νησί του Αιγαίου.Υπό επιτήρηση βρίσκονται οι υπόλοιποι ασθενείς που νοσηλεύονταν στο θάλαμο που εισήχθη κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στο νοσοκομείο.
http://www.tanea.gr