Σάββατο 23 Μαΐου 2009

"The Barbarian..."

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΙΔΑΡΙ ! ! !

Η νέα διαφήμιση της Ν.Δ - εναλλακτικά παπαγαλάκια!

http://www.youtube.com/user/euroekloges09

Ξεπουπούλιασμα των "παπαγάλων" από τους Ράδιο Αρβύλα!

http://krogias.blogspot.com/

Η Χίλαρι Κλίντον στην Κέρκυρα για τη σύνοδο του ΟΑΣΕ

Στην Κέρκυρα θα μεταβεί, στις 27-28 Ιουνίου, η Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να συμμετάσχει στη σύνοδο, στη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας για τον προϋπολογισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοκρατικού γερουσιαστή Μπέντζαμιν Κάρντιν, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη διένεξη Ρωσίας - Γεωργίας και τις δυνατότητες που προσφέρει η σύνοδος της Κέρκυρας, η κα Κλίντον τόνισε ότι η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ είναι σημαντική και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.
Πρόσθεσε δε ότι η συμμετοχή της εντάσσεται και στο πλαίσιο της απόφασης της κυβέρνησης Ομπάμα για ενίσχυση διεθνών οργανισμών, οι οποίοι έχουν ρόλο να παίξουν στο μέλλον και ειδικότερα ο ΟΑΣΕ του οποίου μέλη είναι, όπως τόνισε με έμφαση η κα Κλίντον, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία. Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι στη σύνοδο της Κέρκυρας θα δοθεί η δυνατότητα να συζητηθεί η ευρωπαϊκή ασφάλεια και να ακουσθούν διαφορετικές θέσεις, καθώς «ο εκπρόσωπος της Εστονίας έχει πολύ διαφορετική άποψη από κάποιον που εκπροσωπεί τη Ρωσία, την Ελλάδα ή την Πορτογαλία, και πρέπει να είμαστε σε θέση να συζητούμε πολύ ανοιχτά για μερικές από τις ανησυχίες που έχουμε. Γι' αυτό νομίζω ότι αυτό είναι ακριβώς το σωστό φόρουμ και προσβλέπω στη συμμετοχή μου».

Παπαγαλοκυνηγοί...


Τρίχρονη ξόδεψε 17.200 ευρώ στο Internet!

Τρίχρονη αγόρασε έναν εκσκαφέα αξίας άνω των 17.200 ευρώ στο Internet, την ώρα που η μητέρα της κοιμόταν. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ζηλανδία. Η μητέρα της μικρής Pipi Quinlan, Sarah αγόραζε παιχνίδια μέσω ενός site δημοπρασιών στο Internet και στη συνέχεια πήγε για ύπνο. Η τρίχρονη Pipi όμως, έμεινε ξύπνια και συνέχισε να παίζει στον υπολογιστή, πατώντας διάφορα πλήκτρα, για να αγοράσει τελικά ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι: έναν εκσκαφέα αξίας άνω των 17.200 ευρώ! ! !

35 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ ! ! !

Μπαράζ εισόδων τουρκικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων σημειώθηκαν χθές στο Αιγαίο στο πλαίσιο διπλής άσκησης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Συγκεκριμένα, στο FIR Αθηνών είχαν μπει έως τις εννιά το βράδυ 49 αεροσκάφη και ελικόπτερα σε διάφορες φάσεις και τα οποία πραγματοποίησαν συνολικά 35 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Δεκατέσσερα από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Όλα τα τουρκικά αεροσκάφη που κινήθηκαν κυρίως σε τρεις δεσμευμένες περιοχές αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ...


Στον αστερισμό της ταλαιπωρίας κινήθηκαν χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του δημοσίου στους οποίους δεν μπήκαν τα εφάπαξ επιδόματα των 300 και 500 ευρώ στο λογαριασμό τους. Έτσι, μαζί με το αλαλούμ για την απόκτηση του ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) οι απόμαχοι της δουλειάς αιχμαλωτίστηκαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι περίπου 950.000 συνταξιούχοι δεν θα λάβουν εφέτος καμία αύξηση στην επικουρική τους σύνταξη ενώ άλλοι 300.000 συνταξιούχοι, που λαμβάνουν πάνω από 1.100 ευρω δεν θα λάβουν αύξηση, ούτε στην κύρια ούτε και στην επικουρική τους σύνταξη.

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εκατοντάδες μετανάστες επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Την οργή των μεταναστών έχει προκαλέσει η προχθεσινή ενέργεια αστυνομικού που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έσκισε και πάτησε το Κοράνι. Αντιδρώντας, εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το μεσημέρι για να διαμαρτυρηθούν.

Προβάδισμα έως 6% για το ΠΑΣΟΚ


Προβάδισμα που κυμαίνεται από 4,1% έως 6% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ δύο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, σύμφωνα με τρεις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.