Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Θα αγωνιστούμε για μια σοσιαλιστική Ευρώπη

"Ο λαός της χώρας μου, μαζί με την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους και θα επιλέξει τους σοσιαλιστές, για το καλό της Ευρώπης μας. Αυτό το μήνυμα σας φέρνω απόψε. Ένα μήνυμα, που έρχεται από την Ελλάδα κι από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Ένα μήνυμα νίκης. Μήνυμα μιας νέας φωνής για μια δίκαιη κοινωνία, μια ανθρώπινη κοινωνία."

Η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην συνάντηση των ηγετών του PES, στην Toulouse την Παρασκευή 24/04/2009.

ΜΡ3 ΡLAΥΕRS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Τα ηλεκτρονικά γκάτζετ και το νερό δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή. Αυτό τουλάχιστον μαθαίναμε από μικρά, να όμως που οι κατασκευαστές Μp3 players έρχονται να διαψεύσουν τις συμβουλές των μεγαλύτερων. Τα αδιάβροχα μηχανήματα, που μας επιτρέπουν να ακούμε μουσική μέσα στο νερό, είναι πλέον συνηθισμένη υπόθεση και ολοένα και περισσότερα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα players που απευθύνονται σε όσους ασκούνται εντατικά εντός και εκτός γυμναστηρίου, ιδρώνουν πολύ και θέλουν ένα μηχάνημα ανθεκτικό στον ιδρώτα, τη βροχή, το χιόνι, το κρύο, τη ζέστη και τους κραδασμούς.

Ανησυχία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη γρίπη των χοίρων

Εντείνονται οι φόβοι για την επιδημία της γρίπης των χοίρων, που έχει χτυπήσει τις ΗΠΑ και το Μεξικό, καθώς στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θεωρούν σοβαρή την κατάσταση, προειδοποιώντας για κίνδυνο πανδημίας. Η επιδημία γρίπης των χοίρων που ενοχοποιείται για δεκάδες θανάτους στο Μεξικό είναι μια «σοβαρή κατάσταση» και «μπορεί εν δυνάμει να εξελιχθεί σε πανδημία» δήλωσε το Σάββατο η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ-ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΕΧΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ.
"Κοινωνία της πληροφορίας ή κοινωνία της τρομοκρατίας;" - Iδού η απορία.

«PLAY-OFF» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: 84-61

Με άνεση ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των «πλέι οφς» κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.Το τελικό 84-61 αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά των δύο αντιπάλων και οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει του επικείμενου φάιναλ φορ στο Βερολίνο.

Άνετα και ο ΠΑΟ νίκησε με το ευρύ 97-54 τον ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των «πλέι-οφς».

Γ.Καρατζαφέρης: Θα ψηφίσουμε φανερά υπέρ της παραπομπής Παυλίδη

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ μας αιφνιδίασε πάλι χθες. Δήλωσε ότι θα καλέσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν φανερά υπέρ της παραπομπής του Αριστοτέλη Παυλίδη ώστε να μην κατηγορηθεί το κόμμα του ότι κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την κυβέρνηση!!! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία δεν έχει πλέον την πολυτέλεια των διαρροών και η κυβέρνηση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. «Δύο βουλευτές μας να βρεθούν εκτός γραμμής, ο Παυλίδης θα παραπεμφθεί και τότε οι πρόωρες εκλογές είναι πιθανές», έλεγε χθες κορυφαίο στέλεχος της Ρηγίλλης.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΠΡΑΤΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΥΛΙΔΗ-ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ...(ΝΟΜΙΖΕΤΕ)!

«Τhe Ρirate Βay»: ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...

«Όπως σε όλες τις καλές ταινίες του Χόλιγουντ, οι ήρωες χάνουν στην αρχή αλλά κερδίζουν μια επική νίκη στο τέλος». Έτσι απάντησαν μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας τους «Τhe Ρirate Βay» (ΤΡΒ) οι τέσσερις Σουηδοί ιδρυτές της στην απόφαση του δικαστηρίου που, την περασμένη εβδομάδα, τους επέβαλε έναν χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη πλευρά, η βιομηχανία του θεάματος πανηγύριζε- ήταν μια σπάνια νίκη κατά της πειρατείας. Για όσο διαρκέσει. Τι άλλαξε; Όχι πολλά. Το site παραμένει ανοιχτό. Μάλιστα την ώρα που ανεγνώσθη η απόφαση του δικαστηρίου, 10 εκατομμύρια χρήστες ήταν απασχολημένοι στο site: κατέβαζαν μουσική και ταινίες.