Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ HUDSON - US AIR JET IN HUDSON RIVER


ΚΑΤΑΦΕΡΑN ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ
ΤΗΣ US AIR ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ HUDSON

Ο Πιλάβιος νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 44-11.

Για όσους μεγάλωσαν στη δεκαετία του 80.


http://atsarantos.blogspot.com/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ...

ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ - War on gaza 2009

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΠΑΣΥ

Σε συγκέντρωση-διαμαρτυρία καλεί η ΠΑΣΥ τους αγρότες της Κέρκυρας στις 10 το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΙΝ.
Η ΠΑΣΥ διεκδικεί:

"Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος μας. Κατώτερη εγγυημένη τιμή για το λάδι 3,5 Ευρώ για το 5άρι και 4 ευρώ για τον Άσο.. Άμεση Απόδοση της επιδότησης, των 1600 περίπου αφροτών που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ επιδότηση, καθώς και σε όσους παραγωγούς τους έχει γίνει παρακράτηση του ποσού που δικαιούνται..

Να δίνεται το σύνολο της επιδότησης σε όλους τους παραγωγούς μέσα στο χρόνο της σοδειάς, σύμφωνα με την παραγωγή και με τιμαριθμική αναπροσαρμογή.. Προστασία του ελαιολάδου από τις εισαγωγές..

Άμεσο διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων στα 60 για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες.. Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια.. Κατάργηση της εισφοράς στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και της συμμετοχής των φαρμάκων.

Ολοκλήρωση του Νοσοκομείου".

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣΙΑ


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 4,5 μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ, που δημοσιεύει το Σάββατο η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 31,3%, η Νέα Δημοκρατία το 26,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7%, το ΚΚΕ 6,8%, το ΛΑΟΣ 4,6%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,2% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 20. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώμενων θεωρεί ότι πρώτο κόμμα θα έρθει στις εκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ υπερέχει με μεγάλη διαφορά (21,6%), καθώς το 54,4% θεωρεί ότι θα κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις εκλογές, ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει μόλις το 32,6% το οποίο πιστεύει σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος, αρνητική άποψη για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης εκφράζεται από το 43,7% των πολιτών, ενώ αντίθετα θετική θέση εκφέρει το 38,4%.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Με συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις απαντάει η εκπαιδευτική κοινότητα στη συζήτηση που θα ξεκινήσει στη Βουλή με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού γύρω από τα θέματα παιδείας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις, η παραπαιδεία, η αναγνώριση των κολεγίων, το θέμα του ασύλου οδήγησαν μαθητές, φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές και πανεπιστημιακούς και πάλι να βγουν στους δρόμους.

ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΑΜΕ!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 1.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Funny Commercials

ΣΤΗΝ ASTON VILLA Ο Ε.HESKEY ΕΝΑΝΤΙ 3.5 εκατ. ΛΙΡΕΣ

ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ ΠΗΓΕ Ο 31 ΕΤΩΝ ΣΤΡΑΙΚΕΡ Ε.ΧΕΣΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 3.5 εκατ. ΛΙΡΩΝ. ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ Martin O'Neill ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ LEICESTER.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΓΚΟ!!!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε ποιον θέλει και τελικά είναι ο Τζανέρο Πάργκο. Εντός ωρών οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες ίσως τελειώσουν πριν το ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΡΟΚΑΣ ΕΤΩΝ 82 - O OWEN BROWN ΕΤΩΝ 82 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ HEAVY METAL

4 MHNEΣ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ Ο BOY GEORGE ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "THE SUN"

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.

TOTO - AFRICA (1982)

EINAI 3:58...ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.

MORGAN STANLEY: ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με την Morgan Stanley, η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 0,1% μέσα στο 2009. Σε σχετική της ανάλυση προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από την ύφεση. Προβλέπει, συγκεκριμένα, πως η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 0,1% το τρέχον έτος, ενώ αναμένει ότι ο πληθωρισμός θα υποχωρήσει στο 1,6%.

Όταν το δημόσιο δανείζεται ανενδοίαστα για να καλύψει τις υποχρεώσεις του δεν μπορεί να προσβλέπει σε ικανούς ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας. Αφήστε που θέλουν να δανειστούν και άλλα 500 εκατομμύρια για τους αγρότες...

Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στις 31 Ιανουαρίου 2009, ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing, Mιχάλης Ζαμπίδης, θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο κλειστό γυμναστήριο ΤΕΙ Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός και ως «Iron Mike» θα υπερασπιστεί τον τίτλο του WORLD PROFI κόντρα στο Δανό, παλαιστινιακής καταγωγής, Rhassan Muhareb.

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η Ισλανδία, η οποία πρίν από ένα χρόνο βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς, ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές. Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία. Η χώρα "λύγισε" υπό το βάρος της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, με αποτέλεσμα οι πολίτες να ξεσηκωθούν. Ύστερα από μέρες διαδηλώσεων λόγω της απογοήτευσης του κόσμου από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο Ισλανδός πρωθυπουργός, Γκέιρ Χάαρντε προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τις 9 Μαΐου. Οι βουλευτικές εκλογές επρόκειτο να γίνουν κανονικά το 2011, ωστόσο όπως είπε ο Χάαρντε, ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι έχει κακοήθη όγκο στον οισοφάγο και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο εξωτερικό στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Γ. Θεοφάνους όταν αυτός ήταν στο X-Factor

Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν τα παιδιά του και η οικιακή βοηθός που, όπως ήταν φυσικό, πανικοβλήθηκαν. Μόλις ειδοποιήθηκε ο Θεοφάνους παρακάλεσε live την αστυνομία να σπεύσει άμεσα στο σπίτι του. Τελικά οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και από τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν ήρθαν τα περιπολικά οι διαρρήκτες είχαν εξαφανιστεί.

ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Tα ξημερώματα σήμερα οι κάτοικοι τεμπλονίου εκλεισαν την ΧΑΒΟΥΖΑ Τεμπλονίου.Η κατάσταση εχει φθάσει στο απροχώρητο με βουνά σκουπιδιών και ακάλυπτα σκουπίδια.Το βιοαέριο δεν καίγεται αλλα διαχέεται στην ατμόσφαιρα και οι κάτοικοι αναπνέουν ΚΑΡΚΙΝΟ.Η τιμωρία τους μεγάλη αφου ο Σύνδεσμος Καθαριότητας επέλεξε οι λίγοι να αναπνέουν αυτο τον καρκίνο και οι πολλοί να πετάνε τα σκουπίδια τους χωρίς υγειονομική ταφή.Η συντονιστική επιτροπή αγώνα και ο εκπρόσωπος της κ.Μερκούρης δήλωσε σε εκτακτη ενημέρωση στο Ράδιο Κέρκυρα σήμερα τα ξημερώματα οτι κλείσανε ξανα την χαβούζα-χυτα διότι ο Σύνδεσμος δεν τους ενημέρωσε ποιος ειναι ο υπεύθυνος του ΧΥΤΑ,διαμαρτυρόμενοι γιατί συνεχίζουν να αδειάζουν σκουπίδια ακάλυπτα σε βουνά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Εισαγγελέας δεν επεμβαίνει για λόγους Δημόσιας υγείας αλλά αφήνει τον συνδεσμο να παρανομεί.(Φωτό απο το κλείσιμο του δρόμου με το πανώ που ανήρτησαν σήμερα τα ξημερώματα 00.30)
Οι Κάτοικοι εχουν κλείσει το δρόμο κοντα στην εισοδο του Χυτα-Χαβούζα και επιτρέπουν την εισοδο μόνο στους Φύλακες.Ζητουν δε απο τον Νομάρχη να ανακαλέσει την αδεια.Χαραχτηριστικό παντως ειναι οτι η πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπλονίου κρατά διαφορετική στάση με τους κατοίκους που εχουν κλείσει το ΧΥΤΑ-Χαβούζα και την ωρα που η κινητοποίηση αρχιζε ετρωγε με γνωστό Νομικό παϊδάκια!!

FROM GAZA TO OBAMA part2.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α

FROM GAZA TO OBAMA part1.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ 2001...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ 2009

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ!!!

Νέα δημοσκόπηση του Σαββάτου

Παρελθόν από την προεδρία της ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Κιντής



Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κιντής από πρόεδρος της ΑΕΚ.
Λέτε να επανέλθει ο τίγρης στο προσκήνιο;

Η τραγωδία των συνταξιούχων

@ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 450 ΕΥΡΩ

@655 Η ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
Στο οικονομικό περιθώριο αλλά στο κέντρο της εργασιακής ζούγκλας ζουν οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί ενόσω ο Κ. Καραμανλής κάνει πρόβες εκλογικού αιφνιδιασμού με εικονική... παροχολογία.
Οι συνταξιούχοι ζουν με μέση μηνιαία σύνταξη 655 ευρώ, σχεδόν στο 1/3 του μέσου ατομικού ΑΕΠ (24.000 ευρώ) και λίγο πάνω από το όριο της απόλυτης φτώχειας. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε χθες σε ημερίδα με τίτλο «Ενεργός γήρανση και δημογραφική αλλαγή στην Ε.Ε. Η περιφερειακή διάσταση» του Κέντρου Κοινωνικών και Οικονομικών Ερευνών στο Πάντειο, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά Ταμεία Γιώργος Κουτρουμάνης, το 2008 σε σύνολο 1.390.000 συνταξιούχων, πλην Δημοσίου και ΟΓΑ:

* Τρεις στους δέκα (31,4%) έχουν κύρια σύνταξη κάτω από 450 ευρώ, δηλαδή ζουν με 15 ευρώ την ημέρα.

* Το 60% έχουν κύρια σύνταξη μικρότερη των 600 ευρώ.

* Οι μέσες κύριες συντάξεις, λόγω γήρατος, είναι στα 752 ευρώ, λόγω αναπηρίας στα 535 ευρώ και λόγω θανάτου στα 498 ευρώ.Μόνο 15% άνω των 1.050 ευρώ

* Μόλις 15% των δικαιούχων έχουν κύρια σύνταξη πάνω από 1.050 ευρώ.

* Στον ΟΓΑ (850.000 συνταξιούχοι) η μέση σύνταξη (περιλαμβάνονται βασική πρόσθετη και κύρια) είναι 413 ευρώ.

Τις καλύτερες συντάξεις χορηγούν το ΤΣΑΥ (υγειονομικών) και τα ταμεία ΔΕΚΟ και τραπεζών (ΤΑΠ - ΟΤΕ, ΤΑΠ ΕΤΒΑ) που έχουν υπαχθεί στο ΙΚΑ, απαλλάσσοντας έτσι τις επιχειρήσεις από πρόσθετο ασφαλιστικό κόστος. Αντιθέτως, τις χαμηλότερες συντάξεις καταβάλλουν το πρώην ΤΣΑ (ΟΑΕΕ), το ΙΚΑ, το Ταμείο Εμπόρων, το ΤΕΒΕ, το ΤΑΙΣΥΤ κ.ά., δηλαδή όλα τα μεγάλα Ταμεία.Επίσης, μεγάλος αριθμός των χαμηλοσυνταξιούχων είναι στα Ταμεία του ιδιωτικού τομέα, αφού κάτω από τα 500 ευρώ είναι το 85% των συντάξεων του ΤΣΑ, το 42% των συντάξεων του ΤΕΒΕ, το 39% των συντάξεων του Ταμείου Εμπόρων, που σήμερα αποτελούν τον ΟΑ.

Ενας στους δύο συνταξιούχους του ΙΚΑ (ποσοστό 48%) έχει κύρια σύνταξη κάτω των 500 ευρώ.Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη «τα 2/3 των συνταξιούχων της χώρας, όπως προκύπτει από τα φορολογικά στοιχεία και πρόσφατη έρευνα της Metron Analysis, έχουν ως μοναδικό ή σχεδόν μοναδικό εισόδημα τη σύνταξή τους, ενώ για το 85% των συνταξιούχων που ζουν στην περιοχή Αθηνών η σύνταξη αποτελεί το κυριότερο εισόδημά τους, και μόλις για το 15% αποτελεί δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος».

Αλλά, αν μεταξύ των συνταξιούχων συναντά κανείς τόσους φτωχούς όσους περίπου και μεταξύ των ανέργων, στις τάξεις των εργαζομένων επικρατούν ανεξέλεγκτες εργασιακές συνθήκες ζούγκλας.Οπως εκτιμά η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο διάστημα 2003 με 2006 είχαμε μείωση των ελέγχων τόσο της Τεχνικής Υγειονομικής Επιθεώρησης όσο και της Κοινωνικής.