Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Έχει ο καιρός γυρίσματα.


Αφισσες της Ν.Δ...


ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ! Εικόνα διάλυσης !...

Όπως γνωστοποίησε, από χθες, η εφημερίδα ΘΡΑΚΗ, παραι-τήθηκε από υποψήφιος ο κ. Κώστας Ζαγναφέρης, υποστηρίζοντας πως η Ρηγίλλης «δεν έπαιξε τίμια με την υποψηφιότητά του…». (βλέπε Krogias…).Ο κ. Ζαγναφέρης είχε ανακοινωθεί και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο ης Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, μαζί με τον κ. Κοντό…Ταυτόχρονα, στην Αιτωλοακαρνανία, σαν κεραυνός έπεσε η παραίτηση από το ψηφοδέλτιο του μέλους της Κ.Ε. του κόμματος Κώστα Ναούμη ο οποίος αρνήθηκε να αποδεχτεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από το κόμμα.Όπως γράφει το Παρόν της Αιτ/νίας, «…Η εξέλιξη αυτή επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο χώρο της Ν.Δ. Οι πρόχειροι και επιπόλαιοι χειρισμοί από την πλευρά της Ρηγίλλης (όσον αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό) είναι σίγουρο ότι θα στοιχίσουν στο εκλογικό αποτέλεσμα και αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες ότι δεύτερη υποψηφιότητα θα αποσυρθεί τότε μιλάμε για βατερλώ !...».
Είχε προηγηθεί, αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων από τη Ρηγίλλης, η παραίτηση του δικηγόρου κ. Μαρίνου, από το ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου...
Πρόκειται για φαινόμενα πολιτικής αποσύνθεσης, που δεν προδικάζουν παρά μια συντριπτική ήττα στις 4 Οκτωβρίου...

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- 1000 ΛΕΞΕΙΣ

http://i-diadromi.blogspot.com/

That's all folks!

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας πρωθυπουργός που όλο έπαιρνε νωπές εντολές και όλο τις ξεχνούσε έξω απ΄το ψυγείο και χαλούσανε. Κάποια στιγμή τον έκοψε η πείνα και αποφάσισε να ξαναβγει για νωπή εντολή στις 4 Οκτωβρίου. Τον πρόλαβε η μοίρα όμως, γιατί αυτή τη φορά του χάλασε και το ψυγείο.
Άρχισε να πετάει τρόφιμα:
Βουλγαράκια γεμιστά, Τσιτουρίδια ψητά, Λιάπηδες με ρύζι, Μαγγινάδες με αρακά, Δούκες λαδολέμονο, κι ένα σωρό σκατολοϊδια που ξεγέλαγαν την πείνα του όταν χαλούσε η νωπή εντολή.
Φώναξε τον μάστορα.
"Το ψυγείο δεν φτιάχνεται" του είπε, "η αντιπροσωπεία έκλεισε".

Πώς θα άντεχε μέχρι τις 4 του Οκτώβρη;
Νηστικός και ρημαγμένος πώς να πάει στην αγορά;
Ο πρωθυπουργός χάιδεψε τρυφερά την τροφαντή κοιλιά του και ένα γαλάζιο δάκρυ κύλλησε νωπό.
Έφαγε έναν Σουφλιά τέσσερα τυριά και μια Ντόρα κρασάτη που είχε στην κατάψυξη και κράτησαν, αλλά του πέσανε βαριά.

Ήπιε μια Δημοσκοπίνη και κοιμήθηκε αμέσως.
Ξύπνησε στις 5 Οκτωβρίου από δυνατές φωνές και γέλια.

Σύρθηκε μέχρι το παράθυρο και είδε έκπληκτος κάτι που ποτέ δεν σκέφτηκε ότι γίνεται:
μια νωπή εντολή εκτός ψυγείου, μοιρασμένη σε 11 εκατομμύρια μερίδες.

Και ζήσαμε εμείς καλά κι εμείς καλύτερα.
http://itsaousa.blogspot.com/

Ευρωμπάσκετ: Γαλλία-Ελλάδα 71-69

Η Γαλλία είχε να κερδίσει την Ελλάδα σε Ευρωμπάσκετ από το 1983. Και το κατάφερε 26 χρόνια μετά, με τον Νάντο Ντε Κολό να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με 71-69, ευστοχώντας σε δύσκολη προσπάθεια με τη λήξη της αναμέτρησης. Μόνο που κανείς από τους «Les Blues» δεν πανηγύρισε την πρώτη θέση του ε' ομίλου. Η Εθνική Ομάδα, από την άλλη, γλίτωσε από το πολύ πιθανό «σταύρωμα» με την Ισπανία, αλλά περιμένει την Παρασκευή στα προημιτελικά Τουρκία ή Σλοβενία για να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα. Πρώτος σκόρερ ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους, στους 12 ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Scorpions - Rock you Like a Hurricane

ΡΕΥΜΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΙΚΗΣ...

Αντιμέτωπο με την αυτοδυναμία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, και προσπαθεί να βρει τρόπους για να διαχειριστεί το ρεύμα νίκης που διαμορφώνεται στην κοινωνία και το οποίο δημιουργεί πλέον συνθήκες επανάληψης του θριάμβου του ΄81. Η συνεχής διεύρυνση της διαφοράς υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανεξάρτητα από επί μέρους πιθανώς αρνητικά γεγονότα για το ΠΑΣΟΚ (διαζύγιο με τον Κ. Σημίτη, τέλος στο σίριαλ Παπαδήμου) καθιστούν πλέον σίγουρη την αυτοδυναμία, και παράλληλα φέρνουν το ΠΑΣΟΚ μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Ήδη από χθες το μεσημέρι η Ιπποκράτους έχει στη διάθεσή της στοιχεία από επιλεγμένες μετρήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι το κόμμα δεν θα κερδίσει απλώς τις εκλογές, αλλά θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος εκτιμούσε χθες το βράδυ, ότι «αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο, της αθρόας πύκνωσης των γραμμών του Κινήματος, είναι πιθανό στις 4 Οκτώβρη να μη μιλάμε καν για οριακές πλειοψηφίες, αλλά για μια άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία». Η Ιπποκράτους εκτιμάει ότι η εκτίναξη των ποσοστών του Κινήματος οφείλεται στη συνολική πρόταση για τη χώρα την οποία παρουσίασε το κόμμα, και ανέλυσε διεξοδικά ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η στρατηγική της ήπιας αντιπαράθεσης επί πολιτικών θέσεων και αντιλήψεων που ακολουθεί από πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου το ΠΑΣΟΚ, επιβραβεύεται σε βαθμό που καθιστά βέβαιη τη συνέχισή της έως το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Στα 2,3 δισ. ευρώ τα «φέσια» στην αγορά

Τριπλάσια σε σχέση με πέρυσι είναι τα «φέσια» στην αγορά, καθώς οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές εκτινάχθηκαν στα 2,3 δισ. ευρώ ευρώ τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους έναντι 825 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας Α.Ε., τον Αύγουστο τα ποσά των ακάλυπτων επιταγών έφτασαν τα 209,9 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 114,84% σε σχέση τον Αύγουστο του 2008. Το σύνολο των ακάλυπτων επιταγών για την περίοδο Ιανουάριου-Αύγουστου 2009 διαμορφώθηκε στα 2,164 δισ. ευρώ έναντι 714 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αντίστοιχα, από την αρχή του χρόνου οι απλήρωτες συναλλαγματικές έχουν φτάσει στο ποσό των 159,64 εκατ. ευρώ από 111,57 εκατ. ευρώ που ήταν το ποσό το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Είναι δηλαδή αυξημένες κατά 43,7% σε ετήσια βάση. Συνολικά τον Αύγουστο το ύψους των απλήρωτων συναλλαγματικών διαμορφώθηκε στα 19,59 εκατ.ευρώ. Παράλληλα, τηνπερίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 317 χιλ. ήταν οι νέες εγγραφές στις μαύρες λίστες του Τειρεσία.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν.Δ : Με το βλέμμα στο μέλλον !...


http://logoplokies.blogspot.com/

ΟΥΤΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει γιγαντοαφίσες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τη τη ΝΔ, που αρχικά αντέδρασε, όπως και τα άλλα κόμματα, να πράξουν το ίδιο.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζει ότι «πρότεινε εξαρχής την διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας με μια άλλη, διαφορετική αντίληψη, που αναδεικνύεται από το τρίπτυχο: Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες. Θέλουμε στην προεκλογική μας εκστρατεία να αντικατοπτρίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα κυβερνήσουμε».

Περισσότερα ΕΔΩ!
http://krogias.blogspot.com/

ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !


http://ankyr.blogspot.com/

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 5αετίας...