Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Στα πράσα πιάστηκε μεθυσμένος αστυνομικός!


Χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην ΓΑΔΑ και μετά στο ΑΤ Κυψέλης. Τελικά αυτός αιφνιδιάστηκε καθώς βρήκε το τμήμα με κλειστά τα φώτα και μέσα έναν μεθυσμένο αστυνομικό όπως λένε οι φήμες που διαρρέουν συνάδελφοι του αστυνομικού!Η αστυνομία, μέσω του εκπροσώπου της κ.Στάθη διέψευσε στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" ότι ο υποδιευθυντής ασφαλείας Αττικής ήταν μεθυσμένος, αλλά μάλλον καρφώθηκε καθώς κανείς δεν ανέφερε το όνομά του ή την ιδιότητά του!Εμείς στο Ιδεοδοχείο εξασφαλίσαμε αποκλειστική φωτογραφία από το συμβάν!

«Κύριε Τσίπρα καλύτερα να μην παραστείτε....»

«Πόρτα» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και δηλωμένου Παναθηναϊκού Αλέξη Τσίπρα έριξε η πράσινη ΠΑΕ! Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός με επιστολή του ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήταν καλύτερο να μην παραστεί στην παρουσίαση του συλλεκτικού βιβλίου για τα 100 χρόνια που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρά το γεγονός ότι αρχικά του είχε αποστείλει πρόσκληση! Αυτό συνέβη όχι μόνο λόγω των ενεργειών του στο θέμα του Βοτανικού, τον οποίο θεωρούν και υπαίτιο για το «φρένο», αλλά και λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή πόλη» που έκανε λόγο για «αλληλένδετα συμφέροντα των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Βωβού»



http://www.tanea.gr/

ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ...

ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ Η Ν.Δ ;;;

Η εξαγγελία της κυβέρνησης για μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από 2% σε 0,5% ήταν σίγουρο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ), όπως και έγινε.

Βλέποντας λοιπόν η κυβέρνηση την αδιάλλακτη στάση της ΚΕΔΚΕ μάλλον αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω. Έτσι ο νέος υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κ. Μαρκόπουλος, χτες, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ έσπευσε να αναγγείλει- σε αντίθεση με τον προκάτοχό του- ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να νομοθετήσει για το τέλος παρεπιδημούντων, «παρά μονάχα εφόσον υπάρξει μια κοινή συμφωνία» με τους δημάρχους.

FIAT - CHRYSLER

ΤΟ 35% της αμερικανικής Κράισλερ αποκτά η ιταλική Φίατ σε μια προσπάθεια των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών να ενισχύσουν τη θέση τους στην παγκόσμια αγορά όπου οι πωλήσεις βουλιάζουν λόγω της κρίσης. Μόνο έξι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν απομείνει σε ολόκληρο τον κόσμο όταν η σκόνη της σημερινής χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης κατακαθήσει.

Παρά τη συμμαχία, που πρέπει να εγκριθεί από τις αμερικανικές αρχές, η Κράισλερ εξακολουθεί να χρειάζεται δάνεια 4 δισ. δολαρίων από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομίας.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ



Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των Ισραηλινών στρατιωτών από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού.

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

Ο ενθουσιασμός ενός πλήθους 1,5 εκατομμυρίου, το ψύχος, τα δάκρυα στα μάτια πολλών, τα γιουχαΐσματα στο άκουσμα του ονόματος του Μπους, ο Ομπάμα να χάνει τα λόγια του από τη συγκίνηση την ώρα που ορκιζόταν και μια ομιλία με ίσες δόσεις συναισθήματος και ρεαλισμού είναι οι σκηνές που κατέγραψε η ιστορία από τη χθεσινή ορκωμοσία του 44ου προέδρου των ΗΠΑ.
Να παγώσει η ρύθμιση εκκρεμών υποθέσεων σε θέματα οικονομίας και στο Γκουαντάναμο, μέχρι να επιθεωρηθούν από τη νέα διακυβέρνηση, ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα, αμέσως μετά την ορκομωσία του.

ΕΦΥΓΕ Ο Κ.ΕΡΝΑΝΤΕΘ...ΗΡΘΕ Ο ΜΑΖΙΝΙΟ.

Ο Κίκε Ερνάντεθ αποτελεί παρελθόν για τον Αρη αφου αποφασισε απο κοινου με την διοίκηση του ΑΡΗ να αποχωρήσει. Αναλαμβάνει ο Μαζίνιο, ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής στον Αρη, όταν προπονητής ήταν ο Γκιγιέρμο Ογιος. Συνεργάτης του θα είναι ο Ντονάτο, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λα Κορούνια.

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΟΠΕΝ

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Αυστραλιανό Όπεν, καθώς επικράτησε του Σουηδού, Ρόμπιν Σόντερλινγκ, με 3-1 σετ (3-6,7-5, 6-3, 6-3).

Ο Παγδατής ανέτρεψε τα εις βάρος του προγνωστικά, στον δεύτερο γύρο και σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του τουρνουά. Εκεί, θα βρει ως αντίπαλο τον 27χρονο αμερικανό Μάρντι Φις, Νο 23 στο ταμπλό του φετινού Οπεν της Αυστραλίας.

ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ

Με περισσότερα από 8.500 τρακτέρ υπολογίζεται ότι κρατούν κλειστά κομβικά σημεία των οδικών αξόνων της χώρας οι αγρότες, που βρίσκονται σε διενή θέση λόγω της της κατακόρυφης πτώσης των τιμών σε όλα τους τα προϊόντα. Στην κυβέρνηση ετοιμάζουν εξαγγελίες μέτρων μήπως και καλμάρουν τους γαλάζιους αγροτοσυνδικαλιστές.
Και απο την άλλη οι αγρότες λένε ότι «Ήρθαμε για να μείνουμε» έχοντας κλείσει την Ε.Ο, Θεσσαλονίκης-Αθήνας, Τέμπη, Αλαμάνα, Ηράκλεια, Μικροθήβες, αεροδρόμιο Ηρακλείου κ.α. Σίγουρα θα υπάρχει και συνέχεια μιας και πολλοί εκτιμούν ότι οι κινητοποιήσεις είναι μαζικότερες από εκείνες της περιόδου ΄95-΄97 και θα πάει μακριά η βαλίτζα.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζος Τσίλντρες στις ΗΠΑ έδειξαν πως το νυστέρι είναι αναπόφευκτο για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα (κοιλιακούς-προσαγωγούς). Η χειρουργική επέμβαση θα γίνει άμεσα και εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από έναν μήνα.



http://www.sportosfera.gr/

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων αγροτών από τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, έγινε η κατάληψη του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν συνολικά 17 πτήσεις.

Οι αγρότες εισέβαλαν στην πίστα, την οποία κατέλαβαν με αποτέλεσμα να απαγορευτούν οι απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών. Αργότερα μετακίνησαν στην πίστα τα τρακτέρ τους και στις 5:30 το απόγευμα άρχισαν να καίνε λάστιχα.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ "2".

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε βάρος της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χρύσας Αράπογλου, για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με όσα είχε πει σε συνεντεύξεις Τύπου για οικονομικά σκάνδαλα και κακοδιαχείριση στον Δήμο. Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή "ως ουσία αβάσιμη" και επιδίκασε στον Β. Παπαγεωργόπουλο να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα της κ. Αράπογλου, τα οποία όρισε στο ποσό των 21.000 ευρώ.

ΟΛΟΙ MEGA...


Αρχάνθρωποι & Αλέξανδρος Ζαχαριάδης - ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ (Μια νύχτα στα Εξάρχεια)

Σε ισχύ οι νέες άδειες οδήγησης

Τις νέου τύπου άδειες οδήγησης, που σταδιακά θα αντικαταστήσουν τις παλιές και με τις οποίες η χώρα μας εναρμονίζεται με την κοινοτική νομοθεσία, παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του νομάρχη Αθηνών κ. Γιάννη Σγουρού.
Οι νέες άδειες θα είναι ροζ χρώματος, ίδιο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι πιο πρακτικές στη χρήση τους και σίγουρα πιο ασφαλείς αφού, πλέον, δεν είναι δυνατή η έκδοση πλαστών αδειών.
Αργότερα οι άδειες αυτές θα λάβουν τη μορφή «έξυπνης κάρτας», καθώς θα τοποθετηθεί μικροτσίπ το οποίο εκτός από τα στοιχεία του οδηγού θα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία, όπως ποινές για παραβάσεις του ΚΟΚ κ.α. Επίσης οι νέες άδειες θα διευκολύνουν τη μετακίνηση των πολιτών εντός της Ε.Ε. αφού η αναγραφή του ονόματος και με λατινικούς χαρακτήρες βοηθά στην επίλυση πρακτικών θεμάτων όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου.
Η διαδικασία έκδοσής τους θα είναι ταχύτερη, απλούστερη και αντιγραφειοκρατική και ο χρόνος έκδοσής τους θα είναι περίπου 7 μέρες από 40 που είναι σήμερα. Θα τυπώνονται από τη Γενική Διεύθυνση Διαβατηρίων της Αστυνομίας και το κόστος τους για τον ενδιαφερόμενο θα είναι 30 ευρώ.
Στη μπροστινή πλευρά της άδειας οδήγησης θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου και τα προσωπικά του στοιχεία και στην πίσω η κατηγορία του διπλώματος, η ημερομηνία έκδοση και λήξης του, όπως και η ομάδα αίματος του οδηγού.
Οι νέες άδειες οδήγησης θα αρχίσουν από σήμερα 19-01-2009 να εκδίδονται σε όσους αποκτούν για πρώτη φορά δίπλωμα και για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν το παλιό τους λόγω φθοράς ή απώλειας.
Πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι υποχρεωτική η μετατροπή των παλαιών αδειών οδήγησης σε νέου τύπου, αφού οι ήδη υφιστάμενες άδειες οδήγησης ισχύουν μέχρι το 2033.

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ?


Επιτέλους γίναμε κράτος. Το έργο της κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα αποδίδει. Ιδού η απόδειξη!